Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
Post Reply
BornInHell

#326 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by BornInHell »

missko wrote:Kako se uzima ta bigtv ne mogu je naci nigdje
Pošalji nam 10 evrića na paypal pa ćemo ti reći lol

Sent from my iPad using Tapatalk
missko

#327 Re: AW: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by missko »

BornInHell wrote:
Pošalji nam 10 evrića na paypal pa ćemo ti reći lol

Sta ce ti 10 evrica
luckylaka

#328 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

http://www.bigtv.rs/login.php Evo misko ima i free malo je komplikovano za instalaciju ali isplati se.
samkoF

#329 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by samkoF »

OTT wrote:Zar vam nije jasno da od kada je net tv plus kupio nelegalan sistem od bivšeg vlasnika od tada kreče njihov hod po mukama da legalizuju sistem i u toj legalizaciji oni naravno gube korisnike jer ne mogu sve da legaliziju.Dotle oni koji su i dalje nelegalni ostvaruju veći profit od njih,tako da je net tv plus prinuđen da tuži sve druge( koji na prvom mestu nelegalno strimuju njihove kanale za koje oni imaju prava)da bi zaštitili svoja autorska prava.Šta je tu čudno ili namešteno?????

BIG Tv je sledeći na listi za gašenje pa za njima svi oni koji nelegalno strimuju SPORT KLUBOVE i sve ostale kanale za koje sbb polaže autorska prava.

Luckulaka......sve si probao osim jednog provajdera :izet:

Tako je, nije probao bostel net tv ili bhott platform, koja ima doduse najbolju ponudu , samo fale sportklubovi al zato imaju 4 sportske arene plus 2 eurosporta.Jedino im fale sportklubovi , znaci nema engleske lige.To je jedina mana , bar sto se mene tice.
luckylaka

#330 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

@OTT pretpostavljao sam da se radi o Bostel platformi ili kako se vec zove ali hajde realno onako reci mi.Na Bigtv imam Sky sport 1,2,3 Eurosport 1,2 Sport club 1,2,3,Arena sport (Sr.1,2,3,4,)Arena sport (Hr.1,2,3,4,)dakle 15 sportskih kanala uz to Sve najvaznije BiH kanale (Bht,Ftv,Obn,Hayat,Bn,Facetv...)skoro sve hrvatske kanale(Hrt 1,2,3 Rtl,Nova...)zatim Discovery,History,Explorer,Geographic,Discovery id...i jos hrpu kanala ukupno 72.Par kanala je u Hd rezoluciji ostali su u rezoluciji od 720-800 sto je sasvim dovoljno da imate dobar kvalitet slike.Sve to mene kosta $10 mjesecno s tim s tim sto sam trazio servis koji mogu gledati preko Samsung smart aplikacije.Kod vas je pretplata cini mi se $ 20 mjesecno plus box,plus aktivacija...Onako realno sta je meni sad bolje ako ne idemo na onu patriotsku stranu da placamo BiH servis da placam $10 i imam skoro sve ili da placam $20 i opet nemama ono sto trazim.Napominjem da sam veliki ljubitelj sporta i da sam zbog sportskih kanala uzeo Bigtv.Poz.
BornInHell

#331 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by BornInHell »

luckylaka wrote:
http://www.bigtv.rs/login.php Evo misko ima i free malo je komplikovano za instalaciju ali isplati se.
Lucky zaslužio si besplatan nalog na BigTV bar pola godine kad bi znali koliko si im mušterija doveo a oni ni TV1 nikako da ti srede stvarno bezobrazluk.

OTT

#332 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by OTT »

luckylaka wrote:@OTT pretpostavljao sam da se radi o Bostel platformi ili kako se vec zove ali hajde realno onako reci mi.Na Bigtv imam Sky sport 1,2,3 Eurosport 1,2 Sport club 1,2,3,Arena sport (Sr.1,2,3,4,)Arena sport (Hr.1,2,3,4,)dakle 15 sportskih kanala uz to Sve najvaznije BiH kanale (Bht,Ftv,Obn,Hayat,Bn,Facetv...)skoro sve hrvatske kanale(Hrt 1,2,3 Rtl,Nova...)zatim Discovery,History,Explorer,Geographic,Discovery id...i jos hrpu kanala ukupno 72.Par kanala je u Hd rezoluciji ostali su u rezoluciji od 720-800 sto je sasvim dovoljno da imate dobar kvalitet slike.Sve to mene kosta $10 mjesecno s tim s tim sto sam trazio servis koji mogu gledati preko Samsung smart aplikacije.Kod vas je pretplata cini mi se $ 20 mjesecno plus box,plus aktivacija...Onako realno sta je meni sad bolje ako ne idemo na onu patriotsku stranu da placamo BiH servis da placam $10 i imam skoro sve ili da placam $20 i opet nemama ono sto trazim.Napominjem da sam veliki ljubitelj sporta i da sam zbog sportskih kanala uzeo Bigtv.Poz.
Sve je tako osim što nisu svesni da će da ih SBB uskoro pošalje u prošlost.Šta ti mislisš da je SBB lud što je dao silne milione eura da kupi net tv plus pa da dozvoli da im ovi cirkuzanti uzimaju pare na njihove sport klubove.

