Gospodari bošnjačkih prstenova

Danguba

#326 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Danguba »

gorgonzola wrote:
KatarinaKosaca wrote:
udrch wrote:evo ja prihvatam opkladu..
Teško će ti ikada donijeti :D. Provizija WU skupa, a avionska karta još više. :D Ne kontam kako netko ima obraza tako bezočno lagati, kad je kutija cigara bila platežno sredstvo ...
Vojska dobivala redovno, čak i kad je netko povrijeđen nosili mu kući.

Naravno i ja prihvatam opkladu. Neka dokaže u kojoj je jedinici bio, ko ga zna i neka i ti ljudi kažu da nisu vidjeli cigare :-)

Vazi. Ja je nisam vidio. Kad dodjem dole javim ti se na pp i pripremi 1000.
Kako se ne sjećaš da vam je Čuperak licno dijelio cigare... :D
wojtek

#327 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by wojtek »

gorgonzola wrote: nego gdje su donacije? sta kazu u vrhu sda? gdje 3000000 eura sto je holandsko stanovnistvo skupilo i poslalo u bih?
tu je ne brini se,ako hoces tacno da znas lokaciju to se sve cuva u tunelima,trezorima uz samu obalu miljacke ispod bor banke.ako ti je toliko stalo sad znas gdje je.
p.s. kaze narod da su pored zlata zakopali i pakete marlbora
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#328 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by PipiDugaDevetka »

wojtek wrote:
gorgonzola wrote: nego gdje su donacije? sta kazu u vrhu sda? gdje 3000000 eura sto je holandsko stanovnistvo skupilo i poslalo u bih?
tu je ne brini se,ako hoces tacno da znas lokaciju to se sve cuva u tunelima,trezorima uz samu obalu miljacke ispod bor banke.ako ti je toliko stalo sad znas gdje je.
p.s. kaze narod da su pored zlata zakopali i pakete marlbora
gorgonzola wrote:Procitah vijest iz 1993 da su holandjani skupili oko 3000000 eura pomoci za bosnu. Pare su poslane a ko je tada bio na vlasti i gdje su te pare zavrsile. A da je samo holandija nego skoro i citava evropa je slala pare. A ovo nije kredit nego sto je narod sam od sebe donirao. Plus tome one kutije help bosnia koje su skupljali nasi ovdje.
Ne vjerujem da su lanđaniHo slali pare ''za pomoć muslimanima Bosne''. Ako su lanđaniHo slali išta, slali su to na neki račun države, a ne lično Prvom predsjedniku na njegov račun.
Gandalf

#329 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Gandalf »

............da te nije Alija :evil:
ReXX

#330 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by ReXX »

...
Last edited by ReXX on 07/06/2013 10:15, edited 1 time in total.
nosara

#331 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by nosara »

ReXX wrote:
Gandalf wrote:............da te nije Alija :evil:
Nekome je u debelom interesu da pored svih trenutnih belaja i desavanja u drzavi odrzava ovakve teme poput ove aktivnim kako bi se raja zabavljala glupostima i izlizanim naklapanjima. Upravo je to razlo zasto je Fahro izbacio ovaj snimak. Jer umjesto da se bavimo bitnim stvarima mi se bavimo nebitnim.
Da su hapale pere i joze, ne bi ti bilo nebitno... :bih:
Gandalf

#332 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Gandalf »

dio para koje je Alija ukr'o su između ostalog završile i kod Fahre - sistemska korupcija koju su Izetbegovići, Čengići, Bičakčići uspostavili, traje i danas, ne može se država baviti nekakvim budimirčićem dok su glavni mafijaški kumovi na slobodi, dakle obračun sa korupcijom mora krenuti od korijena, a ne 56-og podkraka korupcije

ovo što se dešava i juče i danas i sutra su zlatne kašike koje nam je Alija ostavio u amanet, nakon što je obezbjedio 300-to izetbegovićevsko koljeno - vječni mu haram bio i na ovom i na onom svijetu
Gandalf

#333 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Gandalf »

Image

Image
5 0 5

#334 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by 5 0 5 »

