BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
SmokingMan

#326 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by SmokingMan »

motorola01 wrote:Ne znam kako misle nase agencije sve to organizovati, ali evo ovdje se nazire veliki problem za njih i navijace koji odu(tekme repke se izgleda ne igraju u jednom gradu):

http://www.klix.ba/sport/nogomet/capell ... /131019052

edit: Veliki uuuuuuuuuuuupssssssss :D .Tek sad vidim da je ovo 14 strana teme :-) :oops: i da je vec pisano o tome :run:
Ma nije problem ta vrućina,postoji daleko veći problem to je sigurnost navijača i turista za vrijeme Mudijala,najgora varijanta su otmice,da sam se ja pitao nikada ne bi dodjelio organizaciju Brazilu,ali ipak Ricardo Texeira je više nego utjeacajna osoba,ali ga istovremeno i prate brojne kontravereze.Meni je jako jako žao što se SP ne igra u Engleskoj.
Rob_Atl

#327 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Rob_Atl »

Ma ja to gledam ovako, posto smo prvi put na svjetskom najbitnija je prva utakmica i taj osjecaj, e sad gdje god budemo prvu utakmicu igrali tu uzeti hotel 7-8 dana, pogledat jednu utakmicu i mozda jos 1-2 ostalih i kuci. Ko ce se jebavat po ajredromima , hotelima opet , pa moram imati 10 rezervacijaa jebo te. Ako se bude islo odgledam prvu utakmicu gdje ce biti svakako najvise nasih, i bjezi kuci. :bih: :run:
kijamet insan

#328 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by kijamet insan »

I to je Brazil. Pamet u glavu :wink:

SmokingMan

#329 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by SmokingMan »

Tamo je vrhunski kriminal,ovi naši su za njih amateri,mogi su nažalost očarani guzatim brazilkama,i našminkanim reportažama sa Kopakabane,sve izgleda savršeno,ali samo za onoga koji ne poznaje pozadinu "sretnoga" života u Riju,i ostalim brazilskim gradovima.
hrle1976

#330 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by hrle1976 »

Policija u Brazilu radi vrhunski i profesionalno. Metak u celo i gotova prica.
Šveđanin

#331 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Šveđanin »

Ja sam se i pomirio s tim da neću moći pogledati sve utakmice u grupi..

Ali kako god, mislim da će biti dobro. :-)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
Cybernetic

#332 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 08/10/2015 21:57, edited 1 time in total.
samkoF

#333 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by samkoF »

Uh pa po ovoj prici izgleda da niko nece ni ici, nije valjda da prvi put idemo na SP i da nasa repke nece ni imati nekakvu znacajniju podrsku?
SmokingMan

#334 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by SmokingMan »

hrle1976 wrote:Policija u Brazilu radi vrhunski i profesionalno. Metak u celo i gotova prica.
Vjeruj mi i nema drugog izbora,jer atmosfera u zatvorima je gotovo ista kao na ulicama,znači za zatvorenike nema nade da će se ikada promjeniti,osim njih 2%,a to je rijetkost.
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#335 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by anthraxQ »

samkoF wrote:Uh pa po ovoj prici izgleda da niko nece ni ici, nije valjda da prvi put idemo na SP i da nasa repke nece ni imati nekakvu znacajniju podrsku?

idi ti...
kijamet insan

#336 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by kijamet insan »

Ma ice raja garant. Mozda i ja sa njima ako opljackam banku il" dobijem na lotu neke bjesne pare. A to ti je nikad :roll:
hrle1976

#337 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by hrle1976 »

samkoF wrote:Uh pa po ovoj prici izgleda da niko nece ni ici, nije valjda da prvi put idemo na SP i da nasa repke nece ni imati nekakvu znacajniju podrsku?
95 % nece nista planirati prije nego sto budu sigurni da imaju ulaznice, a kolike ce cijene biti kad budu ulaznice na svom mjestu je druga prica. 6.000€ za 10 dana nije mala svota novca ni za ljude koji zive po svijetu a da nepricam o prosjeku u BiH.