Ma kakva Bostel platforma.Odmah da ti kažem da nema sport klubova jer nisu hteli da prodaju autorska prava.Arena je htela i njima su plaćena autorska prava.
uglavnomja

#333 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by uglavnomja »

luckylaka wrote:

je li do mene ili je njima stranica katasterofa :sad:

pocetna ima samo 5-6 slika koje se vrte, a dalje samo ako se registrujes.
hocu da vidim programe, cijene, uslove blabla ... a ne da im prvo posaljem licne podatke
missko

#334 Re: AW: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by missko »

luckylaka wrote:
Koja je dalja procedura? Poslao sam nalog i dobio email da su ga primili. Jel sad moram cekati i koliko?
luckylaka

#335 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

uglavnomja wrote:
luckylaka wrote:

je li do mene ili je njima stranica katasterofa :sad:

pocetna ima samo 5-6 slika koje se vrte, a dalje samo ako se registrujes.
hocu da vidim programe, cijene, uslove blabla ... a ne da im prvo posaljem licne podatke
Jbga ja sam napisao odmah da je kod njih komplikovano doci do instaliranja kana ali ljudi valjda hoce da zastite servis.Dalja procedura mislim da je ,,kreiranje naloga,,s tim sto moras izabrati opciju kako ces gledati tv kanale npr.app. za samsung smart tv,web browers,satelitski box...Gore sam vec napisao sta imaju od kanala,koliko kosta ali ako hoces vise moras kreirati svoj nalog.Takva im je politika. :-D Ili idi na forum kontaktiras moderaciju a i imas sva uputstva kako i sta dalje.Poz.
luckylaka

#336 Re: AW: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

missko wrote:
luckylaka wrote:
Koja je dalja procedura? Poslao sam nalog i dobio email da su ga primili. Jel sad moram cekati i koliko?
@missko i za tebe isto vazi ili idi na forum ili kreiraj nalog ili su ti u email vec poslali novu pasword i lozinku koju bi trebao ubaciti na pocetnoj stranici gore desno u cosku.Ipak na forumu sve ces naci.
missko

#337 Re: AW: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by missko »

luckylaka wrote:
missko wrote:
luckylaka wrote: http://www.bigtv.rs/login.php Evo misko ima i free malo je komplikovano za instalaciju ali isplati se.
@missko i za tebe isto vazi ili idi na forum ili kreiraj nalog ili su ti u email vec poslali novu pasword i lozinku koju bi trebao ubaciti na pocetnoj stranici gore desno u cosku.Ipak na forumu sve ces naci.
Ja sam poslao taj nalog i potvrdili su da su ga primili ali sta dalje
luckylaka

#338 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

Ma ne znam dokle si stigao .Ako si kreirao nalog onda si ujedno morao napisati kako hoces da gledas Bigtv(smart aplikacija,satelitski box,web ...)i oni ce ti poslati upute kako dalje.Pretpostavljam da si sada na pocetnoj strani i da mozes uci na forum ili u emailu dobio novu ,,lozinku,,da mozes ici dalje da uplatis i da skines fajl za gledanje.Jeste malo komplikovano dok se ne,,ustelis,,Dakle pored toga sto si se registrovao za stranicu dobices nalog(ako vec nisi)da se jos jednom registrujes da mozes ici dalje tj.uci na stranicu gdje mozes dobiti listu kanala,cijenovnik i ostale info.
missko

#339 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by missko »

Jest nalog sam poslao i kreirao znaci sad moram da cekam nove login podatke i uputu jer sa ovim svojim login podacima ne mogu da udjem na forum
luckylaka

#340 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

missko wrote:Jest nalog sam poslao i kreirao znaci sad moram da cekam nove login podatke i uputu jer sa ovim svojim login podacima ne mogu da udjem na forum
Upravo to ili im posalji ponovo e mail i reci da pozure.Evo za pola sata na ,,Private spice,,pocinje nanoviji,,crtani film. :-D
luckylaka

#341 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

,,miskkooooooo,,jesil uspio instalirat Bigtv
missko

#342 Re: AW: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by missko »

luckylaka wrote:,,miskkooooooo,,jesil uspio instalirat Bigtv
Ne javljaju se
VIP Networks

#343 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by VIP Networks »

Image
ImageImageImageImage
Image

Za vise informacija javite se na [email protected]
ElDzidziIbnDzo

#344 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by ElDzidziIbnDzo »

Ko mi ima da preporuci, koga da izaberem za gledanje kanala,posto ce BHOTTV otici u 3 pi... materine cim me nazovu da mi ponude svoje usluge.

Lokacija je skandinavija.
luckylaka

#345 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

ElDzidziIbnDzo wrote:Ko mi ima da preporuci, koga da izaberem za gledanje kanala,posto ce BHOTTV otici u 3 pi... materine cim me nazovu da mi ponude svoje usluge.

