SP u rukometu- Španija 2013.

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
blazh

#326 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by blazh »

Image

ova slika govori tisuću riječi. ne treba ništa više objašnjavati :-D
jasko_ba

#327 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by jasko_ba »

samo_ti wrote:Kakav mentalitet imaju, svaka im cast :)
Ne treba ih mrziti ili sta vec, treba uciti i gledati kako se ponasa jedna ekipa, kako se gine za dres i drzavi :thumbup:
...i onda pogledam i sjetim se nas...uh uh.
Ako sredimo drzavu konacno, mozda krenemo naprijed i u sportu.
Zasad, sta ocekujete?
oglo

#328 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by oglo »

ocekujemo da nasi kako reprezentacija tako i klubovi pokazu vise muda i zalaganja i truda,a ne ko picke da u svemu ispadamo,i u fudbalu nam klubovi ispadaju jer im je mentalitet gubiotnicki gube utakmice prije nego sto je i odigraju,tako i u rukometu evo u kosarci smo malo se izdigli jer nam je dosao covjek koji ima taj pobjednicki mentalitet
igracima fk sarajeva treba u snu da se prividja i zeta i golubovci ko nocna mora
Last edited by oglo on 23/01/2013 23:29, edited 1 time in total.
alanskoda

#329 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by alanskoda »

Ma ja sam navijao za Hrvatsku, ne gotivim francuze.
Mr. Brightside

#330 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Mr. Brightside »

kome ovo on mater :D
Bodkin

#331 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Bodkin »

Renta wrote:Bez Balića, Lackovića, Vukovića, Štrleka.......ovako razbiti Francuze....nemam riječi....Fantastika!!!
svi su oi stari i trebaju mladji momci. svaka cast hrvatska :thumbup: :thumbup:
jasko_ba

#332 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by jasko_ba »

A slavlja u Žepču u pm :lol: :lol:
Muhamed Đakmić

#333 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Muhamed Đakmić »

Vala serete i jedni i drugi puno, temu sam čitao od početka ali nisam ništa pisao jer vidim da je situacija na rubu incidenta.

Nisam veliki poznavalac rukometa pa moje mišljenje nije pretjerano relevantno, ali u neku ruku sam i očekivao da Hrvati mlatnu Francuze. Puno se uzdiže ova Francuska, ako se dobro sjećam na prvenstvu u Srbiji ih je Hrvatska koja je možda i slabija od ove bila rasula na proste faktore, ne znam zašto se očekivalo da im večeras ništa ne može.

I drago mi je što su prošli, jer uvijek navijam za uslovno rečenu manju i slabiju ekipu. Fascinantno je da zemlja sa resursima kakve ima Hrvatska pravi ovakve rezultate i parira toliko većim zemljama od sebe.
MOSALJOZE

#334 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by MOSALJOZE »

Strašna hrvatska ce da osvoji
Muhamed Đakmić

#335 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Muhamed Đakmić »

alanskoda wrote:Crohanball, da igraju za svoju zemlju , zemlja bi im se zvala hrvatska a ne bosna i hercegovina. Pitaj sta im u rodnom listu pise. Ili ti mislis da su mostar, citluk, listica u hrvatskoj? Ponovo uciti geografiju.
I ova tema je milion puta prežvakana i glupa je do bola. Što će igrati za Bosnu i Hercegovinu ovakvu kakva je?
bilo koje

#336 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by bilo koje »

Cestitke i od mene. :thumbup:
Mr. Brightside

#337 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Mr. Brightside »

ma ko igra? igra Alilović i niko više, a i sve da smo i mi jaka reprezentacija.. Mirko bi stajao pored i dodavao flašu vode Enidu ili D. Šariću :-) :D

zato ne smarajte :D
blazh

#338 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by blazh »

alanskoda wrote:Crohanball, da igraju za svoju zemlju , zemlja bi im se zvala hrvatska a ne bosna i hercegovina. Pitaj sta im u rodnom listu pise. Ili ti mislis da su mostar, citluk, listica u hrvatskoj? Ponovo uciti geografiju.
ok, musa i alilović. i šta? tko zna kakvi bi igrači bili da su se uzdali u bih sportske institucije. prekompleksna je naša povijest na ovim prostorima da bi tako plastično promatrao. pusti ljude da se osjećaju kako žele i da igraju za koga žele..

fino je rekao crohandball, tko smeta onima koji bih osjećaju kao svoju da igraju vrhunski rukomet? nemoj da idemo u širinu, uživajmo. jedna velika ali umišljena generacija je poslana u povijest, dolazi nova, moćna i mlada hrvtaska. koja sa ovakvim igračima će harati idućih 10 godina. minimalno.
Last edited by blazh on 23/01/2013 23:45, edited 1 time in total.
nicaze_072

#339 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by nicaze_072 »

Smoriste sa tim nacionalistickim sranjima...

Vidim slabo se primjetilo da je Slovenija opasna pravo!

