EP u rukometu-Danska
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- It_is_a_Leclerc
#327 Re: EP u rukometu-Danska
Danci su velesila za sve ostale reprezentacije. I onda jednu takvu reprezentaciju Francuska samelje. Pa vi mislite kakva je ekipa i od čega je napravljena ta francuska momčad.
Ono što mora beskrajno rastužiti sve njihove rivale jeste činjenica da se oni ne planiraju penzionisati.
Da li su najbolji svih vremena ?! Neko kaže da jesu, neko da nisu. Ipak je velika generacija Švedske 90-tih, predvođena Stefanom Olsonom. Ja bih ipak dao prednost Francuzima zbog činjenica da imaju 3 rivala s kojima su se stalno morali nositi.
Ono što mora beskrajno rastužiti sve njihove rivale jeste činjenica da se oni ne planiraju penzionisati.
Da li su najbolji svih vremena ?! Neko kaže da jesu, neko da nisu. Ipak je velika generacija Švedske 90-tih, predvođena Stefanom Olsonom. Ja bih ipak dao prednost Francuzima zbog činjenica da imaju 3 rivala s kojima su se stalno morali nositi.
-
popokatepetl_com
#328 Re: EP u rukometu-Danska
Francuzi vjecni sampioni, svaka cast! Hrvati da su prosli samo bi se obrukali...
-
nema me tamo
#329 Re: EP u rukometu-Danska
popokatepetl_com wrote:Francuzi vjecni sampioni, svaka cast! Hrvati da su prosli samo bi se obrukali...
Uh kako bi' ja volio da se i mi bar priblizno " BRUKAMO " u rukometu kao Hrvati..
- Better Man
#330 Re: EP u rukometu-Danska
Hrvati da su prošli u finale, ne bi se ni blizu obrukali kao Danci. Igra Danaca u finalu je bila sramotna. Francuzi su ih pocijepali. Danci su im došli kao lakši trening za zagrijavanje.popokatepetl_com wrote:Francuzi vjecni sampioni, svaka cast! Hrvati da su prosli samo bi se obrukali...
Last edited by Better Man on 26/01/2014 23:19, edited 1 time in total.
-
kakavdanakneiskustvu
#331 Re: EP u rukometu-Danska
General_Jackson wrote:E moj @zg2 nećete se vi njih nikada riješiti, oni su vam kao metastaze. Reprezentaciju vam vode hercegovci i taman njih nekoliko, zauzimaju mjesta u timu boljim igračima samo na osnovu porijekla, a ne bi mogli igrati ni kod nas. Kada se sjetim frke oko Buntića, kada je izabrao Hrvatskuzg2 wrote:Romanista 101% wrote:Goluza izgubi i bronzu, ako ga sad ne smjene nece nikad.![]()
nadam se - da je ovo kraj Dinastije "Štimac-Goluža-Thompson" ...
... pa da stvarno/napokon krenemo u Europu ...
ak me neko shvaća?
ko je u vodstvu repke osim goluže hercegovac?
-
kakavdanakneiskustvu
#332 Re: EP u rukometu-Danska
nema me tamo wrote:popokatepetl_com wrote:Francuzi vjecni sampioni, svaka cast! Hrvati da su prosli samo bi se obrukali...
Uh kako bi' ja volio da se i mi bar priblizno " BRUKAMO " u rukometu kao Hrvati..
i to što kažeš
-
kakavdanakneiskustvu
#333 Re: EP u rukometu-Danska
abalo je fantastičan,kao od gume da je napravljen
- It_is_a_Leclerc
#334 Re: EP u rukometu-Danska
Kobiva ne valjaju sad Hercegovci...
Pa onda potjerajte i Alilovića, Buntića i Sliškovića (nisam za njega siguran)...
-
kakavdanakneiskustvu
#335 Re: EP u rukometu-Danska
It_is_a_Leclerc wrote:![]()
Pa onda potjerajte i Alilovića, Buntića i Sliškovića (nisam za njega siguran)...
splićanin je slišković
- It_is_a_Leclerc
#336 Re: EP u rukometu-Danska
E pardoniram. Ima hercegovačko prezime, pa mi se učinilo...kakavdanakneiskustvu wrote:It_is_a_Leclerc wrote:![]()
splićanin je slišković
- Logovan
#337 Re: EP u rukometu-Danska
Vala svaka čast Francuzima. Jaki su k'o beton.