PipiDugaDevetka wrote: Ne vjerujem da su lanđaniHo slali pare ''za pomoć muslimanima Bosne''. Ako su lanđaniHo slali išta, slali su to na neki račun države, a ne lično Prvom predsjedniku na njegov račun.
a piiiiipiiiii. zar si ti toliko naivan? osjetljiv i naivan. slali su drzavi kazes? aaaaaa? drzavi? a onda "drzava" od tih para kupi camac i pribor za pecanje. je li tako. sjecas li se kad je onomad, prije jedno deceniju, holandski ministar odgovarao na pitanja o srebrenici. sjecas li se kad je rekao, holandija je dala toliko para da ste mogli 3 srebrenice izgraditi. drzavi kazes. hahahaha. ublehas.
ReXX

#335 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by ReXX »

Gandalf wrote:dio para koje je Alija ukr'o su između ostalog završile i kod Fahre - sistemska korupcija koju su Izetbegovići, Čengići, Bičakčići uspostavili, traje i danas, ne može se država baviti nekakvim budimirčićem dok su glavni mafijaški kumovi na slobodi, dakle obračun sa korupcijom mora krenuti od korijena, a ne 56-og podkraka korupcije

ovo što se dešava i juče i danas i sutra su zlatne kašike koje nam je Alija ostavio u amanet, nakon što je obezbjedio 300-to izetbegovićevsko koljeno - vječni mu haram bio i na ovom i na onom svijetu
:lol: :lol: tekst iz SDP-ve riznice
Gandalf

#336 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Gandalf »

ReXX wrote:
Gandalf wrote:dio para koje je Alija ukr'o su između ostalog završile i kod Fahre - sistemska korupcija koju su Izetbegovići, Čengići, Bičakčići uspostavili, traje i danas, ne može se država baviti nekakvim budimirčićem dok su glavni mafijaški kumovi na slobodi, dakle obračun sa korupcijom mora krenuti od korijena, a ne 56-og podkraka korupcije

no nije, jer ja na svakoj drugoj temi krpim sve poganim mafijašima iz SDP-a, dok ti vjerovatno kada Cerić prođe stojiš mirno, ja nemam partijskog šefa k'o neka bakirovska, lagumdžijska i fahrudinovska potrčkala na forumu
5 0 5

#337 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by 5 0 5 »

ReXX wrote:

i kao takav po difoltu neistinit? sta hoces reci, nije mi jasno? ja sam cuo da ima neka plasticna kesa bijele boje, kad god ruku u nju zavuces, izvuces smotak od sto hiljada maraka. je li istina to?
ReXX

#338 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by ReXX »

Nekome je u debelom interesu da pored svih trenutnih belaja i desavanja u drzavi odrzava ovakve teme poput ove aktivnim kako bi se raja zabavljala glupostima i izlizanim naklapanjima. Upravo je to razlo zasto je Fahro izbacio ovaj snimak, a forumasi mu pomazu i kapom i sakom da mu plan uspije.
5 0 5

#339 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by 5 0 5 »

ReXX wrote:Nekome je u debelom interesu da pored svih trenutnih belaja i desavanja u drzavi odrzava ovakve teme poput ove aktivnim kako bi se raja zabavljala glupostima i izlizanim naklapanjima. Upravo je to razlo zasto je Fahro izbacio ovaj snimak, a forumasi mu pomazu i kapom i sakom da mu plan uspije.
nije jarane. nego je narodu dokurcilo njihov nepotizam i osionost. skupa s fahrom u tom skupu. niko nije slijep.
Gandalf

#340 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Gandalf »

sve je to isti hamelj, mene neće zbuniti par slova stranke u prepoznavanju suštine djelovanja i stranke i lidera, sve je to goli lopov i kriminalac, ne razlikuju se svi skupa u 5%
hizo ramidovic

#341 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by hizo ramidovic »

KatarinaKosaca wrote: Teško će ti ikada donijeti :D. Provizija WU skupa, a avionska karta još više. :D Ne kontam kako netko ima obraza tako bezočno lagati, kad je kutija cigara bila platežno sredstvo ...
Naravno i ja prihvatam opkladu. Neka dokaže u kojoj je jedinici bio, ko ga zna i neka i ti ljudi kažu da nisu vidjeli cigare :-)
ovo nije tacno.
dobivali jesu, i to povremeno, ali ne i redovno.
i ne uvijek cijelu kutiju. nekad po tri, cetiri cigare, nekad po pola kutije, a tek ponekad cijelu kutiju.
vise od jedne kutije dijelili su samo kad je stiglo ono tursko smece 'tokat' i 'izmir'.
tako su prolazili obicni borci. za logistiku i komandu ne znam
VjecitiStudent

#342 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by VjecitiStudent »

KatarinaKosaca wrote:
Teško će ti ikada donijeti :D. Provizija WU skupa, a avionska karta još više. :D Ne kontam kako netko ima obraza tako bezočno lagati, kad je kutija cigara bila platežno sredstvo ...

