Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
shbc

#326 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by shbc »

BlueBlood wrote:
leškarenje wrote:Brkaju se price,ima ih i kod nas ko i svugdje...ali kod nas nisu zagrljeni na svakoj presici sa igracima i trenerom :zzzz: sramota,bruka..."navijacka policija" :P
Nemoj da trazim i postavljam sliku Cele rahmetli sa igracima ti, trenerom i upravom na presicama. Mnogo je retardirano za grupu koja ima najvise krivicnih prijava govoriti "navijacka policija". Dizete ubici parolu podrske a spominjete kriminalce. Meni bi bila veca bruka da danas nisam bio uz svoj klub a da po internetu glumim navijaca.
Ovo zadnja dva dana stalno citam... Blago nama ako se i u ovome sad takmicite. Bas smo u dobrim rukama ostavili tribine (i jednu i drugu) :roll:
tataćusak

#327 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by tataćusak »

BlueBlood wrote:
leškarenje wrote:Brkaju se price,ima ih i kod nas ko i svugdje...ali kod nas nisu zagrljeni na svakoj presici sa igracima i trenerom :zzzz: sramota,bruka..."navijacka policija" :P
Nemoj da trazim i postavljam sliku Cele rahmetli sa igracima ti, trenerom i upravom na presicama. Mnogo je retardirano za grupu koja ima najvise krivicnih prijava govoriti "navijacka policija". Dizete ubici parolu podrske a spominjete kriminalce. Meni bi bila veca bruka da danas nisam bio uz svoj klub a da po internetu glumim navijaca.
Nekih stvari treba sve da nas je stid :cry:
BlueBlood

#328 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by BlueBlood »

nema me tamo wrote:Po prici se vidi da si poceo aktivno pratit Želju poslije 2011 vjerovatno.

Blue Blood ne, nisam bio u Zvorniku danas, al' vjerovatno imam gostovanja kao ti domacih.
Evropa se posjetila isto.

jebo evropu, meni su vise ultra ova nasa sela na koja niko nece da ide 8-)
BlueBlood

#329 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by BlueBlood »

shbc wrote:
BlueBlood wrote:
Ovo zadnja dva dana stalno citam... Blago nama ako se i u ovome sad takmicite. Bas smo u dobrim rukama ostavili tribine (i jednu i drugu) :roll:
gdje si procitao da sam ovo iznio kao neku pohvalu? Ovo je samo cinjenica, procitaj ponovo recenicu
shbc

#330 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by shbc »

BlueBlood wrote:gdje si procitao da sam ovo iznio kao neku pohvalu? Ovo je samo cinjenica, procitaj ponovo recenicu
Na osnovu cega je cinjenica? Jeste li to radili istrazivanje po sudovima sirom drzave?

Kada ovako nesto izneses, a jako dobro znas da niko zapravo nema pravu informaciju o istom, onda je to hvaljenje i nista vise. U fazonu: "Znam 10 ljudi koji imaju krivicne prijave, sigurno ih imamo najvise. Najzajebaniji smo u drzavi. A oni nas prozivaju da radimo sa policijom."
nema me tamo

#331 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by nema me tamo »

BlueBlood wrote:
nema me tamo wrote:Po prici se vidi da si poceo aktivno pratit Želju poslije 2011 vjerovatno.

Blue Blood ne, nisam bio u Zvorniku danas, al' vjerovatno imam gostovanja kao ti domacih.
Evropa se posjetila isto.

jebo evropu, meni su vise ultra ova nasa sela na koja niko nece da ide 8-)
Slabo se više ide. ranije nisam propuštao...

Dok su danas udarile obaveze s svih strana pa se ne može više pratit u stopu..
Pare isto problem ne može se provodit i ici na gostovanja stalno subotom..

A i nema više 70 posto ekipe što je išla u tim ranijim sezonama nakon zapada odma..
ellaxaz

#332 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by ellaxaz »

Ovo u Zvorniku je klasična namještaljka s murijom. Albanski humor je očito ostavio trajne posljedice.
Podrška za pitare u Zvorniku.
agnostic_front

#333 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by agnostic_front »

I ja to kontam. Ne može ba baš onako ofirno neko hodati po terenu i ulaziti u teren, koliko god je ovo sve smijurija od lige.
nema me tamo

#334 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by nema me tamo »

Ma Može baš onako ofirno neko hodat, ni prvi ni zadni put vjerujte..
To su ti mali gradovi šibicar je to najbolje objasnio svi su na Ti..

još kad im dođu balije iz Sarajeva samo gledaju kako da napakoste nisu oni jedini tako je i u zapadnom Mostaru ocigledno i u Istocnom..
Jednostavno u svakom dijelu ove države se dešava ovo..
Još kad neko kaze što mu ne skoce polome ga, a ograda 2 i po metra s 20 kornjaca u čošku s obezbjeđenjem.

