Ako guma nije zimska, a ne znas nista vise o njoj, kako ces je nazvati? Ti kazes ljetna!!!!goran16v wrote:A da ti je palo napamet da procitas i ostale postove kao sto sam ti sigerisao, znao bi da je @bakir1 napisao da je on, a ne ja, u svojstvu pravnog lica poslao zahtjev za tumacenje FUP-u koji ga je uputio Inspekciji koja je dala svoj zvanican stav i da ako ti nesto nije jasno njega treba da pitas za detalje a ne mene.preludezalude wrote: Procitao sam ja tvoj post jako dobro i lijepo pise je su dali svoje misljenje. Ali, ako ces mak na konac, stav i misljenje je isto.
Ja tebe opet pitam: Da li to policija nije znala protumaciti pravilnik pa proslijedila upit dalje?? Malo cudno, zar ne??? Cudno kao i za one tvoje gume???![]()
Nemam ja sta pitati okolo, sve znam jer informacije dobijem sa pravog mjesta. Ne izmisljam iz svoje glave.
Vidi se da znas sve, pogotovo sve o nezimskim gumama koje nisi izmislio iz svoje glave, samo ostaje da otkrijes detalj da li je tvoj advokat tj gospoja punica bila ukljucena u pisanje Pravilnika o saobracaju i zimskim uslovima pa da informacije dobijes sa pravog mjesta jer tvoj?
EDIT: Da li ti je slucajno palo napamet mogucnost da FUP nije dao tumacenje ne zato sto ne znaju tumaciti zakon nego zato sto razmatranje takvih zahtjeva nije u njihovoj nadleznosti?
Prosipas se pravo. Kod tebe je to kao neki sezonski virus. Svako malo te napadne virus zvani "ja sam najpametniji".