http://www.fcagroup.com/investorday/Pre ... _Brand.pdf
U isto vrijeme pustiti https://www.youtube.com/watch?v=AcI2IdHhEHE
Moderators: _BataZiv_0809, anex

fantastican autic... pogotovo za ono vrijeme_mufljuz_ wrote:dok je rahmetli Senna umir'o negdje sam u ratu kupio automagazin sa ovom mrcinom .... i dan danas je mrakaca....

Od dragosti što je upalila, ili?citroen xm wrote:I onda ovi pitaju šta to ima Alfa. Pa i stara 20 godina i sa smiješnom cijenom ima ono što njihovi nikad neće imati. Gledaš je na parkingu i drago ti, uđeš-upališ i razvučeš osmijeh na lice........
citroen xm wrote:I onda ovi pitaju šta to ima Alfa. Pa i stara 20 godina i sa smiješnom cijenom ima ono što njihovi nikad neće imati. Gledaš je na parkingu i drago ti, uđeš-upališ i razvučeš osmijeh na lice........
Ja sam imao widebody 155 par godina (naklepao 300.000km bp) i danas bi je imao kao nov auto jer svaki put kad prodjecitroen xm wrote:I onda ovi pitaju šta to ima Alfa. Pa i stara 20 godina i sa smiješnom cijenom ima ono što njihovi nikad neće imati. Gledaš je na parkingu i drago ti, uđeš-upališ i razvučeš osmijeh na lice........
evo momentalnu erekciju sam dobio od ovog opisacitroen xm wrote:I onda ovi pitaju šta to ima Alfa. Pa i stara 20 godina i sa smiješnom cijenom ima ono što njihovi nikad neće imati. Gledaš je na parkingu i drago ti, uđeš-upališ i razvučeš osmijeh na lice........
Alfa 166 je u klasi bmw 5. Nasljednik 166-ice se najavljivao kao vozilo koje ide u klasu vise.mali_milojica wrote:Mislim BMW 6,nisam pogrijesio. Nasljednik 166 je u klasi BMW 5.
Mislim da je najveci problem Lancie Thesis sasija i vjesanje od Maseratija
cekat cu iduci momenat inspiracije il da otvorim ja temu kad dodje novo autobitanga_sa_otesa wrote:laku noc emko ,briljirao si na ovoj temi,s nestrpljenjem cekamo nastavak![]()
Koja si ti licnost. Ni svoju rijec ne mozes odrzat. Kako da onda diskutuje neko s tobom?emko1234 wrote:cekat cu iduci momenat inspiracije il da otvorim ja temu kad dodje novo autobitanga_sa_otesa wrote:laku noc emko ,briljirao si na ovoj temi,s nestrpljenjem cekamo nastavak![]()
da mozete vi pljuvati
![]()
![]()
tema za mene gotova.
Ma bolan šta se trudiš, vidiš mu po stilu pisanja da je sve više nervozan!citroen xm wrote:Neka si se kroz šuplju malo i ishvalio.
Samo ću ti reći dvije činjenice.
1: Bilo koje staro auto ne mora biti kanta
2: Ako moraš imati Audi 3.0 TDI da bi imao curu onda se trebaš zapitati šta je sa tobom, a jebat je ako je sa tobom zbog auta.
Eto, toliko za večeras. Sutra naporan dan, valja namać cenera i sipati u kantu.
hahahhahaha - a tek 1.7 boxer koji je bilo lutrija upalit - jaran imao 1988 ili 1987 godiste - sjedis u njoj ko u bolidu al kad upalis - onda veselje nema granicaLeKo wrote:Od dragosti što je upalila, ili?citroen xm wrote:I onda ovi pitaju šta to ima Alfa. Pa i stara 20 godina i sa smiješnom cijenom ima ono što njihovi nikad neće imati. Gledaš je na parkingu i drago ti, uđeš-upališ i razvučeš osmijeh na lice........
neka ga ba - zabavlja + sto ovakvi dusevni firgoši nakamaraju raje na temu koja uziva iskreno u ljubavi na 4 tockaBISCANIN2 wrote:Savrsenstvo, alfa 159 covjece zavidim ti, daj nam malo slika da uzivamo, nemam mogucnosti da pored jeep a kupim sebi pilu i uzivam u svakoj sekundi, ali ako bog da doci ce i alfa na red .
Slika dajte nam slika. Enki ako bude offirao i dalje na ovoj temi slozicemo jednu prijavu adminu nek se pozabavi sa njim .
Ti u Bosni mozes 2 trebe odjednom vozati!_mufljuz_ wrote:jebi ga meni je pun rezervar 150 al u eurima i valjda je to relevantan faktor koliko sam ja jebozovan
sta 2 - 4+ja serijaCkibasicm wrote:Ti u Bosni mozes 2 trebe odjednom vozati!_mufljuz_ wrote:jebi ga meni je pun rezervar 150 al u eurima i valjda je to relevantan faktor koliko sam ja jebozovan
I moras dvaput
Sent from my iPhone using Tapatalk