Alfa 159 kupovina?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
mizantrop

#326 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by mizantrop »

Breaking: Zvanicna najava 2015-2018 plana :run:

http://www.fcagroup.com/investorday/Pre ... _Brand.pdf

U isto vrijeme pustiti https://www.youtube.com/watch?v=AcI2IdHhEHE :thumbup:
_mufljuz_

#327 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by _mufljuz_ »

dok je rahmetli Senna umir'o negdje sam u ratu kupio automagazin sa ovom mrcinom .... i dan danas je mrakaca....

Image
Walther

#328 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by Walther »

_mufljuz_ wrote:dok je rahmetli Senna umir'o negdje sam u ratu kupio automagazin sa ovom mrcinom .... i dan danas je mrakaca....
fantastican autic... pogotovo za ono vrijeme 8)

Image
citroen xm

#329 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by citroen xm »

I onda ovi pitaju šta to ima Alfa. Pa i stara 20 godina i sa smiješnom cijenom ima ono što njihovi nikad neće imati. Gledaš je na parkingu i drago ti, uđeš-upališ i razvučeš osmijeh na lice........
LeKo

#330 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by LeKo »

citroen xm wrote:I onda ovi pitaju šta to ima Alfa. Pa i stara 20 godina i sa smiješnom cijenom ima ono što njihovi nikad neće imati. Gledaš je na parkingu i drago ti, uđeš-upališ i razvučeš osmijeh na lice........
Od dragosti što je upalila, ili?
Industrialyzer

#331 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by Industrialyzer »

citroen xm wrote:I onda ovi pitaju šta to ima Alfa. Pa i stara 20 godina i sa smiješnom cijenom ima ono što njihovi nikad neće imati. Gledaš je na parkingu i drago ti, uđeš-upališ i razvučeš osmijeh na lice........

Drago ti sto je upalila jel :mrgreen:

ja sam ovdje samo da zajebavam malo, ja volim alfu
Walther

#332 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by Walther »

Ja sam imao widebody 155 par godina (naklepao 300.000km bp) i danas bi je imao kao nov auto jer svaki put kad prodje :razz: A tek unutra 8)
LeKo

#333 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by LeKo »

:)
emko1234

#334 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by emko1234 »

evo momentalnu erekciju sam dobio od ovog opisa :lol: :lol: :lol:
stara 20 godina, gledas je, pridjes, gurnes kljuc u bravu, centralna ne radi, sjednes na ocvalo sjediste, gledas tablu. propala. gurnes kljuc u bravu, zaverglas. nece, opet, nece. opet, upali. hoces da dodas gas, kad ono mrtva rezerva. ugasis. pravac stanica. cener je u džepu a mora se i kafa platit. kupujes kartu, u troli razmsljas kako je dobra ta alfa bila prije 20 godina. na semaforu gledas kroz prozor. lik u crvenom a4 svjeze opranom s trebom. dok kroz prljav prozor gledas sta rade, zeleno se pali. audi krece, vidis da je 3.0tdi. nestaje. pomislis kakav li je to ratni profiter, al tvoje misli ne dopiru do njega.
hahahahhahahahahaha
imam i ja dara za pisanje.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :run: :run: :run: , tema za mene gotova. evo sad sam dosao kuci, od ovih prljavih para nasuo 150 maraka nafte. poderao dva tri rejsera po gradu, napravio krug i dosao kuci. potrosnja 10.1 litar a i dobro se cuje. ghibli je sljedeci 100%, al u kurcu.
laku noc ublehe. :bih: :run:
Last edited by emko1234 on 27/05/2014 23:36, edited 2 times in total.
preludezalude

#335 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by preludezalude »

mali_milojica wrote:Mislim BMW 6,nisam pogrijesio. Nasljednik 166 je u klasi BMW 5.
Mislim da je najveci problem Lancie Thesis sasija i vjesanje od Maseratija :D
Alfa 166 je u klasi bmw 5. Nasljednik 166-ice se najavljivao kao vozilo koje ide u klasu vise.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#336 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by bitanga_sa_otesa »

laku noc emko ,briljirao si na ovoj temi,s nestrpljenjem cekamo nastavak :lol: :lol:
emko1234

