a sta je sa zeljka jovicic i njenim muzem koji osudjeni za prevaru a medji glavnim su u scnetu?joma64 wrote:Svi koji neplaćaju porez i treba da odgovaraju ...Pametni se uče na tudjim greškama...I moj bivši gazda je prije 15 god odgovarao za poreznu utaju .pa po toj logici nebi smio ni ja više biti trgovac...Mozda trebam biti moler,ginekolog...Malo logike ljudi...El_comadante wrote:čitam ove druge forume što sdu ovde stavljeni linkovi i vim na onom jednom da su haman svi vodći ljudi scneta bili u sceinet ili kako se več piše iz madjarske koji je razbijen i ugašen a gazda Madjar završio u zatvoru. toliko o tome
SCnet
Moderator: anex
-
El_comadante
#326 Re: SCnet
-
joma64
#327 Re: SCnet
Bilo je kod nas ljudi sa višegodišnjom robijom pa su kod nas vodili drzavu i narode...Oni nemaju zabranu da se bave MLM -om...Ako iko dokaze da se bave nelegalnim poslom zna se šta im slijedi .kao i svakom drugom čovjeku koji se bavi nečim što nije legalno...logično...El_comadante wrote:a sta je sa zeljka jovicic i njenim muzem koji osudjeni za prevaru a medji glavnim su u scnetu?joma64 wrote:Svi koji neplaćaju porez i treba da odgovaraju ...Pametni se uče na tudjim greškama...I moj bivši gazda je prije 15 god odgovarao za poreznu utaju .pa po toj logici nebi smio ni ja više biti trgovac...Mozda trebam biti moler,ginekolog...Malo logike ljudi...El_comadante wrote:čitam ove druge forume što sdu ovde stavljeni linkovi i vim na onom jednom da su haman svi vodći ljudi scneta bili u sceinet ili kako se več piše iz madjarske koji je razbijen i ugašen a gazda Madjar završio u zatvoru. toliko o tome
-
joma64
#328 Re: SCnet
Eto i po tvojoj matematici bolje je dati 994e nego 1000e ili je to za tebe isto...Jel to polazeš fax kod privatnika...petarpp wrote:Citiracu Roberta Pausica, osnivaca i vlasnika scneta: alumulirana potrosacka prava i kaparisana koriste se za isplatu binarke, ljudi koji su nas doveli u scnet. Bez uclanjivanja novih clanova, POTROSACU je bezvredna akumulacija. Ona sluzi da se od tih 50 evra (od jednog prava na zaradu) ,koji .su podeljeni ljudima iznad, napravi 500 evra. Tih 500 evra dobija ako dovede ljude koji ce da kaparisuili(da budu BIZNISMENI(ovcice za sisanje)) 28 pozi ija ili 1400 evra.
Drugi nacin je da dovodi potrosace, koji ce da akumulacijom naprave tih 1400 evra (da potrose 20 000 evra uz popust od 10 posto). Tih 1400 evra su 6 posto kako kazes Joma, NJIHOVE LICNE ALUMULACIJE, od kojih se popunjavaju prava na zaradu ljidi koji su ih doveli(Tzv.BESKONACNA BINARKA)
-
petarpp
#329 Re: SCnet
Pametnom dosta. Joma, ni jedan podatak nisi demantovao. Kada bez scneta kupim zza kes unapred robu u vrednosti od 1000 evra dobicu mnogo veci popust od 6 evra(to je 0.6 posto, a firme za kes daju 5 do 15 posto). Tebi ne smeta i priznajes kriminalnu proslost glavnih ljudi scneta. Tvoji drugari, koji su branili scnet, na ovom forumu su se vec postideli i razbezali. Samo jos ti lupas gluposti. Usloro cu da obja im video da vidis sa kim su tvoji sefovi povezani.
-
El_comadante
#330 Re: SCnet
kazu za BM33 treba dati 2800 KM da se pozicioniras, i opet su to tvoje pare. e sad da bi ih ti izvukao moras potrositi barem 50.000 Km kroz SCnet, a ovi gore iznad samo kupe procente od tvojih kupovina po pola posto.