Sto,sta je sa BHOTTV ja ih mislio naruciti.Za preporuku Nettv plus(ali nemaju Hayat,nemaju Sport club,Nemaju hrvatske kanale) ili Bigtv(imaju sve ovo plus Sky sport 1,2 i Sky bundesliga plus Discovery,History,Explorer,National...
ElDzidziIbnDzo

#346 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by ElDzidziIbnDzo »

luckylaka wrote:
ElDzidziIbnDzo wrote:Ko mi ima da preporuci, koga da izaberem za gledanje kanala,posto ce BHOTTV otici u 3 pi... materine cim me nazovu da mi ponude svoje usluge.

Sto,sta je sa BHOTTV ja ih mislio naruciti.Za preporuku Nettv plus(ali nemaju Hayat,nemaju Sport club,Nemaju hrvatske kanale) ili Bigtv(imaju sve ovo plus Sky sport 1,2 i Sky bundesliga plus Discovery,History,Explorer,National...
Fakat sam ih nekad i sam hvalio,ali u zadnje vrijeme taraba. A da ne govorim koliko su azurni ako ti treba nesto od njihove korisnicke sluzbe. Ako ja moram iz Norveske da ih zovem 10 puta radi neke sitnice,e onda fakat nema smisla.A kad treba pare uzeti za modem/resiver e tu su tako azurni svaka im cast...Moram ih mjenjati nazalost,bez obzira na patriotizam i ostalo :sad:
luckylaka

#347 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

Ima li rjesenja za ovaj slucaj.Naime placam dva iptv servisa(nettv i bigtv)E sad nakon sto instaliram nettv aplikaciju za Samsung smart tv ona mi automatski brise aplikaciju za Bigtv.Kad hocu da gledam Big tv moram ponovo instalirati njihovu aplikaciju.Zasto ne mogu ostati dvije aplikacije na tv-u.
luckylaka

#348 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

Samo da upozorim buduce korisnike Iptv servisa da dobro pripaze koga uzimaju i kako placaju(pay pal,kreditna kartica,chek...)Naime danas sam dobio poruku od svoje banke da nakon sto sam odjavio jedan iptv servis koji uz put nije ni za qrac a opet se reklamira ovdje pikasao 2-3 puta da ponovo skine pare sa mog racuna.Naravno racun je zasticen od banke.Vodite racuna skim imate posla.P.S.Da nebi bilo zabune nije ovaj ,,vipnetwork,,momnci rade posteno.Mali se cuvajte.
ladacoko

#349 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by ladacoko »

luckylaka wrote:Samo da upozorim buduce korisnike Iptv servisa da dobro pripaze koga uzimaju i kako placaju(pay pal,kreditna kartica,chek...)Naime danas sam dobio poruku od svoje banke da nakon sto sam odjavio jedan iptv servis koji uz put nije ni za qrac a opet se reklamira ovdje pikasao 2-3 puta da ponovo skine pare sa mog racuna.Naravno racun je zasticen od banke.Vodite racuna skim imate posla.P.S.Da nebi bilo zabune nije ovaj ,,vipnetwork,,momnci rade posteno.Mali se cuvajte.
pa ti si taj sto ih sam reklamira,taj bigtv placaj i koristi to dok mozes jer samo kradu kanale i koriste kanale sa playstorea.Jedini legalni u ovom poslu su nettv,bosnatv,bostel,bhottv.Uzmes telefon nazovi ftv,hajat,bht itd korisnicke sluzbe i upitaj da li imaju ugovore sa ovim kompanijama, selam
luckylaka

#350 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

ladacoko wrote:
luckylaka wrote:Samo da upozorim buduce korisnike Iptv servisa da dobro pripaze koga uzimaju i kako placaju(pay pal,kreditna kartica,chek...)Naime danas sam dobio poruku od svoje banke da nakon sto sam odjavio jedan iptv servis koji uz put nije ni za qrac a opet se reklamira ovdje pikasao 2-3 puta da ponovo skine pare sa mog racuna.Naravno racun je zasticen od banke.Vodite racuna skim imate posla.P.S.Da nebi bilo zabune nije ovaj ,,vipnetwork,,momnci rade posteno.Mali se cuvajte.
pa ti si taj sto ih sam reklamira,taj bigtv placaj i koristi to dok mozes jer samo kradu kanale i koriste kanale sa playstorea.Jedini legalni u ovom poslu su nettv,bosnatv,bostel,bhottv.Uzmes telefon nazovi ftv,hajat,bht itd korisnicke sluzbe i upitaj da li imaju ugovore sa ovim kompanijama, selam
Ja ne reklamiram nego ljude traze najpovoljnije i sa najboljim izborom kanala i ja im preporucim ono sto ja imam.Jbga na web sajtu BHt pise da imaju ugovor sa nettv plus ali kazem ti kvalitet slike je strava a citam da je BHt pocela emitovati program u HD rezoluciji.Mi to nemamo.
Post Reply