Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ti neke retoričke vježbe ovdje demonstriraš? Sam sebe pitaš, odgovaraš, smiješ se... nije bilo pravih ponuda, to sam zaključio iz toga što nije otišao u ovom prelaznom roku, iako je njegov klub očajan za parama. Problem?
Optuživati za uspjeh? Prvo, to samo po sebi nema smisla... drugo, frajer još nije uspio
Da, tako nešto bi me natjeralo da revidiram mišljenje o njemu, vjerovatno. Mada bi i tada ostala činjenica da je u reprezentaciju prvi put došao nezasluženo.
ultima_palabra wrote:Ti neke retoričke vježbe ovdje demonstriraš? Sam sebe pitaš, odgovaraš, smiješ se... nije bilo pravih ponuda, to sam zaključio iz toga što nije otišao u ovom prelaznom roku, iako je njegov klub očajan za parama. Problem?
Optuživati za uspjeh? Prvo, to samo po sebi nema smisla... drugo, frajer još nije uspio
Da, tako nešto bi me natjeralo da revidiram mišljenje o njemu, vjerovatno. Mada bi i tada ostala činjenica da je u reprezentaciju prvi put došao nezasluženo.
Sve sto sam trazio je ovo u tvojoj predzadnjoj recenici. Cisto da ostane zapisano.
Meni je Tina pomalo nekako i zao, Pape ga je sjebo samo tako. Sad lik i da nesto pokaze, uvijek ce bit obiljezen kao neko ko je u Brazil otisao na guzove preko amidze. Uvijek ce ga se tako gledati.
On je tu i to treba prihvatiti, ja se nadam da ce u ovim kvalifikacijama pokazati da nije tu zbog amidze. Do sad nije nista realno pokazao. Sada ce sigurno imati sansu. Prodefilovalo je svakakvih igraca kroz repku, pa neka proba i on, ali treba znati i on da mu je ovo posljednja sansa.
Ne znam, volio bih da se makne iz hnl i obezbjedi sebi bolju ekipu, samo ne bih zelio da to radi preko reprezentacije, ali eto sta se moze.
Lik odigrao utakmicu na svjetskom i to kad se reprezentacija vec oprostila od prolaska grupe. I odigrao je dosta dobro, al to nije dovoljno dezurnim kriticarima pa ce mu i za taj nastup zamjerati. Upravo zbog toga i svaki dobar potez TSS-a pa i dobre igre u kontinuitetu veliki broj njih omalovazava cisto zato jer su vec formirali misljenje i slijepo ga se drze mada veliki broj njih nikad nije pogledalo Tinovu utakmicu (osim one vec spomenute) i nema pravi uvid u igracevu kvalitetu.
Paul F. wrote:Po čemu je obilježen ? Zato što šačica luzera pokušava preko njega liječiti sopstvene frustracije ?
Isto k'o što milion još većih luzera pokušava na Messiju liječiti frustracije, pa nijedan Messijev navijač ne napiše: štaeeee šta liječite frustracije na Leu Messiju bijedniciiiii. Zašto? Jer je jebena kritika u fudbalu sasvim normalna. BOŽE!
Mali zna igrat lopte i definitivno zaslužuje mjesto u reprezentaciji. Makar da bude rezervna opcija. Svenko definitivno može ulaskom sa klupe napraviti preokret u igri.
Jebiga, i ja sam spadao u velike kritičare Papeta zbog pozivanja malog Tina u ekipu. Nakon svega što sam vidio do sada promjenio sam mišljenje.
kakotakonikako wrote:da li je istina da je TSS sin od brata safeta susica?
Kralj si, Tita mi.
Momak ne dize prasinu oko sebe, marljivo trenira i igra sve bolje i bolje. Hajduk prati njegov razvoj i napredak, vjerujem da su i sami svjesni njegovog kvaliteta i mogucnosti tako da slijedece sezone ga mogu prodati za daleko vece pare na osnovu igara u LE, HNL-u i nadolazecih reprezentativnih igara, jer sigurno da ce imati vise prostora u narednim kvalifikacijama.
Nije Hajduk tako naivan klub. Dobre pare ce oni dici naredne sezone. Nije to nasa sarlatanska politika da prodajemo najbolje igrace za cca 150.000€ (max).
Kralj si, Tita mi.
Momak ne dize prasinu oko sebe, marljivo trenira i igra sve bolje i bolje. Hajduk prati njegov razvoj i napredak, vjerujem da su i sami svjesni njegovog kvaliteta i mogucnosti tako da slijedece sezone ga mogu prodati za daleko vece pare na osnovu igara u LE, HNL-u i nadolazecih reprezentativnih igara, jer sigurno da ce imati vise prostora u narednim kvalifikacijama.
Nije Hajduk tako naivan klub. Dobre pare ce oni dici naredne sezone. Nije to nasa sarlatanska politika da prodajemo najbolje igrace za cca 150.000€ (max).
Hajduk je klub kojem gori pod nogama, vjerovnici kucaju na vrata svaki dan... da su oni koga mogli tušnuti za milion eura, to bi i uradili. Prodali su oni i veće talente, iz vlastite škole, kad je došla prva ponuda.
Što se tiče LE, pitanje je da li će je uopšte dohvatiti naredne sezone.
Više prostora u narednim kvalifikacijama... to si u pravu, iz poznatih razloga
Kralj si, Tita mi.
Kralj si, Tita mi.
Hajduk je klub kojem gori pod nogama, vjerovnici kucaju na vrata svaki dan... da su oni koga mogli tušnuti za milion eura, to bi i uradili. Prodali su oni i veće talente, iz vlastite škole, kad je došla prva ponuda.
Pa ima logike ta priča da se čekaju bolje pare za Sušića. Što da ne. Nije baš da Hajduku toliko gori pod nogama i da se ne mogu strpiti još malko
Pa jeboga ti, ne pljušte evropske ponude ni igračima Želje ni Sarajeva, pa se opet u tim klubovima može skuckati par igrača za reprezentativni nivo. Ne vidim što bi bilo drugačije sa Hajdukom
Kralj si, Tita mi.
Zasto bi tvoja tvrdnja bila nuzno istinita, a moja ne? Uostalom, obojica samo pretpostavljamo, ali ne i znamo.
Hajduku gori kao i svim ostalim klubovima Balkana, pa i mnogim klubovima Evrope, tako da ne mora znaciti kako Tino nije imao dobre ponude. Bitno je da igra dobro i napreduje kao igrac. Rezultat ce doci u narednom periodu. Rezultat su i odlicne utakmice u repki, LE, domacem prvenstvu, sve vise se spominju njegove igre...
ultima_palabra wrote:
Kao sto rekoh vec su tusnuli jednog igraca za milionsku cifru, ovog ljeta.
No nebitno, ako timu gori pod nogama ne znaci da ne mogu sacekati jos nekoliko mjeseci najbolju ponudu. Po tebi, prodali bi ih za 50k eura samo da ih se otarase.