U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
znalac

#326 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by znalac »

zuta_lala wrote:Dragi forumaš znalac,

ako do sada nisi našao djevojku, vjeruj mi da to nije zato jer nemaš love. Savjetujem ti da samo promijeniš mišljenje i stav prema ženskom rodu, i vjerujem da će ti se posrećiti.
Pitao si maloprije ladyblue nešto za momke. U mom okruženju se nalaze takvi ljudi gdje su žene te koje ili svaki put plaćaju sebi (što je ok) ili koje izdržavaju momke (što znači da nisu sponzoruše). I iz tih primjera ja mogu zaključiti da je tvoja tvrdnja pogrešna, a ne znam kako bi ti nazvao takve slučajeve?!
takve slucajeve bih nazvao izuzetcima od pravila i pohvalnim kad vec tezimo prema ravnopravnosti, pa neka tako bude u svim sferama;

a opet pitam: na osnovi cega zakljucujes da nemam djevojku i da ja imam bilo kakav problem kada je to u pitanju, mozda imam i vise od jedne, al optuzit ces me da se falim
Last edited by znalac on 02/02/2013 23:51, edited 1 time in total.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#327 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by ladyblue18 »

znalac wrote:
cure u jednom pogledu procijene i izgled i finansijsko stanje momka
u glavama izracunate da lik nije dovoljno situiran,
I onda je svizac zamotao cokoladu.

znalac wrote: kako cete vi znati da li je on pametan, da li ima smisla za humor, da li vam nj. karakter odgovara i ostalo tokom tog prilazenja, ne mozete nikako. Tu mozete vidjeti samo fizicki izgled
A kako ces ti znas ovo na osnovu njenih sisa i dupeta? A, muskarcino?
MedenoSrce

#328 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by MedenoSrce »

ne mozemo da se nacudimo koja bi te takvog
ladyblue18

#329 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by ladyblue18 »

znalac wrote:
i sta kazes moderatorice, ti ga izdrzavas jelde,nema nista lose u tome, kao sto i vecina muskaraca izdrzava svoje supruge (bar je to tako kod nas; sto je sasvim u redu, veliki broj zena to i zasluzuje jer nije lako biti domacica kod nas)
Na moju zalost sad sam pogledala u tvoj profil sa nadom da imas 20 god, kad ono 27 i jos pravnik.
Kolega, brukas profesiju i dokaz si da se pravom nazalost moze baviti svako.
Ovaj tvoj post, i ne samo on nego cijela tvoja prica veceras, je samo dokaz toga, a to je na tvoju zalost.

Iako sad mi je jasnija ova opsjednutost sa rijeci priznaj.
MedenoSrce wrote:ne mozemo da se nacudimo koja bi te takvog
Naci ce se valjda neka koja voli da je se ugnjetava sa "priznaj".
znalac

#330 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by znalac »

ladyblue18 wrote:
znalac wrote:
cure u jednom pogledu procijene i izgled i finansijsko stanje momka
u glavama izracunate da lik nije dovoljno situiran,
I onda je svizac zamotao cokoladu.

znalac wrote: kako cete vi znati da li je on pametan, da li ima smisla za humor, da li vam nj. karakter odgovara i ostalo tokom tog prilazenja, ne mozete nikako. Tu mozete vidjeti samo fizicki izgled
bjezis mi od prethodnog pitanja ali to je razumljivo...ja sam i rekao da ne bih trosio vrijeme na curu koja nije adekvatnog izgleda, potpuno iskreno i bez pretvaranja, ako mi se svidja onda prilazim i dalje ide sve svojim tokom ali ako saznam o njoj neke stvari koje mi ne odgovaraju to sto je lijepa joj ne znaci vise nista

PS kad vec seciras postove, daj onda i procitaj kako treba
harell

#331 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by harell »

Male priznajte vise :x
Zatamnjena stakla

#332 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Zatamnjena stakla »

Smiješno
Muhamed Đakmić

#333 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Muhamed Đakmić »

Ja se povlačim s teme, smorih se čekajući da priznaju, ali jok. Fuj ste što niste priznale, ali dobro, vaša stvar. Mi svakako znamo pravu istinu.
znalac

