Kako se ne sjećaš da vam je Čuperak licno dijelio cigare...gorgonzola wrote:KatarinaKosaca wrote:Teško će ti ikada donijetiudrch wrote:evo ja prihvatam opkladu... Provizija WU skupa, a avionska karta još više.
Ne kontam kako netko ima obraza tako bezočno lagati, kad je kutija cigara bila platežno sredstvo ...
Vojska dobivala redovno, čak i kad je netko povrijeđen nosili mu kući.
Naravno i ja prihvatam opkladu. Neka dokaže u kojoj je jedinici bio, ko ga zna i neka i ti ljudi kažu da nisu vidjeli cigare
Vazi. Ja je nisam vidio. Kad dodjem dole javim ti se na pp i pripremi 1000.
Gospodari bošnjačkih prstenova
- Danguba
#326 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
-
wojtek
#327 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
tu je ne brini se,ako hoces tacno da znas lokaciju to se sve cuva u tunelima,trezorima uz samu obalu miljacke ispod bor banke.ako ti je toliko stalo sad znas gdje je.gorgonzola wrote: nego gdje su donacije? sta kazu u vrhu sda? gdje 3000000 eura sto je holandsko stanovnistvo skupilo i poslalo u bih?
p.s. kaze narod da su pored zlata zakopali i pakete marlbora
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#328 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
wojtek wrote:tu je ne brini se,ako hoces tacno da znas lokaciju to se sve cuva u tunelima,trezorima uz samu obalu miljacke ispod bor banke.ako ti je toliko stalo sad znas gdje je.gorgonzola wrote: nego gdje su donacije? sta kazu u vrhu sda? gdje 3000000 eura sto je holandsko stanovnistvo skupilo i poslalo u bih?
p.s. kaze narod da su pored zlata zakopali i pakete marlbora
Ne vjerujem da su lanđaniHo slali pare ''za pomoć muslimanima Bosne''. Ako su lanđaniHo slali išta, slali su to na neki račun države, a ne lično Prvom predsjedniku na njegov račun.gorgonzola wrote:Procitah vijest iz 1993 da su holandjani skupili oko 3000000 eura pomoci za bosnu. Pare su poslane a ko je tada bio na vlasti i gdje su te pare zavrsile. A da je samo holandija nego skoro i citava evropa je slala pare. A ovo nije kredit nego sto je narod sam od sebe donirao. Plus tome one kutije help bosnia koje su skupljali nasi ovdje.
- Gandalf
#329 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
............da te nije Alija 
-
ReXX
#330 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
...
Last edited by ReXX on 07/06/2013 10:15, edited 1 time in total.
- nosara
#331 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
Da su hapale pere i joze, ne bi ti bilo nebitno...ReXX wrote:Nekome je u debelom interesu da pored svih trenutnih belaja i desavanja u drzavi odrzava ovakve teme poput ove aktivnim kako bi se raja zabavljala glupostima i izlizanim naklapanjima. Upravo je to razlo zasto je Fahro izbacio ovaj snimak. Jer umjesto da se bavimo bitnim stvarima mi se bavimo nebitnim.Gandalf wrote:............da te nije Alija
- Gandalf
#332 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
dio para koje je Alija ukr'o su između ostalog završile i kod Fahre - sistemska korupcija koju su Izetbegovići, Čengići, Bičakčići uspostavili, traje i danas, ne može se država baviti nekakvim budimirčićem dok su glavni mafijaški kumovi na slobodi, dakle obračun sa korupcijom mora krenuti od korijena, a ne 56-og podkraka korupcije
ovo što se dešava i juče i danas i sutra su zlatne kašike koje nam je Alija ostavio u amanet, nakon što je obezbjedio 300-to izetbegovićevsko koljeno - vječni mu haram bio i na ovom i na onom svijetu
ovo što se dešava i juče i danas i sutra su zlatne kašike koje nam je Alija ostavio u amanet, nakon što je obezbjedio 300-to izetbegovićevsko koljeno - vječni mu haram bio i na ovom i na onom svijetu
- Gandalf
-
5 0 5
#334 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
a piiiiipiiiii. zar si ti toliko naivan? osjetljiv i naivan. slali su drzavi kazes? aaaaaa? drzavi? a onda "drzava" od tih para kupi camac i pribor za pecanje. je li tako. sjecas li se kad je onomad, prije jedno deceniju, holandski ministar odgovarao na pitanja o srebrenici. sjecas li se kad je rekao, holandija je dala toliko para da ste mogli 3 srebrenice izgraditi. drzavi kazes. hahahaha. ublehas.PipiDugaDevetka wrote: Ne vjerujem da su lanđaniHo slali pare ''za pomoć muslimanima Bosne''. Ako su lanđaniHo slali išta, slali su to na neki račun države, a ne lično Prvom predsjedniku na njegov račun.
