danas pojoprivrede nema
Za one koji su Titu zivog zapamtili..
-
Googlerica
#326 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
u titonjino vrijeme su postojale Zmeljoradnicke Zadruge
danas pojoprivrede nema
danas pojoprivrede nema
-
golman
#327 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
Najbolje godine...Googlerica wrote:
planiram se udati u ranim 40tim , ako me neko bude htio
-
Googlerica
#328 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
oh jeahgolman wrote:Najbolje godine...Googlerica wrote:
planiram se udati u ranim 40tim , ako me neko bude htio
- McMoy
#329 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
Ovako nešto se nije smjelo dogoditi u Titino doba
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/137 ... gleda.htmlTUZLANKA TUŽI BOLNICU: Izgubila nevinost tokom rutinskog ginekološkog pregleda?
Do defloracije je navodno došlo tako što su zaposlenici UKC Tuzla primijenili neadekvatan ginekološki postupak, a prethodno su neozbiljno shvatili njeno upozorenje da je još djevica
Žena iz Tuzle pokrenula je sudski proces protiv Javne zdravstvene ustanove Univerzitetsko klinički centar Tuzla zbog toga što je, prema njenim tvrdnjama, silovana medicinskim predmetom za vrijeme ginekološkog pregleda.
Visokoobrazovana 35-godišnjakinja je tokom pregleda izgubila nevinost, a bolnicu tuži zbog nanošenja fizičke i psihičke boli.
Do defloracije je navodno došlo tako što su zaposlenici napravili grešku i primijenili neadekvatan ginekološki postupak, a prethodno su neozbiljno shvatili njeno upozorenje da je još djevica.
Nalaz na kojem temelji svoju tužbu Tuzlanka je dobila u Republici Srpskoj jer, kako kaže, ljekari u Tuzlanskom kantonu nisu bili spremni ići protiv svojih kolega.
Slučaj je predmet sudskog spora, a održano je nekoliko ročišta.
-
golman
#330 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
Živa istinaMcMoy wrote:Ovako nešto se nije smjelo dogoditi u Titino doba![]()
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/137 ... gleda.htmlTUZLANKA TUŽI BOLNICU: Izgubila nevinost tokom rutinskog ginekološkog pregleda?
Do defloracije je navodno došlo tako što su zaposlenici UKC Tuzla primijenili neadekvatan ginekološki postupak, a prethodno su neozbiljno shvatili njeno upozorenje da je još djevica
Žena iz Tuzle pokrenula je sudski proces protiv Javne zdravstvene ustanove Univerzitetsko klinički centar Tuzla zbog toga što je, prema njenim tvrdnjama, silovana medicinskim predmetom za vrijeme ginekološkog pregleda.
Visokoobrazovana 35-godišnjakinja je tokom pregleda izgubila nevinost, a bolnicu tuži zbog nanošenja fizičke i psihičke boli.
Do defloracije je navodno došlo tako što su zaposlenici napravili grešku i primijenili neadekvatan ginekološki postupak, a prethodno su neozbiljno shvatili njeno upozorenje da je još djevica.
Nalaz na kojem temelji svoju tužbu Tuzlanka je dobila u Republici Srpskoj jer, kako kaže, ljekari u Tuzlanskom kantonu nisu bili spremni ići protiv svojih kolega.
u Titino doba nije bilo nevinih žena u 35.toj godini
- astrid
#331 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
sokkia wrote:Ali Kemal wrote:Tito je opismenjivao ljude, dok ih sadasnja vlast zaglupljuje.
Tito je radio na ekonomskom razvoju drzave, dok je sadasnja vlast unistila ekonomiju.
U Titovo vrijeme nezaposlenost je bila neuporedivo manja, a 1990 samo 5%, dok je sada 40%
U Titovo vrijeme su politicari imali dobar stan, vikendicu i golfa dizela, a mogli su i djecu da upisu preko veze na fakultet, danas politicari imaju milione maraka, brdo stanova, u stvari niko ni ne zna sta sve imaju.
U Titovo vrijeme nije bilo tajkuna.
U Titovo vrijeme nije bilo ni trznih centara, poneka robna kuca, za farmerke se moralo ici u Italiju, mada je osamdesetih Varteks poceo da proizvodi Levis robu.
U Titovo vrijeme narkoman je bio endemska vrsta.
Kriminalci su krali po inostranstvu, a trosili kuci, a sada kradu kuci, a trose po inostranstvu.
Fudbalska liga je bila jaka, kosarkasi su osvajali sve redom zlatne medalje, a KK Bosna je bila prvak Evrope, bez crnaca.
Od sigurnosti, skolstva, zdravstva, zaposlenosti, razvoja, izgradnje, sporta, ugleda u svijetu, putovanje bez viza, velicine drzave, generalno standarda i kvaliteta zivota, sve je na strani Titovog vremena.
