Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partnera?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
edo_79

#326 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by edo_79 »

korisnik101 wrote:Fat fatish.
Not FAT ..... PROPORTIONAL ;-)
Ramzess Veliki

#327 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Ramzess Veliki »

_mufljuz_ wrote: ja sam u srednjoj skoli cuv'o kafane ...
Eh ... sjećam se ... i ja sam isto tako ... istina više sam čuvao šankove da se ne preturaju, ostala ta navika i dan-danas ... :D
_mufljuz_

#328 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by _mufljuz_ »

Ramzess Veliki wrote:
_mufljuz_ wrote: ja sam u srednjoj skoli cuv'o kafane ...
Eh ... sjećam se ... i ja sam isto tako ... istina više sam čuvao šankove da se ne preturaju, ostala ta navika i dan-danas ... :D
ma dobro danas cuvam kafane da ne propadnu :mrgreen: :lol:
Ramzess Veliki

#329 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Ramzess Veliki »

... a sad ozbiljno ... pitanje je šta je pitanje? Zaleđina u žargonu predstavlja nasljedstvo, uticajne i bogate roditelje i rodbinu, i ne predstavlja baš rezultat rada samog partnera ... ukoliko autor teme nije mislima obuhvatio i sposobnost partnera da ostvari egzistencijalni status u društvu.
Odnosno jel' more zaradit' para ... :D
Jah ... uticajna porodica, nasljedila cura zemlje i nekretnina, idealna udavača za sirotana kome baš ni ne ide u životu, a nema ni nekih radnih navika, ali je šarmantan, dobro se ulaguje, dijeli komplimente, mog'o bi se momak i udati ... :D
Ali ako je partner vrijedan sam po sebi, pa njegovo nasljeđe predstavljaju pozitivne vrijednosti kao radinost, obrazovanje, iskrenost, ambicioznost ... tu već možeš reći da ga voliš radi njega. :thumbup:
Jay Gatsby

#330 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Jay Gatsby »

Kastanienallee wrote:Ja zivim tu romanticnu utopiju i opstajem. O tugovanju u Ferariju i Stojadinu mi je svejedno - nisam sklona depresiji ni tugovanju i te epizode skratim maksimalno.
Ja ne volim lijene, umrtvljene, metiljaste ljude pa ni moj muskarac ne moze biti takav. Uzbuduje me zivotno da od nase licne zajednicke nule idemo skupa, da sve dijelimo, da stvaramo skupa. Vidim da je to zdravo i za mene i za njega i da nas vise povezuje. Moji pokusaji veza s ljudima koji se previse oslanjaju na druge (najcesce roditelje) i koji su skloni da nesto cekaju da im se desi su bili kratki i neuspjesni. Ne volim tudji novac. Nije mi komotan i davi me.
Lijepo rečeno, ali mahom vrijedi samo kad su ljudi mlađi i kad zaista kreću od nule.
subasic

#331 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by subasic »

Ja vjerujem da gledaju, ali to nije od danas, nego od pamtivjeka.
regres

#332 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by regres »

Ramzess Veliki wrote:... a sad ozbiljno ... pitanje je šta je pitanje? Zaleđina u žargonu predstavlja nasljedstvo, uticajne i bogate roditelje i rodbinu, i ne predstavlja baš rezultat rada samog partnera ... ukoliko autor teme nije mislima obuhvatio i sposobnost partnera da ostvari egzistencijalni status u društvu.
Odnosno jel' more zaradit' para ... :D
Jah ... uticajna porodica, nasljedila cura zemlje i nekretnina, idealna udavača za sirotana kome baš ni ne ide u životu, a nema ni nekih radnih navika, ali je šarmantan, dobro se ulaguje, dijeli komplimente, mog'o bi se momak i udati ... :D
Ali ako je partner vrijedan sam po sebi, pa njegovo nasljeđe predstavljaju pozitivne vrijednosti kao radinost, obrazovanje, iskrenost, ambicioznost ... tu već možeš reći da ga voliš radi njega. :thumbup:
:thumbup:
Ramzess Veliki