Danska koja ima super rukometaše nije im mogla ništa, tačnije razvaljeni su. Rastavljeni na dijelove al' bukvalno.
-
zg2
#338 Re: EP u rukometu-Danska
u čemu je problem HR repke?
u zadnjih 10-15 godina biti stalno među prvih četiri (4) u Svijetu/Europi ?
Kompleksi su bolest ...
Kompleksi su bolest ...
- ultima_palabra
#339 Re: EP u rukometu-Danska
Pa problem je u tome što su stalno među 4, ali su stalno četvrtizg2 wrote:u čemu je problem HR repke?
Kompleksi su bolest ...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#340 Re: EP u rukometu-Danska
Francuska, prazno, prazno, pa svi ostali....
Imam osjecaj da su igrali koliko im treba do finala, bez pokazivanja sve sile koju imaju, a onda su Danci ograjisali....dobro, i ovi su se malo preforsirali pokazujuci neku svoju silu, ali ih pjetlovi smirise u finalu.
Imam osjecaj da su igrali koliko im treba do finala, bez pokazivanja sve sile koju imaju, a onda su Danci ograjisali....dobro, i ovi su se malo preforsirali pokazujuci neku svoju silu, ali ih pjetlovi smirise u finalu.
-
kakavdanakneiskustvu
- Josip321
#342 Re: EP u rukometu-Danska
Ja sam navijač Hrvatske i nisam objektivan. Isto kao mnogi ovdje radi zavisti i mržnje prema Hrvatskoj.
Sudci nisu izbacili Hrvatsku. Sami su si krivi jer nisu iskoristili dva razlike, dva igrača više, penal, ...
Da su Hrvati bili spretniji i sretniji i držali vodstvo tada bi mogli vidjeti do koje granice bi sudci išli u pomaganju Dancima. Ovako sudci imaju čiste ruke, Hrvati samo krivi.
Ali evo odmakni mo se od naših država. Idemo na neutralne terene.
Sjeća li se tko finala EP Švedska-Njemačka čini mi se 2001.?
Ja sam gledao to finale, posljednja medalja velike švedske generacije. Jedino čega se sjećam sa te utakmice je dojam velike krađe Njemaca.
Pogledajte ponovno tu utakmicu i uvjerite se.
Sljedećih godina je to vraćano Njemcima. Npr. Ono EP ili Sp što su igrali kući kada su u finalu dobili Poljake.
Kako su izbacili Španjolce ili Francuze?
Sjećam se Romera i bjesa na kraju utakmice zbog očite krađe i poklanjanja prolaza Njemcima.
EP 2004 u Sloveniji i odnosa prema Sloveniji.
EP u Srbiji, evo što neki dan kaže Batulija, njihov ex reprezentativac:""Ovaj neuspeh nije iznenađenje. Svi u rukometnoj Evropi znaju da je Marjanović izabrao medalju na domaćem terenu, a da se odrekao borbe za najviši plasman na ostalim velikim takmičenjima", rekao je Butulija agenciji Beta. "
Jedan vamo mi pričao kako je kod njega u firmu došao raditi bivši nogometni sudac. I kada je pala priča sudac mu ispričao kako se namještaju utakmice po BH. Na iznenađenje mnogih najčešće nisu pare u pitanju.
Uglavnom, kako statistiku pravda sudac? Pa npr. sudi podjednak broj faulova za obje ekipe. Ali jednoj ekipi svira na centru a drugoj oko šesnesterca. Itd, itd, ...
Sudci imaju veliku ulogu u sportu. Posebno u rukometu. I vatropolu npr. A gledajući statistiku zaključit će se da su sudili realno.
Sudci nisu izbacili Hrvatsku. Sami su si krivi jer nisu iskoristili dva razlike, dva igrača više, penal, ...
Da su Hrvati bili spretniji i sretniji i držali vodstvo tada bi mogli vidjeti do koje granice bi sudci išli u pomaganju Dancima. Ovako sudci imaju čiste ruke, Hrvati samo krivi.
Ali evo odmakni mo se od naših država. Idemo na neutralne terene.
Sjeća li se tko finala EP Švedska-Njemačka čini mi se 2001.?