-
petarpp
#331 Re: SCnet
Ne uzimaju ovi gore samo po 0.5 posto. Oni dele i moju akumulaciju( na 10 posto popusta ona je 6 posto, na 50 posto popusta akumulacija je 46 posto) .
Moje kao potrosaca je UVEK samo 1 posto popusta( sa navodnim porezom 0.6 posto).
Ja trebam da pravim SVOJU PIRAMIDU. Ne hvala.
Moje kao potrosaca je UVEK samo 1 posto popusta( sa navodnim porezom 0.6 posto).
Ja trebam da pravim SVOJU PIRAMIDU. Ne hvala.
-
joma64
#332 Re: SCnet
Da bi se pozicionirao u binarki treba ti 50 e bilo da si ih sakupio potrošnjom(kao npr pike)ili da kaparišeš 50e pa onda tih 50e potrošiš npr kao ovaj PETROV DRUGAR dodajući 950e za taj tv koji košta 1000e ...Znači mozeš koliko ti hoćeš od 50e do 1400e i sve zavisi kako ko vidi sebe u sistemu SCneta Znači mozeš i bez marke avansa,sakupljaš polako i čim sakupiš 50e od popusta eto te u binarci ...Niko ti nebrani da to 4 iznad tebe budu tvoji otac,mati,brat,sestra,sin,punac pa da oni dobiju po 0,5% od tvoje potrošnje ....El_comadante wrote:kazu za BM33 treba dati 2800 KM da se pozicioniras, i opet su to tvoje pare. e sad da bi ih ti izvukao moras potrositi barem 50.000 Km kroz SCnet, a ovi gore iznad samo kupe procente od tvojih kupovina po pola posto.
-
El_comadante
#333 Re: SCnet
možeš samo je preporuka od Roberta Paušića da se uplati BM33 a i od Dragana Ličinara koji kaže "bez biznis modela se neide ni na pijacu".joma64 wrote:Da bi se pozicionirao u binarki treba ti 50 e bilo da si ih sakupio potrošnjom(kao npr pike)ili da kaparišeš 50e pa onda tih 50e potrošiš npr kao ovaj PETROV DRUGAR dodajući 950e za taj tv koji košta 1000e ...Znači mozeš koliko ti hoćeš od 50e do 1400e i sve zavisi kako ko vidi sebe u sistemu SCneta Znači mozeš i bez marke avansa,sakupljaš polako i čim sakupiš 50e od popusta eto te u binarci ...Niko ti nebrani da to 4 iznad tebe budu tvoji otac,mati,brat,sestra,sin,punac pa da oni dobiju po 0,5% od tvoje potrošnje ....El_comadante wrote:kazu za BM33 treba dati 2800 KM da se pozicioniras, i opet su to tvoje pare. e sad da bi ih ti izvukao moras potrositi barem 50.000 Km kroz SCnet, a ovi gore iznad samo kupe procente od tvojih kupovina po pola posto.
a druga stvar kao imaš pare na to mnekom računu ali ih nemožeš podići kad i kako ti hočeš
i još jedna stvar nije ovo za "male" ljude ili sitnnu buraniju jer odkud njima 1000 eura za TV kad su plate i paenzije male. npr. minimalna penzija u BiH je oko 340 KM i taman ima on ove para za ova čuda
-
petarpp
#334 Re: SCnet
Evo nekih mudrosti scneta:
1) zaradite od svoje potrosnje!!!!!?????
2) Kapare se dele ljudima koji su vas doveli, ALI TO SU I DALJE VASE PARE!!!!????
3) Ovo je GENIJALNO NA KUB!!!!??? (Robet govori o svom scnet-u)
4) Danas je BIO GENIJALAN VIKEND!!!!???
5) Mi pravimo najvecu mlm kompaniju IKAD VIDJENU!!!!???
