Wimbledon 2013
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- shmizlica
#326 Re: Wimbledon 2013
jel se ovo čerupate u mom odsustvu? 
- Leopold_IV
#327 Re: Wimbledon 2013
Po cemu je samo Nadalovo pokazivanje prstom da se Djokovic upecao u mrežu (a vidilo se iz aviona da je ribar Djoko sav u mrezi) za osudu buduci da je evidentna stvar, a Djokovicevo "sugeriranje" reketom da je loptica u outu je "pomoc" sudiji ?
Nema potrebe za vracanjem na te stvari jer ako se uhvatimo toga da li je namjerno ili ne ode ova tema u nepovrat.
Sto se tice postenja Djokovica, malo se kompromitiralo u Madridu na mecu protiv Dimitrova, imao je 2-3 slucaja ali je onaj na set loptu u 1 setu bio upecatljiv...naime pokazao je na sasvim krivi trag loptice.
Vratilo mu se na RnR protiv Nadala...i sve to nekako dodje na svoje samo šteta što Stas onakvu predstavu sa AO nije zavrsio kao pobjednik jer je itekako zasluzio.
Nema potrebe za vracanjem na te stvari jer ako se uhvatimo toga da li je namjerno ili ne ode ova tema u nepovrat.
Sto se tice postenja Djokovica, malo se kompromitiralo u Madridu na mecu protiv Dimitrova, imao je 2-3 slucaja ali je onaj na set loptu u 1 setu bio upecatljiv...naime pokazao je na sasvim krivi trag loptice.
Vratilo mu se na RnR protiv Nadala...i sve to nekako dodje na svoje samo šteta što Stas onakvu predstavu sa AO nije zavrsio kao pobjednik jer je itekako zasluzio.
- Leopold_IV
#328 Re: Wimbledon 2013
Ko nije gledao neka pogleda TB 3 seta Lopeza i Simona buduci da je bio jako kvalitetan i Lopez u ovom izdanju kako sada igra je itekakva prijetnja.
Trenutno na ATP Touru nema ljevorukog igraca koji ovako servira, a pogotovo to dolazi do izrazaja na travi jer ovako ubojit servis sa izrazito dobrim BH sliceom i dosta osjecaja na mrezi je jako dobra kombinacija.
Očekujem tenisku poslasticu u vidu meca Lopez- Haas.
Danasnji mec Tsonge i Gulbisa je definitivno "blockbuster". Što zbog kvaliteta oba igrača što zbog njihovog ponasanja i popularnosti medju publikom. Samo šteta što je ovako rano
Trenutno na ATP Touru nema ljevorukog igraca koji ovako servira, a pogotovo to dolazi do izrazaja na travi jer ovako ubojit servis sa izrazito dobrim BH sliceom i dosta osjecaja na mrezi je jako dobra kombinacija.
Danasnji mec Tsonge i Gulbisa je definitivno "blockbuster". Što zbog kvaliteta oba igrača što zbog njihovog ponasanja i popularnosti medju publikom. Samo šteta što je ovako rano
-
KENJAC
#329 Re: Wimbledon 2013
Nego, sta cemo sa onom kokoskom sto u finalu Australian Opena ispusti pero sto je dekoncentrisalo Marry-a ?? Kako stvari stoje ta ista kokos je dan ranije , direktno iz Arandjelovca, stigla autobusom u Melburn !
Sta oni porede? Momka sto ne pije, ne pusi ,sportom se (sa velikim uspjehom) bavi ,sa onim Lens Amstrongom !!! ... i tuzibabom !
Sta oni porede? Momka sto ne pije, ne pusi ,sportom se (sa velikim uspjehom) bavi ,sa onim Lens Amstrongom !!! ... i tuzibabom !
