PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
-
Vertig0
#326 Re: PlayStation 4 - all about
Treba igru svakako probati pa onda suditi.
Sto kazes kako je moguće da ovi daju 5, a drugi 8.
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#327 Re: PlayStation 4 - all about
Auuu sto je gamespot sahranio ...od 46 profesionalnih kritika, oni su joj dali najmanju ocjenu osim nekog Giant Bomb-a koji joj je dao 40 naravno ocekivano Playstation universe cijelih 95
Kaze gamespot :
n fact, it's hard to find any true celebration here. Driveclub is ordinary menus and ordinary races, standard time trials, and a few drift events. Driveclub is bland social competition. Driveclub is the fear of risks and the embrace of the ordinary. It's basic racing in basic packaging, beautiful and inert and full of attractive cars. It is not, however, an argument for a new generation of driving, given how it fails to exceed the standards of the old one.
A dok su oni nudili ovu DEMO varijantu i odmah popust za PS plus , znali su oni da imaju problem sa proizvodom ...
Kaze gamespot :
n fact, it's hard to find any true celebration here. Driveclub is ordinary menus and ordinary races, standard time trials, and a few drift events. Driveclub is bland social competition. Driveclub is the fear of risks and the embrace of the ordinary. It's basic racing in basic packaging, beautiful and inert and full of attractive cars. It is not, however, an argument for a new generation of driving, given how it fails to exceed the standards of the old one.
A dok su oni nudili ovu DEMO varijantu i odmah popust za PS plus , znali su oni da imaju problem sa proizvodom ...
-
Vertig0
#328 Re: PlayStation 4 - all about
Al isti taj gamespot je dao 8.0 za last of us koja je po mnogima jedna od najboljih svih vremena.
Znaci 8.0(good) jednako kao IGN za driveclub.
Znaci 8.0(good) jednako kao IGN za driveclub.
-
Mustang1
#329 Re: PlayStation 4 - all about
Na stranu ocjene sajtova igra je neigriva zbog servera valjda .. Tako je pisalo sinoc da li su danas nesto popravili ne znam
Cinjenica je da su izbacili poluproizvod samo da bi im igra izasla prije ostalih konkurenata i tu su se zajebali
A za ovog sto hoce da uzme ps4 ..Mozes probati ono sto sam ja uradio uzeo polovnu za 700 i dvije igrice i prodao igrice za 50 .. Dugo sam se razmisljao da li tako da uradim ili da uzmem novu i prelomio sam za ovo
A za ovog sto hoce da uzme ps4 ..Mozes probati ono sto sam ja uradio uzeo polovnu za 700 i dvije igrice i prodao igrice za 50 .. Dugo sam se razmisljao da li tako da uradim ili da uzmem novu i prelomio sam za ovo
-
UnscarD
#330 Re: PlayStation 4 - all about
U pravu si, sudim kada je probam a ako nista, ima stvarno vrhunsku grafiku ... cekamo Polyphony digitall ali znajuci njih,imamo GT7 tamo negdje 2016 ...Vertig0 wrote:Treba igru svakako probati pa onda suditi.
-
Mustang1
#331 Re: PlayStation 4 - all about
Na pogresnu sam temu sliku stavio 
-
Mustang1
#332 Re: PlayStation 4 - all about
Pitanje je hoce li i sutra kada izlazi igra u UK izaci DriveClub za Plus 
-
Mustang1
#333 Re: PlayStation 4 - all about
Nece ni sutra ..
Pojavio se GTA V za preorder sa onim glupostima raznim odnosno lova za online i offline verziju milion cini mi se
Pojavio se GTA V za preorder sa onim glupostima raznim odnosno lova za online i offline verziju milion cini mi se
-
UnscarD
#334 Re: PlayStation 4 - all about
Dobra je i ko je propustio na PS3, ovo je klasika ali ne igrao je ja ponovo ...Mustang1 wrote:Nece ni sutra ..
