21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Ecci
- Vozim: Biciklam
- mushkile chibira
#327 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Nadam se da ce sa Spahom biti sve u redu do utakmice i da mi to aBd dobijemo "brez" problema.
U nekom kontekstu prozivanja argentinaca i nazivanja istih smradovima i stocarima kojima ni u kom slucaju ne treba vjerovati i nedajBoze cekati da nam oni obezbjede prolaz, malkice sam prosao kroz njihove rezultate u eri Messija, Aguera, Di Marie itd. Ne racunajuci sveukupno njihove pobjede kao i poraze i nerijesene sa reprezentacijama tipa Brazila, Njemacke, Urugvaja, Kolumbije evo kako su oni odigravali takmicarske i neke prijateljske utakmice u zadnjih 4-5 godina.
Ecuador - Argentina 0:0, Ecuador - Argentina 1:1, Bolivia - Argentina 1:1, Saudijska Arabija - Argentina 0:0,
Peru - Argentina 1:1, Argentina - Bolivia 1:1, Venezuela - Argentina 1:0, Argentina - Bolivia 1:1,
Poland - Argentina 2:1, Nigeria - Argentina 4:1, Argentina - Ecuador 2:2, Costa Rica - Argentina 0:0,
USA - Argentina 1:1, Japan - Argentina 1:0, Paraguay - Argentina 1:0, Ecuador - Argentina 2:0 i kao zadnju bih naveo katastrofalan poraz i opstenarodnu sramotu argentinaca od Bolivije u gostima od 6:1 u aprilu 2009-e.
Naravno da se ne moze govoriti o pustanju svih ovih utakmica, uglavnom su to bila losa izdanja fudbalske sile zvane Argentina ali i kalkulisanja njihovih selektora i igranja sa k'o sto neko rece "C" timom kao protiv Nigerije prije otprilike 3 godine.
Stoga braco i sestre (posto su i dame prisutne na temi
) hajmo mi apsolvirati Nigeriju aBd i ne cekati da nam oni kroje sudbinu a ja kao strastveni navijac BiH reprezentacije valjda mogu u svom zanosu koristiti izraze kao smrde i stocari kad pisem/govorim o njima i bez obzira na iskreno divljenje fudbalskom/nogometnom umijecu prije svega Messi-ja a i ostalih reprezentativaca Argentine.
Hajmo Bosno i Hercegovino !

U nekom kontekstu prozivanja argentinaca i nazivanja istih smradovima i stocarima kojima ni u kom slucaju ne treba vjerovati i nedajBoze cekati da nam oni obezbjede prolaz, malkice sam prosao kroz njihove rezultate u eri Messija, Aguera, Di Marie itd. Ne racunajuci sveukupno njihove pobjede kao i poraze i nerijesene sa reprezentacijama tipa Brazila, Njemacke, Urugvaja, Kolumbije evo kako su oni odigravali takmicarske i neke prijateljske utakmice u zadnjih 4-5 godina.
Ecuador - Argentina 0:0, Ecuador - Argentina 1:1, Bolivia - Argentina 1:1, Saudijska Arabija - Argentina 0:0,
Peru - Argentina 1:1, Argentina - Bolivia 1:1, Venezuela - Argentina 1:0, Argentina - Bolivia 1:1,
Poland - Argentina 2:1, Nigeria - Argentina 4:1, Argentina - Ecuador 2:2, Costa Rica - Argentina 0:0,
USA - Argentina 1:1, Japan - Argentina 1:0, Paraguay - Argentina 1:0, Ecuador - Argentina 2:0 i kao zadnju bih naveo katastrofalan poraz i opstenarodnu sramotu argentinaca od Bolivije u gostima od 6:1 u aprilu 2009-e.
Naravno da se ne moze govoriti o pustanju svih ovih utakmica, uglavnom su to bila losa izdanja fudbalske sile zvane Argentina ali i kalkulisanja njihovih selektora i igranja sa k'o sto neko rece "C" timom kao protiv Nigerije prije otprilike 3 godine.
Stoga braco i sestre (posto su i dame prisutne na temi
Hajmo Bosno i Hercegovino !
-
Yahweh
- Location: See the shadow? Well, that's not anyone that you're expecting.
