Naravno, ne isključujem ni nasilnike, osobe koje misle da silom mogu riješiti svaki problem. To mi je najogavnija sorta ljudi.
sta vas najviise odbija (za dame)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Sirri
#326 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Smeta meni štošta toga, ali ipak stvari koje me najviše odbijaju kod ljudi općenito, ne samo muškaraca su: psovke, glupost, nepismenost i neobrazovanost. Nikad sebe ne bih mogla zamisliti u vezi s muškarcem koji se ponaša prostački, psujući sve što mu padne na pamet (kosa mi se na glavi diže od takvih) ili s nekim kome knjige ''služe samo za potpalu''.
Naravno, ne isključujem ni nasilnike, osobe koje misle da silom mogu riješiti svaki problem. To mi je najogavnija sorta ljudi.
-
GaRGa
#327 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Sirri wrote:Smeta meni štošta toga, ali ipak stvari koje me najviše odbijaju kod ljudi općenito, ne samo muškaraca su: psovke, glupost, nepismenost i neobrazovanost. Nikad sebe ne bih mogla zamisliti u vezi s muškarcem koji se ponaša prostački, psujući sve što mu padne na pamet (kosa mi se na glavi diže od takvih) ili s nekim kome knjige ''služe samo za potpalu''.![]()
eeee jadna pa ti iskljuci 98% muskaraca u BiH iz jednacine :p (pun intened)
- pink floydd
#328 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
e jes ti izjava...GaRGa wrote:
eeee jadna pa ti iskljuci 98% muskaraca u BiH iz jednacine :p (pun intened)
- dalalala
#329 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Mene ništa ne odbija 
- fantom slobode
#330 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
vrlo pozitivan stav.dalalala wrote:Mene ništa ne odbija
- dalalala
#331 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
sherbett wrote:nadasve optimističanfantom slobode wrote:vrlo pozitivan stav.dalalala wrote:Mene ništa ne odbija
ravno utopiji
Danas sam dobre volje
- Ramzess Veliki
#332 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ma tebi nijedan nije dobar ...sherbett wrote:nadasve optimističanfantom slobode wrote:vrlo pozitivan stav.dalalala wrote:Mene ništa ne odbija
ravno utopiji
- fantom slobode
#333 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
djeluje tako.sherbett wrote:nadasve optimističanfantom slobode wrote:vrlo pozitivan stav.dalalala wrote:Mene ništa ne odbija
ravno utopiji
ne mora biti...mozda djevojka nije opterecena. Otvorenost i spontanost cine to mogucim. Nemamo dovoljno informacija.
- fantom slobode
#334 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
kod nekih je pravljenje selekcije uvijek sa istim rezultatom...to je druga krajnost...posljedica dugogodisnje osamljenosti i cudnih ideja. Mentalni klik zna nekad biti vrlo nezgodan...eliminira se sve, prije nego i sto pocne...a nekad nestablinost i nesigurnost to odrade kasnije tokom veze...nevezano od ponasanja partnera...sherbett wrote:samo se radi o jednom: ako si zaljubljen i voliš, ništa ti ne smeta, i ništa te ne odija, i kako neko reče, čak i njegove smrdljive čarape miriše...
ali da bi uopće došlo do toga stadija, naravno da se pravi selekcija, i eliminacija
- tiranosaur
#335 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
mene izludi kad ti pridje neki sanercic koji je pun sebe,a papak zesci,i to s onom spikom 'mala,s'a mai'....ili nesto tako...a uvjeren 100 % da ces pasti na te nebuloze...ili kad ti na ulici pocnu dobacivati...kaze neki dan jedan "ej seko"
haos zivi...sta mu uraditi na to? Maljem u glavu
cuj seko...
haos zivi...sta mu uraditi na to? Maljem u glavu
-
anjaistkrank
#336 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
aaa jesi grozna. pa moraju i sanercici nekoga da muntaju. i oni su ljudi od krvi i mesa koji se zaljubljuju i voletiranosaur wrote:mene izludi kad ti pridje neki sanercic koji je pun sebe,a papak zesci,i to s onom spikom 'mala,s'a mai'....ili nesto tako...a uvjeren 100 % da ces pasti na te nebuloze...ili kad ti na ulici pocnu dobacivati...kaze neki dan jedan "ej seko"![]()
![]()
haos zivi...sta mu uraditi na to? Maljem u glavucuj seko...
zanima me kako "skinete" momka/sanera/papka/klosara koji vam se nabacuje, a niste zainteresovane.
- kritichar
#337 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
kako si ti lak plijen za varanje i nesretan brakdust in the wind wrote:odbija me kada je muskarac neporocan... bude diskvalifikovan u startu...
- fantom slobode
#338 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
ne valja prebrzo donositi zakljucke...mozda zena zna...a ocigledno ne bi nekog suhoparnog pored sebe. Tih je najvise u kategoriji neporocnih. Nikad kao Bane...kritichar wrote:kako si ti lak plijen za varanje i nesretan brakdust in the wind wrote:odbija me kada je muskarac neporocan... bude diskvalifikovan u startu...
