ova slika govori tisuću riječi. ne treba ništa više objašnjavati
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Ako sredimo drzavu konacno, mozda krenemo naprijed i u sportu.samo_ti wrote:Kakav mentalitet imaju, svaka im cast![]()
Ne treba ih mrziti ili sta vec, treba uciti i gledati kako se ponasa jedna ekipa, kako se gine za dres i drzavi![]()
...i onda pogledam i sjetim se nas...uh uh.
svi su oi stari i trebaju mladji momci. svaka cast hrvatskaRenta wrote:Bez Balića, Lackovića, Vukovića, Štrleka.......ovako razbiti Francuze....nemam riječi....Fantastika!!!
I ova tema je milion puta prežvakana i glupa je do bola. Što će igrati za Bosnu i Hercegovinu ovakvu kakva je?alanskoda wrote:Crohanball, da igraju za svoju zemlju , zemlja bi im se zvala hrvatska a ne bosna i hercegovina. Pitaj sta im u rodnom listu pise. Ili ti mislis da su mostar, citluk, listica u hrvatskoj? Ponovo uciti geografiju.
ok, musa i alilović. i šta? tko zna kakvi bi igrači bili da su se uzdali u bih sportske institucije. prekompleksna je naša povijest na ovim prostorima da bi tako plastično promatrao. pusti ljude da se osjećaju kako žele i da igraju za koga žele..alanskoda wrote:Crohanball, da igraju za svoju zemlju , zemlja bi im se zvala hrvatska a ne bosna i hercegovina. Pitaj sta im u rodnom listu pise. Ili ti mislis da su mostar, citluk, listica u hrvatskoj? Ponovo uciti geografiju.
U zabludi si velikoj balavac! Hrvatska zemlja je u Hrvatskoj,a to što si ti nabrojao je Bosna i Hecegovina, tj. Bosanskohercegovačka zemlja! da ne kvarim više temu, jer je ovdje riječ o rukometu, a ne glupostima balavaca poput tebe! Hrvati potvrdili da igraju najljepši rukomet i da mogu do zlata!crohanball wrote:MOSTAR ČITLUK I LIŠTICA ZATIM LIVNO KUPRES POSUŠJE ŠIROKI BRIJEG PROZOR RAMA ITD. CE UVJEK BITI U SRCU HRVATSKE MOZDA NISMO SADA SKUPA I POLITICKI ALI TU ZIVE HRVATI I TO JEST HRVATSKA ZEMLJA HERCEG-BOSNAalanskoda wrote:Crohanball, da igraju za svoju zemlju , zemlja bi im se zvala hrvatska a ne bosna i hercegovina. Pitaj sta im u rodnom listu pise. Ili ti mislis da su mostar, citluk, listica u hrvatskoj? Ponovo uciti geografiju.
Bogami, da se u Listici malo vise vjeruje u drzavu, a i gore u Laktasima, mislim da bi situacija bila sto puta laksa i povoljnija. Ali ajd, sad je kasno.blazh wrote:ok, musa i alilović. i šta? tko zna kakvi bi igrači bili da su se uzdali u bih sportske institucije. prekompleksna je naša povijest na ovim prostorima da bi tako plastično promatrao. pusti ljude da se osjećaju kako žele i da igraju za koga žele..alanskoda wrote:Crohanball, da igraju za svoju zemlju , zemlja bi im se zvala hrvatska a ne bosna i hercegovina. Pitaj sta im u rodnom listu pise. Ili ti mislis da su mostar, citluk, listica u hrvatskoj? Ponovo uciti geografiju.
hahahhablazh wrote:Evo Francuzi kažu da su pustili da bi izbjegli Dance
Mislim da tu ne igraju nešto mentalitet i da se tek tako stvara reprezentacija, to dođe tek poslije. Glavni dio puta u ovom sportu za Hrvatsku je završen, a to je stvaranje par klubova s jačom pozadinom, financijski jaki Zagreb, te Nexe, i jača regionalna rukometna centra koja će forsirati i probirati mlađe i domaće igrače, mahom talente. Sjetimo se Metkovića, te koliko se samo igra rukomet u Istri.samo_ti wrote:Kakav mentalitet imaju, svaka im cast![]()
Ne treba ih mrziti ili sta vec, treba uciti i gledati kako se ponasa jedna ekipa, kako se gine za dres i drzavi![]()
...i onda pogledam i sjetim se nas...uh uh.
A robusni Musa i Marić?Mr. Brightside wrote:ma ko igra? igra Alilović i niko više, a i sve da smo i mi jaka reprezentacija.. Mirko bi stajao pored i dodavao flašu vode Enidu ili D. Šariću![]()
![]()
zato ne smarajte
A ti bi umro da nisi odmah odgovorio na nekom forumu. Idi čovječe napij se, proslavi, pobijedili smo Francusku, izgledna je medalja, ovo-ono, a ne da se svađaš po internetu... Btw, kao Hrvat osjećam se više posran nakon nekih tvojih postova nego ovih u kojima osporavaju Aliloviću i ekipi hrvatstvo... Na te sam navikaocrohanball wrote:pa hoće kad oni koji zive na racun Hrvata prestanu srat po nama!!JohnnyS wrote:
Pojedinci će dovest do toga da se ova tema zaključa... Hoće li se na ovim prostorima ikad gledati samo sport, uz sitna, normalna navijačka podje*avanja, a ne da se odmah krene s ratom, svojatanjem tuđih teritorija i sličnim idiotarijama.

To nije njihova zemlja, vec BiH. Zemlja ti je tamo gdje si rodjen!crohanball wrote:
ne treba nama ono sto nije nase cak ni ovi gradovi sto sam nabrojio samo sam htio rec da mi volimo hrvate gdje god oni bili..i naravno da ce hrvat igrat za hrvatsku kao svaka nacija koja voli svoju zemlju i bori se za nju.. i srcem i dusom
A za ovu Herceg - Bosnu dobices ban ko Ajfelov jebala li te HercegBosna, jesi cuo???crohanball wrote:MOSTAR ČITLUK I LIŠTICA ZATIM LIVNO KUPRES POSUŠJE ŠIROKI BRIJEG PROZOR RAMA ITD. CE UVJEK BITI U SRCU HRVATSKE MOZDA NISMO SADA SKUPA I POLITICKI ALI TU ZIVE HRVATI I TO JEST HRVATSKA ZEMLJA HERCEG-BOSNA