Ima li sta od drivecluba ...je li se pojavio ?
- dino1403
#335 Re: PlayStation 4 - all about
Rekli su da ce danas raditi dijagnostiku servera da utvrde stanje veza, pa ce se vjerovatno u toku dana ili eventualno sutra znati vise. I mene pravo interesuje kakva je igra ali mi se ne daje 50$. Barem ne za sada.UnscarD wrote:Dobra je i ko je propustio na PS3, ovo je klasika ali ne igrao je ja ponovo ...Mustang1 wrote:Nece ni sutra ..
Ima li sta od drivecluba ...je li se pojavio ?
-
UnscarD
#336 Re: PlayStation 4 - all about
Kakvi drug, nakon ovakvog sarenila od recenzija, niposto dok ne probas i nevidis da li je to to ...meni je sad za sad stras za voznjama zadovoljena sa Autosportom na PC-u koji je fakat odlican, radi mi PS4 kontroler (mrzi me da kazim volan koji imam ali stoji bezveze)...
-
Mustang1
#337 Re: PlayStation 4 - all about
Ja nisam igrao GTA V na PS3 tako da ce da bude veselo
A ovaj DriveClub ne treba uzimati ni u kom slucaju .. Vecina kaze da je igra bezveze i kad rade serveri .. Isto kao Need For Speed samo napucana grafika .. Svakako u novembru izlazi bruka igara tako da nece faliti ni za koga nicega
A ovaj DriveClub ne treba uzimati ni u kom slucaju .. Vecina kaze da je igra bezveze i kad rade serveri .. Isto kao Need For Speed samo napucana grafika .. Svakako u novembru izlazi bruka igara tako da nece faliti ni za koga nicega
-
Ishak7
#338 Re: PlayStation 4 - all about
pozz,izvinjavam se ako je pitanje vec bilo,ali neda mi se citati sve od pocetka.Nisam gamer i slabo se razumijem oko konzola,pa moze li mi neko reci gdje se u Sarajevu i okolici moze najpovoljnije kupiti PS4 (nov) ?
PS gdje ima u Sarajevu PS4 igranje po satu,i kolko je sat ? hvala
PS gdje ima u Sarajevu PS4 igranje po satu,i kolko je sat ? hvala
-
Mustang1
#339 Re: PlayStation 4 - all about
7 dana proslo a jos nema PS Plus verzije niti su popravili skroz servere za DriveClub
Koja propast igre 
- Big Ben
#340 Re: PlayStation 4 - all about
Svijet je mali. Kako si stari?sledge wrote:
Pozdrav Mirza jarane stari.
Sad viđo ovaj tvoj post, mi se već duže "znamo", još od PS3, moj ID je b00sniak
.
A ovo za našu stranicu, ako ste voljni možemo nešta napraviti, ponavljam imam domenu, sajt i forum pa ko hoće nek nam se javi i priključi da ne moramo uvijek biti na "tuđim" sajtovima
Nisi u pravu. Kao prvo Sony ne nudi DEMO verziju za Driveclub već PS Plus Edition, sa nekoliko staza i auta. Navodno je sa tom verzijom moguće osvojiti i platinasti trofej. A pod 2. Sony daje popust jer su igrači na predstavljanju Driveclub-u shvatili da će to biti besplatna igra. Pored toga, Sony često nagrađuje svoje pretplatnike sa popustom na igre, tako da ne znam kako to može biti problem?!UnscarD wrote:
P.S.: Iako je riječ o PS Plus ponudi, Driveclub ĆE RADITI NORMALNO i kada igraču istekne PS Plus pretplata. Na tome im svaka čast.