#333 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Ramzess Veliki »

Iz teorije u praksu ...
Zapili se drug i ja nekada davno u Stelexu, prespavali kod mene i onako mamurni odemo na kaficu u Baltazar ... sjedimo i ništa ne pričamo zabavljeni onom glavoboljom koja se proširila čitavom salom, kad pored nas sjedoše dvije djevojke, rekao bih tek su sišle sa neke Pariške modne piste, pričaju neke svoje teme i živo ih se j... za bilo koga u tom sasvim prosjenom prigradskom kafiću.
Mi onako po defaultu, navike koje se steknu dugogodišnjom praksom barenja sarajevskih djevojaka po Teatru i Estradi, počinjemo priču:
- Ove dvije od sinoć, znaš ... mislim da bismo im trebali dati malo više šanse, kako sam vidjeo djevojke su veoma kulturne i profinjene ...
- Da, i meni su OK, svidjelo mi se što se sa njima može govoriti o kulturi, lijepo su me iznenadile ... teško je sresti tako široko obrazovane djevojke u ovom gradu. trebali bismo ih ponovo nazvati da se vidimo ...
- Mogli bi. Ali daj da ne bude kao sinoć, nismo baš ostavili neki poseban utisak, hajde da napravimo neki izlet u prirodu iznad tvoje vikendice?
- Može ... i da idemo sa tvojim Audijem, jesi li ga završio?
- Ma jesam vraga, stoji kod lakirera već dva mjeseca, obećao mi je da može nabaviti tu boju za njega, transparentnu plavu, a znaš da hoću baš tu, da se preliva na crno. Rekao sam mu da ću ga čekati još dvije sedmice i da ću ga poslije toga dati Zuliću. Ali hajde, ni tvoj Golf nije kanta, nije baš Porsche, ali je nov.
... Djevojke su prestale u međuvremenu razgovarati i iskusne uši gradskih zavodnika su primijetile da su se upecale na priču ... a zatim su počele razgovor sa nama. :D Lovina upecana. :thumbup: Dogovor da se nekada vidimo u gradu, izlaze u Citty - dođite, tu smo subotom od 22 ... :thumbup:

... nastavak ...
Ramzess Veliki

#334 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Ramzess Veliki »

... nastavak ...
Epilog priče ... nas dva studenti, kakve vikendice, kakvi Audiji Golfovi, drug je imao neku prastaru Bubu koju nije smio parkirati blizu kontejnera jer bi često umjesto u Bubu ušao zabunom u kontejner, a djevojke smo poslije toga sretali još bezbroj puta, uvijek glumeći dobrostojeće frajere i držeći ih na distanci da ne provale na kakve kokuze troše svoje dragocjeno vrijeme, ali su nam bile idealna fasada zarad onih skromnijih i nama dostupnijih djevojaka. Ipak, ove dvije su dnevno imale na sebi garderobe u vrijednosti nečije dobre plate, preraskošne za skupe izlaske za nas skromne studente. :thumbup:
babo_reuf

#335 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by babo_reuf »

Sto je najtuznije, dajes sebi za pravo da postavljas neke drustvene norme i predstavljas ih kao normalne i drustveno prihvatljive.
Ne postavljam ja društvene norme. Društvo ih postavlja. Nije Sarajevo hipi komuna iz 68' godine.
Love, peace, make love not war :-) :-) :-)
Sarajevo je džungla gdje samo lova igra ulogu za sve u životu.
To što većina "građana" naše varošice nikada nije umjela, htjela, mogla i znala napraviti pare, pa će nam oni postavljati društvene norme,to može na forumu samo ...
Ne obracajte paznju na reufa i njegovu mastu zivota vam. One moze otic gdje vani pa mastati da roditelji mu hanumi kupe auto i stan.
Ne maštam, znam 20 slučajeva u Sarajevu, gdje su roditelji kupili i stan i auto kćerki i mnogo više. Pa ne bi se inače nikad ni udale ... U kojim se ti društvima krećeš ... :-) Koji je to nivo ?

