nije. sad će.bingov buraz wrote:Jel se stiglo do ikona na tavanu i izdaje vere za veceru jos?
ku.čev četnik, kad je izjavio da mu je najbolja pjesma koju je u životu čuo - kopriva od onog islamiste al dina.
sisa obična.
Moderator: _BataZiv_0809
nije. sad će.bingov buraz wrote:Jel se stiglo do ikona na tavanu i izdaje vere za veceru jos?
Samo što su se četnici pomjerili, a ti i slični se vrtite u začaranom krugu.T-Rexx wrote:Ne, sve dok je cetnikaNot My Idea wrote:Hocemo li se ikad pomjerit s mrtve tacke tj od rata?
Mima, vraže*mima* wrote:
Pa upravo je ta rijec odgovarajuca ublehama kojima nas caste mislioci poput Zere.KPNCTNJAH wrote:Kad bi bar postojala neka nasa rijec koja bi ovu zamijenila... Haplikacijanihoniho wrote:Marque, u kom su poceli The Beatles i The Rolling Stones je zatvoren.. CBGB, u kom su poceli Ramones, Talking Heads, Blondie i desetine legendarnih newyorskih bendova je pretvoren u butik.. Studio 54, ikona disko ere je zatvoren, ne vidim sto bi plakali nad Parkusom.. jer je rek'o Zera, cuveni mislilac, i par nostalgicara.. U moje vrijeme bili su drugi klubovi i kafane aktuelni, sada bi trebalo swve prezervirati i pretvoriti u muzej !?Kafana "Park" mjesto je koje treba uvesti u turističku ponudu grada Sarajeva. Srce mi se slama kada vidim da je to danas pola banka, a pola ništa, nešto... Da je ona u Londonu i da je imala takav status, to bi danas bio muzej.
Mali_Vuk wrote:Mima, vraže*mima* wrote:
Sad vec prelazite liniju lijepog ponasanja.Mali_Vuk wrote:Dobro, dosta vas je. Red je da se podvuče crta!breuer wrote:bingov buraz wrote:Sveti Smrkajlo![]()
što sveti Sava započe, to sveti Aca pošmrče
Ovo je neki od patriJota sa forumaBlueBlood wrote:
Ma kakav ja, nešto ložim ovu FGR ekipu a slušam Nikolu RokvićaNot My Idea wrote:awaken, sta ti znas, bjezi s teme
Nije Sarajevo postalo takvo, nego je OSTALO takvo ! Ne samo Sarajevo nego i citava ex yu ! Samo sto je odnos snaga drugaciji.awaken wrote:Preskrolah temu....nisam sve čitao, da se ne smorim bezveze, vidim uvijek ista lica i istu priču![]()
Sarajevo grade šta ti papci rade.
Alija šta nam ovo dovede u grad.
Dino Merlin, šupak i plagijator.
Smrt turbo folku i cajkama ! ! !
![]()
![]()
![]()
Prva stvar, ovo nisu "Alijini", nego vaši rođeni...aha...FGR u elementupa nije Alija doveo 90% Sarajeva koliko ih sluša Lukasa. Da je ljeto, Koševo bi im bilo premalo
Jebiga, žalosno jeste ali je istina koju vi očito ne možete podnijeti. Kako vrijeme prolazi, Sarajevo sve više pokazuje svoje pravo lice koje se godinama skrivalo u Yugi, jer onda se nije smjelo ni pomisliti na ovakve stvari a sad ih nije briga, guza se ne boji, ajmo na Lukasa....viva kulturiška
Ako nisu skontali nakon ovog rata, zar stvarno mislite da ce se ikada opametiti? Bice "Nedime sta nam ovo rade" dok divljaju, pa cemo ih par mjeseca kasnije opet docekati rasirenih ruku.Sezam wrote:Nece skontati dok ih opet ne pocnu klati.BlueBlood wrote:nije shega nikako!!!
Omerta13 wrote:Za ove zeljne provoda sto su otisli u Zetru, necu puno pricati samo cu vam ilustrovati a vi izvucite zakljucak..
Neka vam je na cast!
Slike govore vise od rijeci za sve maloumne Sarajlije ...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovi sto porede ovo sa Dinom Merlinom sta je sa mozgom? Pjev'o bi i ja u bg da uzmem onakve pare i to je njegova privatna stvar, u svakom slucaju nismo mi granatirali njihov grad i ubijali njihovu djecu nego obratno tako da ne izjednjacavate agresore i ljude koji su branili svoje zivote i zivote sugradjana.
Nisu se nasi Šehidi borili za ovo danas