vjernici driblaju,Ugljesa_ wrote:
A nasa, kroskica i miskin cim im ne ide zbiju redove i ono chavrljaju fol neobavezno
Može li religija pomoći državi BiH ?!
- fatamorgana
#326 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
-
Ugljesa_
#327 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Znaci hipsteri i muslimani su zajedno?miskin wrote:"Kratite brkove, a pustajte brade, razlikujte se od nevjernika", rece Allahov Poslanik i najodabranije Allahovo stvorenje.on je izmislio bradu
- Kroksica
#328 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Cim nam dosadi "iđenje" u krug, mi nadjemo nesto zanimljivije.Ugljesa_ wrote:amazon wrote:Na kraju svi krajeva ostanete vas cetvero, uvijek pobijediteili samo spavate po danu pa ste odmorni
ovi drugi popadaju od umora i objasnjavanja
i zaspu na ekranu
![]()
A nasa, kroskica i miskin cim im ne ide zbiju redove i ono chavrljaju fol neobavezno
- miskin
#329 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Tema se zove: Revolucionarni pokret BiHfatamorgana wrote:Haj' stavi i ovdje, ne sjećam se više, doduše možda i jeste u vjeri spas, nas je u Bosni pravo spasila ....miskin wrote:Citam vamo tvoj post fata "U vjeri je spas", i onda se bunis kad ti kazem da si namazan
-
amazon
#330 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Izgleda da su i cetnici citali taj odlomakmiskin wrote:"Kratite brkove, a pustajte brade, razlikujte se od nevjernika", rece Allahov Poslanik i najodabranije Allahovo stvorenje.on je izmislio bradu
- nasa
#331 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Cekamo sabah......bez sejtanafatamorgana wrote:vjernici driblaju,Ugljesa_ wrote:
- miskin
#332 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Jock, oni ne krate brkoveamazon wrote:Izgleda da su i cetnici citali taj odlomakmiskin wrote:"Kratite brkove, a pustajte brade, razlikujte se od nevjernika", rece Allahov Poslanik i najodabranije Allahovo stvorenje.on je izmislio bradu
-
amazon
#333 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Fata je ubaceni element, nesto me podsjeca na Sirotanovica, samo mu lopata malanasa wrote:Izostavio si Fatu i on uvijek na kraju price ostane uz nasUgljesa_ wrote:amazon wrote:Na kraju svi krajeva ostanete vas cetvero, uvijek pobijediteili samo spavate po danu pa ste odmorni
ovi drugi popadaju od umora i objasnjavanja
i zaspu na ekranu
![]()
- miskin
#334 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
krox Nemoj da kvarimo ovaj konsenzus "uleme" veceras drugi put

- fatamorgana
#335 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Jeste, tamo se sve nešto zavaravaju da će nešto promijeniti u društvu nak'om revolucijom a ja im fino rekoh da se fataju religije, prije će se uhljebit', kontaš?miskin wrote:Tema se zove: Revolucionarni pokret BiHfatamorgana wrote:Haj' stavi i ovdje, ne sjećam se više, doduše možda i jeste u vjeri spas, nas je u Bosni pravo spasila ....miskin wrote:Citam vamo tvoj post fata "U vjeri je spas", i onda se bunis kad ti kazem da si namazan
U vjeri je spas!
- miskin
#336 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
dat ce njemu drug tito vecu samo kad prebaci plan za 2013Fata je ubaceni element, nesto me podsjeca na Sirotanovica, samo mu lopata mala
-
amazon
#337 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Ima ona za snijeg, limenamiskin wrote:dat ce njemu drug tito vecu samo kad prebaci plan za 2013Fata je ubaceni element, nesto me podsjeca na Sirotanovica, samo mu lopata mala
-
elcaliente
#338 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Dakle mozemo zakjuciti bi se svaka osoba koja ima imalo "dina" u sebi, stidjela glasati npr za SDA jer se ponasanje te stranke kosi sa svim vrijednostima vjere ISLAM.
