Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Stari

#326 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Stari »

Ja se ne mogu oteti utisku da izvjesni igraci dobivaju nesto malo izdasniju minutazu u prvoj postavi reprezentativne selekcije pomalo i zbog zvucnosti imena i prezimena .... Da se mladi i perspektivni Vranjes, Stevanovic, Djuric i ostali zovu recimo Ekrem, Vehbija Idriz ... a ne Ogi, Nemanja ili neznamtijasta ...bogami bi se ipak malo nacekali ovolike minutaze ... kad se samo sjetim Asmira i jos nekih koji i toga koliko su se neki nacekali i nasjedili na klupi dok nisu dobili mjesto na travnjaku ...

Ne zelim reci da Vranjes, Stevanovic, Djuric, Sunjic idr. ne trebaju oovoj reprezentaciji ... to nikako... - Naravno da nam trebaju svi raspolozivi igraci bez obzira na ime i prezime i plemensku pripadnost....ali ali ali ...pustimo da stvari idu svojim , malo prirodnijim, tokom ...pustimo da igrac sazrije za reprezentacije ... pustimo da ispece zanat ...
RIOP

#327 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by RIOP »

Svi nam trebaju ljudi, ali utakmica sa Grčkom nije utakmica za dokazivanje nekog od mladih igrača, i to posebno nekog koji je imao dosta gresaka i u predhodnoj utakmici koja je duplo slabija nego ova sto smo igrali, i samo je sreca da nismo primili gol, jer da smo ga primili onda bi tek bio kriv Vranjes, eto to je problem. Kad damo 4 gola ko Lihtenstajnu izvedi brate Spahu odmori covjeka, a onda ubaci Vranjesa neka se dokazuje, i ostale. Dok opet imamo jednog salihovica koji trenutno nije spreman da igra, a Stevanovic je usao i pokazao da mozes skakati sa svakim, i opali po golu (kako nebitno), i nabaci jednu za onako mlao vremena, ali Salihovic u igri cijelu utakmicu, svi su nekada dobri nekada loši i sa tim se moraju pomiriti i trener i zvjezde.Sjedi ga na klupu dok nedodje sebi...
moa

#328 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by moa »

andr0id wrote:Malo ko ima osmijeh u prvom redu za razliku od drugog.. valja se naguzit.. :lol:

Image
Vedo ga slozi Vranjesu, Miske zahirovicu a ni Salihovicu nije mahane i njemu kez od uha do uha, Samo jadan dzeko nikome nista valjda konta vidjet ce mu ona njegova...
Ajatolah_

#329 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Ajatolah_ »

RIOP wrote:Sto se tice nase ekipe neznam sto Susic nikad nije probao sastav: Begovic, Lulic i Mujdza bekovi, Spaha i jos neko sa njim pozadi, Misimovic, Pjanic, Stevanovic, Zahirovic, Dzeko i Ibisevic, Garantujem da bi razvalili i Grcku da smo imali ovaku ekipu... Falilo nam je prodora sa strane i ubacivanja u 16 centarsutevima...
Pa opet ti fali jedno krilo. Treba tu Salihović, umjesto Zahirovića ili Misketa/Pjanića.
vryzas

#330 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by vryzas »

victom wrote:
juventus wrote:
victom wrote:Ako bude igrao Vranješ, ja neću ni gledat.
Hajd ne pretjeruj molim te.

Po toj logici, ne bi trebali gledati ni kad igraju Pandža ili Spahić. Blesavo skroz.
drug, moram misliti na svoje zdravlje, necu se nervirat zbog Vranješa.
Čoek 5 puta ispucava loptu iz kaznenog, i 5 puta frljoka.

Nek uči fudbal u klubu, a ne u reprezentaciji.

Bolji igraci od Vranjesa su pravili greske na vecim utakmicama...

