EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#326 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Hocemo li mi nase utakmice igrati na Poljudu za ove kvalifikacije?
- Zatamnjena stakla
#327 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
PirotaPoint. wrote:Hocemo li mi nase utakmice igrati na Poljudu za ove kvalifikacije?
- DonVitoN
#328 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
andr0id wrote:Papeta u maju poslati u brazil
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747
- DonVitoN
#329 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Avdija moze preci kod ovih konobara.cyprus wrote:Felaini strši među 66 fudbaleraluckylaka wrote:
- Kinaski
#330 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Zadovoljan grupom 
-
Mustang1
#331 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Sto postavi tu sliku u pm tek sad vidim kakva je repka kod Belgije
Mislim da drugo mjesto ne smije doci u pitanje ali bit ce puno teze nego sto se misli .. Prvenstveno sa Izraelom a u duelu sa Welsom ce zavisit puno od nase odbrane pogotovo od bekova .. Najbolje bi bilo dati Sei naredbu da prati Bale.a gdje god da bude
Mislim da drugo mjesto ne smije doci u pitanje ali bit ce puno teze nego sto se misli .. Prvenstveno sa Izraelom a u duelu sa Welsom ce zavisit puno od nase odbrane pogotovo od bekova .. Najbolje bi bilo dati Sei naredbu da prati Bale.a gdje god da bude
- luckylaka
#332 Re: EURO 2016: Izvlačenje grupa 23. februar
wolf07 wrote:Yebo sebe sta sluto slutavi nagovijesti jos prije sto godina. BTW, opet treba igrati napadacki i u svakoj utakmici samo na pobjedu. Pokazalo se hiljadu puta da nemamo pojma o tome kako cuvati neki rezultat, prema tome "svi u napad - jedan je Hase" treba da bude nas stil igre pogotovo sa manjim reprezentacijama i tu nece biti problema. Sto se tice Belgije, mislim da se tu moze desiti bukvalno sve u obje utakmice tako da tu ne mogu ni uz pomoc vidovite Al-Jazire naslutit konacni rezultat.luckylaka wrote:U kojem gradu je izvlacenje grupa.Hoce li PAPE stici
- Point.
#333 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Mozda bi bilo i najbolje da PAPE zakasni koju heftu u Brazil? Ili da vec sad odleti tamo, ionako nema obicaj letati Evropom da prati mlade talente, moze komotno od tamo naci kakav prenos PSG-a a i nace se signal sa Poljuda koji put, nek uziva ovih par mjeseci boli ga racku.
- phillie
#334 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Mozda se co'jek boji leta...ono fazon Berkamp

- ljevoruki
#335 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Teska grupa. Belgija jaka i brza ekipa, tesko cemo mi sa njima.
Vels su dva igraca ali, iskreno, ta dva mogu napraviti razliku. Jedino da se Seo naklati na kosti onom klempi i da mu ne da dihat'.
Čife mogu biti pogane, tamo nece biti nase publike, bojim se gostovanja kod njih.
Kipar ne bi trebao biti veliki problem.
Puno toga ce zavisiti od naseg nastupa na SP, ako budemo dobro odigrali i prodjemo grupu onda ce nam biti lakse u ovim kvalifikacijama. U protivnom, bice hebeno.
Vels su dva igraca ali, iskreno, ta dva mogu napraviti razliku. Jedino da se Seo naklati na kosti onom klempi i da mu ne da dihat'.
Čife mogu biti pogane, tamo nece biti nase publike, bojim se gostovanja kod njih.
Kipar ne bi trebao biti veliki problem.
Puno toga ce zavisiti od naseg nastupa na SP, ako budemo dobro odigrali i prodjemo grupu onda ce nam biti lakse u ovim kvalifikacijama. U protivnom, bice hebeno.
- luckylaka
#336 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Nije Safetovo da prati mlade talente ,nego da mu serviraju talenta a on da probere.Evo moj mali je super talenat svi ga hvale sada bi PAPE treba doci da ga pogleda ...daj bolanPoint. wrote:Mozda bi bilo i najbolje da PAPE zakasni koju heftu u Brazil? Ili da vec sad odleti tamo, ionako nema obicaj letati Evropom da prati mlade talente, moze komotno od tamo naci kakav prenos PSG-a a i nace se signal sa Poljuda koji put, nek uziva ovih par mjeseci boli ga racku.
