Sead Kolašinac

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#326 Re: Sead Kolašinac

Post by JoseMujica »

pa od toga je i počela priča ...nema čoek državljanstvo, a fudbaleri sad imaju pauzu što mu je prilika da barem preda papire za bh državljanstvo. Ako preda u narednih mjesec dana to je to......ako ne preda za državljanstvo onda je obična loža da digne sopstveni rejting kod Švaba, odnosno Izmetanje :(
horion_bosona

#327 Re: Sead Kolašinac

Post by horion_bosona »

stan' te bolan ljudi, pa momak nije imo kad doci u BiH (stara mu je valjda iz Capljine ili okoline), cim je zavrsio sezonu u BL otiso je na pripreme mlade reprezentacije

razvoj situacije oko Bicakcica je pozitivno iznenadio, ne vidim razlog zasto se i ovo ne bi slicno zavrsilo

Salem Prolic se angazovao da sredi papire Tinu Susicu, to bi valjda trebalo biti rijeseno ekspresno, tako da Kolasinac treba samo doci
cindrlimindrli

#328 Re: Sead Kolašinac

Post by cindrlimindrli »

JoseMujica wrote:ako ne preda za državljanstvo onda je obična loža da digne sopstveni rejting kod Švaba, odnosno Izmetanje
Obzirom kakve partije pruza njemu ta zajebancija ne treba, ako se odluci igrati za njih Svabe ce ga dockati rasirenih ruku.
JoseMujica

#329 Re: Sead Kolašinac

Post by JoseMujica »

misliš na ovo evropsko U-21? pa švabe ispale ...sad su svi slobodni dok im ne počnu pripreme...zato i kažem u narednih mjesec dana će sve biti jasno
cindrlimindrli

#330 Re: Sead Kolašinac

Post by cindrlimindrli »

JoseMujica wrote:misliš na ovo evropsko U-21? pa švabe ispale ...sad su svi slobodni dok im ne počnu pripreme...zato i kažem u narednih mjesec dana će sve biti jasno
Mislim na nastupe nu klubu.
JoseMujica

#331 Re: Sead Kolašinac

Post by JoseMujica »

pa u klubu igra redovno i super je vijest da Šalke neće mijenjati trenera
GeneralBHF

#332 Re: Sead Kolašinac

Post by GeneralBHF »

horion_bosona wrote:stan' te bolan ljudi, pa momak nije imo kad doci u BiH (stara mu je valjda iz Capljine ili okoline), cim je zavrsio sezonu u BL otiso je na pripreme mlade reprezentacije

razvoj situacije oko Bicakcica je pozitivno iznenadio, ne vidim razlog zasto se i ovo ne bi slicno zavrsilo

Salem Prolic se angazovao da sredi papire Tinu Susicu, to bi valjda trebalo biti rijeseno ekspresno, tako da Kolasinac treba samo doci
Realno gledajuci Tino ce biti daleko od reprezentacije jer je Visca daleko bolji od njega ali eto neka se nadje a buducnost moze svasta da donese. Kolasinac bi bio dobar za zadnjeg veznog...evo gledam nekako me podsjeca na Gatusa! Tip koji ne popusta i bez kompromisa...fizicki beton!
JoseMujica

#333 Re: Sead Kolašinac

Post by JoseMujica »

i solidno prati igru i strašno je borben i pokretan...i trener ga često stavlja na tu poziciju, posebno zadnjih 30 minuta igre kad Šalke napada....baš za zadnjeg veznog bi nam lego pravoooooo...mislim da ne bi imao konkurencije za tu pozicuju trenutno
horion_bosona

#334 Re: Sead Kolašinac

Post by horion_bosona »

GeneralBHF wrote:
horion_bosona wrote:stan' te bolan ljudi, pa momak nije imo kad doci u BiH (stara mu je valjda iz Capljine ili okoline), cim je zavrsio sezonu u BL otiso je na pripreme mlade reprezentacije

Realno gledajuci Tino ce biti daleko od reprezentacije jer je Visca daleko bolji od njega ali eto neka se nadje a buducnost moze svasta da donese. Kolasinac bi bio dobar za zadnjeg veznog...evo gledam nekako me podsjeca na Gatusa! Tip koji ne popusta i bez kompromisa...fizicki beton!
to sam samo naveo kao primjer, da ima pri savezu ljudi sa vezama koji ce pogurati i ubrzati procedure