#337 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by emko1234 »

bitanga_sa_otesa wrote:laku noc emko ,briljirao si na ovoj temi,s nestrpljenjem cekamo nastavak :lol: :lol:
cekat cu iduci momenat inspiracije il da otvorim ja temu kad dodje novo auto :D da mozete vi pljuvati :lol: :lol: :lol:
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#338 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by bitanga_sa_otesa »

ja nisam ovde da bi pljuvao nikoga....cigani se pljuju..... :D
seoBIH

#339 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by seoBIH »

emko1234 wrote:
bitanga_sa_otesa wrote:laku noc emko ,briljirao si na ovoj temi,s nestrpljenjem cekamo nastavak :lol: :lol:
cekat cu iduci momenat inspiracije il da otvorim ja temu kad dodje novo auto :D da mozete vi pljuvati :lol: :lol: :lol:
Koja si ti licnost. Ni svoju rijec ne mozes odrzat. Kako da onda diskutuje neko s tobom?
tema za mene gotova.
citroen xm

#340 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by citroen xm »

Neka si se kroz šuplju malo i ishvalio. :lol:

Samo ću ti reći dvije činjenice.

1: Bilo koje staro auto ne mora biti kanta

2: Ako moraš imati Audi 3.0 TDI da bi imao curu onda se trebaš zapitati šta je sa tobom, a jebat je ako je sa tobom zbog auta.

Eto, toliko za večeras. Sutra naporan dan, valja namać cenera i sipati u kantu.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#341 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by mali_milojica »

Audi bolji od Maseratija,placem :lol:
Doduse jeste u svijetu snobcina i piljara gdje se sve kroz broj prodatih primjeraka mjeri vrijednost.
Placem. Ponovo. :lol:
BISCANIN2

#342 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by BISCANIN2 »

Savrsenstvo, alfa 159 covjece zavidim ti, daj nam malo slika da uzivamo, nemam mogucnosti da pored jeep a kupim sebi pilu i uzivam u svakoj sekundi, ali ako bog da doci ce i alfa na red .
Slika dajte nam slika. Enki ako bude offirao i dalje na ovoj temi slozicemo jednu prijavu adminu nek se pozabavi sa njim .
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#343 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by Romeo 80 »

citroen xm wrote:Neka si se kroz šuplju malo i ishvalio. :lol:

Samo ću ti reći dvije činjenice.

1: Bilo koje staro auto ne mora biti kanta

2: Ako moraš imati Audi 3.0 TDI da bi imao curu onda se trebaš zapitati šta je sa tobom, a jebat je ako je sa tobom zbog auta.

Eto, toliko za večeras. Sutra naporan dan, valja namać cenera i sipati u kantu.
Ma bolan šta se trudiš, vidiš mu po stilu pisanja da je sve više nervozan! :D Pusti dijagnozu, možda sam ode :lol:

Ja vozim 18 god staru Alfu 155. Ima nekih mušica kurva jedna talijanska, ali onaj osjećaj kad opereš metroseksualca u A4 je nenadjebiv. Možda je bio i Emko, ko će ga znati. Nova cesta od Lukavice što vodi za Jahorinu. Prati me sivi A4 i unutra zalizani šaner sa pink majicom i Ray Ban čolama i nešto se nabija na rep i glumi mangupa. Par krivina je bilo dovoljno. Samo par krivina da nestane u retrovizoru kunem se. Kasnije namjerno usporavam i puštam ga da prođe, a on ovako :shock:
18 godina stara kanta i džaba ti Emko. I dan danas se pitam je li bilo do mene i mojih vozačkih sposobnosti ili do auta.

