Latvija - Bosna i Hercegovina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat ?

Poll ended at 11/06/2013 12:21

Pobjeda Latvije
29
12%
Neriješeno
17
7%
Pobjeda BiH
200
81%

Total votes: 246

and

#326 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by and »

ova latvija danas igra prijateljsku s katarom?
DonVito

#327 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by DonVito »

and wrote:ova latvija danas igra prijateljsku s katarom?
Igra b tim.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#328 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by JoseMujica »

omega369 wrote:i sta kaze trensfermarket je li vrsajevic vrijedniji? :lol: :lol: fakat ljudi koji ne prate nasu ligu i nase igrace, i zive u svijetu lige petice, pricaju gluposti

dok je rezultata bice i idila i nikome nece biti bitno to sto nasi bajni reprezentativcji traze pola nagrade za plasman. ali prvi kiks, eventualno neplasman i bice svega

p.s. said nije zavrsio u sarajevu nego u dinamu a taj tim je za viscin, avdijin, svrakin i jos inih 'standardnih' reprezentativaca man united. o werderu ne mogu naravno ni sanjati
nismo o Vrsajeviću pričali već o Višći i Husejinoviću...smanji nadobudnost i naprđivanje već se konstruktivno uključi i čitaj prvo šta se piše

govorimo o Višći koji je odigrao čitavu sezonu u turskoj ligi i Husejinoviću koji je tek došao u HR ligu za koju znamo kakva je

Uporedimo cijenu jednog i cijenu drugog pa ćemo vidjeti na čemu smo...u redu ne valja vam transfermartkt haj nađite pouzdaniji izvor

Dalje Husejinović više nije potencijalni reprezentativac, već je lik koji ima 25 godina i 2 nastupa za reprezentaciju u kojima nije pokazao NIŠTA. Nažalost igrati za reprezentaciju nije isto ko ševati po bosanskim livadama.

A ti samo živi u idili naše krtičnjak lige gdje ni u prvaku države nemreš imat mjesta dok menadžer ne podmaže prave ljude
jeza u ledja

#329 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by jeza u ledja »

Vjerovatno se neki od vas ne sjecaju poprilicno drskog odnosa prema reprezentaciji kojeg je imao Husejinovic u vrijeme dok je jos mescini bio u Werderu. Bila je neka njegova izjava tipa necu da igram jer sam uvrijedjena mlada, mislim jos za vrijeme Cire. Od tada pa do danas proslo je mnogo bajrama, a Said je pao na samo dno i tek se sad poceo dizati.

Neko je fino rekao, a o tome sam i ja govorio davno, da je Susic vrlo konzervativan sto se tice spiska igraca za reprezentaciju. Na spisak je vrlo tesko upasti, a iz njega je vrlo tesko ispasti. To jeste, Susicu treba dosta vremena da se uvjeri u neciju kvalitetu prije nego sto ga pozove, i cesto "kasni" sa pozivom bar jedno pola godine nakon sto taj igrac izbije u prvi plan. Susic je jednostavno takav tip koji je vrlo oprezan pompeznim naslovima u medijima i brzopletim odlukama poziva igraca cija je forma krenula nagore ili nadole, jer ocigledno vjeruje u vaznost dugotrajnog dokazivanja konstantnih nastupa igraca. Kroz tu prizmu treba posmatrati nepozivanje Husejinovica, koje ce siguran sam usljediti nekad sljedece godine, ako Husejinovic nastavi ovako kako je tek poceo.

Sto se tice pozivanja relativno mladih igraca iz nase lige, ja cu za to uvijek biti, makar i njihova kvaliteta bila nedokazana. Cak i ako to koristi njihovoj prodaji vani, neka, jer od toga i reprezentacija moze imati koristi dugorocno. Ipak se ne radi o shlj igracima , vec o igracima koji mozda imaju buducnost.