- phillie
#337 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Jest, sta ce hodati, kad njemu kuci dolaze...bar preko ljetnog raspusta, kad babo Sejo posalje sina da vidi Pariza 
-
Crvena Tifoza
#338 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Nemoguće. Ti se zezaš, nije im valjda ovo stadion.A1fa wrote:Tipicoti wrote:Stadion Camp d’Esports d’Aixovall, Andorra la Vella (Andorra)
Kapacitet: 1.800 mjesta![]()
hahaha, joj majko, vrc se vidim u andori na ovoj stujeni iza sa potpaljenim rostiljom![]()
Ovo je smijesno, fakat:
Pa bolji je stadion onaj pored puta na Bradini nego ovo.
Koliko je samo UEFA nas handrila za stadion, a pazi gdje dopuštaju da se odigravaju susreti.
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#339 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Jok brate, kakvo zezanje, to je to. Imaju dva stadiona na kojima igraju, ovaj je bolji, drugi 850 gledalaca kapacitet ima, sto znaci da prema pravilu 5% za gostujuce navijace, nama pripadaju ravno 42,5 karteCrvena Tifoza wrote:Nemoguće. Ti se zezaš, nije im valjda ovo stadion.A1fa wrote:Tipicoti wrote:Stadion Camp d’Esports d’Aixovall, Andorra la Vella (Andorra)
Kapacitet: 1.800 mjesta![]()
hahaha, joj majko, vrc se vidim u andori na ovoj stujeni iza sa potpaljenim rostiljom![]()
Ovo je smijesno, fakat:
![]()
Pa bolji je stadion onaj pored puta na Bradini nego ovo.
Koliko je samo UEFA nas handrila za stadion, a pazi gdje dopuštaju da se odigravaju susreti.
Evo slika po danu odakle se korner ovaj izvodi, al ja definitivno vidim potencijal za jedno 5000 sjedecih mjesta na ovoj međi iznad
http://prntscr.com/2vd3qu
Last edited by A1fa on 24/02/2014 08:32, edited 1 time in total.
- Idemedosumom
#340 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Eh da i ja ostavim komentar
Kada uporedimo ovu grupu s onom koju smo imali u kv za SP, na prvi pogled ova za EP izgleda mnogo teza.
Međutim, za mene je Grcka daleko tezi protivnik nego Belgije. Mislim da je mnogim forumasima poznat moj stav o Belgiji, da je to jedna izvikana repka, s mnogo jakih pojedinaca, ali kao ekipa nisu nista vrijedno spomena postigli u zadnjih nekoliko godina. Da sad ponovo ne poredim sastav ove Belgije i one protiv Ćire, razlika je u par igraca. Uglavnom, ja mislim da sve ispod 4 boda protiv ovih je podbacaj.
Ni za Wales se nimalo ne brinem. To je ekipica koja ima 2 poznate zvijezde, ali kao team nisu uopste jaki. Imaju potencijal da svakome zabiju gol, ali isto tako da 3X vise prime zbog slabe odbrane i jako loseg golmana (vidi Wales-Hrvatksa )
Eh jedini protivnik kojeg se malo pribojavam je Izrael. Ne znam zasto, ali bojim se da bismo upravo protiv ovih mogli kiksati. A to bi bila velika sramota za nas, ćifute moramo poniziti s najmanje 5 komada! GO PALESTINE!
Ove ostale nema potrebe komentarisati, šljaka je šljaka.
Sve u svemu sam zadovoljan, da je moglo bolje, pa jeste. Grupe D, E pa cak i grupa H bi po meni bile lakse nego ova sto sad imamo. Hajmo zmajevi
Kada uporedimo ovu grupu s onom koju smo imali u kv za SP, na prvi pogled ova za EP izgleda mnogo teza.
Međutim, za mene je Grcka daleko tezi protivnik nego Belgije. Mislim da je mnogim forumasima poznat moj stav o Belgiji, da je to jedna izvikana repka, s mnogo jakih pojedinaca, ali kao ekipa nisu nista vrijedno spomena postigli u zadnjih nekoliko godina. Da sad ponovo ne poredim sastav ove Belgije i one protiv Ćire, razlika je u par igraca. Uglavnom, ja mislim da sve ispod 4 boda protiv ovih je podbacaj.
Ni za Wales se nimalo ne brinem. To je ekipica koja ima 2 poznate zvijezde, ali kao team nisu uopste jaki. Imaju potencijal da svakome zabiju gol, ali isto tako da 3X vise prime zbog slabe odbrane i jako loseg golmana (vidi Wales-Hrvatksa )
Eh jedini protivnik kojeg se malo pribojavam je Izrael. Ne znam zasto, ali bojim se da bismo upravo protiv ovih mogli kiksati. A to bi bila velika sramota za nas, ćifute moramo poniziti s najmanje 5 komada! GO PALESTINE!