- Pitarrr82
#330 Re: Wimbledon 2013
Jeste dosadni jbt
-
EdinŠopović
#331 Re: Wimbledon 2013
LlodraLeopold_IV wrote: Trenutno na ATP Touru nema ljevorukog igraca koji ovako servira, a pogotovo to dolazi do izrazaja na travi jer ovako ubojit servis sa izrazito dobrim BH sliceom i dosta osjecaja na mrezi je jako dobra kombinacija.
Ali da, konačno je Lopez, poznatiji kao miljenik Judy Murray, zaigrao kao prošle sezone.
- shake69
#332 Re: Wimbledon 2013
Gledao veci dio posljednjeg seta Lopez-Simon i Spanjolac me iznenadio onako visokim procentom prvog servisa. Ne znam kako bi se nosili s onakvom igrom i top igraci. Slice precizna serva na 'deuce' stranu je jako teska za vratiti a i ako vratis covjek zavrsi poen laganim volejom tako da, ponovi li onakvu igru Lopez u nastavku, a dovoljno je iskusan i zna kako se to radi, mogao bi daleko.Leopold_IV wrote:Ko nije gledao neka pogleda TB 3 seta Lopeza i Simona buduci da je bio jako kvalitetan i Lopez u ovom izdanju kako sada igra je itekakva prijetnja.
Meni Hewitt izgleda vrlo mocno jos od Queen's-a. Otvorio mu se zrijeb i vec ga vidim nabrijanog protiv Fedex-a u cetvrtfinalu jer ne vjerujem da Isner moze nesto ponuditi vise poslije vrlo slabe sezone za igraca njegovih kvaliteta a i Darcis i(li) Paire iz gornjeg dijela zrijeba tesko ce protiv majstora trave iz Australije.
Last edited by shake69 on 26/06/2013 11:48, edited 1 time in total.
- Leopold_IV
#333 Re: Wimbledon 2013
Strasno bi volio da se Hewit i Federer nadju u QF Wimb jer se radi o istinskim veličinama kada je Wimb i travnata podloga u pitanju. Put je otvoren.shake69 wrote: Gledao veci dio posljednjeg seta Lopez-Simon i Spanjolac me iznenadio onako visokim procentom prvog servisa. Ne znam kako bi se nosili s onakvom igrom i top igraci. Slice precizna serva na 'deuce' stranu je jako teska za vratiti a i ako vratis covjek zavrsi poen laganim volejom tako da, ponovi li onakvu igru Lopez u nastavku, a dovoljno je iskustan i zna kako se to radi, mogao bi daleko.
Meni Hewitt izgleda vrlo mocno jos od Queen's-a. Otvorio mu se zrijeb i vec ga vidim nabrijanog protiv Fedex-a u cetvrtfinalu jer ne vjerujem da Isner moze nesto ponuditi vise poslije vrlo slabe sezone za igraca njegovih kvaliteta a i Darcis i(li) Paire iz gornjeg dijela zrijeba tesko ce protiv majstora trave iz Australije.
Citam maloprije da su organizatori naložili Rogeru da promijeni tene zbog narandzastih dzonova...ccc stvarno se preseravaju. Zar nije pravilo da 90% mora biti bijelo? Pa nije dzon 10%, nema nogu 52
- area51
#334 Re: Wimbledon 2013
Jedu govna,polako dižu tenziju za 1/2.Britanska poslaLeopold_IV wrote:Strasno bi volio da se Hewit i Federer nadju u QF Wimb jer se radi o istinskim veličinama kada je Wimb i travnata podloga u pitanju. Put je otvoren.shake69 wrote: Gledao veci dio posljednjeg seta Lopez-Simon i Spanjolac me iznenadio onako visokim procentom prvog servisa. Ne znam kako bi se nosili s onakvom igrom i top igraci. Slice precizna serva na 'deuce' stranu je jako teska za vratiti a i ako vratis covjek zavrsi poen laganim volejom tako da, ponovi li onakvu igru Lopez u nastavku, a dovoljno je iskustan i zna kako se to radi, mogao bi daleko.
