Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znam, ali proslo je 24 sata mada je ipak jos rano za tn. Mozda sutra objavi i TN. Uzeo bih i ja ovaj od 32 dolara jer je ipak bolji od ovog od 25 dolara
po čemu je bolji? pregledao sam na brzinu i mislim da nema neke vele razlike..
A evo gledam ovi zadnji feedbackovi sto je dobio, od lika koji ima 1000 feedbacka, a ovi ostalo od oko 500. Mislim na ovu elektroniku Misteriozan nam dobavljac
motorola01 wrote:
Znam, ali proslo je 24 sata mada je ipak jos rano za tn. Mozda sutra objavi i TN. Uzeo bih i ja ovaj od 32 dolara jer je ipak bolji od ovog od 25 dolara
po čemu je bolji? pregledao sam na brzinu i mislim da nema neke vele razlike..
Bubalo1 wrote: Ima li iko osim mene ko je ulazio na ovu temu a da nije narucio ? I to po dva ?
A sve se nema .. A sve se po 100 KM na tablete daje
Ja ne znam jesam li ili ne cekam semu911 da mi potrvdi naruđbu , na kartici nemam nista a tek sam u srijedu iducu u mogucnosti da uplatim pare na karticu
Oni poklopci sto vole na svaki lonac ici se usutili, ne kritikuju vise nas budale koji smo se zaletili pa bili 200ti ili oko tog broja kada smo narucili Sada se omisljaju da naruce, ili su vec narucili.
Vjerujem da ako se ustanovi da je prevara, da ce da nam pametuju
un1ted wrote:Oni poklopci sto vole na svaki lonac ici se usutili, ne kritikuju vise nas budale koji smo se zaletili pa bili 200ti ili oko tog broja kada smo narucili Sada se omisljaju da naruce, ili su vec narucili.
Vjerujem da ako se ustanovi da je prevara, da ce da nam pametuju
Ja sam totalno skeptican oko ovoga, al ovaj ebay protection i paypal su me malo "oslobodili" pa odlucih da rizikujem. Generalno ne mogu nista izgubiti. U svakom slucaju, tjesim se da ima jos 2000 budala poput mene
Ma nevjerujem da je iko dobio tablet, tek prije 4 dana je objavio oglas. Pa ne salje ih migovima.. Ovi sto su stavili feedback il' se zajeb... ili neki dogovor sa njim.
34sf4drgu67d25 wrote:Ma nevjerujem da je iko dobio tablet, tek prije 4 dana je objavio oglas. Pa ne salje ih migovima.. Ovi sto su stavili feedback il' se zajeb... ili neki dogovor sa njim.
Prelistajte malo temu, odgovorio je na poruku koju su mu poslali.
Odgovorio je da nije dobio tablet, nego da je promjenio narudjbu ili nesto. Poslo sam mu i ja poruku, i isti copy/paste odgovor meni poslao. Vjerovatno ga zasipaju porukama.