#328 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Nisam neki strucnjak pa bih zamolio forumaše koji su upoznati šta se dešava ukoliko nigerija i iran izgube sa jedan razlike od argentine a mi odigramo dva iksa sa njima?
- Idemedosumom
#329 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Zavisi kojim rezultatom izgube. Prolazi ko je dao vise golova.
Last edited by Idemedosumom on 19/06/2014 11:50, edited 1 time in total.
- lua
#330 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Ako izgube po 1-0, tj. ne daju niti jedan gol, onda mi idemo dalje.Yahweh wrote:Nisam neki strucnjak pa bih zamolio forumaše koji su upoznati šta se dešava ukoliko nigerija i iran izgube sa jedan razlike od argentine a mi odigramo dva iksa sa njima?
-
Shadoww
#331 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Izvlace se kuglice kao za zrijeb.direktni wrote:Šta ako se desi:
Nigerija i Iran izgube od Argentine sa po 2:1, a mi obje odigramo 0:0? Krug se zatvara. Argentina prva sa 9 bodova i 6:3 gol razlika, a mi, Nigerija i Iran sa po 2 boda i gol razlikom 1:2. Ko ide dalje? šešir!?
.
- It_is_a_Leclerc
#332 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Nigerijcima ne igra glavni defanzivac. Bilo je i sukoba među igračima na treningu.
Hajmo se nadati da će naš glavni defanzivac igrati i da ćemo iskoristiti pad Nigerije.

Hajmo se nadati da će naš glavni defanzivac igrati i da ćemo iskoristiti pad Nigerije.
-
sumirprimus
#333 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
ja mislim da je on i prije prve utakmice imo neku povredu na tom istom mjestu...nas spaha...vjerovatno ga klepilo po istom sad jel cvolika il je koljeno?cvolika se da rijesit do tekme/privremenoIt_is_a_Leclerc wrote:Nigerijcima ne igra glavni defanzivac. Bilo je i sukoba među igračima na treningu.
- Meho Kodro
#334 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Nigerija - BIH 0:4
Misimovic, Pjanic, Dzeko, Dzeko
Misimovic, Pjanic, Dzeko, Dzeko
- MOSALJOZE
#335 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Nisam upućen za taj sukob na treningu??
- Lakat Jebić
#336 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
ne izvlaci se nista, ide najbolje rangirana reprezentacija, a to smo miShadoww wrote:Izvlace se kuglice kao za zrijeb.direktni wrote:Šta ako se desi:
Nigerija i Iran izgube od Argentine sa po 2:1, a mi obje odigramo 0:0? Krug se zatvara. Argentina prva sa 9 bodova i 6:3 gol razlika, a mi, Nigerija i Iran sa po 2 boda i gol razlikom 1:2. Ko ide dalje? šešir!?
.
- touch brain
- MOSALJOZE
#338 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Puno hvalospjevki za iskrenosttouch brain wrote:sretno orlovi
-
sumirprimus
#339 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
ide broj bodova,pa go razlikaa,pa broj postignutih golova(in all grup matches)...ukoliko je tu sve egal..onda se gleda,broj bodova , pa go razlika , pa broj postignutih golova(izmedju ekipa koje su u egalu) i na kraju ako je sve egal kuglica.
- reis1
#340 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
touch brain wrote:sretno orlovi
Sitna je dusa 'rvatska!
- karanana
#341 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Valjda superorlovi. Tvoji orlovi nisu na takmicenju
- BHF_Manijak
#342 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Kako neko moze ovakvu marvu drzati na forumu?
-
Sitijevac2011
#343 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Ajojkaranana wrote:Valjda superorlovi. Tvoji orlovi nisu na takmicenju
-
wolf07
#344 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Sto se tice nase formacije valjda je svima jasno koliko smo jaki ako igramo sa dva ofanzivna igraca kao sto su Dzeko i Ibisevic. Prosto ne mogu da zamislim situaciju u kojoj ce Nigerija uz svo njihovo umijece uspjeti da ustopa obojicu ovih igraca. Ako ostavimo jednog covjeka u spicu to je vec druga prica.
