potpis na ovodeer_hunter wrote:evo, posto vidim da ne znas sam pronaci mjesto koje ti nudi muziku veselog ritma, lezaljke,koktel na plazi,picu,plazu vecu od 5 metara,palme,itd...savjetujem ti da odes u Basku Vodu, imas veliku plazu, lezaljke na plazi, koktel imas 5 metara od plaze u par kafica (5.element, Upitnik),imas restorane na plazi gdje mozes jesti, prodavnica ti je 10 metara od plaze(tu imas svjezeg voca,a i barba s camcem punim voca cesto naleti). muzika se cuje iz nabrojanih kafica, al nije uvijek veselog ritma
nekad opale koju baladu Olivera,pa ti dodje da rezes vene. e sad imas i palme,al nisu direktno na plazi nego u marini,al imas dosta borovine na plazi,samo pazi da te shisharka ne strefi u celo i tako...eto probaj,pa javi jel ti jos sta fali, ne znam, mozda da te kruzer ceka u marini
Baška voda, a i Brela su odlične destinacije
ne znam gdje vi drugi idete pa se žalite ali ovdje je super jeftino za naše uslove
ja sam tamo išao par puta kad je sezona završila, npr prošle godine sam platio apartman sa 3 kreveta 25KM (ne € nego KM)
ljubazni su svi osim jedne žene koja me je napala jer mi se pas popišao na njenu ogradu
Brela su mi inače ljepša ali oba mjesta su spojena pa je lako prošetati do Brela ako je smještaj u Baškoj
u Baškoj ima neki caffe-restoran, ne znam kako se zove, ali direkt na plaži, ekskluzivno namješten, neki bijeli namještaj...inače ga drži neki Zeničanin, cijene manje-više OK ali ima i jeftinijih barova ( u par kuna)
Vodice su isto jeftine, tamo sam bio prije 3 godine, i lijepo je i mirno
u jeku sezone sam isto išao u Medenu (Trogir) ležaljke i kokteli su po 5kn skuplji nego u Baškoj, cijena smještaja je bila paprena, ali nije bio u Medenoj nego blizu centra Trogira.....samo da ovdje napomenem da su cijene u hotelima na Rivi jednake, nekad i jeftinije kao i u okolnim, da ne kažem zabačenijim mjestima tako da preispitate i te opcije
na Čiovu se može naći jeftin smještaj, ima dosta naših ljudi tamo apartmane pa tako iznamljuju mahom neprijavljeno ono kome stignu, ponajviše u Slatinama
u tom slučaju je najbolje dok ste u BiH naći nekog tko zna takve ljude pa se čuti