hafisaga ti si izgubljen u vremenu a vjerujem i u prostoru. nije jutro no dan, a uskoro će i veče.Hafis wrote:[q
Eh, dobro jutro![]()
Pa ta vrsta dijaloga...mi, vi, ste, smo,.. ti je u njihA k'o ''dobar dan''... a inače su svi do jednoga multietnični, ne gledaju ljude po naciji ni vjeri
Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
-
RahatHurmašica
#326 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
- Altsa
#327 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
svakako da smo multieticni...podrzavamo hercegovackog hrvata...aj ti podrzi bosnjaka...hoces al u qurcu
-
Hafis
#328 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Eh, da se pročitalo nešto beletristike u životu, shvatilo bi se i smisao nazivanja nekome ''dobro jutro'' u poslijepodnevnim satimaRahatHurmašica wrote:hafisaga ti si izgubljen u vremenu a vjerujem i u prostoru. nije jutro no dan, a uskoro će i veče.Hafis wrote:[q
Eh, dobro jutro![]()
Pa ta vrsta dijaloga...mi, vi, ste, smo,.. ti je u njihA k'o ''dobar dan''... a inače su svi do jednoga multietnični, ne gledaju ljude po naciji ni vjeri
Al' nema veze, tu je internet
Šta ima gore, jel' hladno?
-
useless
#329 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Pod ovakvim cvrstim stavom podrazumijevate da odsad Bosnjaci odlucuju o hrvatskom predstavniku u predsjednistvu?LBVIEW wrote: kad su umjesto Bosnjaka odlucivali susjedi i komsije,vakat vam se navikavati na reciprocitet.
-
Hafis
#330 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Eh. To ti je isto da si rekao: ja volim sve žene, naročito tuđe....aj ti sad voli moju...hoćeš al u qurcuAltsa wrote:svakako da smo multieticni...podrzavamo hercegovackog hrvata...aj ti podrzi bosnjaka...hoces al u qurcu
- no_mani=no_fjučr
#331 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Lako je Hafisu, vecina Hrvata ima domovinu koja je prazna i dok se ovdje moze crpiti i malo love, oni su tu, kada presushi oni mogu gdje hoce, a RH kao drzava nema strategiju za BiH Hrvate, ovdje je trenutno najbolje, malo tala Bakiru, malo Dodi, Zlajketu i svi dobri, treba samo sto vise da gaze i opstruiraju sistem. Sve upucuje na to da su Bosnjaci laka roba, mogu manipulirati, pa kada razmislis da jako puno Bosnjaka neku Cenic podrzava koja je bila u genocidnoj vladi RSa, onda je jasno da je Hrvatima vrlo jednostavno! Ne spavam ni trena, ni muskarac , a ni zena, a sa druge strane cekam partizane!
Last edited by no_mani=no_fjučr on 15/04/2014 14:14, edited 1 time in total.
- seln
#332 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Jaooooo...ono jadno procitalo dva romana Marije Juric i uzelo da kenja ljudima koji ga mogu strpati u dzep po svakom pitanju.Hafis wrote:Eh, da se pročitalo nešto beletristike u životu, shvatilo bi se i smisao nazivanja nekome ''dobro jutro'' u poslijepodnevnim satimaRahatHurmašica wrote:hafisaga ti si izgubljen u vremenu a vjerujem i u prostoru. nije jutro no dan, a uskoro će i veče.Hafis wrote:[q
Eh, dobro jutro![]()
Al' nema veze, tu je internet![]()
- Altsa
#333 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
jel to znaci da ces glasat il dajes svoju zenu na raspolaganje razuzdanim bosnjacima...daj pokazi svoju multietnicnost...nemoj samo pljuvat i kritikovat...pridruzi se uzitkuHafis wrote:Eh. To ti je isto da si rekao: ja volim sve žene, naročito tuđe....aj ti sad voli moju...hoćeš al u qurcuAltsa wrote:svakako da smo multieticni...podrzavamo hercegovackog hrvata...aj ti podrzi bosnjaka...hoces al u qurcu
Last edited by Altsa on 15/04/2014 14:16, edited 1 time in total.
- no_mani=no_fjučr
#334 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Hafise ima li swingerice u HB? Kada volis tudje zene i svoju dajes, zar ne, kada si posten!
-
Hafis
#335 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Jahseln wrote: Jaooooo...ono jadno procitalo dva romana Marije Juric i uzelo da kenja ljudima koji ga mogu strpati u dzep po svakom pitanju.
- no_mani=no_fjučr
#336 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Hafise seln ti je na avazu, tako da je MJZ, Himalaja!Hafis wrote:Jahseln wrote: Jaooooo...ono jadno procitalo dva romana Marije Juric i uzelo da kenja ljudima koji ga mogu strpati u dzep po svakom pitanju.
-
Hafis
#337 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Post tjednaAltsa wrote:jel to znacis da ces glasat il dajes svoju zenu na raspolaganje razuzdanim bosnjacima...daj pokazi svoju multietnicnost...nemoj samo pljuvat i kritikovat...pridruzi se uzitkuHafis wrote:Eh. To ti je isto da si rekao: ja volim sve žene, naročito tuđe....aj ti sad voli moju...hoćeš al u qurcuAltsa wrote:svakako da smo multieticni...podrzavamo hercegovackog hrvata...aj ti podrzi bosnjaka...hoces al u qurcu.......nasem
-
RahatHurmašica
#338 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
i ti da pročitaš mačak u čizmama, možda bi realnije percipirao političku scenu.Hafis wrote:Eh, da se pročitalo nešto beletristike u životu, shvatilo bi se i smisao nazivanja nekome ''dobro jutro'' u poslijepodnevnim satimaRahatHurmašica wrote:hafisaga ti si izgubljen u vremenu a vjerujem i u prostoru. nije jutro no dan, a uskoro će i veče.Hafis wrote:[q
Eh, dobro jutro![]()
Al' nema veze, tu je internet![]()
- Altsa
#339 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
sta je hafise ne znas odgovoriti...sta je sa djeljenjem uzitaka hanume il jos nije izasla iz škripine kao ti
Last edited by Altsa on 15/04/2014 14:26, edited 2 times in total.
