Pa gdje si komsija?! Kako mi je Malme? Ma to je najbolja solucija...sto kazes najjeftinija - hej je li vozas TT?!barumbarum wrote:Kopenhagen (& Malme). Kopenhagen jeste i lijep i skup, ima siroku kulturnu ponudu i raznovrsnu klopu :.-) U Malmeu je zato jeftinije i mozda cak sekundicu ugodnije zivjeti... Situacija "spavas tamo radis & izlazis ovamo" dodje kao optimalna...
btw, bio sam u Udineu i jeste fino mjesto, ali mi je u sjecanju ostao samo jedan trg i trafika gdje sam kupio grickalicu![]()
Iz kog grada -drzave se javljate?
-
Ivanche
-
talijan
ma, ako je dobra grickalica...barumbarum wrote:Kopenhagen (& Malme). Kopenhagen jeste i lijep i skup, ima siroku kulturnu ponudu i raznovrsnu klopu :.-) U Malmeu je zato jeftinije i mozda cak sekundicu ugodnije zivjeti... Situacija "spavas tamo radis & izlazis ovamo" dodje kao optimalna...
btw, bio sam u Udineu i jeste fino mjesto, ali mi je u sjecanju ostao samo jedan trg i trafika gdje sam kupio grickalicu![]()
udine k'o udine
-
talijan
a to je kao spojeno...sta li?Ivanche wrote:Pitaj onog ko zivi u Malmeu (mene...ili barem-a)...mi ga chuvamo haostalijan wrote:kako paze ibrahimovica u svedskoj?Sejo_sexon wrote:Stockholm,Svedska
kako ga pazite onda...zna li se i tamo da je igracina ili nema puno publiciteta?
-
Ivanche
Je li spojen Malme sa Ibrahimovicem? Pa covjek zivi i igra za Malme...to nisi znao ili??talijan wrote:a to je kao spojeno...sta li?Ivanche wrote:Pitaj onog ko zivi u Malmeu (mene...ili barem-a)...mi ga chuvamo haostalijan wrote: kako paze ibrahimovica u svedskoj?
kako ga pazite onda...zna li se i tamo da je igracina ili nema puno publiciteta?
Jasta nego igrachina...ne davno sam vidjela u knjizari djechiju knjigu "Zlatan u skoli", "zlatan ..." - sad kao zlatan svedsko ime...
-
Ivanche
to mi ga ti "shuknu"...pa sta ako sam zensko? Cuj garant da si zensko, tipicno musko, ne konta nista - pa ni nick "Ivanche"...ne znam zasto sam mislila da jos uvjek igra za Malme, mogla sam se okladiti da sam neki dan citala o tekmi...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa da...Svedska igrala...never mind...zeznula se...
Malme - Kopenhagen, 20 minuta preko mosta...ako ja vozim jos brze...da zensko sam i da dobro vozim...(samo brzo ebem ga)....
Malme - Kopenhagen, 20 minuta preko mosta...ako ja vozim jos brze...da zensko sam i da dobro vozim...(samo brzo ebem ga)....
-
talijan
eto ti sad...jos se uvrijediIvanche wrote:to mi ga ti "shuknu"...pa sta ako sam zensko? Cuj garant da si zensko, tipicno musko, ne konta nista - pa ni nick "Ivanche"...ne znam zasto sam mislila da jos uvjek igra za Malme, mogla sam se okladiti da sam neki dan citala o tekmi...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa da...Svedska igrala...never mind...zeznula se...
mah
-
Ivanche
talijan wrote:eto ti sad...jos se uvrijediIvanche wrote:to mi ga ti "shuknu"...pa sta ako sam zensko? Cuj garant da si zensko, tipicno musko, ne konta nista - pa ni nick "Ivanche"...ne znam zasto sam mislila da jos uvjek igra za Malme, mogla sam se okladiti da sam neki dan citala o tekmi...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa da...Svedska igrala...never mind...zeznula se...
mah
ma kakva uvreda...stipu belaja...
-
talijan
sta vozis?Ivanche wrote:talijan wrote:eto ti sad...jos se uvrijediIvanche wrote:to mi ga ti "shuknu"...pa sta ako sam zensko? Cuj garant da si zensko, tipicno musko, ne konta nista - pa ni nick "Ivanche"...ne znam zasto sam mislila da jos uvjek igra za Malme, mogla sam se okladiti da sam neki dan citala o tekmi...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa da...Svedska igrala...never mind...zeznula se...
mah
ma kakva uvreda...stipu belaja...da se mirimo...hajd znas pjesmicu; "mir, mir mir...niko nije kriv...ava ava ava...sudija je krava...nastavi"
-
barumbarum
Da, Ibrahimovic sad igra za Intertalijan wrote:ma ne
kopenhagen i malme da su blizu, sam mislio, skoro spojeni...
a zlatan igra kod nas u interu, nekad davno je igr'o za malme prije nego sto je otis'o u ajax
no ti si vjerojatno zensko pa te fudbal ne zanima, sto je potpuno razumljivo.
pozdrav
-
barumbarum
Ja sam kao okorjeli socijalista za masovni transport pa se svako jutro dobrovoljno smrzavam na stanici i guram nemilosrdno sa pukom u borbi za mjesto... narocito kad se nabere raje usljed kasnjenja dragih nam vozovaIvanche wrote:Pa gdje si komsija?! Kako mi je Malme? Ma to je najbolja solucija...sto kazes najjeftinija - hej je li vozas TT?!barumbarum wrote:Kopenhagen (& Malme). Kopenhagen jeste i lijep i skup, ima siroku kulturnu ponudu i raznovrsnu klopu :.-) U Malmeu je zato jeftinije i mozda cak sekundicu ugodnije zivjeti... Situacija "spavas tamo radis & izlazis ovamo" dodje kao optimalna...
Znamo li se mi mache-ivanche?
-
Ivanche
Velika je mogucnost ... ime?barumbarum wrote:Ja sam kao okorjeli socijalista za masovni transport pa se svako jutro dobrovoljno smrzavam na stanici i guram nemilosrdno sa pukom u borbi za mjesto... narocito kad se nabere raje usljed kasnjenja dragih nam vozovaIvanche wrote:Pa gdje si komsija?! Kako mi je Malme? Ma to je najbolja solucija...sto kazes najjeftinija - hej je li vozas TT?!barumbarum wrote:Kopenhagen (& Malme). Kopenhagen jeste i lijep i skup, ima siroku kulturnu ponudu i raznovrsnu klopu :.-) U Malmeu je zato jeftinije i mozda cak sekundicu ugodnije zivjeti... Situacija "spavas tamo radis & izlazis ovamo" dodje kao optimalna...
![]()
![]()
Znamo li se mi mache-ivanche?![]()
![]()
Ma voz zakon, pogotovo kad zatvore most...ali jest sranje kad kasne, pa zavrhsis na ørest.cekati 20 minuta najmanje...a puuuuuuusheeeee
-
barumbarum
Hoces na dzoginigIvanche wrote: Velika je mogucnost ... ime?![]()
Ma voz zakon, pogotovo kad zatvore most...ali jest sranje kad kasne, pa zavrhsis na ørest.cekati 20 minuta najmanje...a puuuuuuusheeeee