Ervin Zukanovic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Sa_u_srcu

#326 Re: Ervin Zukanovic

Post by Sa_u_srcu »

lakilaka wrote:
Sa_u_srcu wrote:Ne znam sta se raspravljam s tobom al eto....haj mi odgovori, sta ti mislis zasto nije Zukanovic dobio vizu od ambasade americke?
prije nego ti odgovorim, ako je toliko zukanovic opasan po ameriku, normalnije je da mu izdas vizu, dodje ti na noge i onda ga uhapsis. a sada da ti odgovorim, kako je vec neko ranije rekao samo nekoliko najodanijih ljudi u ambadasadi zna zasto nije. sve ostalo su nagadjanja. a meni se nesto ne da nagadjati.

:bih: :bih: :bih: :bih:
Haj ljubi te brat mojne meni replicirati sa tim glupostima...Nemas ti pojma o zivotu i mlad si jos uvijek...a i naivan...
lakilaka

#327 Re: Ervin Zukanovic

Post by lakilaka »

Sa_u_srcu wrote:
lakilaka wrote:
Sa_u_srcu wrote:Ne znam sta se raspravljam s tobom al eto....haj mi odgovori, sta ti mislis zasto nije Zukanovic dobio vizu od ambasade americke?
prije nego ti odgovorim, ako je toliko zukanovic opasan po ameriku, normalnije je da mu izdas vizu, dodje ti na noge i onda ga uhapsis. a sada da ti odgovorim, kako je vec neko ranije rekao samo nekoliko najodanijih ljudi u ambadasadi zna zasto nije. sve ostalo su nagadjanja. a meni se nesto ne da nagadjati.

Haj ljubi te brat mojne meni replicirati sa tim glupostima...Nemas ti pojma o zivotu i mlad si jos uvijek...a i naivan...
kada se pogube argumenti, onda se najcesce pocne vrijadjati. tako je na zalost.

Sa_u_srcu

#328 Re: Ervin Zukanovic

Post by Sa_u_srcu »

pa dobro jesi li ti normalan ili si retardiran???
Cuj vazan papir sklonjen...i sta ti mislis retardinjo, da ne bi Americka ambasada izasla u susret igracu drzavnog tima da je samo bio neki papiric u pitanju i da radi toga ne dozvole ulazak njemu u svoju drzavu???
Igracu drzavnog tima'????
Pa jesi li ti normalan ili retardiran??? Koliko imas godina??? Jesi ti ikad vadio vizu?? Znas li kako se vadi viza??? Znas li idiote da ne mozes ni predati za dobijanje vize bez poptpune dokumentacije i da ti se odmah u startu kaze sta trebas da doneses ako ti nesto fali???
Sta repliciras koje picke materine a nemas pojma o zivotu...malo se educiraj i nauci nesto pa se onda vrati za tastaturu, sta piskaras bez ikakve logike.
Point.

#329 Re: Ervin Zukanovic

Post by Point. »

Sa_u_srcu wrote:pa dobro jesi li ti normalan ili si retardiran???
Cuj vazan papir sklonjen...i sta ti mislis retardinjo, da ne bi Americka ambasada izasla u susret igracu drzavnog tima da je samo bio neki papiric u pitanju i da radi toga ne dozvole ulazak njemu u svoju drzavu???
Pa jesi li ti normalan ili retardiran??? Koliko imas godina??? Jesi ti ikad vadio vizu?? Znas li kako se vadi viza??? Znas li idiote da ne mozes ni predati za dobijanje vize bez poptpune dokumentacije i da ti se odmah u startu kaze sta trebas da doneses ako ti nesto fali???
Sta repliciras koje picke materine a nemas pojma o zivotu...malo se educiraj i nauci nesto pa se onda vrati za tastaturu, sta piskaras bez ikakve logike.
Decko, zbog cega ovakva nervoza? Cemu to?
Charuga
Globalni moderator

#330 Re: Ervin Zukanovic

Post by Charuga »

Sa_u_srcu wrote:pa dobro jesi li ti normalan ili si retardiran???
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» Sa_u_srcu

3 hefte
and

#331 Re: Ervin Zukanovic

Post by and »

kakotakonikako wrote:
Sa_u_srcu wrote:Malo sam ja upuceniji od tebe kada je ovo u pitanju, ali se necemo raspravljati ni ubjedjivati, ja sam napisao razlog zbog kojeg on nije dobio vizu za Ameriku, pravi razlog...a momka licno ne poznajem niti imam nesto protiv njega samo znam da mu nije niko nista podmetnuo...vizu nije dobio radi pomenutih razloga a poslije ga je pape otjerao kada je otislo predaleko...vjeruj sta hoces ali ovo je istina 100%.
kakotakonikako wrote:podatke o (ne)dobijanju vize zna samo nekolicina ljudi u usa ambasadi i to provjerenih, koji zbog sebe nikada ne bi i niti ce to iznijeli nekome. ostalo su spekulacije. a pogotovo pravdanje bivseg selektora.
jedino ako si ti jedan od ove nekolicine ( a znam 100% da nisi ). i ja znam podosta o vizama i nacinima (ne)davanja i (ne)saopstavanja razloga. ali da ne smaramo vise.
sretan zuki povratak u reprezentaciju jer je otisao onaj koji ga nije htio, da bi stvorio mjesta igracima germanie. ( valjda se u ovome slazemo).
vidjećemo hoće li ga novi selektor zvati :mrgreen: a novi selektor neće veze imati s germanijom
hodža

#332 Re: Ervin Zukanovic

Post by hodža »

OldMayor wrote:Zuka mora dobit priliku.