6) Ovo je BIZNIS BROJ JEDAN. NE MOZE VECE OD SVEGA.(Robert Pausic)
7)200 000 registrovanih a NULA DOBRIH POTROSACA. A mi se i dalje ZOVEMO UDRUZENJE POTROSACA!!!!???? (Robert)
Vase KAPARE I AKUMULACIJE sluze da se ISPLACUJE BINARKA od ljudi KOJI SU VAS DOVELI. Vi trebate da DOVODITE nove ljude za vasu binarku!!!!???? (Robert)
9)Vracamo u sistem ljudima 98 posto para!!!???? (potrosacu se uvek vraca samo 0.6 % od bilo kog popusta 5 ili 50%, ostalo ide u piramidu iznad)
10)Ko uplati 200- 1400 evra, garantovano za 6 meseci zaradjuje 100 000 evra, ako ne pametuje nego radi kako mu se kaze!!!???????
1) zaradite od svoje potrosnje!!!!!?????
2) Kapare se dele ljudima koji su vas doveli, ALI TO SU I DALJE VASE PARE!!!!????
3) Ovo je GENIJALNO NA KUB!!!!??? (Robet govori o svom scnet-u)
4) Danas je BIO GENIJALAN VIKEND!!!!???
5) Mi pravimo najvecu mlm kompaniju IKAD VIDJENU!!!!???
6) Ovo je BIZNIS BROJ JEDAN. NE MOZE VECE OD SVEGA.(Robert Pausic)
7)200 000 registrovanih a NULA DOBRIH POTROSACA. A mi se i dalje ZOVEMO UDRUZENJE POTROSACA!!!!???? (Robert)
9)Vracamo u sistem ljudima 98 posto para!!!???? (potrosacu se uvek vraca samo 0.6 % od bilo kog popusta 5 ili 50%, ostalo ide u piramidu iznad)
10)Ko uplati 200- 1400 evra, garantovano za 6 meseci zaradjuje 100 000 evra, ako ne pametuje nego radi kako mu se kaze!!!???????
-
joma64
#335 Re: SCnet
I ja preporučujem onome ko shvata sistem ,što npr mora da razumije da nemoze podići kaparu ,da je mora potrošiti kod FP...Ljudima kao što je Petar nikada nebi preporučio ni 1PP zato što neznaju kako da potroše ni 50e kapare...poslije toliko godina....El_comadante wrote:možeš samo je preporuka od Roberta Paušića da se uplati BM33 a i od Dragana Ličinara koji kaže "bez biznis modela se neide ni na pijacu".joma64 wrote:Da bi se pozicionirao u binarki treba ti 50 e bilo da si ih sakupio potrošnjom(kao npr pike)ili da kaparišeš 50e pa onda tih 50e potrošiš npr kao ovaj PETROV DRUGAR dodajući 950e za taj tv koji košta 1000e ...Znači mozeš koliko ti hoćeš od 50e do 1400e i sve zavisi kako ko vidi sebe u sistemu SCneta Znači mozeš i bez marke avansa,sakupljaš polako i čim sakupiš 50e od popusta eto te u binarci ...Niko ti nebrani da to 4 iznad tebe budu tvoji otac,mati,brat,sestra,sin,punac pa da oni dobiju po 0,5% od tvoje potrošnje ....El_comadante wrote:kazu za BM33 treba dati 2800 KM da se pozicioniras, i opet su to tvoje pare. e sad da bi ih ti izvukao moras potrositi barem 50.000 Km kroz SCnet, a ovi gore iznad samo kupe procente od tvojih kupovina po pola posto.
a druga stvar kao imaš pare na to mnekom računu ali ih nemožeš podići kad i kako ti hočeš
i još jedna stvar nije ovo za "male" ljude ili sitnnu buraniju jer odkud njima 1000 eura za TV kad su plate i paenzije male. npr. minimalna penzija u BiH je oko 340 KM i taman ima on ove para za ova čuda
-
petarpp
#336 Re: SCnet
Dvaput nista je nista, crva nije ni bilo, ti uopste ne znas sine kako se prave avioni. Scnet super genije, svaki otpor je besmislen.
Tako zvuci tvoj odgovor na moje argumente. Tvojih 5-6 istomislenika na ovom forumu kao u zemlju da su propali. Nemoj i ti da pobegnes. Ljudi ovo je forum. Objasnite zasto da se ja vratim u prvi razred i sta ja to ne razumem?
Tako zvuci tvoj odgovor na moje argumente. Tvojih 5-6 istomislenika na ovom forumu kao u zemlju da su propali. Nemoj i ti da pobegnes. Ljudi ovo je forum. Objasnite zasto da se ja vratim u prvi razred i sta ja to ne razumem?