Uvijek me u Sarajevu nerviralo kako se primitivci i fukara uvažava. Nešta se pozdravljaju, kao pita ih neko nešto ... :run:
Nešta se k.rče... Smradovi.
Btw reufe znam ja jednu koja odgovara tome sto bi ti htio, zakasnio si 2 sedmice jer se udala.
Normalno da znaš, jer se takve i udaju i negdje napreduju u životu.
Fukara ostaje fukara, na dnu, samo može pljačkati i ubijati ljude po ulicama, trgati lančiće ženama sa vrata - to im je domet.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#336 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by ladyblue18 »

Reufe trolanje ti ide odlicno ali sad vec prelazis neke granice dobrog ukusa, pa eto nemoj reci da nisi bio upozoren :)
babo_reuf

#337 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by babo_reuf »

Reufe trolanje ti ide odlicno ali sad vec prelazis neke granice dobrog ukusa, pa eto nemoj reci da nisi bio upozoren
Ja govorim ono što mislim. To nije ni prijatno ni lijepo, ali je istina. Ako ćeš me banovati za lično mišljenje banuj. Opet ću se registrirati ako mi ćejf, pa idemo ispočetka kao stotinu puta dosada...
Sarajevo nije ono što se na ovom forumu predstavlja. Na našim ulicama odavno bjesni rat ...
Klasni, vjerski, ideološki, kulturni, ekonomski ...

Ovdje ratno stanje od 1991 nije ni prestalo, a ko to ne vidi i neće da vidi i zabija glavu u pijesak - to nije moj problem ...
Last edited by babo_reuf on 16/09/2013 16:20, edited 1 time in total.
ladyblue18

#338 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by ladyblue18 »

Postajes naporan.

Vrijedjas ljude koji nemaju roditelje koji su guzonje a mali je procenat tih koji su imali srecu da imaju roditelje na pozicijama koji su pokrali ovaj grad i drzavu pa ti sad njih ovdje meni i ostalim poturas pod nos kao nekakve uspjesne gromade planirajuci kako da sutra obrlatis kcerkicu nekog tajkuna da te ozeni.

Za djevojku koju sam navela govoris da takve napredaju u zivotu iako jedino u cemu je ona napredovala je sto je zavrsila srednju skolu i od tada hoda po svijetu i trosi babine pare koje je nakrao, ali tebi je dovoljno sto neko ima para da ga smatras uspjesnim i pricas kako on napreduje, u cemu?

Meni je super drago sto ti znas djevojke kojima roditelje kupuju auta i stanove, iako mi nije jasno kako do sada nijednu od tih ne obrlati da se ozenis.

To ti sve skupa ne daje za pravo da ljude koji zive posteno od svog rada, prehranuju porodicu, djecu, i roditelje nazivas fukarama, probisvjetom i kriminalcima koji ubijaju.

Davno si izasao iz okvira teme i ja te zaista upozoravam, necu ti to tolerisati, ni pod ovim nickom a ni pod bilo kojim drugim. Dosta je bilo trolanja. Price o ratu i kriminalu u gradu neces unositi na ovaj pf.
babo_reuf

#339 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by babo_reuf »

Postajes naporan.
Vrijedjas ljude koji nemaju roditelje koji su guzonje a mali je procenat tih koji su imali srecu da imaju roditelje na pozicijama koji su pokrali ovaj grad i drzavu pa ti sad njih ovdje meni i ostalim poturas pod nos kao nekakve uspjesne gromade planirajuci kako da sutra obrlatis kcerkicu nekog tajkuna da te ozeni.
Zaboravljaš na ljude koji su poštenim radom stekli imanje. Ti o kojima govoriš odavno žive vani. I nemoj ovdje da pravdaš probisvjete, naradnike i bagru koja hoće na zicagu da se razmnožava i živi.
Nisu svi koji imaju pokrali državu. Za tebe jesu, jer tako pravdaš svoje i tuđe neuspjehe ...
Za djevojku koju sam navela govoris da takve napredaju u zivotu iako jedino u cemu je ona napredovala je sto je zavrsila srednju skolu i od tada hoda po svijetu i trosi babine pare koje je nakrao, ali tebi je dovoljno sto neko ima para da ga smatras uspjesnim i pricas kako on napreduje, u cemu?
Ne poznajem djevojku, pa neću sad da sudim o detaljima ...