U tome je sva poenta. Ako je mogao igrati Kvrzic u jednoj ovako bitnoj utakmici, onda moze i Zuka, Stilic i ostali.

imao je on priliku i iskoristio je na najbolji način, ali jbg, nije bio dio tala i Germanijci su preuzeli primat :-)
House

#333 Re: Ervin Zukanovic

Post by House »

asistencija :bih:
insaneinthebrain

#334 Re: Ervin Zukanovic

Post by insaneinthebrain »

bravo zuka :bih:
Logovan

#335 Re: Ervin Zukanovic

Post by Logovan »

House wrote:asistencija :bih:
:thumbup: :thumbup:
SkyLimit

#336 Re: Ervin Zukanovic

Post by SkyLimit »

Baždarević ozbiljno računa na njega.
Edin H.

#337 Re: Ervin Zukanovic

Post by Edin H. »

Bice kako Savez i Amerikanci narede! :oops:
Tito_i_Partija

#338 Re: Ervin Zukanovic

Post by Tito_i_Partija »

Ako ima i pola mozga, i treba da racuna na njega. Bilo bi steta da nam Bicakcic, onaj odron od igraca koji nam izgubi utakmicu protiv Argentine, bude prvi stoper.
Tomahawk11
Globalni moderator

#339 Re: Ervin Zukanovic

Post by Tomahawk11 »

81' A. Paloschi
(assist by E. Zukanović)
insaneinthebrain

#340 Re: Ervin Zukanovic

Post by insaneinthebrain »

asistencija zuke za pobjednicki gol, jest da je iz ofsajda

http://videa.hu/videok/sport/verona-0-1 ... tart=9.346
Logovan

#341 Re: Ervin Zukanovic

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote:
81' A. Paloschi
(assist by E. Zukanović)
:thumbup: :thumbup:
House

#342 Re: Ervin Zukanovic

Post by House »

druga asistencija ove sezone :thumbup: :bih: bravo Zuka!
bingov buraz

#343 Re: Ervin Zukanovic

Post by bingov buraz »

Bas ofanzivno igra,istrcava na krilo u svakom napadu a stize se i vratiti.
Odlican.
House

#344 Re: Ervin Zukanovic

Post by House »

bingov buraz wrote:Bas ofanzivno igra,istrcava na krilo u svakom napadu a stize se i vratiti.
Odlican.

ono što Lulić nije mogao :wink: veoma zahvalan bek
SkyLimit

#345 Re: Ervin Zukanovic

Post by SkyLimit »

Jest se zainatio, nije ovako igrao dok nije mafijaški otjeran iz reprezentacije.
LSD

#346 Re: Ervin Zukanovic

Post by LSD »

odlican igrac...šteta što nije dobar ko covjek :-?
Tito_i_Partija

#347 Re: Ervin Zukanovic

Post by Tito_i_Partija »

LSD wrote:odlican igrac...šteta što nije neki covjek :-?
Na stranu to sto ga niko ovde ne zna licno i sto su ovakvi komentari u najmanju ruku neinformisani, nama hitno treba ovakav igrac u repki, jer nam je odbrana u katastrofalnom stanju i mi ne idemo nikud dok je ne popravimo.
LSD

#348 Re: Ervin Zukanovic

Post by LSD »

Tito_i_Partija wrote:
LSD wrote:odlican igrac...šteta što nije neki covjek :-?
Na stranu to sto ga niko ovde ne zna licno i sto su ovakvi komentari u najmanju ruku neinformisani, nama hitno treba ovakav igrac u repki, jer nam je odbrana u katastrofalnom stanju i mi ne idemo nikud dok je ne popravimo.
brate, ako nisi skonto - bio sam sarkastican :D znaš da je Safet izjavio da ga je Zuka razocarao ko covjek :lol: :-)
samkoF

#349 Re: Ervin Zukanovic

Post by samkoF »

and wrote:
kakotakonikako wrote:podatke o (ne)dobijanju vize zna samo nekolicina ljudi u usa ambasadi i to provjerenih, koji zbog sebe nikada ne bi i niti ce to iznijeli nekome. ostalo su spekulacije. a pogotovo pravdanje bivseg selektora.
jedino ako si ti jedan od ove nekolicine ( a znam 100% da nisi ). i ja znam podosta o vizama i nacinima (ne)davanja i (ne)saopstavanja razloga. ali da ne smaramo vise.
sretan zuki povratak u reprezentaciju jer je otisao onaj koji ga nije htio, da bi stvorio mjesta igracima germanie. ( valjda se u ovome slazemo).
vidjećemo hoće li ga novi selektor zvati :mrgreen: a novi selektor neće veze imati s germanijom[/quote]

Dobro nema veze sa germanijom al ima veze kao svaki drugi selector koji se prihvati te funkcije sa savezom , e sad sve zavisi pa cemo vidjeti cim objavi prvi spisak mnogo toga ce biti jasno, da li se savez petljao u njegov spisak il nije, vidjecemo.
House

#350 Re: Ervin Zukanovic

Post by House »

LSD wrote:odlican igrac...šteta što nije dobar ko covjek :-?

što nije dobar čovjek? šta mu je teleća glava uradio,dobro nije javno jebao mater Sušićima :oops:

Zuka beton :bih:
Post Reply