Jedina mi je nepoznanica pozivanje Vrsajevica, ali hajde uvijek ima takvih.
KPNCTNJAH

#330 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by KPNCTNJAH »

Saidu je smetalo sto ga je Ciro pozivao na okupljanja, a onda drzao na klupi. Zbog toga je izjavio da vise nece igrati dok je tu Ciro. Takve ne treba ni pozivati, ali tad je bio balavac, sad se opametio i siguran sam da ce dobiti poziv uskoro... mozda cak ove godine.
psy5000

#331 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by psy5000 »

izgubi latvija 3-1 od katara u prijateljskoj. gledao zadnjih 15 minuta, latvijci potpuno bezopasni. sa ozbiljnom igrom mislim da nikakvih problema necemo imati gore. samo hrabro
todd_smith

#332 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by todd_smith »

KPNCTNJAH wrote:Saidu je smetalo sto ga je Ciro pozivao na okupljanja, a onda drzao na klupi. Zbog toga je izjavio da vise nece igrati dok je tu Ciro. Takve ne treba ni pozivati, ali tad je bio balavac, sad se opametio i siguran sam da ce dobiti poziv uskoro... mozda cak ove godine.
Ima jos tu toga, Ciro kao i svugdje gdje je isao uzimao je jednog igraca i koristio ga kao izgovor (naprimjer Miske i Portugal)

Ne branim ja Saida, i on je kao balavac postupio, ali to je zato sto je bio balavac
JoseMujica

#333 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by JoseMujica »

moremo mi pričati o svim igračima a jež je dobro konstatirao da Sušić ima veoma konzervativan pristup promjenama spiska.

A naredne tri tekme su nam ključ za prvo mjesto i niti jedan trener na svijetu u ovoj situaciji se ne bi kockao i pravio eksperimente, a kamoli konzervativac poput Papeta. I tu respekt....da nemamo igrača na toj poziciji i ja bi tražio da zove nekoga, al imamo
Zatamnjena stakla

#334 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Zatamnjena stakla »

JoseMujica wrote:moremo mi pričati o svim igračima a jež je dobro konstatirao da Sušić ima veoma konzervativan pristup promjenama spiska.

A naredne tri tekme su nam ključ za prvo mjesto i niti jedan trener na svijetu u ovoj situaciji se ne bi kockao i pravio eksperimente, a kamoli konzervativac poput Papeta. I tu respekt....da nemamo igrača na toj poziciji i ja bi tražio da zove nekoga, al imamo
Ostavi kako je jer je ekstra :thumbup:
ganjeta

#335 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by ganjeta »

Osjećam da će ga opet metnuti Svraka tika-taka. Na veliku radost ili ti žalost :bih: .

Pravda za sklonog :wink: .
DonVito

#336 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by DonVito »

ganjeta wrote:Osjećam da će ga opet metnuti Svraka tika-taka. Na veliku radost ili ti žalost :bih: .

:D ako udje zabija.
Edin H.

#337 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Edin H. »

DonVito wrote:
ganjeta wrote:Osjećam da će ga opet metnuti Svraka tika-taka. Na veliku radost ili ti žalost :bih: .

Zar nece poceti? :shock:
BHF_Manijak

#338 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by BHF_Manijak »

Mislim ono, Visca je tu na spsisku vec 2. ili 3. put, protiv Slovenije je imao i asistenciju a onda se jos ljudi pitjau ko je Visca? I predstavljaju se kao relevantni sagovornici?

Pola ovdje ljudi pogleda 2-3 utakmice mjesecno i razumije u loptanje ko Mara u kriv qrac.

PS Jose, nemoj se ljutit, ne odnosi se direktno na tebe, vec mi je tvoj post dosao kao poveznica. Nista licno! ;-)
JoseMujica

#339 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by JoseMujica »

ma slobodno udri kad god lupnem...znam i ja fulit ko Fazlija...ta ljudi smo
ganjeta

#340 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by ganjeta »

JoseMujica wrote:ma slobodno udri kad god lupnem...znam i ja fulit ko Fazlija...ta ljudi smo
:lol: :thumbup:
BHF_Manijak

#341 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by BHF_Manijak »

JoseMujica wrote:ma slobodno udri kad god lupnem...znam i ja fulit ko Fazlija...ta ljudi smo
Ma OK si mi lik skroz, sem kad te vidim na religiji :mrgreen: , nego kazem ti samo sam se nadovezao na post. NEmoj mi stagod zahatorit. :)
garankich2013

#342 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by garankich2013 »

Na Latviju u ovom sastavu jer Susic jednim djelom ovako razmislja

------------------------Begovic----------------------

Mujdza---------Spahic--------------Zukanovic-------------Sallihovic----

--------------------------------Zahirovic-------------------------

Medunjanin---------------Pjanic----------------------Lulic

----------------------Dzeko----------------Ibisevic

Ovdje su moguce max. tri promjene da izleti Zukanovic a uđe Pandža ( nadam se da se nece desit) da izađe Zahirovic a na njegovo mjesto Zukanovic i promjena na desnoj strani po meni je bolje da uđe Stevanovic ali 100 % igra Medo jer igra i u klubu.Sto se tice Salihovica nije sigurno da ce igrati na ovoj poziciji lijevog beka.