#334 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by znalac »

ladyblue18 wrote:
znalac wrote:
i sta kazes moderatorice, ti ga izdrzavas jelde,nema nista lose u tome, kao sto i vecina muskaraca izdrzava svoje supruge (bar je to tako kod nas; sto je sasvim u redu, veliki broj zena to i zasluzuje jer nije lako biti domacica kod nas)
Na moju zalost sad sam pogledala u tvoj profil sa nadom da imas 20 god, kad ono 27 i jos pravnik.
Kolega, brukas profesiju i dokaz si da se pravom nazalost moze baviti svako.
Ovaj tvoj post, i ne samo on nego cijela tvoja prica veceras, je samo dokaz toga, a to je na tvoju zalost.

Iako sad mi je jasnija ova opsjednutost sa rijeci priznaj.
MedenoSrce wrote:ne mozemo da se nacudimo koja bi te takvog
Naci ce se valjda neka koja voli da je se ugnjetava sa "priznaj".
ja za razliku od tebe nemam potrebu da ukazujem na bilo kakve osobine licnosti i na taj nacin pokusam diskreditovati sagovornika sa cijim misljenjem se ne slazem...nego jednostavno pitanje: ne znam da li si udata ili ne, ali da li tvoj momak / muz nema ni prebijene pare, jel nezaposlen i da li ga volis uprkos tome sto zaradjujes mnogo vise od njega, da li je mozda tebi privlacno ako je muskarac losije finansijski situiran od tebe
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#335 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Velkoski »

znalac wrote:ja za razliku od tebe nemam potrebu da ukazujem na bilo kakve osobine licnosti i na taj nacin pokusam diskreditovati sagovornika sa cijim misljenjem se ne slazem...nego jednostavno pitanje: ne znam da li si udata ili ne, ali da li tvoj momak / muz nema ni prebijene pare, jel nezaposlen i da li ga volis uprkos tome sto zaradjujes mnogo vise od njega, da li je mozda tebi privlacno ako je muskarac losije finansijski situiran od tebe
Haveru, sada sam mrtav ozbiljan, finansije su bitne samo plitkim glupačama i takve te uopšte ne bi ni trebale privlačiti osim ako ti je jedini cilj da im utrpaš do grudi, kontaš ? Mene recimo više "brinu" druge stvari ali o tome možemo na drugim temama, fala.
Zatamnjena stakla

#336 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Zatamnjena stakla »

leet wrote:
znalac wrote:ja za razliku od tebe nemam potrebu da ukazujem na bilo kakve osobine licnosti i na taj nacin pokusam diskreditovati sagovornika sa cijim misljenjem se ne slazem...nego jednostavno pitanje: ne znam da li si udata ili ne, ali da li tvoj momak / muz nema ni prebijene pare, jel nezaposlen i da li ga volis uprkos tome sto zaradjujes mnogo vise od njega, da li je mozda tebi privlacno ako je muskarac losije finansijski situiran od tebe
Haveru, sada sam mrtav ozbiljan, finansije su bitne samo plitkim glupačama i takve te uopšte ne bi ni trebale privlačiti osim ako ti je jedini cilj da im utrpaš do grudi, kontaš ? Mene recimo više "brinu" druge stvari ali o tome možemo na drugim temama, fala.
Reci mu! :D
znalac

#337 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by znalac »

leet wrote:
ja koliko znam tema je nesto kao zasto je zenama bitan materijalni status, ja o tome pricam, cure tvrde da nije nikako, pa evo cekam da mi moderatorica odgovori da li joj momak/muz nema ni prebijene pare i jel nezaposlen?