Jbt. kako ljudi lako zaboravljaju...momak je mlad, treba mu dati podrsku...mi na toj poziciji nemamo puno kvalitetnih opcija!
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#331 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by JoseMujica »

dino_72 wrote:Situacija je bremenito-depresivna, predlazem Mravca kao jedino rješenje :)
:lol: :lol: :lol: ma nisi normalan :lol: :lol: :lol:
de rađe neka kloca Torlaka dovede
juventus

#332 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by juventus »

ja bi Radeljića... :D
zlajaBHF

#333 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by zlajaBHF »

vryzas wrote:

Jbt. kako ljudi lako zaboravljaju...momak je mlad, treba mu dati podrsku...mi na toj poziciji nemamo puno kvalitetnih opcija!
Ima punu podrsku, samo on nije dovoljno dobar i nece biti....to je barem moje misljenje.
On hoce napredovati, to je cinjenica, ali mislim da je toliko los da nikad nece dostici nivo potreban da igra u reprezentaciji koja zeli da bude u 1. ili 2 sesiru....Jer onoliko kikseva napraviti u jednoj utakmici ne moze neko ko je samo "nerovozan" (najsmjesnije mi je kad se taj argument koristi za jednog profesionalnog igraca). Samaras je dobar igrac, ali ljudi moji nije Samaras Aguero ili Messi....Samaras je obican napadac kakvih ima u svakoj ekipi u ligama petice....

Vranjes ima moju punu podrsku i ne treba ga previse kritikovati u medijima, ali ne treba zatvarati oci i gledati da li postoji neka bolja alternativa ili ne...Ako nema, neka igra Vranjes i to je to...
Logovan

#334 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Logovan »

JoseMujica wrote:
dino_72 wrote:Situacija je bremenito-depresivna, predlazem Mravca kao jedino rješenje :)
:lol: :lol: :lol: ma nisi normalan :lol: :lol: :lol:
de rađe neka kloca Torlaka dovede
Torlak je daleko od kloca. :wink:

juventus@ :lol: Gdje je taj Radeljić uopšte? :-)
mikogoago

#335 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by mikogoago »

Kad smo kod zelja ja bi Kim Kardasian :D
Last edited by mikogoago on 15/10/2012 13:32, edited 1 time in total.
moa

#336 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by moa »

Pa susisc kao trener nije smio pustit Vranjesa da igra iz prostog razloga sto par ovakvih gresaka mogu sprzit momka.
Hajmo bosnooooooooo!!! :bih: :bih: eh da i Hercegovinooooooooo
Comrad

#337 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Comrad »

Gdje ste selektori, nije vas odavno bilo :D
moa

#338 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by moa »

Comrad wrote:Gdje ste selektori, nije vas odavno bilo :D
Evo nas :mrgreen: :mrgreen: ja bi supica stavio na mjesto stopera :D :dance: :dance:
vryzas

#339 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by vryzas »

zlajaBHF wrote:
vryzas wrote:

Ima punu podrsku, samo on nije dovoljno dobar i nece biti....to je barem moje misljenje.
On hoce napredovati, to je cinjenica, ali mislim da je toliko los da nikad nece dostici nivo potreban da igra u reprezentaciji koja zeli da bude u 1. ili 2 sesiru....Jer onoliko kikseva napraviti u jednoj utakmici ne moze neko ko je samo "nerovozan" (najsmjesnije mi je kad se taj argument koristi za jednog profesionalnog igraca). Samaras je dobar igrac, ali ljudi moji nije Samaras Aguero ili Messi....Samaras je obican napadac kakvih ima u svakoj ekipi u ligama petice....

Vranjes ima moju punu podrsku i ne treba ga previse kritikovati u medijima, ali ne treba zatvarati oci i gledati da li postoji neka bolja alternativa ili ne...Ako nema, neka igra Vranjes i to je to...

Poenta price sa dodatkom da je za ovaj dio odgovoran selektor!

Nemamo puno opcija na stoperu i sada se "bacaju u vatru" neki igraci koji mozda nemaju TAJ kvalitet. Selektor je kiksao sa pozivima u nekim prijateljskim utakmicama...zvao tri-cetri vezna, a nama fale stoperi i bekovi :-) :-)
zlajaBHF

#340 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by zlajaBHF »

vryzas wrote:
zlajaBHF wrote:
vryzas wrote:

Poenta price sa dodatkom da je za ovaj dio odgovoran selektor!