-
El_comadante
#337 Re: SCnet
šta je intereantno? naovde primjere koji se u realnosti barem u BiH nemogu realizovati. u BiH preko scneta nemožeš kupitit televizor, auto i stan a to su navodili kao primjer gdje možeš potrošiti 1400 eura. plus u srbiji nije tačno da elektroprivreda 5% vrača korisnicima scneta nego svima onima koji uredno izmiruju svoje obaveze plus EP kao javno preduzeče nesmje sklapati ugovore takve vrste po zakonu baš zato što su JP.
-
joma64
#338 Re: SCnet
Nisi dobro informisan ... Mozeš npr tv kupiti u DSC doo -10%.GENERAL SERVIS doo -5%,stanovi i poslovni prostori TELEPARTNER doo -10% To su neki od partnera u BIH ...Popuste u drugim drzavama zasad ne koristim pa me neinteresuju...El_comadante wrote:šta je intereantno? naovde primjere koji se u realnosti barem u BiH nemogu realizovati. u BiH preko scneta nemožeš kupitit televizor, auto i stan a to su navodili kao primjer gdje možeš potrošiti 1400 eura. plus u srbiji nije tačno da elektroprivreda 5% vrača korisnicima scneta nego svima onima koji uredno izmiruju svoje obaveze plus EP kao javno preduzeče nesmje sklapati ugovore takve vrste po zakonu baš zato što su JP.
-
petarpp
#339 Re: SCnet
Ko je lud, moze da kupuje stan preko posrednika. Pametan kupi licno od vlasnika po najnizoj mogucoj ceni. Ne da kajmak dele agencija i scnet. Kazi JOMA GENIJE kako covek da ZARADI kupovinom stana?Ajde, daj mi cifre?
Kupac preko scneta placa PUNU CENU za stan od 100 000 evra sa 10 posto popusta (10 000 evra). Taj popust, po uplati se deli sa ljudima koji su ga doveli u scnet na sledeci nacin, da te podseti ovaj prvak, posto se pravis lud i ignorises cinjenice:
1) 1000 ti evra uzme SCnet (1 posto)
2) 2 000 evra ti uzmu 4 coveka iznad koji su te doveli u scnet ( 4 puta po 0,5 posto)
3) 6 000 evra ti scnet uzme za binarku koja takodje placa ljude koji su te doveli.
4) 1000 evra ostaje tebi, ali POSLE NAVODNOG poreza 600 evra!!!!?????
Zaboravih, i agencija uzima procenat a KUPAC SVE PLACA. Koga Joma pravis ludim i vracas u prvi razred, sram te bilo, obraza nemas.
Pametan ode kod vlasnika stana i kupi ga za 80 000 a ne 100 000 evra. Izvini Joma preko GENIJALNOG scneta za 99 400 evra.
Genijalno na kub.
Ovo isto pise na Scnet sajtu. Odlicno znam o cemu pricam, zato me i ignorises.
Za sve ovo tvoj odgovor je bolje 600 evra nego nista, da ja ne znam, ne razumem, da se vratim u prvi razred.
Ajde malo CINJENICE. JA ZNAM da si ti Joma prevarant i ne pisem tebi. Drugi ovo citaju.
Neces valjda da pobegnes sa foruma. Vidim da nisi glupa Joma da se upetljavas u raspravu o ociglednim cinjenicama vec ih ignorises.
Kupac preko scneta placa PUNU CENU za stan od 100 000 evra sa 10 posto popusta (10 000 evra). Taj popust, po uplati se deli sa ljudima koji su ga doveli u scnet na sledeci nacin, da te podseti ovaj prvak, posto se pravis lud i ignorises cinjenice:
2) 2 000 evra ti uzmu 4 coveka iznad koji su te doveli u scnet ( 4 puta po 0,5 posto)
3) 6 000 evra ti scnet uzme za binarku koja takodje placa ljude koji su te doveli.
Zaboravih, i agencija uzima procenat a KUPAC SVE PLACA. Koga Joma pravis ludim i vracas u prvi razred, sram te bilo, obraza nemas.
