DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#326 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Post by Decerto »

euroBASIC wrote:
Decerto wrote:Ima li tko da ide na dreamhack summer ? Pls :roll:
Idem ja na ESL One Frankfurt aBd
Kontao sam ili ESL ili dreamhack,ali esl traje jedan dan,i onda odma nazad.Ovako cu na dreamhacku bit 4 dana i onda jos par dana razgledat grad :D .Ima da sve pare spiskam na hardware,tih 5-6 dana cu zivjet na cipsu i koli :-)
euroBASIC

#327 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Post by euroBASIC »

preskupa mi je ta varijanta, ovako mogu proc za 400-500 KM sa hostelom i hranom i to bez bez karte, traje 2 dana ESL, ima i neki after party :D
Tabhana

#328 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Post by Tabhana »

Meepo nije više OP, odmah Lizzard ne može dobiti meča, tako da je sada 6.7k mmr. Neka počne igrati Snipera ili Trolla dok su još OP.
Raigor Stonehoof

#329 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Post by Raigor Stonehoof »

Joj ovog Xyclopzz-a sto prenosi i-league, kako je iritantan u pm. Pretpostavljam da je kinez nekakav, a na engleskom prica sa tako odvratnim naglaskom da pozelim pocupat kosu kad god progovori. Moram bez tona gledat :(
Decerto

#330 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Post by Decerto »

Raigor Stonehoof wrote:Joj ovog Xyclopzz-a sto prenosi i-league, kako je iritantan u pm. Pretpostavljam da je kinez nekakav, a na engleskom prica sa tako odvratnim naglaskom da pozelim pocupat kosu kad god progovori. Moram bez tona gledat :(
on ti je troll zesci,stalno neke lame sale izvaljuje ko onaj sasa sa obna :D
biggrin

#331 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Post by biggrin »

igra li iko ovdje heroes of the storm i racuna li se to kao moba game?
Decerto

#332 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Post by Decerto »

biggrin wrote:igra li iko ovdje heroes of the storm i racuna li se to kao moba game?
igrao bi da imam key :D naravno da se racuna,kad skontas da je blizzard iza toga,mozda i dosegne neki respektabilan nivo kad je u pitanju competitive scena i e-sportovi,ipak je to blizzard ;D
Raigor Stonehoof

#333 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Cek sec mozda ja imam key. Dao sam ovim nekakvim amerima al su EU keyevi pa sumnjam da su iskoristili

BTW igra je njesra, nema itema :-) nema golda da skupljas, heroji se rotiraju ko u lol-u. sve je nekako sporo
biggrin

#334 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Post by biggrin »

Decerto wrote:
biggrin wrote:igra li iko ovdje heroes of the storm i racuna li se to kao moba game?
igrao bi da imam key :D naravno da se racuna,kad skontas da je blizzard iza toga,mozda i dosegne neki respektabilan nivo kad je u pitanju competitive scena i e-sportovi,ipak je to blizzard ;D
poslao sam ti key u pm
Decerto

#335 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Post by Decerto »

Hvala vam obojici :thumbup: pristavit cu je veceras pa igrat u jutro,taman da malo ohladim od dote :D
Decerto

#336 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Post by Decerto »

nafurao sam se na hots :D igram samo keriganicu :D ,lvl 7 sam na njoj,imam nekih 10-11 winsa do sad i 1 lose :P
Raigor Stonehoof

#337 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

haha, ma meni je dosadna :D

igrao sam samo protiv botova doduse. i kupio onog demon huntera iz diabla :)
Decerto

#338 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Post by Decerto »

ma jest vala,i ja sam kontao samo do lvl 10 da uzmem nekog lvl 10 heroja,to jest da otkljucam.Nemaju heroji ono dmg,defense,magic resist ko u doti pa da znas koliko mozes tankat,nego evo ti heroj,pa ti trci gore dole,nemas itema,ovo je vise razonoda nego prava moba kao sto je dota.
Raigor Stonehoof