:bih: :thumbup:
garankich2013

#343 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by garankich2013 »

DonVito wrote:

On ti dođe ko neka super zamjena :lol:
JoseMujica

#344 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by JoseMujica »

garankich2013 wrote:Na Latviju u ovom sastavu jer Susic jednim djelom ovako razmislja

Mujdza---------Pandža----------------Spahic-----------Zukanovic----

--------------------------------Salihović-------------------------

.................Medunjanin
---------------...................Pjanic----------------------Lulic

Ovdje su moguce max. tri promjene da izleti Zukanovic a uđe Pandža ( nadam se da se nece desit) da izađe Zahirovic a na njegovo mjesto Zukanovic i promjena na desnoj strani po meni je bolje da uđe Stevanovic ali 100 % igra Medo jer igra i u klubu.Sto se tice Salihovica nije sigurno da ce igrati na ovoj poziciji lijevog beka.

ma meni dođe da plačem kad vidim Salihovića na lijevom beku :cry: nekako mi žao da ga trošimo na poziciji na kojoj je slab...ja bi ovako probao...evo ispraviću na tvojoj podlošci...naravno upitno je da li je Pandža spreman

čak bi rađe Lulića stavio na LB a Salihovića na lijevo krilo što je nekada i igrao
Last edited by JoseMujica on 24/05/2013 22:07, edited 1 time in total.
Frankyee

#345 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Frankyee »

garankich2013 wrote:Na Latviju u ovom sastavu jer Susic jednim djelom ovako razmislja

ovo je sastav za Latviju 99% bar sto se tice igraca iako bi Lula mogao na beka a Salihovic lijevog veznog ali mislim da , Susic nece nista mijenjati. Volo bih da vidim neke promjene ali od toga nema nista izgleda.
garankich2013

#346 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by garankich2013 »

JoseMujica wrote:

Mujdza---------Pandža----------------Spahic-----------Zukanovic----

--------------------------------Salihović-------------------------

.................Medunjanin
---------------...................Pjanic----------------------Lulic

ma meni dođe da plačem kad vidim Salihovića na lijevom beku :cry: nekako mi žao da ga trošimo na poziciji na kojoj je slab...ja bi ovako probao...evo ispraviću na tvojoj podlošci...naravno upitno je da li je Pandža spreman

čak bi rađe Lulića stavio na LB a Salihovića na lijevo krilo što je nekada i igrao

I meni je zao , nadam se da ce doci Kolasinac da zacementiramo tu poziciju barem jedno 10 godina :-D
Salihovic vise naprijed da igra.
iamia

#347 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by iamia »

lula bekkkkk ? salihovic lijevo krilo ?
wtf >? :-)

lula je bezvrijedan kao bek,, dok bi salihovic mogao igrati kao lijevo krilo,. ali ni blizu rangu jednog lulica.
garankich2013

#348 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by garankich2013 »

Frankyee wrote:

ovo je sastav za Latviju 99% bar sto se tice igraca iako bi Lula mogao na beka a Salihovic lijevog veznog ali mislim da , Susic nece nista mijenjati. Volo bih da vidim neke promjene ali od toga nema nista izgleda.

Tesko da se sta promjeni s obzirom da ovako igramo ja mislim od utakmice sa Lihtenstajnom samo dva igraca se mjenjaju u igri na pozicijama u sustini to je isti sastav nekih 8 utakmica.
garankich2013

#349 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by garankich2013 »

iamia wrote:lula bekkkkk ? salihovic lijevo krilo ?
wtf >? :-)

lula je bezvrijedan kao bek,, dok bi salihovic mogao igrati kao lijevo krilo,. ali ni blizu rangu jednog lulica.

Sta Pape kaze nemože bit drukcije. 8)
MOSALJOZE

#350 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by MOSALJOZE »

Lulić kada je bio primoran igrati beka u Laciju to je bilo mučno gledat.Nije on baš toliko loš bio,ali ni blizu koristan kao naprijed.
Locked