'' i takve te uopšte ne bi ni trebale privlačiti osim ako ti je jedini cilj da im utrpaš do grudi, kontaš ?' vrati se par postova nazad pa ces vidjet da sam to vec napisao
FreakyStyley

#338 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by FreakyStyley »

Bitno je samo da posjedujes karakteristike alfa muzjaka. 8-)
crnoplavo

#339 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by crnoplavo »

ladyblue18 wrote:
sirokogrudnost tj. sirokoguznost ukazuje na dobro srce
osobe dobrog srca (poput medvjedica dobrog srca) vole ljude, sve ljude, bez diskriminacije,
a svi mi smo u konstantnoj potrazi
trazimo ono malo ljubavi
i kad napokon ugledamo sirokogrudnu, pardon sirokoguznu osobu zenskog opredjeljenja logicno je pomisliti da cemo, mozda, ono malo ljubavi dobit od nje

a ranije sam povukao paralelu s medvjedicima dobrog srca, mislim da nam je to svima ostalo iz djetinjstva, crtani filmovi, generalno su svi ti slatki, dobrodusni likovi sirokoguzni, tj sirokogrudni, ima nesto u tom sigurno
ladyblue18

#340 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by ladyblue18 »

Imal bar koji muskarac da prizna kad vec zene nece :?
FreakyStyley

#341 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by FreakyStyley »

Zene ne reaguju na materijalni, nego na socijalni status, samopouzdanje, tzv. "pricu" itd. Izgled i pare su izvlakusa koju koriste muskarci koji nemaju navedeno.
Last edited by FreakyStyley on 03/02/2013 00:22, edited 1 time in total.
mrtva kokoš

#342 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by mrtva kokoš »

nigdje veze ti je ova postavka, isto kao i za zene tako i za muskarce postoji li ne postoji obrnuta vrijednost...

sve je stvar osobe/a, principa i pogleda na svijet. ja nesto nisam nalijetao na takve cure, doduse nisam ni imao love toliki vremenski period da bi na tim premisama mogao izvoditi zakljucke. :mrgreen: :lol:

ali realno bole me brige za bilo ciji status ako izricito gledamo pomenute konstulacije, bitno je samo da nije pametnija od mene :lol:
fatamorgana

#343 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by fatamorgana »

ladyblue18 wrote:Imal bar koji muskarac da prizna kad vec zene nece :?
Pa evp priznaću ja samo reci šta treba priznati ....
žuta lala

#344 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by žuta lala »

mrtva kokoš wrote:nigdje veze ti je ova postavka, isto kao i za zene tako i za muskarce postoji li ne postoji obrnuta vrijednost...

sve je stvar osobe/a, principa i pogleda na svijet. ja nesto nisam nalijetao na takve cure, doduse nisam ni imao love toliki vremenski period da bi na tim premisama mogao izvoditi zakljucke. :mrgreen: :lol:

ali realno bole me brige za bilo ciji status ako izricito gledamo pomenute konstulacije, bitno je samo da nije pametnija od mene :lol:
Treba se otvoriti nova tema... da svi muškarci priznaju da se plaše žena koje su pametnije od njih. :D
ladyblue18

#345 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by ladyblue18 »

fatamorgana wrote:
Joj fato, ti sad ko da si iz rudnika :-?
Muhamed Đakmić

#346 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Muhamed Đakmić »

Ja se ne plašim pametnijih od sebe, jer još ih nisam upoznao :roll:
znalac

#347 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by znalac »

ladyblue18 wrote:Imal bar koji muskarac da prizna kad vec zene nece :?
sta je gospodjice/gospodjo moderatorice tesko odgvorit na pitanje? Nisam ja od tebe trazio nikakvo priznanje nego samo odgovor na jednostavno pitanje, na koje ne zelis da odgovoris jer bi sa njim unistila svu teoriju koju si iznijela do sada :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#348 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Velkoski »

zuta_lala wrote:
mrtva kokoš wrote:nigdje veze ti je ova postavka, isto kao i za zene tako i za muskarce postoji li ne postoji obrnuta vrijednost...

Treba se otvoriti nova tema... da svi muškarci priznaju da se plaše žena koje su pametnije od njih. :D
sobziromdajeracionalnorazmišljanjevišamatematikazaženedolazimdozaključkadanepostojiženapametnijaodmene
fatamorgana

#349 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by fatamorgana »

ladyblue18 wrote:
fatamorgana wrote:
Joj fato, ti sad ko da si iz rudnika :-?
pa ko prizna pola mu se prašta, ;-)
žuta lala

#350 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by žuta lala »

Sarajevo1946 wrote:Ja se ne plašim pametnijih od sebe, jer još ih nisam upoznao :roll:
Polahko, upoznat ćeš me! :D

@leet, pogrešan ti zaključak :)
Post Reply