Ma koga lažem, do auta je definitivno! :D
_mufljuz_

#344 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by _mufljuz_ »

LeKo wrote:
Od dragosti što je upalila, ili?
hahahhahaha - a tek 1.7 boxer koji je bilo lutrija upalit - jaran imao 1988 ili 1987 godiste - sjedis u njoj ko u bolidu al kad upalis - onda veselje nema granica :mrgreen:
_mufljuz_

#345 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by _mufljuz_ »

BISCANIN2 wrote:Savrsenstvo, alfa 159 covjece zavidim ti, daj nam malo slika da uzivamo, nemam mogucnosti da pored jeep a kupim sebi pilu i uzivam u svakoj sekundi, ali ako bog da doci ce i alfa na red .
Slika dajte nam slika. Enki ako bude offirao i dalje na ovoj temi slozicemo jednu prijavu adminu nek se pozabavi sa njim .
neka ga ba - zabavlja + sto ovakvi dusevni firgoši nakamaraju raje na temu koja uziva iskreno u ljubavi na 4 tocka :mrgreen:

jbo ga TDI :lol: - sav mu se svijet skupio ko cvarak oko TDI-ja i kako neku poluisluzenu profuknjacu provozat ne bi l (slucajno) dobio picke i sa njom trišu, juce otidjioh po hljeb na paciklu i vidim cik'o parkiro nov novcat Dodge Ram Double-Cab sa niklovanim felgama - ošo i on po hljeb a Ram unutra prljav umazan kao i izvana - radno auto cojeku :lol: a na vratima zaštiftovana oznaka 5.7 HEMI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vidi cikica da ja cekam da ga upali da cujem zvuk - i za moju dusu opauci "lowKick" :lol: ja strahobalne muzike majko moja :lol: :lol: :lol:
Don Zivconi

#346 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by Don Zivconi »

Mozes samo zamisliti mentalnog sklopa, naspes 150KM u auto poderes dva tri rejsera po gradu bacis krug i dodjes kuci :lol:
Kako covjek da normalno diskutuje s nekim ciji je najveci doseg deranje rejsera po gradu i bacanje krugova :-)

Sinoc se vracam iz kina i lezerno vozim u srednjoj traci, ispred mene 159 2.4JTDm uzivam dok je gledam kod mene takodjer ova cifra lagano vozimo oko 60km/h jedan iza drugog a oko nas obljecu kojekakve limenke i pokusavaj da nas isprovociraju na neku djeciju utrku kroz guzvu u gradu... mislim se u sebi sto niste tako opasni kad se ide uz Bradinu i Ivan Sedlo :lol: ... lako je po ravnici i niz brdo jurcati :-), sto bi rekli
Sarajevo, najmiliji grade
Popravismo te do Olimpijade

Kubika
Kubika
Kubika
Kubika

Ljudi dragi koliko je pacenika oko nas u autima to je nevjerovatno, pa da ne slazem svako drugo auto je nadrkano za jurnjavu po gradu cim malo otopli, al zato kad padne kisa ili koja pahulja e onda se i trolom vozaju, i naravno cika mislicioneri kod televizije sklepali saudijca i jednog seata :lol:

Jutros vrhunac svega passat karavan u narodu poznat kao lubenicar br.5 dok svi cekaju na semaforu hladno ga prasi po plocniku na Marijinom dvoru :lol:
_mufljuz_

#347 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by _mufljuz_ »

jebi ga meni je pun rezervar 150 al u eurima i valjda je to relevantan faktor koliko sam ja jebozovan :mrgreen:
basicm

#348 Alfa 159 kupovina?

Post by basicm »

_mufljuz_ wrote:jebi ga meni je pun rezervar 150 al u eurima i valjda je to relevantan faktor koliko sam ja jebozovan :mrgreen:
Ti u Bosni mozes 2 trebe odjednom vozati!
I moras dvaput :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
_mufljuz_

#349 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by _mufljuz_ »

basicm wrote:
_mufljuz_ wrote:jebi ga meni je pun rezervar 150 al u eurima i valjda je to relevantan faktor koliko sam ja jebozovan :mrgreen:
Ti u Bosni mozes 2 trebe odjednom vozati!
I moras dvaput :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
sta 2 - 4+ja serijaCki :lol:
almir90

#350 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by almir90 »

Auto je samo po sebi pojava, komšija mi ima jednu, i svaki put zastanem, i dobro je odmjerim, mada mi se ne sviđa boja, al' auto je prelijepo. Ukusi su različiti, o tome se ne raspravlja. Bitno je ubosti pravi primjerak.
Post Reply