Svako razmisljanje koje ide u pravcu da nasa formacija protiv Nigerije mora biti kao i protiv Argentine treba da ponudi opravdanje u smislu po cemu su to Argentina i Nigerija isti pa da se mi prema njima postavljamo isto??? Vljada je ovo prvenstvo pokazalo da ona narodna po kojoj ne jebe lijep vec uporan vrijedi i u fudbalu jer ne pobjedjuje onaj koji se brani vec onaj koji napada. Ako udjemo u taj mec sa previse respekta prema Nigeriji to bi im moglo dati krila i onda lako mozemo biti u situaciji da nesto stizemo a to nikad nije dobro.
Nas jedini pravi protivnik na toj utakmici su vremenski uslovi koji idu na ruku protivniku, sve drugo je na nasoj strani i stvarno ne znam otkud taj strah ili oprez i pozivanje na neko cekanje, defanziva, dobar je i bod, ovo-ono.... Treba da ih tretiramo k'o neku malo bolju Litvaniju u najboljem slucaju i onda nece izostati rezultat. Prosto ne mogu da zamislim situaciju u kojoj igranjem na napad necemo i postici koji gol a onda neka oni razmisljaju hoce li se nadigravati s nama ili cuvati svoj kazneni prostor. Ako ih pustis da oni vode glavnu rijec lako mozemo izgubiti tu trku a da ne pominjem mogucnost da nam se desi neki slucaj "Kolasinac 2"!
Svako razmisljanje koje ide u pravcu da nasa formacija protiv Nigerije mora biti kao i protiv Argentine treba da ponudi opravdanje u smislu po cemu su to Argentina i Nigerija isti pa da se mi prema njima postavljamo isto??? Vljada je ovo prvenstvo pokazalo da ona narodna po kojoj ne jebe lijep vec uporan vrijedi i u fudbalu jer ne pobjedjuje onaj koji se brani vec onaj koji napada. Ako udjemo u taj mec sa previse respekta prema Nigeriji to bi im moglo dati krila i onda lako mozemo biti u situaciji da nesto stizemo a to nikad nije dobro.
Nas jedini pravi protivnik na toj utakmici su vremenski uslovi koji idu na ruku protivniku, sve drugo je na nasoj strani i stvarno ne znam otkud taj strah ili oprez i pozivanje na neko cekanje, defanziva, dobar je i bod, ovo-ono.... Treba da ih tretiramo k'o neku malo bolju Litvaniju u najboljem slucaju i onda nece izostati rezultat. Prosto ne mogu da zamislim situaciju u kojoj igranjem na napad necemo i postici koji gol a onda neka oni razmisljaju hoce li se nadigravati s nama ili cuvati svoj kazneni prostor. Ako ih pustis da oni vode glavnu rijec lako mozemo izgubiti tu trku a da ne pominjem mogucnost da nam se desi neki slucaj "Kolasinac 2"!
- Logovan
#345 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Vjeruj da nas ne interesuje što za njih navijaš.touch brain wrote:sretno orlovi
- touch brain
#346 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
mozda bi mi i spustila da nisam hrvat..ovako ti propade dobar fazon
u svakom slucaju naprijed super orlovi
boli me briga sto tebe ne zanima..
u svakom slucaju naprijed super orlovi
boli me briga sto tebe ne zanima..
- P308
#347 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Ako nista, bar je iskren
-
Potrosni_Materijal
#348 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
nisu argentina i nigerija isti, nego nigerija ima brze i jace igrace od argentine. koji ne znaju igrati lopte kao argentina. veliki je rizik protiv njih zaigrati sa dva napadaca od kojih nijedan ne razmislja o defanzivnim zadacima. na kontru nas je uzela slovacka, koja ima duplo sporije i slabije igrace od nigerije. od tog poraza smo morali nauciti neke stvari. drugi napadac da, ali samo kao zamjena i zaviso od toka utakmice.wolf07 wrote:Sto se tice nase formacije valjda je svima jasno koliko smo jaki ako igramo sa dva ofanzivna igraca kao sto su Dzeko i Ibisevic. Prosto ne mogu da zamislim situaciju u kojoj ce Nigerija uz svo njihovo umijece uspjeti da ustopa obojicu ovih igraca. Ako ostavimo jednog covjeka u spicu to je vec druga prica.
-
Potrosni_Materijal
#349 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
P308 wrote:Ako nista, bar je iskren
tacno. kao sto svi ovdje imaju pravo da bodre kamerun i on ima pravo da bodri nigeriju. ko sto neki rekose, sport je to. nista licno.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#350 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

sreĆe pa im ovaj super orliĆ nije zelen