Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pakica_

#326 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by pakica_ »

fantom slobode wrote:
pakica_ wrote:i meni koja sam zensko baletanke ogavno izgledaju na nozi, dzaba.. pogotovo kad ih vidim na stopalu cca 42 :-) :-)
ma ni kad je 40½, a iznad teksas suknja kroja ranih 80-tih nije ljepsi prikaz. Uz naravno balvane umjesto noga. Kompletan ugodjaj.
sta ti imas protiv nas sto imamo noge k'o puyol, je l'? :twisted: :lol:
fantom slobode

#327 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by fantom slobode »

pakica_ wrote:
fantom slobode wrote:
pakica_ wrote:i meni koja sam zensko baletanke ogavno izgledaju na nozi, dzaba.. pogotovo kad ih vidim na stopalu cca 42 :-) :-)
ma ni kad je 40½, a iznad teksas suknja kroja ranih 80-tih nije ljepsi prikaz. Uz naravno balvane umjesto noga. Kompletan ugodjaj.
sta ti imas protiv nas sto imamo noge k'o puyol, je l'? :twisted: :lol:
Ma nemam nista...ni u kom slucaju. To su vrlo stabilne osobe (ne govorim o mentalnom stanju). Istina cesce moraju u kupovinu novih farmerki zbog ogromnog trenja, no to se kompenzira na drugim stranama, jer malo kome se pruzi prilika da je u drustvu sumo-rvaca...niko ne smije da te ruzno pogleda (ma sta, niko te i ne gleda), znaci frajer se osjeca sigurno. Osim toga ne postoji sansa da se javi ljubomora...o podsmjehu okoline necemo...ko bi narodu udovoljio...izaziva i smijeh kod bivseg, ako slucajno naleti na nju u gradu - znaci veselo je. Vrlo zgodna kao rezervna, jer ako se lose osjecas, ako te prva postava nasekira, mozes se bukvalno utopiti u njoj. Lijepo i toplo. Ponekad znojavo, ali uvijek su tu neke negativne nus pojave, sta cemo. Neka je vlazno, pa makar. Super je kad je uz to pametna, to se moze primjetiti, jer stalno ima dojam da je smatrate glupom. Bez obzira sto to nema veze sa zivotom. :lol: :lol: :lol: :lol:
Država

#328 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Država »

dalalala wrote:
Država wrote:Meni je najdraže kad mi priča kako je bivši pazio i u zvijezde okiv'o... :roll:

To je da tebi "nabije na nos" kako ju je bivši bolje gotivio nego ti i ono indirektno da ti kaže da se malo više potrudiš :D
U tome i jeste sav moj problem sa ženama. Ja žensko tretiram kao princezu i svaka mi se vrlo brzo razmazi i počne zvocati i zanovijetati. Ne kontam zašto ali je tako... :?
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#329 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ladyblue18 »

Jeste, nosat cemo stikle vazdan da ne bi vase oci povrijedile baletankama.
kloniran

#330 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by kloniran »

ladyblue18 wrote:Jeste, nosat cemo stikle vazdan da ne bi vase oci povrijedile baletankama.
Vala bolje baletanka nego štikla od 10 cm :roll:

Al opet to oko cipela mi je bezze pravo, pa ako njoj ne smeta sto bi meni smetalo :-)

p.s. samo nek ne puši :gunjastajl: 8-)
fantom slobode

#331 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by fantom slobode »

talashika wrote:fanti jes se ti izjasnio sta ne laJkas kod zena :izet:
ma probao sam...ono kao ja ozbiljan :lol: :lol: :lol:

Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

PostPostao/la fantom slobode dana 02 nov 2013, 12:01
Kada ne ucestvuje u izgradnji veze nego joj je fokus na ostvarivanju svojih zelja i ciljeva stvorenih nevezano za partnera, cesto uzrokovanih ranijim frustracijama i kompleksima iz djetinjstva, ocigledno pokazujuci da partner samo treba da se uklopi u njen zivot, njenu sliku svijeta koja cesto nije ni blizu realnosti.

Nespontanost, nestabilnost, nesposobnost komunikacije i stalno padanje nazad u svoje egoisticne navike, sve to sto i njoj samoj smeta da bi bila sretna. Takve cesto imaju vrlo los karakter, suprotno od floskula i light-motiva izrazenim rijecima, djela pokazuju sasvim drugu sliku. Ispod ambalaze se krije mutant, osoba koja nije odrasla.
fantom slobode

#332 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by fantom slobode »

kloniran wrote:

izvini, ali meni je bas drago kad pushi.
kloniran

#333 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by kloniran »

fantom slobode wrote:
kloniran wrote:

izvini, ali meni je bas drago kad pushi.
ako su cigare u pitanju, svako ima svoje misljenje, a ako je :evil: onda :evil: :D
pakica_

#334 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by pakica_ »

