konahawaii wrote:kako uspjevate odrzavat ukupan accuracy?
kad sam dobio lvl3 bio mi na 95%...evo vecaras na 88%
svi su mi poslovi novi, pa se zna i fulit kad prvi put radim neki posao...ima stvarno i glupih poslova koji se ne ispate radit
a i malo mi je glupa ta njihova racunica...znam uradit 30 taskova po 100%, ukupan acc se ne pomice...a uradim jedan na 60%, padne za 1%

isto kod nekog joba, ako prvi task se slabo uradi, tesko se popravlja acc tog joba...
zanima me jos kad izbaci "You've completed all your work!", koliko treba proci da se opet moze radit taj zadatak
Pozdrav,
evo malo mog iskustva, možda pomogne
radim na dva sajta, Clixsense i Neobux. Clix mi je primarni, Neobux sekundarni
Logiram se na oba i gledam prvo na clixu jel ima poznatih zadataka, njih odma rješavam da popravim accuracy...
kad nema poznatih i vidim neki novi koji bi htio provati, krenem na neobux i startam ga... riješim testna pitanja i gledam jesam prošao... ako ne prodjem, dobro pročitam objašnjenja jer tu mi objasne što sam fulao... prošao, ne prošao, odustajem od tog posla na neobuxu...
odem na clixsense i krenem na isti taj posao... ako imam sreće, ponove mi pitanja

dobio sam i objašnjenja dodatna koja često puno pomažu....
takodjer, kad radim neki task, neovisno o sajtu, ako vidim da mi je task nerazumljiv, ne forsiram do kraja, nego lupim give up i provam ga ponovo za par minuta... vrlo često na taj način uspijem preskočiti pitanja koja su mi bila nejasna...
eto, my five cents
Baba