Meni je super drago sto ti znas djevojke kojima roditelje kupuju auta i stanove, iako mi nije jasno kako do sada nijednu od tih ne obrlati da se ozenis.
To ti sve skupa ne daje za pravo da ljude koji zive posteno od svog rada, prehranuju porodicu, djecu, i roditelje nazivas fukarama, probisvjetom i kriminalcima koji ubijaju.
Davno si izasao iz okvira teme i ja te zaista upozoravam, necu ti to tolerisati, ni pod ovim nickom a ni pod bilo kojim drugim. Dosta je bilo trolanja.
Duga je to priča ... :D :D :D
Ti pričaš o proleterima, a ja o bagri. Ne mislimo na iste ljude.
Opet ću se registrirati pa ćeš me tolerisati ...
Last edited by babo_reuf on 16/09/2013 16:26, edited 1 time in total.
_mufljuz_

#340 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by _mufljuz_ »

Ramzess Veliki wrote:... nastavak ...
Epilog priče ... nas dva studenti, kakve vikendice, kakvi Audiji Golfovi, drug je imao neku prastaru Bubu koju nije smio parkirati blizu kontejnera jer bi često umjesto u Bubu ušao zabunom u kontejner, a djevojke smo poslije toga sretali još bezbroj puta, uvijek glumeći dobrostojeće frajere i držeći ih na distanci da ne provale na kakve kokuze troše svoje dragocjeno vrijeme, ali su nam bile idealna fasada zarad onih skromnijih i nama dostupnijih djevojaka. Ipak, ove dvije su dnevno imale na sebi garderobe u vrijednosti nečije dobre plate, preraskošne za skupe izlaske za nas skromne studente. :thumbup:
dobar dobar jebo si i Rommela :lol:
ladyblue18

#341 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by ladyblue18 »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “ignorisanje upozorenja moderatora”
» babo_reuf

14 dana

svaki sljedeci nick, i dobit ces trajni ban, a neces ni dobiti priliku da vise skreces temu sa pricama koje nemaju veze sa temom, koliko god ti mislio da mozes dokle hoces, ne mozes.
Svoje probleme sa fukarom, i probisvjetom koji ubija i krade po gradu rjesavaj na drugom pf-u.
moke33-sa

#342 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by moke33-sa »

ladyblue18 wrote:Ja ne volim ljude koji imaju pare. I pri tome mislim oni koji bas imaju :roll:
Nevazno da li su njihove pare ili roditeljske (vecinom je ovo drugo).
Udavise pricom o mobitelima, kompjuterima, plazmama, rejbankama i ostale pizde strine. Ja, ja, i ja i moje pare.
Ako imam neki problem "pusti to, ja danas kupio ovo, dobio ono".
Uvijek se sjetim bivseg koji dok sam se ja rastajala od zivota koliko sam bolesna bila, on i ne haje sta ja pricam nego "ja danas dobio dva racunara" :lol:
Na pocetku kad sam imala jedno, dva iskustva sa onima koji imaju jel, mislila sam da sam naletila na izuzetke, ali sam onda kroz godine i odnose sa tim ljudima shvatila da je to uglavnom tako.
A narocito mi smeta to sto su skrti uglavnom, marka ko kuca.