Nemamo puno opcija na stoperu i sada se "bacaju u vatru" neki igraci koji mozda nemaju TAJ kvalitet. Selektor je kiksao sa pozivima u nekim prijateljskim utakmicama...zvao tri-cetri vezna, a nama fale stoperi i bekovi :-) :-)
E tu se naravno potpuno slazemo...
Jbg, kod nas se jos oko repke ne radi na profesionalan nacin kakav bi trebao biti i kakav vlada u ostalim iole ozbiljnim ekipama...ali sta je tu je
Mustang1

#341 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Mustang1 »

A sta je sa Sergejom Jakirevicem ? :D
Herr Flick

#342 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Herr Flick »

Bubalo1 wrote:A sta je sa Sergejom Jakirevicem ? :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tkd

#343 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Tkd »

Vratite nam također i Stojana Vranješa koji je bez kluba. Možda bi imao klub da nije igrao za nas i famoznih makazica. :D
Edin H.

#344 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Edin H. »

Primjetio sam i ja da su pojedinci prestali pratiti Sergejov napredak odkad je presao u NK Radnik - Sesvete :oops:
Stari

#345 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Stari »

Strah me je i pomisliti na kombinaciju da mi tucemo Litvance sutra a da istovremeno Slovaci i
Grci podjele bodove ... To bi otvorilo vrata explicitnim scenama euforije uoci susreta u martu protiv Grka ... jer pobjeci Grcima (i Slovacima) vec sad bod ili dva ...znacilo bi da Grci u Zenici na proljece jednostavno ne smiju izgubiti utakmicu ... jer u protivnom ...mislim, to bi takodjer znacilo da mi ...kad bi ih nekako uprkos svemu tome ipak pobijedili , prakticki vec zakoracili u besmrtnost, ... euforija se ne bi smirila sve do ljeta gospodnjeg 2014 gdje bi kulminirala ... negdje na nekoj plazi ... pod tropskim suncem ...u klinchu sa nekom mulatkinjom ... :-) :D :cry: :skoljka: :mrgreen:

Ne ... necemo sad o tome ...prerano je....a to se vjerovatno niti nece desiti.
Mustang1

#346 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Mustang1 »

Zahtjevam pravdu za Sergeja i bojkot svih utakmica dok isti zasluzeno ne dobije ponovni poziv u reprezentaciju !
drug profi

#347 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by drug profi »

Samo da sa tribina ne pocnu uvrede Vranjesu ako pokaze nesigurnost. Iza svakog momka na terenu moramo svi stati.
Bice ovo gurava utakmica, bojim se. Ako veza zakaze i ne bude lopti naprijed, bice i nervoze pa i gresaka. Neka bude 1:0, ja sretan.
mikogoago

#348 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by mikogoago »

Sta se sekirate i onako ode sve u helach 21.12.2012.g.Tako kazu Maje. :mrgreen:
veljaca

#349 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by veljaca »

Valja nama preko Litvanije ....

Sretno Reprezentaciji Drzave Bosne i Hercegovine .... :bih:
Edin H.

#350 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Edin H. »

Stari wrote:Strah me je i pomisliti na kombinaciju da mi tucemo Litvance sutra a da istovremeno Slovaci i
Grci podjele bodove ... To bi otvorilo vrata explicitnim scenama euforije uoci susreta u martu protiv Grka ... jer pobjeci Grcima (i Slovacima) vec sad bod ili dva ...znacilo bi da Grci u Zenici na proljece jednostavno ne smiju izgubiti utakmicu ... jer u protivnom ...mislim, to bi takodjer znacilo da mi ...kad bi ih nekako uprkos svemu tome ipak pobijedili , prakticki vec zakoracili u besmrtnost, ... euforija se ne bi smirila sve do ljeta gospodnjeg 2014 gdje bi kulminirala ... negdje na nekoj plazi ... pod tropskim suncem ...u klinchu sa nekom mulatkinjom ... :-) :D :cry: :skoljka: :mrgreen:

Ne ... necemo sad o tome ...prerano je....a to se vjerovatno niti nece desiti.
Najvjerovatnije se hoce desiti, ali uopste ne vidim razloga preranoj euforiji.
Jos uvijek idemo svima osim Grcima i Linhenstajnu u goste, a ne vidim razloga zasto Grci u punom sastavu se ne mogu nadati 3 boda u Zenici.
Locked