Ja sam gledao to finale, posljednja medalja velike švedske generacije. Jedino čega se sjećam sa te utakmice je dojam velike krađe Njemaca.
Pogledajte ponovno tu utakmicu i uvjerite se.
Sljedećih godina je to vraćano Njemcima. Npr. Ono EP ili Sp što su igrali kući kada su u finalu dobili Poljake.
Kako su izbacili Španjolce ili Francuze?
Sjećam se Romera i bjesa na kraju utakmice zbog očite krađe i poklanjanja prolaza Njemcima.
EP 2004 u Sloveniji i odnosa prema Sloveniji.
EP u Srbiji, evo što neki dan kaže Batulija, njihov ex reprezentativac:""Ovaj neuspeh nije iznenađenje. Svi u rukometnoj Evropi znaju da je Marjanović izabrao medalju na domaćem terenu, a da se odrekao borbe za najviši plasman na ostalim velikim takmičenjima", rekao je Butulija agenciji Beta. "
Jedan vamo mi pričao kako je kod njega u firmu došao raditi bivši nogometni sudac. I kada je pala priča sudac mu ispričao kako se namještaju utakmice po BH. Na iznenađenje mnogih najčešće nisu pare u pitanju.
Uglavnom, kako statistiku pravda sudac? Pa npr. sudi podjednak broj faulova za obje ekipe. Ali jednoj ekipi svira na centru a drugoj oko šesnesterca. Itd, itd, ...
Sudci imaju veliku ulogu u sportu. Posebno u rukometu. I vatropolu npr. A gledajući statistiku zaključit će se da su sudili realno.
- Josip321
#343 Re: EP u rukometu-Danska
Tomahawk11 wrote:Francuska, prazno, prazno, pa svi ostali....
Zar stvarno misliš da su Francuzi boji od Danaca 10 razlike na njihovom terenu???
-
kakavdanakneiskustvu
#344 Re: EP u rukometu-Danska
ultima_palabra wrote:Pa problem je u tome što su stalno među 4, ali su stalno četvrtizg2 wrote:u čemu je problem HR repke?
Kompleksi su bolest ...Ponekad treći...
a nekad i prvi
- General_Jackson
#345 Re: EP u rukometu-Danska
Mislio sam konkretno na sirovog Golužukakavdanakneiskustvu wrote:
ko je u vodstvu repke osim goluže hercegovac?
Ja sam navijač BiH reprezentacije i što se mene tiče ne trebaju nam ni Buntić ni Alilović a ni Musa, takvih parmaka imamo i sami, a Slišković se rodio u Splitu, pa je logično da igra za Hrvatsku. Imamo mi opet i hercegovaca koji hoće da igraju za nas.It_is_a_Leclerc je napisao/la::lol:
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#346 Re: EP u rukometu-Danska
Kako su igrali, realno bi bilo 15-ak razlike.Josip321 wrote:Tomahawk11 wrote:Francuska, prazno, prazno, pa svi ostali....
Zar stvarno misliš da su Francuzi boji od Danaca 10 razlike na njihovom terenu???
Znam na sta ciljas, Francuzima se otvorilo, iskoristili to sto su Danci iznenadjeni na startu...ko im je kriv, finale je, zna se s kim se igra.
Da su bolji, bolji su. Naravno da ih ne bi svaku dobili 10 razlike, ali ako analiziramo finalni mec, ne vidim kakav odgovor imaju Danci (osim Hansena) na Karabatica, Narcisse, Abalo, Porte, Guigou...
Dobro, poznato je kako Omeyer brani...u finalima i protiv Hrvatske.
Landin zakazao, ali to ne umanjuje ono sto je Francuska uradila, a to je da su odigrali fantasticnu utakmicu. Ne moze ni on svaku skidati sve zivo.
-
insomnia99
#347 Re: EP u rukometu-Danska
zanimljivo
zadnji eurobasket : 1. francuska 2. litva 3. španjolska 4. hrvatska
zadnji "eurohandball" : 1. francuska 2. danska 3. španjolska 4. hrvatska
zadnji eurobasket : 1. francuska 2. litva 3. španjolska 4. hrvatska
zadnji "eurohandball" : 1. francuska 2. danska 3. španjolska 4. hrvatska