-
ReXX
#335 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
Gandalf wrote:dio para koje je Alija ukr'o su između ostalog završile i kod Fahre - sistemska korupcija koju su Izetbegovići, Čengići, Bičakčići uspostavili, traje i danas, ne može se država baviti nekakvim budimirčićem dok su glavni mafijaški kumovi na slobodi, dakle obračun sa korupcijom mora krenuti od korijena, a ne 56-og podkraka korupcije
- Gandalf
#336 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
no nije, jer ja na svakoj drugoj temi krpim sve poganim mafijašima iz SDP-a, dok ti vjerovatno kada Cerić prođe stojiš mirno, ja nemam partijskog šefa k'o neka bakirovska, lagumdžijska i fahrudinovska potrčkala na forumuReXX wrote:Gandalf wrote:dio para koje je Alija ukr'o su između ostalog završile i kod Fahre - sistemska korupcija koju su Izetbegovići, Čengići, Bičakčići uspostavili, traje i danas, ne može se država baviti nekakvim budimirčićem dok su glavni mafijaški kumovi na slobodi, dakle obračun sa korupcijom mora krenuti od korijena, a ne 56-og podkraka korupcije
ovo što se dešava i juče i danas i sutra su zlatne kašike koje nam je Alija ostavio u amanet, nakon što je obezbjedio 300-to izetbegovićevsko koljeno - vječni mu haram bio i na ovom i na onom svijetu![]()
tekst iz SDP-ve riznice
-
5 0 5
#337 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
i kao takav po difoltu neistinit? sta hoces reci, nije mi jasno? ja sam cuo da ima neka plasticna kesa bijele boje, kad god ruku u nju zavuces, izvuces smotak od sto hiljada maraka. je li istina to?ReXX wrote:Gandalf wrote:dio para koje je Alija ukr'o su između ostalog završile i kod Fahre - sistemska korupcija koju su Izetbegovići, Čengići, Bičakčići uspostavili, traje i danas, ne može se država baviti nekakvim budimirčićem dok su glavni mafijaški kumovi na slobodi, dakle obračun sa korupcijom mora krenuti od korijena, a ne 56-og podkraka korupcije
ovo što se dešava i juče i danas i sutra su zlatne kašike koje nam je Alija ostavio u amanet, nakon što je obezbjedio 300-to izetbegovićevsko koljeno - vječni mu haram bio i na ovom i na onom svijetu![]()
tekst iz SDP-ve riznice
-
ReXX
#338 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
Nekome je u debelom interesu da pored svih trenutnih belaja i desavanja u drzavi odrzava ovakve teme poput ove aktivnim kako bi se raja zabavljala glupostima i izlizanim naklapanjima. Upravo je to razlo zasto je Fahro izbacio ovaj snimak, a forumasi mu pomazu i kapom i sakom da mu plan uspije.
-
5 0 5
#339 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
nije jarane. nego je narodu dokurcilo njihov nepotizam i osionost. skupa s fahrom u tom skupu. niko nije slijep.ReXX wrote:Nekome je u debelom interesu da pored svih trenutnih belaja i desavanja u drzavi odrzava ovakve teme poput ove aktivnim kako bi se raja zabavljala glupostima i izlizanim naklapanjima. Upravo je to razlo zasto je Fahro izbacio ovaj snimak, a forumasi mu pomazu i kapom i sakom da mu plan uspije.
- Gandalf
#340 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
sve je to isti hamelj, mene neće zbuniti par slova stranke u prepoznavanju suštine djelovanja i stranke i lidera, sve je to goli lopov i kriminalac, ne razlikuju se svi skupa u 5%
-
hizo ramidovic
#341 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
ovo nije tacno.KatarinaKosaca wrote: Teško će ti ikada donijeti. Provizija WU skupa, a avionska karta još više.
Ne kontam kako netko ima obraza tako bezočno lagati, kad je kutija cigara bila platežno sredstvo ...