Cigare su redovno dobivale samo sarajevske jedinice.
nosara

#343 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by nosara »

VjecitiStudent wrote:
KatarinaKosaca wrote:

Cigare su redovno dobivale samo sarajevske jedinice.
Mozda ona misli na spanski bataljon unprofora...? :? :evil:
hizo ramidovic

#344 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by hizo ramidovic »

nosara wrote:
Mozda ona misli na spanski bataljon unprofora...? :? :evil:
a mozda misli i na zukine bojovnike?
jerbo, njima nicega nije falilo.
Innovation

#345 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Innovation »

VjecitiStudent wrote:Cigare su redovno dobivale samo sarajevske jedinice.
Kad nisu imali hrane, makar su imali cigare.
gorgonzola wrote:nego gdje su donacije? sta kazu u vrhu sda? gdje 3000000 eura sto je holandsko stanovnistvo skupilo i poslalo u bih?
Covjek je iz Sarajeva.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#346 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by KatarinaKosaca »

VjecitiStudent wrote:Cigare su redovno dobivale samo sarajevske jedinice.
O Sarajevu smo i govorili, ne o posavini Kaže čovjek bio na Igmanu, nije vidio cigare cijeli rat. J
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#347 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

505sCrtom wrote:
PipiDugaDevetka wrote: Ne vjerujem da su lanđaniHo slali pare ''za pomoć muslimanima Bosne''. Ako su lanđaniHo slali išta, slali su to na neki račun države, a ne lično Prvom predsjedniku na njegov račun.
a piiiiipiiiii. zar si ti toliko naivan? osjetljiv i naivan. slali su drzavi kazes? aaaaaa? drzavi? a onda "drzava" od tih para kupi camac i pribor za pecanje. je li tako. sjecas li se kad je onomad, prije jedno deceniju, holandski ministar odgovarao na pitanja o srebrenici. sjecas li se kad je rekao, holandija je dala toliko para da ste mogli 3 srebrenice izgraditi. drzavi kazes. hahahaha. ublehas.
To je onda bilo poslije rata da su lanđaniHo slali pomoć Srebrenici, a ne sjećam se kome je lanđanskiHo odgovarao, to mi je zbrkano.

Ma hebo lanđaneHo, kada su oni kupili od indijanaca Manhatan za dva ogledalca i par đinđuva ti osvajači su u krvi prevaranti.
Ne mogu im oprostiti igranje kolceta u Zagrebu, neposredno nakon ''zavale'' zvane Srebrenica!
Innovation

#348 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Innovation »

PipiDugaDevetka wrote:Postao/la PipiDugaDevetka dana 07/06/2013 16:06

505sCrtom je napisao/la:

PipiDugaDevetka je napisao/la:Ne vjerujem da su lanđaniHo slali pare ''za pomoć muslimanima Bosne''. Ako su lanđaniHo slali išta, slali su to na neki račun države, a ne lično Prvom predsjedniku na njegov račun.

To je onda bilo poslije rata da su lanđaniHo slali pomoć Srebrenici, a ne sjećam se kome je lanđanskiHo odgovarao, to mi je zbrkano.

Ma hebo lanđaneHo, kada su oni kupili od indijanaca Manhatan za dva ogledalca i par đinđuva ti osvajači su u krvi prevaranti.
Ne mogu im oprostiti igranje kolceta u Zagrebu, neposredno nakon ''zavale'' zvane Srebrenica!
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih:
PipiDugaDevetka

#349 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Gandalf wrote:............da te nije Alija :evil:
Alija je Miladin!
ReXX

#350 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by ReXX »

...
Last edited by ReXX on 07/06/2013 21:13, edited 1 time in total.
Post Reply