Ove ostale nema potrebe komentarisati, šljaka je šljaka.
Sve u svemu sam zadovoljan, da je moglo bolje, pa jeste. Grupe D, E pa cak i grupa H bi po meni bile lakse nego ova sto sad imamo. Hajmo zmajevi
Last edited by Idemedosumom on 24/02/2014 09:29, edited 1 time in total.
-
El_comadante
#341 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
da i ja koju
Belgija je favorit i tu možemo barem kući da ih dobijemo dosta.
Izrael je ekipa slična kao mi prije uvijek se nadaju da če se plasirati ali im neide. poznati po tome što imaju mnogo neriješenih u kvalifikacijama. bit če teško uzeti 6 bodova ali se nadam minimalno 4 boda. bili smo sa njima jednom u grupi kvalifikacija nerješeno kući i poraz u gostima
Vels po imenima ima jaku ekipu ali nikada ništa ne naprave očekujem 6 bodova jer ih je recimo prošle kvalifikacije Srbija uzela oba puta mada se oni nadaju da mogu barem do pozicije 3 i prvi put sa njima u kvalifikacijama.
Kipar tanaki ali znaju dostaputa odigrati 0-0 dakle moramo dati gol što prije i naravno 6 bodova. prvi put sa njima u kvalifikacijama.
Androa šta reći 6 bodova i popravljanje gol razlike. prvi put sa njima u kvalifikacijama.
Belgija je favorit i tu možemo barem kući da ih dobijemo dosta.
Izrael je ekipa slična kao mi prije uvijek se nadaju da če se plasirati ali im neide. poznati po tome što imaju mnogo neriješenih u kvalifikacijama. bit če teško uzeti 6 bodova ali se nadam minimalno 4 boda. bili smo sa njima jednom u grupi kvalifikacija nerješeno kući i poraz u gostima
Vels po imenima ima jaku ekipu ali nikada ništa ne naprave očekujem 6 bodova jer ih je recimo prošle kvalifikacije Srbija uzela oba puta mada se oni nadaju da mogu barem do pozicije 3 i prvi put sa njima u kvalifikacijama.
Kipar tanaki ali znaju dostaputa odigrati 0-0 dakle moramo dati gol što prije i naravno 6 bodova. prvi put sa njima u kvalifikacijama.
Androa šta reći 6 bodova i popravljanje gol razlike. prvi put sa njima u kvalifikacijama.
- Herr Flick
- Jack Be Nimble
#343 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Kada igraju protiv vecih ekipa onda dobiju stadion Espanyol. Bolje im je da igraju protiv nas na vecem stadionu jer ce zaraditi vise love, ovako sudeci po Slovackoj, Litvi i Litvan svih 1800 mjesta ce pripasti nama.
Mene najvise interesuje kakvo ce biti gostovanje ovaj ciklus, sa tim sto smo otisli na SP mozda ce se neki i ohladiti.
Mene najvise interesuje kakvo ce biti gostovanje ovaj ciklus, sa tim sto smo otisli na SP mozda ce se neki i ohladiti.
-
sarayewo
#344 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
U Belgiji je medju sportskim radnicima i novinarima opste veselje jer su sa nama u grupi, sto je i logicno jer im je bolje igrati sa nama nego sa Njemackom, Spanijom itd...
Belgijanci imaju jake pojedince i puno bolju atmosferu u i oko reprezentacije nego prije - ove prosle kvalifikacije su bile prvi put u jako dugo vremena da su se navijaci fakat nalozili, ali je sve to i dalje daleko od fanatizma nasih navijaca. Realno je ocekivati neku podjelu bodova, a moze se posreciti i njima i nama da se izvuku 4 ili cak 6 bodova iz duela.
Wales ce biti nezgodan, ne zbog Balea nego sto mi sa ostrvljanima ne znamo igrati (primjer Skotske)... Mada smo ih fino preslusali u onoj prijateljskoj.
Za Izrael se najvise bojim da nam ne budu kao Slovacka ili Albanija - onaj pristup mi smo jaci, oderacemo ih, a onda nas oni uz bolju taktiku (Slovaci) ili dosta srece (Albanci) naguze.
Uglavnom, Izrael i Wales ce neminovno jedni drugim pomrsiti racune, bitno je da mi previse ne kiksamo i ne bi ovdje trebalo biti problema. Realno, sa ovom novom strukturom 2+1 iz svake grupe, ako se mi kao nosioci ne moze kvalifikovati to je bruka...