-
RahatHurmašica
#340 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
možda je kod njega desnica još uvijek na sceni, samo ga sramota priznati. 
-
Hafis
#341 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
O đes' te jebači, nisam vas odmah prepoznao
Daj, držimo se teme.
I što velite - Slavo. E hoće se obradovati kada ovo čuje, stvarno.
Daj, držimo se teme.
- Altsa
#342 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
kad si inferioran onda je najlakse ovakoHafis wrote:O đes' te jebači, nisam vas odmah prepoznao![]()
Daj, držimo se teme.
- seln
#343 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Kod njega je desnica...sad, politicka ili manuelna...rezultat je isti.RahatHurmašica wrote:možda je kod njega desnica još uvijek na sceni, samo ga sramota priznati.
-
Hafis
#344 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Ma ja. ovdje sve ljevičari i topdžije.seln wrote:Kod njega je desnica...sad, politicka ili manuelna...rezultat je isti.RahatHurmašica wrote:možda je kod njega desnica još uvijek na sceni, samo ga sramota priznati.
Izgleda trebat će i ratkapu zadužiti na ovoj temi.
E sad momci moji fini, dnevnica se ubila, i ode se tata gibati k domu svom....Trebao sam još prije sat i pol, ali mi vas bilo nešto žao, pa velim da im učinim sevap....i tako to. Merhametli sam insan i to me ubi.
- LBVIEW
#345 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Ma lako cemo za nas, al' sto ces ti jadan sam izvan "torova"?Ripicipi wrote:LBVIEW wrote:Interesantno, Hrvate se treba shvatiti, mada nisam siguran da li se ovdje zaista radi o cijelom kolektivu ili glasackoj bazi HDZ-a iz par opcina zapadne Hercegovine, a Bosnjake, nakon svega sto je ta stozerna stranka istim priredila, od logora u Hercegovini 93-e, preko "samouprave" pa do politickog saveza s Dodickom i najave "stolnog" i "treceg", ne treba?Ripicipi wrote:Citajuci ovu temu covjeku jednostavno dodje da shvati HrvateI jedni i drugi mogu raditi sto hoce, u ratu UZP i genocid, u miru opstrikcija i rusenje ovo malo drzave, a kad se odgovori na jedini moguci nacin, nastaje zapomaganje i pozivanje na fair-play.Shvatite kako taj "film" vise nikad gledati necete, nema vise ni prve ni druge Jugoslavije kad su umjesto Bosnjaka odlucivali susjedi i komsije,vakat vam se navikavati na reciprocitet.
Ovo "vam", "vi", "neceTe" itd. dovoljno govori u kakvom ste vi filmu... pogresnom.
K'o biva nisi se svrstao ni jednu stranu al ' shvatas Hrvate, tj. HDZ koji nakon svega sto su ovdje napravili Bosnjacima
traze razumijevanje za njihovu nerazumnu politiku i uvodenje pricipa jedan HDZ glas=5 glasova ostalih.
- vee-jay
#346 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Ne. Ovdje - dakle na formu - se onda za to otvaraju teme! Ova tema je od buducem clanu predsjednistva iz reda Hrvata, tako da te druge stvari ovdje nemaju mjesta.Hafis wrote:Ne postoji ni bosanska himna, bosansko državljanstvo, bosanski pasoš, bosanski političari, bosanska pjesma, bosanski patriotizam, čak ni bosansko moreIt_is_a_Leclerc wrote:Hrvatski član Predsjednitšva ne postoji.
Pročitajte Ustav., pa se opet veoma veoma učestalo rabe.
Ovdje bi trebalo organizirati jedno masovno kolektivno čitanje Ustava BiH.
- LBVIEW
#347 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Gdje ces za sveucilisnog profesora podrijetlom iz ozemlja genetski predodredenih intelektulanih gromada i gospodarstvenih giganata reci takvo sto.Altsa wrote:kad si inferioran onda je najlakse ovakoHafis wrote:O đes' te jebači, nisam vas odmah prepoznao![]()
Daj, držimo se teme.
I što velite - Slavo. E hoće se obradovati kada ovo čuje, stvarno.![]()
- seln
#348 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Fukara trenira paternalizam.Hafis wrote:Ma ja. ovdje sve ljevičari i topdžije.seln wrote:Kod njega je desnica...sad, politicka ili manuelna...rezultat je isti.RahatHurmašica wrote:možda je kod njega desnica još uvijek na sceni, samo ga sramota priznati.
Izgleda trebat će i ratkapu zadužiti na ovoj temi.
E sad momci moji fini, dnevnica se ubila, i ode se tata gibati k domu svom....Trebao sam još prije sat i pol, ali mi vas bilo nešto žao, pa velim da im učinim sevap....i tako to. Merhametli sam insan i to me ubi.
- vee-jay
#349 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Ili prevedeno na tvoj jezik: Mašta je važnija od znanja.Mister Yes wrote:Ponavljanje je majka znanja
- LBVIEW
#350 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Kako i ne bi, kad posjeduje diplomu prestiznog Sveucilista.seln wrote: Fukara trenira paternalizam.