Citam maloprije da su organizatori naložili Rogeru da promijeni tene zbog narandzastih dzonova...ccc stvarno se preseravaju. Zar nije pravilo da 90% mora biti bijelo? Pa nije dzon 10%, nema nogu 52
- shake69
#335 Re: Wimbledon 2013
Nije mi poznato to 10%. Sjecam se da je 'sareni' Agassi 1991 i 1992 g. pokusao 'provuci' neku malkice sareniju odjecu zbog njegovog prepoznatljivog 'outfit-a" za kojem su curice ludile pa to opet nije proslo u All England Club-u. Morao je potraziti bijelu opremu.Leopold_IV wrote:Strasno bi volio da se Hewit i Federer nadju u QF Wimb jer se radi o istinskim veličinama kada je Wimb i travnata podloga u pitanju. Put je otvoren.shake69 wrote: Gledao veci dio posljednjeg seta Lopez-Simon i Spanjolac me iznenadio onako visokim procentom prvog servisa. Ne znam kako bi se nosili s onakvom igrom i top igraci. Slice precizna serva na 'deuce' stranu je jako teska za vratiti a i ako vratis covjek zavrsi poen laganim volejom tako da, ponovi li onakvu igru Lopez u nastavku, a dovoljno je iskustan i zna kako se to radi, mogao bi daleko.
- necko_hz
#336 Re: Wimbledon 2013
Dustin odličan za sada, strašno servira, a još bolje riternira, naročito na drugi servis Lleytona.
Strašan udarac je odigrao u prethodnom gejmu, FH iz okreta, nešto slično kao Agassi protiv Corretje.
Strašan udarac je odigrao u prethodnom gejmu, FH iz okreta, nešto slično kao Agassi protiv Corretje.
-
Mustang1
#337 Re: Wimbledon 2013
Jel svi crnci koji igraju tenis vole da skacu i glupiraju se 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#339 Re: Wimbledon 2013
Pa ja plačem kako ovaj igraSwatkiMawi13 wrote:Jel svi crnci koji igraju tenis vole da skacu i glupiraju se
Još svaki poen ide na mrežu, đe su ovog nafatali
Imam Hjuita 3 0, ako mu ovaj kokošar uzme set nek' prestane igrat' tenis.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#340 Re: Wimbledon 2013
Pa ja ovo ne vjerujem, jebem ti hljeb onaj friško ispečeni, frajer se nešto baca i uzima poen..
- shmizlica
#341 Re: Wimbledon 2013
mleet, zar već nismo ustanovili na koga se ti kladiš taj je nahebo 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#342 Re: Wimbledon 2013
i sada uzima break majku mu jebem australsku
- necko_hz
#344 Re: Wimbledon 2013
leet
Što me ne upozori da ćeš igrati na Hewitta, odigrao bih suprotno.
Kakav ludak je ovaj Brown.
Dobar meč, nadigravanje na mreži, S&V. 
Što me ne upozori da ćeš igrati na Hewitta, odigrao bih suprotno.
Kakav ludak je ovaj Brown.
-
Mustang1
#345 Re: Wimbledon 2013
Prebacite na ovo jbt kako udaraju ova dvojica sta je ovo
Leet sutra cu ti dati da prepises dobitni ne brini .. Vidim ne ide ti
Leet sutra cu ti dati da prepises dobitni ne brini .. Vidim ne ide ti
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#346 Re: Wimbledon 2013
Ja prosto ne vjerujem kakav je klaun odbranio one break i lopta i onda još uzeo break lopte, pa ovaj frajer se ubio za cirkusa.
-
electric
#348 Re: Wimbledon 2013
ljudi moji sta su ovo ugasili B92 na kojem programu gledate Wim
- Lakat Jebić
#349 Re: Wimbledon 2013
leet
ne znam sto si ogorcen na čupu
ne znam sto si ogorcen na čupu
- shmizlica
#350 Re: Wimbledon 2013
ja sam na poslu ja ne gledam