Naravno i ja prihvatam opkladu. Neka dokaže u kojoj je jedinici bio, ko ga zna i neka i ti ljudi kažu da nisu vidjeli cigare
dobivali jesu, i to povremeno, ali ne i redovno.
i ne uvijek cijelu kutiju. nekad po tri, cetiri cigare, nekad po pola kutije, a tek ponekad cijelu kutiju.
vise od jedne kutije dijelili su samo kad je stiglo ono tursko smece 'tokat' i 'izmir'.
tako su prolazili obicni borci. za logistiku i komandu ne znam
-
VjecitiStudent
#342 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
Cigare su redovno dobivale samo sarajevske jedinice.KatarinaKosaca wrote:Teško će ti ikada donijetiudrch wrote:evo ja prihvatam opkladu... Provizija WU skupa, a avionska karta još više.
- nosara
#343 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
Mozda ona misli na spanski bataljon unprofora...?VjecitiStudent wrote:Cigare su redovno dobivale samo sarajevske jedinice.KatarinaKosaca wrote:Teško će ti ikada donijetiudrch wrote:evo ja prihvatam opkladu... Provizija WU skupa, a avionska karta još više.
-
hizo ramidovic
#344 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
a mozda misli i na zukine bojovnike?nosara wrote:
Mozda ona misli na spanski bataljon unprofora...?![]()
jerbo, njima nicega nije falilo.
-
Innovation
#345 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
Kad nisu imali hrane, makar su imali cigare.VjecitiStudent wrote:Cigare su redovno dobivale samo sarajevske jedinice.
Covjek je iz Sarajeva.gorgonzola wrote:nego gdje su donacije? sta kazu u vrhu sda? gdje 3000000 eura sto je holandsko stanovnistvo skupilo i poslalo u bih?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#346 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
O Sarajevu smo i govorili, ne o posavini Kaže čovjek bio na Igmanu, nije vidio cigare cijeli rat. JVjecitiStudent wrote:Cigare su redovno dobivale samo sarajevske jedinice.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#347 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
To je onda bilo poslije rata da su lanđaniHo slali pomoć Srebrenici, a ne sjećam se kome je lanđanskiHo odgovarao, to mi je zbrkano.505sCrtom wrote:a piiiiipiiiii. zar si ti toliko naivan? osjetljiv i naivan. slali su drzavi kazes? aaaaaa? drzavi? a onda "drzava" od tih para kupi camac i pribor za pecanje. je li tako. sjecas li se kad je onomad, prije jedno deceniju, holandski ministar odgovarao na pitanja o srebrenici. sjecas li se kad je rekao, holandija je dala toliko para da ste mogli 3 srebrenice izgraditi. drzavi kazes. hahahaha. ublehas.PipiDugaDevetka wrote: Ne vjerujem da su lanđaniHo slali pare ''za pomoć muslimanima Bosne''. Ako su lanđaniHo slali išta, slali su to na neki račun države, a ne lično Prvom predsjedniku na njegov račun.
Ma hebo lanđaneHo, kada su oni kupili od indijanaca Manhatan za dva ogledalca i par đinđuva ti osvajači su u krvi prevaranti.
Ne mogu im oprostiti igranje kolceta u Zagrebu, neposredno nakon ''zavale'' zvane Srebrenica!
-
Innovation
#348 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
PipiDugaDevetka wrote:Postao/la PipiDugaDevetka dana 07/06/2013 16:06
505sCrtom je napisao/la:
PipiDugaDevetka je napisao/la:Ne vjerujem da su lanđaniHo slali pare ''za pomoć muslimanima Bosne''. Ako su lanđaniHo slali išta, slali su to na neki račun države, a ne lično Prvom predsjedniku na njegov račun.
a piiiiipiiiii. zar si ti toliko naivan? osjetljiv i naivan. slali su drzavi kazes? aaaaaa? drzavi? a onda "drzava" od tih para kupi camac i pribor za pecanje. je li tako. sjecas li se kad je onomad, prije jedno deceniju, holandski ministar odgovarao na pitanja o srebrenici. sjecas li se kad je rekao, holandija je dala toliko para da ste mogli 3 srebrenice izgraditi. drzavi kazes. hahahaha. ublehas.
To je onda bilo poslije rata da su lanđaniHo slali pomoć Srebrenici, a ne sjećam se kome je lanđanskiHo odgovarao, to mi je zbrkano.
Ma hebo lanđaneHo, kada su oni kupili od indijanaca Manhatan za dva ogledalca i par đinđuva ti osvajači su u krvi prevaranti.
Ne mogu im oprostiti igranje kolceta u Zagrebu, neposredno nakon ''zavale'' zvane Srebrenica!
- PipiDugaDevetka
#349 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
Alija je Miladin!Gandalf wrote:............da te nije Alija
-
ReXX
#350 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova
...
Last edited by ReXX on 07/06/2013 21:13, edited 1 time in total.