Meni takvi odnosi i osobe ne odgovaraju. :run:
hahahha..evo dokaza koliko patis za parama,cuj je majke ti..nevazno da li su njihove pare ili roditeljske i zakljucak ovo drugo u vecini,sledeca recenica udavise pricom o mobitelima ,kompijuterima,plazmama,rejbankama itd i onda predzadnja a narocito mi smeta jer su skrti hahahaha..znaci da nisu skrti i da tebi daju te iste rejbanke kako ih nazva i plazme i mobitele onda bi ti odgovarali..e moras zasluziti da bi dobila..cccc.joj kako ljudi sam sebe izofiraju u samo jednom postu,pametnom covjeku ne treba puno da to vidi i provali..upravu je reuf bio 100%,e cuj narocito ako su skrti haha..znaci moze imati ali mora i meni dati da bi ga volila ili volio hahaha..ccccc. :sax: :run:
GaRGa

#343 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by GaRGa »

e moja djeco, od ljubavi se ne zivi nit se poljubcima/zagrljajima placaju racuni
GaRGa

#344 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by GaRGa »

hahahha..evo dokaza koliko patis za parama,cuj je majke ti..nevazno da li su njihove pare ili roditeljske i zakljucak ovo drugo u vecini,sledeca recenica udavise pricom o mobitelima ,kompijuterima,plazmama,rejbankama itd i onda predzadnja a narocito mi smeta jer su skrti hahahaha..znaci da nisu skrti i da tebi daju te iste rejbanke kako ih nazva i plazme i mobitele onda bi ti odgovarali..e moras zasluziti da bi dobila..cccc.joj kako ljudi sam sebe izofiraju u samo jednom postu,pametnom covjeku ne treba puno da to vidi i provali..upravu je reuf bio 100%,e cuj narocito ako su skrti haha..znaci moze imati ali mora i meni dati da bi ga volila ili volio hahaha..ccccc. :sax: :run:[/quote]

:thumbup:

P.S.
Incomming ban ;)
Ramzess Veliki

#345 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Ramzess Veliki »

moke33-sa wrote:
ladyblue18 wrote:Ja ne volim ljude koji imaju pare. I pri tome mislim oni koji bas imaju :roll:
Nevazno da li su njihove pare ili roditeljske (vecinom je ovo drugo).
Udavise pricom o mobitelima, kompjuterima, plazmama, rejbankama i ostale pizde strine. Ja, ja, i ja i moje pare.
Ako imam neki problem "pusti to, ja danas kupio ovo, dobio ono".
Uvijek se sjetim bivseg koji dok sam se ja rastajala od zivota koliko sam bolesna bila, on i ne haje sta ja pricam nego "ja danas dobio dva racunara" :lol:
Na pocetku kad sam imala jedno, dva iskustva sa onima koji imaju jel, mislila sam da sam naletila na izuzetke, ali sam onda kroz godine i odnose sa tim ljudima shvatila da je to uglavnom tako.
A narocito mi smeta to sto su skrti uglavnom, marka ko kuca.

Meni takvi odnosi i osobe ne odgovaraju. :run:
hahahha..evo dokaza koliko patis za parama,cuj je majke ti..nevazno da li su njihove pare ili roditeljske i zakljucak ovo drugo u vecini,sledeca recenica udavise pricom o mobitelima ,kompijuterima,plazmama,rejbankama itd i onda predzadnja a narocito mi smeta jer su skrti hahahaha..znaci da nisu skrti i da tebi daju te iste rejbanke kako ih nazva i plazme i mobitele onda bi ti odgovarali..e moras zasluziti da bi dobila..cccc.joj kako ljudi sam sebe izofiraju u samo jednom postu,pametnom covjeku ne treba puno da to vidi i provali..upravu je reuf bio 100%,e cuj narocito ako su skrti haha..znaci moze imati ali mora i meni dati da bi ga volila ili volio hahaha..ccccc. :sax: :run:
Jok ba, Lejdi dobro kaže. Ne odnosi se to na škrtost prema njoj, nego opća škrtost kad su u mogućnosti a ne žele pomoći nekome, čak ni prijateljima. Ovo je tipično ponašanje za osobe koje su odskora stekle novac, pa se pokušavaju na pogrešan način izdići od sebi nekada sličnih.
ladyblue18

#346 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by ladyblue18 »

Tobejarabi, forumskih psihologa na svakom cosku, sad se odjednom razumiju i u tudje novcanike.
Narocito ovi sa vise nickova koji se spetljaju u svojim lazima.
GaRGa wrote: :thumbup:

P.S.
Incomming ban ;)
A ovakvi su mi najsladji :-D koje i ne poznajes ali prate svaki korak tvoj na forumu samo gledajuci kad ce ti suknuti i to ne svojim rijecima nego staviti ono :thumbup: i onda moli boga da ga banujes misleci da je te srece :mrgreen:

Imam cetiri rijeci za vas, vise srece drugi put. :mrgreen:
ladyblue18

#347 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by ladyblue18 »

Ramzess Veliki wrote: Jok ba, Lejdi dobro kaže. Ne odnosi se to na škrtost prema njoj, nego opća škrtost kad su u mogućnosti a ne žele pomoći nekome, čak ni prijateljima. Ovo je tipično ponašanje za osobe koje su odskora stekle novac, pa se pokušavaju na pogrešan način izdići od sebi nekada sličnih.
Ramo molim te, ne objasnjavaj flejmerima stvari koje oni itekako razumiju, nego pokusavaju dobiti ban tako sto ce mene kao lafo ufatiti u lazi nekoj pa da onda mogu pricati kako sam ih banovala iz privatnih razloga :mrgreen:
Takve djecije bolesti ja sam prelezala davno.
ladyblue18

#348 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by ladyblue18 »

Kastanienallee wrote:zelena izbrisi mi ovo pitanje molim te...kasno procitah da se radi o duplikatima
:D
_mufljuz_

#349 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by _mufljuz_ »

Ramzess Veliki wrote: Ovo je tipično ponašanje za osobe koje su odskora stekle novac, pa se pokušavaju na pogrešan način izdići od sebi nekada sličnih.
Bravo jarane... to je to....

Vizavi para i toga - ajmo reci "prijatelj" mog starog, koji je bio komandant u ratu bio je prilicno imucan lik i prije rata, uskurcio se niskurcio se poslije rata (a dobar je materijalno-tehnicki doprinos dao u istom stvarno je i pametan cova - inzenjer), valjda lova ga pokvarila - stari mu u pauzama terena i ratovanja cuvao i dupe tj obraz od hamelja da bi ga sutn'o na kraju rata.... lik propo ko kauc - safat'o ga rak - istopio se imetak lova - nestala firma nestalo sve.... imanje mirazi pizde materine - ćao.... nikad ne znas sta nosi noc a sta dan.....

Pricajuci o istom liku, vuc'o se sa nekom daleko mladjom ribom - ma tatica joj je mog'o bit na pocetku tj u osvit rata, on pun para - svi mislili da je ona sponzorusa ovo ono - ali butros bio jak parama iako se ponasala malo hajmo reci nizih moralnih nazora :mrgreen: ali nije nikad dozvoljavala da joj nesto kupuje da je gotivi - bombonjera cvijece vrh vrhova i vise nije htjela da primi - a mogla je imat sve... bila dobra u PM :mrgreen: (i ja je se sjecam imao sam priliku par godina prije rata da sa njom spavam u odmaralistu jednom :mrgreen: ali sam bio mlad i nedokazan :mrgreen: ) al eto ona je prema tom liku nesto osjecala bog zna sta..... dok je njena jaranica citav rat lika iskoristavala i muzla i kapom i sakom da joj je na kraju spenglo vanbracno dijete... (koje nije nikad imao sa vlastitom zenom)

jebi ga nije sve u parama ima nesto u djeci kurvarenju i ljubavi :mrgreen:
zonna

#350 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by zonna »

moke33-sa wrote:
istitah sve i zbog tebe i tvojih negativnih komentara bas se naljutih :evil:
ima li covjece iko ovdje da ga ti nisi ismijao i kao iskritikovao a pri tome nisi rekao svoj stav o temi ako se izuzme opet pljuvanje po bivsoj (sa cime si vise vala dodijao svima) i pricanje o njenom rahmetli ocu...
postajes degutantan vise a ocito nisi svjestan da time govoris vise o sebi nego o njoj.
Post Reply