Belgijanci imaju jake pojedince i puno bolju atmosferu u i oko reprezentacije nego prije - ove prosle kvalifikacije su bile prvi put u jako dugo vremena da su se navijaci fakat nalozili, ali je sve to i dalje daleko od fanatizma nasih navijaca. Realno je ocekivati neku podjelu bodova, a moze se posreciti i njima i nama da se izvuku 4 ili cak 6 bodova iz duela.
Wales ce biti nezgodan, ne zbog Balea nego sto mi sa ostrvljanima ne znamo igrati (primjer Skotske)... Mada smo ih fino preslusali u onoj prijateljskoj.
Za Izrael se najvise bojim da nam ne budu kao Slovacka ili Albanija - onaj pristup mi smo jaci, oderacemo ih, a onda nas oni uz bolju taktiku (Slovaci) ili dosta srece (Albanci) naguze.
Uglavnom, Izrael i Wales ce neminovno jedni drugim pomrsiti racune, bitno je da mi previse ne kiksamo i ne bi ovdje trebalo biti problema. Realno, sa ovom novom strukturom 2+1 iz svake grupe, ako se mi kao nosioci ne moze kvalifikovati to je bruka...
- A1fa
#345 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
,,Može li se na ovaj Kipar ikako autom, da ne idem avionom, zakasnit ću''

- A1fa
#346 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Herr Flick wrote:
![]()
![]()
Ova je bolja za Belgiju
- agent_zero
#347 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Ne računajuči andoru - užas, katastrofa od grupe!
Molio sam se samo da ne dobijemo jednu od ove tri: hrvatsku, srbiju i BELGIJU... i dobijemo baš belgiju! Gore nije moglo, najteža repka.
A šta reći u walesu i izraelu... kipru isto. Niti jedna nam ne leži. Bit će nam žestoka borba za drugo mjesto, jer belgija ne neprikosnovena na prvom u ovoj grupi. Isto tako najteže iz trećeg, četvrtog i petog šešira smo dobili.
U top 3 smo najteže grupe, sad bih se mijenjao sa grcima, hrvatima ili englezima. Da ne govorimo o tome da nam se neki igrači opraštaju od repke poslije brazila (spaha, miske, general...), teleća glava pape tjera od repke mlade i perspektivne igrače (prcić, tanković...).
Nisam optimista.
Molio sam se samo da ne dobijemo jednu od ove tri: hrvatsku, srbiju i BELGIJU... i dobijemo baš belgiju! Gore nije moglo, najteža repka.
A šta reći u walesu i izraelu... kipru isto. Niti jedna nam ne leži. Bit će nam žestoka borba za drugo mjesto, jer belgija ne neprikosnovena na prvom u ovoj grupi. Isto tako najteže iz trećeg, četvrtog i petog šešira smo dobili.
U top 3 smo najteže grupe, sad bih se mijenjao sa grcima, hrvatima ili englezima. Da ne govorimo o tome da nam se neki igrači opraštaju od repke poslije brazila (spaha, miske, general...), teleća glava pape tjera od repke mlade i perspektivne igrače (prcić, tanković...).
Nisam optimista.
- A1fa
#348 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
A što neće biti veselje, realno se ljudi nadaju revanšu a + svi su nas htjeli iz prvog šešira, njima se eto posrečilo. Bit će lijepo nadigravati se sa njima, nismo ni mi ona ista ekipa, ali nadam se da nam utakmice sa njima ništa neće značiti u pogledu plasmana i da ćemo igrati samo za prvo mjesto. Bitno je nastaviti dobijati ove ,,male'' i ne prosipati bodove.sarayewo wrote:U Belgiji je medju sportskim radnicima i novinarima opste veselje jer su sa nama u grupi, sto je i logicno jer im je bolje igrati sa nama nego sa Njemackom, Spanijom itd...
Raspored na pocetku nam nikako ne ide u prilog. Na otvaranju ekipa koja zna cesto ,,x'' odigrati kod kuce, pa onda treba u Wels, pa Belgija kod kuce. Bojim se loseg starta i recimo 2 boda iz prve 3 utakmice, sto nije nerealno ako nas ne krene. I onda odose cijele kvalifikacije u 3pm...
-
Itakoto
#349 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Evo pesimista opet...
Laganini 7 bodova iz prve 3 tekme i vec smo s jednom nogom u kvalifikacijama.
Pardon: S jednom nogom u France!
Laganini 7 bodova iz prve 3 tekme i vec smo s jednom nogom u kvalifikacijama.
Pardon: S jednom nogom u France!
Last edited by Itakoto on 24/02/2014 10:09, edited 1 time in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#350 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
prvi put nakon estonije 1:1 na koševu devedeset i neke želim ići na utakmicu i to na gostovanje u wels