Pametan ode kod vlasnika stana i kupi ga za 80 000 a ne 100 000 evra. Izvini Joma preko GENIJALNOG scneta za 99 400 evra.
Genijalno na kub.
Za sve ovo tvoj odgovor je bolje 600 evra nego nista, da ja ne znam, ne razumem, da se vratim u prvi razred.
Ajde malo CINJENICE. JA ZNAM da si ti Joma prevarant i ne pisem tebi. Drugi ovo citaju.
Neces valjda da pobegnes sa foruma. Vidim da nisi glupa Joma da se upetljavas u raspravu o ociglednim cinjenicama vec ih ignorises.
-
joma64
#340 Re: SCnet
Nemoj ziv bio više lupati, kad, neznaš evo sad ti se mnogi u Sarajevu smiju ,FP prodaje nove stanove i oni su investitori .O kakvim ti agencijama pričaš....i ja prevarant...Nemogu s tobom nisi moj nivo...petarpp wrote:Ko je lud, moze da kupuje stan preko posrednika. Pametan kupi licno od vlasnika po najnizoj mogucoj ceni. Ne da kajmak dele agencija i scnet. Kazi JOMA GENIJE kako covek da ZARADI kupovinom stana?Ajde, daj mi cifre?
Genijalno na kub.
-
petarpp
#341 Re: SCnet
Ne znam sta se dasava u Sarajevu. Cisto sumljam da govoris istinu, ali nije nemoguce. A cifre nisu tvoj nivo jer su ponizavajuce za kupca stana. Scnet je piramida.
[youtube]https://m.youtube.com/watch?feature=pla ... I6ZVhO6yZ8[/youtube]
https://m.youtube.com/watch?feature=pla ... I6ZVhO6yZ8
[youtube]https://m.youtube.com/watch?feature=pla ... I6ZVhO6yZ8[/youtube]
https://m.youtube.com/watch?feature=pla ... I6ZVhO6yZ8
-
petarpp
#342 Re: SCnet
Zeljka Jovcic: Prvooptuzena i osudjena na 5 godina uslovno sada u Scnetu.
[youtube]https://m.youtube.com/watch?feature=pla ... Msa57k3l-M[/youtube]
[youtube]https://m.youtube.com/watch?feature=pla ... Msa57k3l-M[/youtube]
-
petarpp
#343 Re: SCnet
Greska, moram url
https://m.youtube.com/watch?feature=pla ... Msa57k3l-M
https://m.youtube.com/watch?feature=pla ... Msa57k3l-M
-
petarpp
-
petarpp
-
petarpp
#346 Re: SCnet
Da li se sada svi smeju u Sarajevu meni ili tebi. Ima jos puno video snimaka na netu. Vi nemate obraza i patoloski lazete.
- addem
#347 Re: SCnet
Joma ti definitivno nisi Petrov nivo. Odra te covjek po svim savovima. Cuj kupis stan i zaradis. Hahaha. Neko ce za ovaj Scnet debelo zavrsiti iza resetaka.
-
El_comadante
#348 Re: SCnet
petar daje linkove i konkretne stvari dok joma odgovara kako ovaj to nekonta i tako bez linkova kontra argumenta barem onih kvalitetnih. dakle za sada je petar debelo u pravu.
-
joma64
#349 Re: SCnet
Ako nešto kupiš sa popustom istog trena si zaradio ..Mozda tebe cijene neinteresuju...Tebi su mozda nebitne,,,addem wrote:Joma ti definitivno nisi Petrov nivo. Odra te covjek po svim savovima. Cuj kupis stan i zaradis. Hahaha. Neko ce za ovaj Scnet debelo zavrsiti iza resetaka.
-
joma64
#350 Re: SCnet
Ima na zvaničnom sajtu marketing plan ,a imate ovdje Petrov marketing plan,pa svi koga interesuje mogu uporediti...U Petrovoj binarci ja nebi bio...El_comadante wrote:petar daje linkove i konkretne stvari dok joma odgovara kako ovaj to nekonta i tako bez linkova kontra argumenta barem onih kvalitetnih. dakle za sada je petar debelo u pravu.