Ista kao Need for Speed?! Really?!Mustang1 wrote:Ja nisam igrao GTA V na PS3 tako da ce da bude veselo![]()
Čudno...prije nego što sam počeo igrati Driveclub, ulupao sam jedno kvalitetnih 50-60 sati u NFS na putu do platine...kroz nekih 2 mjeseca. Ono što ti mogu reći da poredimo kruške i jabuke. DC sigurno nije igra gdje ćeš sa 250 km/h ulijetati u krivine, a isto tako nije open world. DC je zapravo jedna jako fina sredina između arkade i simulacije...ono što danas zovu sim-cade. Ja sam je kupio prvi dan. Recenzije ne gledam. Prvi dan već zakucao level 20.
- benassi
#341 Re: PlayStation 4 - all about
Danas sam uzeo ps4 i normalno kreirao acc i stavio UK kao drzavu.Kad pokusam da dodam funds to wallet preko paypala svaki put me odbije.Na ps4 mi izbaci gresku "Unable to fund your wallet. Please try again later. (3).Ista stvar kada pokusam i preko PC.
Htio bih kupiti FIFA 15 ali ne mogu dodati novac na svoj acc, zna li mozda neko kako se moze ovaj problem rijesiti?
Htio bih kupiti FIFA 15 ali ne mogu dodati novac na svoj acc, zna li mozda neko kako se moze ovaj problem rijesiti?
-
Mustang1
#342 Re: PlayStation 4 - all about
Napravi US account i bonove/vouchere/psn card kupuj na piku
- benassi
#343 Re: PlayStation 4 - all about
Je li to jedini nacin? Ima li ikakav drugi nacin, nesto bas ne vjerujem ovima na piku.Mustang1 wrote:Napravi US account i bonove/vouchere/psn card kupuj na piku
Da li mogu kupiti UK Psn Card sa paypalom i aktivirati kod na svoj acc?
-
Mustang1
#344 Re: PlayStation 4 - all about
Nemas se sta nervirati nadjes provjerenog prodavca i kupis od njega .. Ali ako neces tako bas onda imas na netu stranica direktno kupis od njih psn card i platis sa kartice svoje .. Dobijes kod koji ukucas na psn store i to je to .. A UK kartica je glupost jer nema razlika u odnosu na US osim sto je UK pofino skuplje .. Ostalo je sve isto .. I jos neki naslovi znaju izaci 2-3 dana prije na US store nego na UK
-
Vertig0
#345 Re: PlayStation 4 - all about
Imas u bbi u onom targetu kartice za dolare. Ako ne vjerujes ovim na piku.
- benassi
#346 Re: PlayStation 4 - all about
Napravio sam US account i ovdje kupio PSN karticu http://www.gamecarddelivery.com/.Kod je stigao za 2-3 na email i uspjesno je aktiviran, trenutno skidam FIFA 15
.
Hvala na pomoci.
Hvala na pomoci.
-
UnscarD
#347 Re: PlayStation 4 - all about
Kupis sa US Amazona kartice ...ne moze sigurnije ...stigne ti za minut kod. Kakv pik crni ...benassi wrote:Napravio sam US account i ovdje kupio PSN karticu http://www.gamecarddelivery.com/.Kod je stigao za 2-3 na email i uspjesno je aktiviran, trenutno skidam FIFA 15.
Hvala na pomoci.
- dzeno123
#348 Re: PlayStation 4 - all about
I bezveze vam uzimaju provizije te stranice, amazon samo i nemate kud dalje traziti.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
- Big Ben
#349 Re: PlayStation 4 - all about
Sinoć legao platinasti trofej u FIFI 15.
P.S.: Prodajem primarni US account sa Fifom 15 na njemu. Ako je neko za, javite se u pp.
P.S.: Prodajem primarni US account sa Fifom 15 na njemu. Ako je neko za, javite se u pp.
- EmiRem
#350 Re: PlayStation 4 - all about
Pitanje jedno, mozda je glupo al hajd. Ima li neki nacin da se unaprijed znaju igre koje ce biti na ''sale'' te sedmice. Upratio sam da je otprilike svakog utorka neki popust na neke igre pa me interesuje da li ima kakva stranica koja ''unaprijed'' zna sta ce biti na snizenju i kad su neki veliki sale-ovi