- kritichar
#339 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
može se zaključiti da voli loše momke, kao tinejdžerke, a to nije dobro
-
tagomago
#340 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
kra-tki prs-ti kra-tki prs-ti, no šta će duša, nije on kriv
-
pakica_
#341 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
mak'se, seljak, mak'seanjaistkrank wrote:aaa jesi grozna. pa moraju i sanercici nekoga da muntaju. i oni su ljudi od krvi i mesa koji se zaljubljuju i voletiranosaur wrote:mene izludi kad ti pridje neki sanercic koji je pun sebe,a papak zesci,i to s onom spikom 'mala,s'a mai'....ili nesto tako...a uvjeren 100 % da ces pasti na te nebuloze...ili kad ti na ulici pocnu dobacivati...kaze neki dan jedan "ej seko"![]()
![]()
![]()
zanima me kako "skinete" momka/sanera/papka/klosara koji vam se nabacuje, a niste zainteresovane.
salu na stranu, ja to 'vako: nisam zainteresovana! ako nastavi smarat': budi ljubEzan pa me ostavi na miru, hvala! a ako opet nastavi smarat': mak'se, seljak, mak'se!
- dust in the wind
#342 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
posto sam ja kazala da volim neporocne, a volim, pa me se proziva i pronicljivim okom gleda u buducnost u kojoj cu biti varana...samo da kazem da sam u dugoj sretnoj vezi... i da mi je lijepo sto sa njim mogu popiti pivo, vino i sto izlazimo u kafane skupa... a pusac sam pa odgovara da uz kafu zapalimo
molim kritichara da misljenje o mojoj buducnosti zadrzi za sebe, jer ni ja ne gatam u njegovu...
- Ramzess Veliki
#343 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ma ja ... treba istraživati ... to je ponovo u folu - tražiti sebe.sherbett wrote:pa znaš šta, slažem se!fantom slobode wrote:kod nekih je pravljenje selekcije uvijek sa istim rezultatom...to je druga krajnost...posljedica dugogodisnje osamljenosti i cudnih ideja. Mentalni klik zna nekad biti vrlo nezgodan...eliminira se sve, prije nego i sto pocne...a nekad nestablinost i nesigurnost to odrade kasnije tokom veze...nevezano od ponasanja partnera...sherbett wrote:samo se radi o jednom: ako si zaljubljen i voliš, ništa ti ne smeta, i ništa te ne odija, i kako neko reče, čak i njegove smrdljive čarape miriše...
ali da bi uopće došlo do toga stadija, naravno da se pravi selekcija, i eliminacija
iako sa tim mentalnim klikom nikad ne znaš..generalno
Jes' da je prekopirano od hipi pokreta koji je jel' - propao, ali vidim da se cure lože na to ...
A mi ćemo se već prilagoditi, ili ćemo se i mi početi tražiti.
- tiranosaur
#344 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
anjaistkrank wrote:aaa jesi grozna. pa moraju i sanercici nekoga da muntaju. i oni su ljudi od krvi i mesa koji se zaljubljuju i voletiranosaur wrote:mene izludi kad ti pridje neki sanercic koji je pun sebe,a papak zesci,i to s onom spikom 'mala,s'a mai'....ili nesto tako...a uvjeren 100 % da ces pasti na te nebuloze...ili kad ti na ulici pocnu dobacivati...kaze neki dan jedan "ej seko"![]()
![]()
![]()
ja ih ne skidam,to sami cine
- tiranosaur
#345 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
pakica_ wrote:mak'se, seljak, mak'seanjaistkrank wrote:aaa jesi grozna. pa moraju i sanercici nekoga da muntaju. i oni su ljudi od krvi i mesa koji se zaljubljuju i voletiranosaur wrote:mene izludi kad ti pridje neki sanercic koji je pun sebe,a papak zesci,i to s onom spikom 'mala,s'a mai'....ili nesto tako...a uvjeren 100 % da ces pasti na te nebuloze...ili kad ti na ulici pocnu dobacivati...kaze neki dan jedan "ej seko"![]()
![]()
![]()
zanima me kako "skinete" momka/sanera/papka/klosara koji vam se nabacuje, a niste zainteresovane.![]()
salu na stranu, ja to 'vako: nisam zainteresovana! ako nastavi smarat': budi ljubEzan pa me ostavi na miru, hvala! a ako opet nastavi smarat': mak'se, seljak, mak'se!
-
sha_ba
#346 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
odbija me "gospoda" u startu 
- Vasco da Gama
#347 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
zanimljivo, mene velike šake kod žene. bila je jedna u svemu savršena osim što su joj prsti predugi a šaka kao lopata. ali vidiš, sad mi pade na pamet da su iz njene perspektive moje ruke pre male??tagomago wrote:kra-tki prs-ti kra-tki prs-ti, no šta će duša, nije on kriv
- Vasco da Gama
#348 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
dust in the wind wrote:odbija me kada je muskarac neporocan... bude diskvalifikovan u startu...
volim ovakve žene, sa ovakvim mišljenjem.
- Vasco da Gama
#349 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
poročan i loš isto? po čemu? evo hitler nije imao poroke. nije pio, pušio, kockao, drogirao se, samo je imao neobičan posao. ubio se za porodice.kritichar wrote:može se zaključiti da voli loše momke, kao tinejdžerke, a to nije dobro
- tendzera
#350 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Šta ako je s BMW-om?talashika wrote:slozim ovakvu facuanjaistkrank wrote: aaa jesi grozna. pa moraju i sanercici nekoga da muntaju. i oni su ljudi od krvi i mesa koji se zaljubljuju i vole![]()
zanima me kako "skinete" momka/sanera/papka/klosara koji vam se nabacuje, a niste zainteresovane.i odmah oNo