[quote="fantom slobode"
Ma nemam nista...ni u kom slucaju. To su vrlo stabilne osobe (ne govorim o mentalnom stanju). Istina cesce moraju u kupovinu novih farmerki zbog ogromnog trenja, no to se kompenzira na drugim stranama, jer malo kome se pruzi prilika da je u drustvu sumo-rvaca...niko ne smije da te ruzno pogleda (ma sta, niko te i ne gleda), znaci frajer se osjeca sigurno. Osim toga ne postoji sansa da se javi ljubomora...o podsmjehu okoline necemo...ko bi narodu udovoljio...izaziva i smijeh kod bivseg, ako slucajno naleti na nju u gradu - znaci veselo je. Vrlo zgodna kao rezervna, jer ako se lose osjecas, ako te prva postava nasekira, mozes se bukvalno utopiti u njoj. Lijepo i toplo. Ponekad znojavo, ali uvijek su tu neke negativne nus pojave, sta cemo. Neka je vlazno, pa makar. Super je kad je uz to pametna, to se moze primjetiti, jer stalno ima dojam da je smatrate glupom. Bez obzira sto to nema veze sa zivotom. :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
aman tebe.. puyol ima tako sexy noge, a ti ode nedje daleeeeeeko daleeeeeeekoooo :lol:
fantom slobode

#335 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by fantom slobode »

pakica_ wrote: aman tebe.. puyol ima tako sexy noge, a ti ode nedje daleeeeeeko daleeeeeeekoooo :lol:
ma ovo je od ranije, vidis datuma...upitala me talashika, gdje covjek da joj ne izadje u susret...ona nema one noge, ona je seksi
x_lecter

#336 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by x_lecter »

[/quote]
Ma nemam nista...ni u kom slucaju. To su vrlo stabilne osobe (ne govorim o mentalnom stanju). Istina cesce moraju u kupovinu novih farmerki zbog ogromnog trenja, no to se kompenzira na drugim stranama, jer malo kome se pruzi prilika da je u drustvu sumo-rvaca...niko ne smije da te ruzno pogleda (ma sta, niko te i ne gleda), znaci frajer se osjeca sigurno. Osim toga ne postoji sansa da se javi ljubomora...o podsmjehu okoline necemo...ko bi narodu udovoljio...izaziva i smijeh kod bivseg, ako slucajno naleti na nju u gradu - znaci veselo je. Vrlo zgodna kao rezervna, jer ako se lose osjecas, ako te prva postava nasekira, mozes se bukvalno utopiti u njoj. Lijepo i toplo. Ponekad znojavo, ali uvijek su tu neke negativne nus pojave, sta cemo. Neka je vlazno, pa makar. Super je kad je uz to pametna, to se moze primjetiti, jer stalno ima dojam da je smatrate glupom. Bez obzira sto to nema veze sa zivotom. :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

E moj druskane ... debele noge s ramena ne spadaju :izet:
fantom slobode

#337 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by fantom slobode »

x_lecter wrote:
E moj druskane ... debele noge s ramena ne spadaju :izet:
samo ti bujroom... :lol: :lol: :lol:
yoda82

#338 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by yoda82 »

Meni su baletanke skorz ok. I ja više volim vidjeti djevojke na štiklama, ali vala mi baletanke nisu ništa strašno. U stvari ništa od ženske obuće me ne odbija (jedino su mi odvratne one ''ljetne čime'', ali daleko od toga da me odbijaju. btv ako imaš ljetne čizme, gdje su ti zimske sandale :roll: ).
Mogu me odbiti samo karakterne osobine i izgled.....
Gandra_1

#339 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Gandra_1 »

Ni meni nije nesto lijepo vidjeti baletanke kod zena, radije bi ih u dnevnoj varijanti vidio u nekim finim plitkim tenama, pa i starkama, nego baletankama.

Al eto, sta mi muski mozemo, kada ih svaka zena ima po 5-6 :D
gidra

#340 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by gidra »

Nemam protiv baletanki ništa ali imam protiv ovoga :D
Nešto najodvratnije što cura može obući bar za mene.

Image
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#341 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Matijevic_Vlado »

Kad se ponasa kao da je iz Tuzle :oops:
zagorkara

#342 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by zagorkara »

Država wrote:Odbija me:

Kad ima muške šake,
Kad je ravna k'o daska,
Kad je sitničava,
Kad igra one igrice tipa ko će koga prvi nazvati i slično,
Kad je lijena,
Kad provalim da je interesdžija,
Kad se napadno smije,
Kad sanja o princu, a na majici joj fleka od mlina za kafu,
Kad umisli da ona svakom muškarcu može 'skuhati hapicu' (to znači da ga zavede i obrlati kako ona hoće),
Kad se nikad ne ponudi da plati piće, a stalno misli na sebe i svoje potrebe,
Kad je nervozna kad treba da dobije,
Kad je nervozna kad dobije,
Kad je nervozna kad joj kasni,
Kad je nezahvalna i svaku pažnju doživljava kao nešto što se podrazumijeva, a sama nikada ne kaže ni lijepu riječ,
Kad provališ da će šutnuti ako slučajno procijeni da je naišao 'bolji',
Kad se loži na motore,
Kad se postavi tako da maltene poslije sexa moraš reći 'Hvala, šta želiš da ti kupim kao znak pažnje',
Kad se ne brije na intimnim mjestima,
Kad ima palac na nozi k'o šaraf 20-u (ja ne znam kako te trebe lakiraju te palčeve, valjda mačkom za krečenje, ocam),
Kad je previše nakinđurena,
Kad mi priča priče kako joj je brat zajeban i kako joj brani da se viđe sa mnom (k'o biva ona valja, ja ne valjam),
Kad joj amidža izljeva ploču na kući u Dobroševićima pa ona ide da kuha majstorima,
Kad joj ponos ne dozvoljava da se izvine iako je očito da je usrala i šefa i stanicu,
Kad me iz dragosti jako stisne za nos (najradije bih je onda jako stisnuo za bradavice),
Kad je peksin,
Kad priča o nakim gatarama,
Kad je ljubomorna na svaku žensku osobu s kojom se pozdravim,
Kad mi priča o svojim bivšim kako su je pazili (k'o biva, ja bih trebao još više da je pazim),
Kad mi kopa po telefonu,
Kad me pred izlazak pita: 'Kako izgledam'?,
Kad kod Mrkve (samo tamo jedem ćevape) naruči cenera, coca-colu i pomfrit,
Kad mi kaže u toku jela: 'Hoćeš li im reći da nam stave još kečapa na pomfrit'?,
Kad odemo da uzmemo sladoled a ona naruči tri kugle (jbt, usraće se),
Kad mi kaže: 'Boli me glava' (To znači-beskrajno se izvinjavaj, nešto si pogriješio),
Kad se priča o ravnopravnosti spolova svede na to da ja trebam da radim, kuham, peglam i usisavam, a ona će zauzvrat roditi djecu (Da ih mogu ja roditi, meni bi i to zapalo),
Kad vidim torbicu sa šljokicama, kao da je sa Pinka pobjegla,
Kad krhne vratima dok izlazi iz auta,
Kad laže,
Kad me stalno i beskrajno ispituje da li je volim i koliko,
Kad priča o sniženjima,
Kad je k'o fol pogodi pjesma...

to be continued...

:sax:
Ma ja bih sve ovo istrpio, samo da imam žensko pored sebe. Kuham, perem, peglam.
Last edited by zagorkara on 07/11/2013 09:27, edited 1 time in total.
pakica_

#343 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by pakica_ »

Gandra_1 wrote:Ni meni nije nesto lijepo vidjeti baletanke kod zena, radije bi ih u dnevnoj varijanti vidio u nekim finim plitkim tenama, pa i starkama, nego baletankama.

Al eto, sta mi muski mozemo, kada ih svaka zena ima po 5-6 :D
ne da ih nemam 5-6 nego ih ne mogu ocima vidjet', tako da nemoj ti meni "svaka zena" :P :lol:
@gidra, vala i te su :-)

https://www.google.ba/search?q=nike+dun ... 66&bih=667 :srce: :srce: :srce:
dust in the wind

#344 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by dust in the wind »

teme postade preseravanje.... hehe...cuj u tenema po danu...pa djevojke, zene ade...a ljeti je ipak za zene koje rade, posebno one kojima rad nije iskljucivo kancelarijski baletanka prihvatljivija od peta....
Gandra_1

#345 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Gandra_1 »

dust in the wind wrote:teme postade preseravanje.... hehe...cuj u tenema po danu...pa djevojke, zene ade...a ljeti je ipak za zene koje rade, posebno one kojima rad nije iskljucivo kancelarijski baletanka prihvatljivija od peta....
Govorim u slobodno vrijeme da nose tene :)
Pa jel ima ista drugo osim baletanki, ne moraju pete biti :D
Ramzess Veliki

#346 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Ramzess Veliki »

Smeta mi kad joj tražim aku-bušilicu, ona je donese a nije napunila bateriju ... :roll:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#347 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ladyblue18 »

Samo da citiram
pink floydd wrote:Počeli ste da serete svega mi. Cuj sad i cipele i cizme mogu nekog da odbiju...braco mila :? . Sve da obuce baletanke i ove pletene preko njih, ako ima dobar dekolte svi bi zabalili za njom. Cut the crap sto bi rekli kolege sa bi bi sija.
swirl

#348 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by swirl »

ladyblue18 wrote:Samo da citiram
pink floydd wrote:Počeli ste da serete svega mi. Cuj sad i cipele i cizme mogu nekog da odbiju...braco mila :? . Sve da obuce baletanke i ove pletene preko njih, ako ima dobar dekolte svi bi zabalili za njom. Cut the crap sto bi rekli kolege sa bi bi sija.
:thumbup: :thumbup:
GaRGa

#349 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by GaRGa »

ima nas svakakvih, a sreca vasa zene pa vecina ne gleda dalje od dekoltea :p
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#350 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by plain vanilla »

Matijevic_Vlado wrote:Kad se ponasa kao da je iz Tuzle :oops:
a ako je stvarno iz Tuzle ho's joj haliliti? :mrgreen:
Post Reply