imao sam takav slucajangelo wrote:Ali kako onda a ona legendarna rechenica: seksaj me ali tako da ostanem nevina!
nije nevino sve sto sja
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
imao sam takav slucajangelo wrote:Ali kako onda a ona legendarna rechenica: seksaj me ali tako da ostanem nevina!
Šta je DP ???dust in the wind wrote:koje lovacke price.... sigurna sam da je vecina vas u DP dozivjela
mahmoud a d wrote:sa 18 godina krajem srednje skole
E sad će biti da se znate, pa bili na istom mjestu, pa oba popili malo više ...whitelegend07 wrote:mahmoud a d wrote:sa 18 godina krajem srednje skole![]()
Isto.
Ramzess Veliki wrote:E sad će biti da se znate, pa bili na istom mjestu, pa oba popili malo više ...whitelegend07 wrote:mahmoud a d wrote:sa 18 godina krajem srednje skole![]()
Isto.![]()
![]()
Ja sam takav i dan-danas.hakazvaka wrote:Sa 17 godina... ja se ziv isprepadao i smorio, jedva zavrsio posaotrajalo i 2 sata haman
![]()
Slavio se dan nezavisnosti jedne drzave, a ja sam bila u gradu u kojem je stanovnistvo malo mijesano pa je bilo par razmiricaJOINT_1921 wrote:Pa sto su pucali? Jer ti je prvi put?Perdita_Durango wrote:Debili, drugar, debili.JOINT_1921 wrote:Ko je ba puc'o![]()
djeco rucak je gotov wrote:Sjecam se kao da je bilo sutra.Davna 1943 ona i ja u polumraku podruma.Avioni bombarduju a ja u podrumu rokam
LOL!djeco rucak je gotov wrote:Sjecam se kao da je bilo sutra.Davna 1943 ona i ja u polumraku podruma.Avioni bombarduju a ja u podrumu rokam
slazem sejanje_ wrote:prvi seks je totalno overrated.. obavis, formalnosti radi, da bi uzivao u drugom, trecem, cetvrtom, petom, sestom, ... nastavi niz..
najveci jebaci koje sam iz svoje mladosti vidio su bili oni strebercici sto su se igrali lastike sa curkama i mi im se rugali a pojebase sve zivo ispred sebe k'o Rommelov pustinjski eskadron....BAN___KAI wrote:Vi ste pravo sretni sto se niste druzili sa grupom od samo 10 muskaraca i sto cure nikada nisu bilo na vidiku. Prokleta kaffa i socker xD
to je bilo djetinstvo,., ja imam fleku na glavi od slicne situacije,.,. cale cesto kaze dobro pa ti osta ziv......._mufljuz_ wrote:najveci jebaci koje sam iz svoje mladosti vidio su bili oni strebercici sto su se igrali lastike sa curkama i mi im se rugali a pojebase sve zivo ispred sebe k'o Rommelov pustinjski eskadron....BAN___KAI wrote:Vi ste pravo sretni sto se niste druzili sa grupom od samo 10 muskaraca i sto cure nikada nisu bilo na vidiku. Prokleta kaffa i socker xD
mi ostali (uglavnom) suha kurca osta'smo.
inace da imam dijete forsir'o bi ga da se druzi ja l u mjesovitom ja l u zenskom drustvu...jebo drustvo drkadzija
ja sam imao drugaricu iz djetinjstva ona meni mjerila i natezala cundaricu - cudno joj bilo sto kod mene visi a kod nje nema nista - ja njoj pip'o pipu tako da pocetnog iskustva nije nedostajalo.. rastavili nas starci i to batinama kad su vidjeli sta radimo iako blage veze nismo imali - bar se ja ne sjecam...
Sve su to generaliziranja.Neki su jaki na jeziku ali kad se treba pokazat nigdje ih._mufljuz_ wrote:najveci jebaci koje sam iz svoje mladosti vidio su bili oni strebercici sto su se igrali lastike sa curkama i mi im se rugali a pojebase sve zivo ispred sebe k'o Rommelov pustinjski eskadron....BAN___KAI wrote:Vi ste pravo sretni sto se niste druzili sa grupom od samo 10 muskaraca i sto cure nikada nisu bilo na vidiku. Prokleta kaffa i socker xD
mi ostali (uglavnom) suha kurca osta'smo.
inace da imam dijete forsir'o bi ga da se druzi ja l u mjesovitom ja l u zenskom drustvu...jebo drustvo drkadzija
ja sam imao drugaricu iz djetinjstva ona meni mjerila i natezala cundaricu - cudno joj bilo sto kod mene visi a kod nje nema nista - ja njoj pip'o pipu tako da pocetnog iskustva nije nedostajalo.. rastavili nas starci i to batinama kad su vidjeli sta radimo iako blage veze nismo imali - bar se ja ne sjecam...