Danska i Hrvatska ce biti prava utakmica za pogledati!
Better Man

#340 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Better Man »

crohanball wrote:
MOSTAR ČITLUK I LIŠTICA ZATIM LIVNO KUPRES POSUŠJE ŠIROKI BRIJEG PROZOR RAMA ITD. CE UVJEK BITI U SRCU HRVATSKE MOZDA NISMO SADA SKUPA I POLITICKI ALI TU ZIVE HRVATI I TO JEST HRVATSKA ZEMLJA HERCEG-BOSNA
U zabludi si velikoj balavac! Hrvatska zemlja je u Hrvatskoj,a to što si ti nabrojao je Bosna i Hecegovina, tj. Bosanskohercegovačka zemlja! da ne kvarim više temu, jer je ovdje riječ o rukometu, a ne glupostima balavaca poput tebe! Hrvati potvrdili da igraju najljepši rukomet i da mogu do zlata!
jasko_ba

#341 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by jasko_ba »

blazh wrote:
ok, musa i alilović. i šta? tko zna kakvi bi igrači bili da su se uzdali u bih sportske institucije. prekompleksna je naša povijest na ovim prostorima da bi tako plastično promatrao. pusti ljude da se osjećaju kako žele i da igraju za koga žele..
Bogami, da se u Listici malo vise vjeruje u drzavu, a i gore u Laktasima, mislim da bi situacija bila sto puta laksa i povoljnija. Ali ajd, sad je kasno. :roll:
crohanball

#342 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by crohanball »

blazh wrote:Evo Francuzi kažu da su pustili da bi izbjegli Dance :D
hahahha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fortaleza

#343 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by fortaleza »

samo_ti wrote:Kakav mentalitet imaju, svaka im cast :)
Ne treba ih mrziti ili sta vec, treba uciti i gledati kako se ponasa jedna ekipa, kako se gine za dres i drzavi :thumbup:

...i onda pogledam i sjetim se nas...uh uh.
Mislim da tu ne igraju nešto mentalitet i da se tek tako stvara reprezentacija, to dođe tek poslije. Glavni dio puta u ovom sportu za Hrvatsku je završen, a to je stvaranje par klubova s jačom pozadinom, financijski jaki Zagreb, te Nexe, i jača regionalna rukometna centra koja će forsirati i probirati mlađe i domaće igrače, mahom talente. Sjetimo se Metkovića, te koliko se samo igra rukomet u Istri.

Imam dosta rodbine koja živi u Hrvatskoj i samo ću reći da u svakoj od tih obitelji se nalazi neki sportaš, sjećam se koliko su puta išli na nekakve Igre mladih, dobivale se razne stipendije koje su eto bile više neki vid motivacije za treniranje tijekom školovanja, ništa pretjerano. To je to, kakav takav sustav postoji.

Toga ovdje nema, mislim ni u kojem sportu, samo kad pogledam da mladi rukometaši Zrinjskog nemaju pravi parket, dođu na treninge koji su nenajavljeno odgođeni, sportski kolektivi ne postoje, ni poticaji, a i ono što je bilo je većinom uništeno...
fortaleza

#344 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by fortaleza »

Mr. Brightside wrote:ma ko igra? igra Alilović i niko više, a i sve da smo i mi jaka reprezentacija.. Mirko bi stajao pored i dodavao flašu vode Enidu ili D. Šariću :-) :D

zato ne smarajte :D
A robusni Musa i Marić? :D Trenutno ozlijeđeni Buntić?

Tu je i Ćorić, samo zapamtite ovo prezime, za par godina će rasturati umjesto Vorija.
JohnnyS

#345 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by JohnnyS »

crohanball wrote:
JohnnyS wrote:Image

Pojedinci će dovest do toga da se ova tema zaključa... Hoće li se na ovim prostorima ikad gledati samo sport, uz sitna, normalna navijačka podje*avanja, a ne da se odmah krene s ratom, svojatanjem tuđih teritorija i sličnim idiotarijama.
pa hoće kad oni koji zive na racun Hrvata prestanu srat po nama!!
A ti bi umro da nisi odmah odgovorio na nekom forumu. Idi čovječe napij se, proslavi, pobijedili smo Francusku, izgledna je medalja, ovo-ono, a ne da se svađaš po internetu... Btw, kao Hrvat osjećam se više posran nakon nekih tvojih postova nego ovih u kojima osporavaju Aliloviću i ekipi hrvatstvo... Na te sam navikao :D
blazh

#346 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by blazh »

Image
blazh

#348 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by blazh »

Image

evo dokaz. snimilo ga :lol:
BHF_Manijak

#349 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by BHF_Manijak »

crohanball wrote:
ne treba nama ono sto nije nase cak ni ovi gradovi sto sam nabrojio samo sam htio rec da mi volimo hrvate gdje god oni bili..i naravno da ce hrvat igrat za hrvatsku kao svaka nacija koja voli svoju zemlju i bori se za nju.. i srcem i dusom
To nije njihova zemlja, vec BiH. Zemlja ti je tamo gdje si rodjen! 8-) :dance:
crohanball wrote:MOSTAR ČITLUK I LIŠTICA ZATIM LIVNO KUPRES POSUŠJE ŠIROKI BRIJEG PROZOR RAMA ITD. CE UVJEK BITI U SRCU HRVATSKE MOZDA NISMO SADA SKUPA I POLITICKI ALI TU ZIVE HRVATI I TO JEST HRVATSKA ZEMLJA HERCEG-BOSNA
A za ovu Herceg - Bosnu dobices ban ko Ajfelov jebala li te HercegBosna, jesi cuo??? :x :x :x
MOSALJOZE

#350 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by MOSALJOZE »

Hajde produzite sa teme ako je neko nešto uvrijedljivo napisao ima trokut prijaviš svoj poso
Locked