Cak ni to sto je sada prisutna sloboda govora, nije bolje, jer je to najvise iskoristeno za slobodu iskazivanja fazisma.![]()
ima se još toga dodati ( recimo to da Tito zaduži Jugu za 20 i kusur milijardi za koje napravi puteve,izgradi hidro i termo elektrane, fabrike u svakoj zabiti i vukojebini,stvori respektabilnu oružanu silu i još mnogo mnogo toga, a ovi sadašnji zadužiše svaki svoju državicu za puno više i ne napraviše ništa osim što napuniše đepove i ostaviše zemlju u dužnickom ropstvu) al' pametnom je dosta i ovo
-
detroit-mercy
#332 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
Et, sad joj se valja udavat a probusenaMcMoy wrote:Ovako nešto se nije smjelo dogoditi u Titino doba![]()
- Anestezija
#333 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
Kakav snimak 
- McMoy
- Pismonosa
#335 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
Šta uradiše od teme 
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#336 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
Ma temi nece nista biti.
Steta sto Tileta nema vise, nije on samo Goli Otok imao.
"Ludara" bilo na svakom cosku...
Ja sam izbjegao JNA, ali bile su "navodno" vakcine, kamenje se moglo jesti..
I onda na kraju sluzbe dobijes druge (protiv ove sto te stite od sejtan baja) i prestanes biti "superman".
"Ludara" bilo na svakom cosku...
Ja sam izbjegao JNA, ali bile su "navodno" vakcine, kamenje se moglo jesti..
I onda na kraju sluzbe dobijes druge (protiv ove sto te stite od sejtan baja) i prestanes biti "superman".
-
golman
#337 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
Zaboravio si dodati da ti naspu brom u čaj...znaš već zaštotopcam wrote:Ma temi nece nista biti.
"Ludara" bilo na svakom cosku...![]()
Ja sam izbjegao JNA, ali bile su "navodno" vakcine, kamenje se moglo jesti..![]()
-
Zijad-Zijo
-
quarterback
#339 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
sjeca li se ko ovoga ?

-
Objektivni navijac
#340 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
To za brom i caj je urbana legendagolman wrote:Zaboravio si dodati da ti naspu brom u čaj...znaš već zaštotopcam wrote:Ma temi nece nista biti.
Ja sam izbjegao JNA, ali bile su "navodno" vakcine, kamenje se moglo jesti..![]()
Osim toga ko ce piti caj pored pune kantine pive
Sluzimo narodu
- topcam
#341 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
Da nema tebe ne bih znao da je brom u tecnom stanjugolman wrote:Zaboravio si dodati da ti naspu brom u čaj...znaš već zaštotopcam wrote:Ma temi nece nista biti.
Inace, ne pijem caj i sto se JNA kasarni tice, jedan dan proveo u jednoj, i dva u kasarni marsal Tito, dosta od mene..
- topcam
#342 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
Brom su svugdje stavljali, ali efekt nula..Objektivni navijac wrote:To za brom i caj je urbana legendagolman wrote:Zaboravio si dodati da ti naspu brom u čaj...znaš već zaštotopcam wrote:Ma temi nece nista biti.
I onda na kraju sluzbe dobijes druge (protiv ove sto te stite od sejtan baja) i prestanes biti "superman".Provjereno
![]()
Osim toga ko ce piti caj pored pune kantine pive![]()
![]()
Sluzimo narodu
-
golman
#343 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
znači bio nesposoban za vojsku...aaa?topcam wrote:
Inace, ne pijem caj i sto se JNA kasarni tice, jedan dan proveo u jednoj, i dva u kasarni marsal Tito, dosta od mene..
šta je bilo,ravni tabani,jel??
-
Objektivni navijac
#344 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
Nisam radio u kuhinji ,pa ne znamtopcam wrote:Brom su svugdje stavljali, ali efekt nula..Objektivni navijac wrote: To za brom i caj je urbana legendaProvjereno
![]()
Osim toga ko ce piti caj pored pune kantine pive![]()
![]()
Sluzimo naroduPlacebo
Jugovojska je fakat bila ljepota,super period zivota ,sada bi hladno otisao odsluziti jos godinu.
- muha_sa
#345 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
topcam wrote:
Brom su svugdje stavljali, ali efekt nula..Placebo
kako nema djelotvornost
-
golman
#346 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
...ima lijeka apotekamuha_sa wrote:topcam wrote:
![]()
kako nema djelotvornostmeni nakon 40 godina kako je odslužih poceo brom djelovat
- topcam
#347 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
De muha ne zezaj, meni dvajestak godina ostalo, iskreno se nadam da nece kaomuha_sa wrote:topcam wrote:
![]()
kako nema djelotvornostmeni nakon 40 godina kako je odslužih poceo brom djelovat
u onom vicu, otprilike ovako ...stariji gospodin u apoteci pita za vijagru..
i apotekarka se penje na ljestve da dokuci pakovanje..
on njoj kaze, hvala ne treba, do gospodje je.. biti.
- zateznistub
#348 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
ljudi, ja tek sad vidio ovu temu...
ljudi se napisali, ja jako sad...
- fatality
#349 Re: AW: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
Ja ga samo znam kao trenera barselone. Ali cuo sam od prijatelja da je vodio i mladu reprezentaciju spanije i uzeo neko prvenstvo.
sa fontela
sa fontela
- muha_sa
#350 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
topcam wrote:De muha ne zezaj, meni dvajestak godina ostalo, iskreno se nadam da nece kaomuha_sa wrote:topcam wrote:
![]()
u onom vicu, otprilike ovako ...stariji gospodin u apoteci pita za vijagru..
i apotekarka se penje na ljestve da dokuci pakovanje..
on njoj kaze, hvala ne treba, do gospodje je.. biti.
naravno da je do nje