#339 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

pa bas. ako je lol dota za djecu, hots je dota za bebe :D
jedino eto ima onih razlicitih objectives na mapama pa ih to ucini malo zanimljivijim. i sega mi kad ubijem creep camp onda se bore za moj tim :-)
biggrin

#340 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Post by biggrin »

nisam igrao lol i dotu, jos mi samo to fali u zivotu :D , al sam citao jedan clanak u vezi sa hots-om u kojem autor tvrdi da i nije u pitanju MOBA, te da je logika igranja za dolazak do pobjede znacajno drugacija. inace, trenutno se drzim vaala-e jer jos nisam skontao ko bi mi pasao bolje pa da potrosim zlato tu :) sto i ne cudi jer dok ispunim quest i odigram jos jednu/dvije i voila, nemam kad vise igrati :)
savsvoj

#341 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Post by savsvoj »

Pa nije bas Blizzard retardiran ko ostali da napravi identicnu igru sa malo promjenjim herojima/grafikom. Sto drugcija od dote/lola to bolje.
Raigor Stonehoof

#342 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

pa dobro, dva tima po pet heroja, tri lanea kojima idu creepovi, tornjevi na laneovima, i cilj igre je unistit protivnicku glavnu zgradu. sta je to neg moba :-)
savsvoj

#343 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Post by savsvoj »

Raigor Stonehoof wrote:pa dobro, dva tima po pet heroja, tri lanea kojima idu creepovi, tornjevi na laneovima, i cilj igre je unistit protivnicku glavnu zgradu. sta je to neg moba :-)
to jeste definitivno moba ali bez farmanja itema i do neke mjere i bez levela makar individaulnih. Citav focus je prebacen na same mape.
Decerto

#344 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Post by Decerto »

u ovoj igri,kad vidis rusa u timu,znas da si izgubio...ono sto ja ne mogu shvatiti,jest,da u bilo kojoj igri rusi su definitivno najgori playeri...bio wc3,cs,lol,dota,pa evo i hots,kad god vidim rusko ime dodje mi da sutnem monitor.Igram sad game u hotsu,citav tim ima po 20-30k hero/siege dmga,neki jebeni rus ima 5k dmga (igrao illidana).I na kraju kaze gg noobs,a citav game nije rijeci rekao :-) :-) :-)
Tabhana

#345 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Post by Tabhana »

Još malo do apdejta.

Hello troll picker, how it feels to know that you are the lowest skill player in this match - PPD

:lol:
Decerto

#346 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Post by Decerto »

kakvog updatea ? imal gdje changelog ?
Tabhana

#347 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Post by Tabhana »

Icefrog je najavio veliki apdejt nakon Starladdera. Mislim da o tome ima na redditu.
biggrin

#348 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Post by biggrin »

"...20-30k hero/siege dmga..." pa onda nisam uopste los u ovome :D

a sto se rusa tice, imam slicna iskustva. cak su se dvojica cijelo vrijeme jednog meca svadjali ko je noob, kako se treba igrati...ne znam kad su uspjeli ispisati sve te eseje i igrati uporedo :)...naravno tu sam zijanio :D
biggrin

#349 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

Post by biggrin »

jah i ono sto mi se svidja kod igre je to sto ne iziskuje placanje za neki upgrade cime bi lik kojeg igras postao superiorniji. ok, ako hoces neke likove da igras mozes ih kupiti, ali i tu ima alternativa tj.skupljanje zlata pa onda kupovina njim...sto je u principu ok
Raigor Stonehoof

#350 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games

biggrin wrote:jah i ono sto mi se svidja kod igre je to sto ne iziskuje placanje za neki upgrade cime bi lik kojeg igras postao superiorniji. ok, ako hoces neke likove da igras mozes ih kupiti, ali i tu ima alternativa tj.skupljanje zlata pa onda kupovina njim...sto je u principu ok
nema ni u doti. i imas sve heroje dzaba bez kupovanja i skupljanja bilo cega :P
Post Reply