Ovim postóm si sve rekao i potvrdio!!!! Slucaj za sve strucnjake iz oblasti psihologije,zalosno...:-Semko1234 wrote:NISAM, dao sam 90 iljada.![]()
![]()
![]()
guze daje ko nema takulin.
poslano s moga sonija ze
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ovim postóm si sve rekao i potvrdio!!!! Slucaj za sve strucnjake iz oblasti psihologije,zalosno...:-Semko1234 wrote:NISAM, dao sam 90 iljada.![]()
![]()
![]()
ovim postom sam potvrdio da sam u posjed vozila dosao tako sto sam za isto platio cifru od 90 000 maraka.romeomoraprezivjeti wrote:Ovim postóm si sve rekao i potvrdio!!!! Slucaj za sve strucnjake iz oblasti psihologije,zalosno...:-Semko1234 wrote:NISAM, dao sam 90 iljada.![]()
![]()
![]()
poslano s moga sonija ze
Bezlični i plastičnibitanga_sa_otesa wrote:i ja sam slijep ,meni su svi isti...bezlicni i plasticni......
uskrsno_respo wrote:bukvalac ne kompletni
jel ti mislis da ce jedan potpuno isti motor isto raditi u norveskoj gdje zimi temperature idu pitaj boga koliko u minus i recimo italiji koja ne osjeti minusa a ljeti skroz obrnuta situacija?
jbt pocinjete me zabrinjavati da neke stvari koje su nevezane za auta ne znate ili se pravite da ne znate ili nesto trece
emko1234 wrote:ovim postom sam potvrdio da sam u posjed vozila dosao tako sto sam za isto platio cifru od 90 000 maraka.romeomoraprezivjeti wrote:Ovim postóm si sve rekao i potvrdio!!!! Slucaj za sve strucnjake iz oblasti psihologije,zalosno...:-Semko1234 wrote:NISAM, dao sam 90 iljada.![]()
![]()
![]()
poslano s moga sonija ze
tebi je normalno da guzom placas ? i onda ja za psihologa ? VELA HAVLE.![]()
Ajd bas slikaj, da vidim da li se nesto razlikuje od ovih sto ja imam.ElDzidziIbnDzo wrote:Djesi google znalac,nisam te prepoznao![]()
![]()
Još ćeš me natjerati da ti slikam 20 različitih auta/sklopova,koji su za skandinaviju isporučeni pa da vidiš da lupaš nešto neosnovano