Kolasinac odnosno tip igraca kao on, defanzivno orjentisan, potrebniji je igrac nego jos jedno krilo
limeni

#335 Re: Sead Kolašinac

Post by limeni »

nazalost su neki naivni ako vjeruju u pricu "cim se sezona zavrsi dolazim vadit papire"..danas u 21. vijeku u doba interneta ce neko cekati pola godine da bi vadio papire i tako sebi ugrozio mjesto na sp-u u brazilu.momak vjerovatno ceka njemacku i ako ne bude napredovao dovoljno u karijeri opet ima BiH.
Kinaski

#336 Re: Sead Kolašinac

Post by Kinaski »

Nije valjda tolika pizda ... Obecao je
MOSALJOZE

#337 Re: Sead Kolašinac

Post by MOSALJOZE »

Ponavljam Kolašinac "nema veze" sa papirima.Sve to njegov otac obavlja,Bičakčić treba samo da primi poziv,a još je rano za Sušića kojeg će valjda amidza uputiti na pravi put..
Kontra__

#338 Re: Sead Kolašinac

Post by Kontra__ »

Nema ni Susic papire!
udrch

#339 Re: Sead Kolašinac

Post by udrch »

nemoj d ami više neko spominje mogućnost da Kolašinac neće zaigrati za nas..
ja sam mu već i mjesto u timu zabetornirao..
ne treba nam sad, ali u polufinalu će nam trebati, kad nas Holandija pričepi..
stokton

#340 Re: Sead Kolašinac

Post by stokton »

udrch wrote:nemoj d ami više neko spominje mogućnost da Kolašinac neće zaigrati za nas..
Škripi nam na ljevom beku, sramota je :D da trošimo Seju ili Lulu na ljevom beku kada mogu puno više dat na drugim pozicijama, zato bi savršeno bilo da mali zaigra za nas.
novi.dan.nova.nafaka

#341 Re: Sead Kolašinac

Post by novi.dan.nova.nafaka »

JoseMujica wrote:i solidno prati igru i strašno je borben i pokretan...i trener ga često stavlja na tu poziciju, posebno zadnjih 30 minuta igre kad Šalke napada....baš za zadnjeg veznog bi nam lego pravoooooo...mislim da ne bi imao konkurencije za tu pozicuju trenutno
Ma lego bi on na sve pozicije, osim golmana i napadača. :D
Partijaner

#342 Re: Sead Kolašinac

Post by Partijaner »

Jedva cekam rusioca u nasoj repki, voli sudzuku brat najvise.
MOSALJOZE

#343 Re: Sead Kolašinac

Post by MOSALJOZE »

udrch wrote:nemoj d ami više neko spominje mogućnost da Kolašinac neće zaigrati za nas..
:thumbup:
Kemal Malovčić

#344 Re: Sead Kolašinac

Post by Kemal Malovčić »

MOSALJOZE wrote:
:thumbup:
amin
Nebitan32

#345 Re: Sead Kolašinac

Post by Nebitan32 »

Kolasinac je prioritet. Sve to treba sredoti preko ljeta. To ce biti jedan od najvrijednijih igraca u narednih 10 godina.
Vremena vise nego sto treba. Jedino je volja pitanju. Ili je ima ili ne.
DonVito

#346 Re: Sead Kolašinac

Post by DonVito »

Image
JoseMujica

#347 Re: Sead Kolašinac

Post by JoseMujica »

jel ovo snimljen na željezničkoj u Čapljini?
It_is_a_Leclerc

#348 Re: Sead Kolašinac

Post by It_is_a_Leclerc »

Sead Kolašinac će igrati za reprezentaciju BiH. Govorim vam to godinu i pol dana, i vi uvijek nešto izvrludate da pređete preko toga..

Keep calm..
DonVito

#349 Re: Sead Kolašinac

Post by DonVito »

Image
JoseMujica

#350 Re: Sead Kolašinac

Post by JoseMujica »

jel reko : sestere mi moje, Sanele mi moje kad ti kažem...igram za ......

dok ne bidne u tom formatu ne vjerujem
Post Reply