Iz BiH ce otputovati najvise rodbine od igraca te guzonja. Iz dijaspore ako na kraju odputuje 700 navijaca kapa dole. Ulaznice su najjeftinij problem. Smjestaj, let pa cak i hrana su briga po novcaniku.
Mustang1

#339 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Mustang1 »

Mene zanima koja ce biti nasa Larisa Riquelme i hocemo li i mi imati kao Hrvatska proslo prvenstvo one dvije sto su izvalile sise na tribini :D
Logovan

#340 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Logovan »

Mustang1 wrote:Mene zanima koja ce biti nasa Larisa Riquelme i hocemo li i mi imati kao Hrvatska proslo prvenstvo one dvije sto su izvalile sise na tribini :D
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Kal El

#341 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Kal El »

Jeli istina da će sve repke imati dresove u sličnom fazonu?

Sent from my LT26i using Tapatalk 4
Mustang1

#342 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Mustang1 »

Pratis li ti fudbal i jesi li ijedno prvenstvo pratio ?
Kal El

#343 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Kal El »

Ma jesam,jaran provalio da će svi u istom fazonu imati,ali ja kako se sjećam različiti su vazda bili tj. one sto inače nose...
Mustang1

#344 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Mustang1 »

Slabo ti to :D Vecina klubova ti ima iste dresove .. Iste modele samo razlicite boje .. Tako ti je i sa repkama .. Pred svjetsko prvenstvo svi proizvodjaci predstave nekoliko modela i repke uzimaju koji model hoce .. I ovo prvenstvo ce preovladavati slim vjerovatno na razne nacine
BHF_Manijak

#345 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by BHF_Manijak »

hrle1976 wrote:

Iz BiH ce otputovati najvise rodbine od igraca te guzonja. Iz dijaspore ako na kraju odputuje 700 navijaca kapa dole. Ulaznice su najjeftinij problem. Smjestaj, let pa cak i hrana su briga po novcaniku.
Ja i ti bacimo opkladu da ce nasih, sto dijaspore sto ljudi iz BiH, biti preko 15.000? CUj 700, pa jebote zivot, ti bas ne pratis ovu reprezentaciju... :-) :-)
fakat

#346 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by fakat »

z1xter wrote:Tamo je vrhunski kriminal,ovi naši su za njih amateri,mogi su nažalost očarani guzatim brazilkama,i našminkanim reportažama sa Kopakabane,sve izgleda savršeno,ali samo za onoga koji ne poznaje pozadinu "sretnoga" života u Riju,i ostalim brazilskim gradovima.
bojim se da je tako, ...doduse isto se pricalo i za JAR, potrudice se oni da to malo srede ali koliko ce uspjeti vidjecemo.
samkoF

#347 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by samkoF »

BHF_Manijak wrote:
hrle1976 wrote:

Ja i ti bacimo opkladu da ce nasih, sto dijaspore sto ljudi iz BiH, biti preko 15.000? CUj 700, pa jebote zivot, ti bas ne pratis ovu reprezentaciju... :-) :-)

Ma i ja nesto kontam da se hrle zeza pa kaze 700, a i onaj sto meni gore kaze "idi ti" samo cu mu reci akobogda :-D
mO k3

#348 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by mO k3 »

BHF_Manijak wrote:
hrle1976 wrote:

Ja znam 5 ljudi :) koji već planiraju ići ......
kakabanja213

#349 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by kakabanja213 »

Ja isto planiram ici sa jos troj ljudi. Doduse na dvije utakmice, ne sve 3 osim ako ne budemo u prve dvije grupe. Ali su ga zakomplikivali za ulaznice. Niti znas kad, ko,gdje i sa kime igra a za koji dan pocinje drugi krug prodaje. Sta sa ovom jednom ulaznicom ako uzmem ovaj tst3 paket a ne mognem na jednu. Ili ako u medjuvremenu ulete kakve djabne karte. Kako ih se rijesiti?
Edin H.

#350 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Edin H. »

mO k3 wrote:Ja znam 5 ljudi :) koji već planiraju ići ......
Bice vise od 5 nasih navijaca :oops:
Post Reply