jedna tamo wrote:jao komentara u multi kulti sarajevu......
komentirajte islam i islamski svijet....šta se radi u vijeku u kojem živimo po bih i selima oko nas, primitivizam a i u gradu nije tako rijedak slučaj, a zna se ko je većina u sarajevu.....fuj fuj...našli ste pljuvati po gospi.....
ja vjerujem u gospu, isusa i vrijeđaju me ovakvi komentari, a tek na fejsu mojih multi kulti prijatelja muslimana što pljuju...tamo fino vidiš imenom i prezimenom.......
nezna niko jeli to hemija i šta se ustvari dole događa, ko hoće neka vjeruje, ko neće ne mora....ovaj portal je klasični ulizivački portal hrvata u bih:
znači da pojasnim ako si hrvat nisi hrvat već si bosanac ulizica koji se ulizuje muslimanima, pljuješ po svemu svom, prihvaćaš bih kao džavu, koja ti ništa nije dala nit će ti ikad dati, jedino gdje se možeš zaposliti su po nacionalnoj osnovi, il u nekoj crkvenoj instituciji.......
udaš se za muslimana, kao da se nikad nisi zvala tako kako si se zvala, prihvaćaš sve njegovo, odgajaš djecu, gadi se ti se riječ tisuća, kruh, kava.....
a s druge strane se non-stop ulizuješ muslimanima.......jednom riječju odrekneš se sebe i svega svoga da bi kao bio urban....
moja baka i djed su u sarajevu u vrijeme drugog svjetskog bili zatvoreni jer su se izjasnili u ono vrijeme da su hrvati...
a bolje bi bilo da sam prelivoda, hinja...prošla bi deset puta bolje i što se tiče posla i svega.....
odron nad odronima je sve ovo, ljudi više nema, čovjeka više nema...
danima čitam temu i sad sam pukla...slobodno me banujte a i izbrišite ako vam ne odgovara ovaj post......
multi-kulti je pričati o islamu i gluhim bukovicama npr., ali i o Međugorju.
ulizivački bi bilo praviti se lud i ne komentarisati. ulizivački bi bilo zabraniti ateistima bilo kakvo dovođenje u sumnje ijedne konfesije. malo prelistaj religiju, to se svakodnevno radi u multi-kulti Sarajevu, na ovom multi-kulti portalu i forumu.
ulizivački bi bilo tebe ne vrijeđati, a vrijeđati sve ostale.
a kada si prihvatala pravila foruma, jasno je navedeno da možeš naići na sadržaje koje možeš smatrati uvredljivim. i šta sad?
da imaš poseban tretman zbog nekih problema na koje nailaziš u životu? ne bi li to bilo ulizivački?
baj d vej, ne moramo o Gospi, možemo li o bezobrazluku tamošnjih stanovnika koji koliko novca daju po osnovu poreza i ostalih zakonskih obaveza?