Ali ok, SDA je politicka stranka njima je posao da lazu i kradu, mene vise brine ponasanje islamske zajednice kao institucije, zar se toliko kriminal i pohlepa se rasirila u toj instituciji da nema ni jednoj jedinog hodze koji bio digao glas protiv situacije i rekao svojim "ovcicama" da ne glasaju za SDA.
Ne samo da nema ni jednog hodze u vrhu islamske zajdenice nego ja do sada nisam cuo ni za jednog hodzu u nekom dzematu da je na dzumi dok vazi spomenuo stranku SDA u negativnom kontekstu. Nevjerovatno je da su svi toliko podkupljeni.
Ali ok, SDA je politicka stranka njima je posao da lazu i kradu, mene vise brine ponasanje islamske zajednice kao institucije, zar se toliko kriminal i pohlepa se rasirila u toj instituciji da nema ni jednoj jedinog hodze koji bio digao glas protiv situacije i rekao svojim "ovcicama" da ne glasaju za SDA.
Ne samo da nema ni jednog hodze u vrhu islamske zajdenice nego ja do sada nisam cuo ni za jednog hodzu u nekom dzematu da je na dzumi dok vazi spomenuo stranku SDA u negativnom kontekstu. Nevjerovatno je da su svi toliko podkupljeni.
- fatamorgana
#339 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
"što je više kleveta i laži tito Vam je miliji i draži",miskin wrote:dat ce njemu drug tito vecu samo kad prebaci plan za 2013Fata je ubaceni element, nesto me podsjeca na Sirotanovica, samo mu lopata mala
- miskin
#340 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Nasao sam podatak da su sve reisu-l-uleme u BiH tamo nekad do 1950 imale bradu i to veliku i bujnu, svaki reis i slika ispod njegovog imena, postavit cu jednom ako naletim na to
- Kroksica
#341 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
MoRe.miskin wrote:krox Nemoj da kvarimo ovaj konsenzus "uleme" veceras drugi put![]()
- Kroksica
#342 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Svaki Muskarac (sa velikm M) ima bradu.
- fatamorgana
#343 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Ma ne moraš baš,miskin wrote:Nasao sam podatak da su sve reisu-l-uleme u BiH tamo nekad do 1950 imale bradu i to veliku i bujnu, svaki reis i slika ispod njegovog imena, postavit cu jednom ako naletim na to
- fatamorgana
#344 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Ne zaboravimo da je Bog prvo sebi bradu stvorio,Kroksica wrote:Svaki Muskarac (sa velikm M) ima bradu.
-
amazon
#345 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
I sto ti je ironija i onaj sa velikim C::Kroksica wrote:Svaki Muskarac (sa velikm M) ima bradu.
- miskin
#346 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
zamolio bih te da se ustegnes od komentara o Bogu ili kako ga vec zovesfatamorgana wrote:Ne zaboravimo da je Bog prvo sebi bradu stvorio,Kroksica wrote:Svaki Muskarac (sa velikm M) ima bradu.
- Kroksica
#347 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Zar?fatamorgana wrote:Ne zaboravimo da je Bog prvo sebi bradu stvorio,Kroksica wrote:Svaki Muskarac (sa velikm M) ima bradu.
- Kroksica
#348 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Veliko C kao u...?amazon wrote:I sto ti je ironija i onaj sa velikim C::Kroksica wrote:Svaki Muskarac (sa velikm M) ima bradu.
- fatamorgana
#349 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Pa prenosi Abu Dhabi da je zapisao Ibn Dubai etc. etc.Kroksica wrote:Zar?fatamorgana wrote:Ne zaboravimo da je Bog prvo sebi bradu stvorio,Kroksica wrote:Svaki Muskarac (sa velikm M) ima bradu.
-
amazon
#350 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Veliko C kao u...?[/quoteKroksica wrote:amazon wrote:I sto ti je ironija i onaj sa velikim C::Kroksica wrote:Svaki Muskarac (sa velikm M) ima bradu.
Pa nemam kvake gore povis c