A ova pičkica bi samo uhvatila maglu i prenocilo bi u stanici 10tak likova.
agnostic_front

#335 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by agnostic_front »

Dobro, ja ne idem na gostovanja, ne znam, ali ja ne znam da se nekad ovako nešto desilo.
nema me tamo

#336 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by nema me tamo »

Pa i nije baš ovako da je neki pojedinac krenuo skinut ljiljane ili bilo koju zastavu..
A provociranja ove vrste je bilo bezbroj...
agnostic_front

#337 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by agnostic_front »

OK provociranje, to i razumijem, ali ovaj ništa nije progovorio, priča sa redarima, i onda hladno prema zastavi.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#338 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by bordo gandalf »

BlueBlood wrote:
bordo gandalf wrote::lol: :lol:
Image

Pao na sarajvu prebio rodjenog amidzu
Dobar dobar :thumbup:
north

#339 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by north »

Pa @todd je postavio sliku, ako je to taj...bio ili je još uvijek pripadnik specijalne policije koji kao svaki primitivni troprstaš drka na majčicu Srbiju i Rusiju i živi još XVI vijeku..pa ovi drotovi su mu vjerovatno jarani s krsne slave :oops: ....vidi se kako ga "grubo" odvode :oops: ....Samo neko bez mozga ili balavac koji drka na turske huligane može reći da je trebalo uletiti, ovo ili ono...pa četalji bi jedva dočekali to...u slučaju višebrojnog ulijetanja i pravih nereda scenario bi bio: povlačenje igrača Drine u svlačionicu, prekid utakmice, službena registracija do ujutro bi bila 3-0 za domaćina, par hiljada maraka kazne za FCS, i kao šlag na tortu bi bile desetine privedenih i još više izubijanih i prebijenih da neke ni rođena majka ne bi prepoznala...Bezbeli je trebalo uletiti, lako je palamuditi iza tastature :oops:
afafaf

#340 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by afafaf »

north wrote:Pa @todd je postavio sliku, ako je to taj...bio ili je još uvijek pripadnik specijalne policije koji kao svaki primitivni troprstaš drka na majčicu Srbiju i Rusiju i živi još XVI vijeku..pa ovi drotovi su mu vjerovatno jarani s krsne slave :oops: ....vidi se kako ga "grubo" odvode :oops: ....Samo neko bez mozga ili balavac koji drka na turske huligane može reći da je trebalo uletiti, ovo ili ono...pa četalji bi jedva dočekali to...u slučaju višebrojnog ulijetanja i pravih nereda scenario bi bio: povlačenje igrača Drine u svlačionicu, prekid utakmice, službena registracija do ujutro bi bila 3-0 za domaćina, par hiljada maraka kazne za FCS, i kao šlag na tortu bi bile desetine privedenih i još više izubijanih i prebijenih da neke ni rođena majka ne bi prepoznala...Bezbeli je trebalo uletiti, lako je palamuditi iza tastature :oops:

Nisam bio danas al da su dvojica uletila da najure samo malo cetalja i mogli su se vratiti na tribinu. Slazem se da je lako palamuditi iza tastature ali ne treba glumiti huligana i slicno pa kad treba uletit, primit batine nesto kalkulisat.

A da se moglo žustrije reagovat, moglo se
Anestezija

#341 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by Anestezija »

Danas ko je bio vidio je da su specijalci jedva cekali da mi krenemo,na ulazu pretres govori lola sto ce ti gvozdene pare u dzepu... :lol: Oni indijanci sa srpskom zastavom nekom mašu,govore Turciii :lol: Koje sve vukojebine imaju ekipe,jedva cekam smanjenje lige i neke normalne utakmice bez gluposti.
Logovan

#342 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by Logovan »

agnostic_front wrote:I ja to kontam. Ne može ba baš onako ofirno neko hodati po terenu i ulaziti u teren, koliko god je ovo sve smijurija od lige.
Da hoće prošetati i pokušati ukrasti ljiljane na Hasetu/Grbavici, volio bih to vidjeti.

Muda skupi samo u svom selu. :oops:
BlueBlood

#343 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by BlueBlood »

Image

...gledam ovu sliku i ne vjerujem :roll: pustite pricu "lahko je preko tastature, klub bi dobio kaznu, bila murija pored..." lik vam trga zastavu, vas 100+ zid visok metar a samo ga popljuvali :roll:

...vidi se da je namjestaljka al moglo se zustrije reagovati
Logovan

#344 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by Logovan »

Jebi ga jarane, da je neko uletio dobio bi batine da ne bi na nogama mogao stajati narednih mjesec dana. Drotovi su bili desno od tribine i samo čekali hoće li neko uletiti da ga namlate. A i naš zatupljeni narod ima ono standardno razmišljanje, a to je da su uletili onda bi bili najveći problem u državi, pokretale bi emisije o navijačkim grupama koje prave probleme, itd, itd.
Klub bi ispaštao zbog ulijetanja pojedinaca. Hajde što bi dobili novčanu kaznu, nego što bi možda bila prekinuta utakmica i onda bi ga možda popušili za zelenim stolom.
Ja bih volio da su uletili, pa da su prebili četnika na mrtvo, ali imaju ova sranja što bi se izdešavala ako bi se odlučilo na ulijetanje.

Ovo samo govori koliki smo taoci u svojoj ligi. Četnici i slični kolo vode.
nema me tamo

#345 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by nema me tamo »

Svjestan si da ima visine 2 i po metra?
Svjestan si da bi 10tak likova preskocilo i da bi ih pendreci odma docekali?

Dok bi ovaj na prvi znak skakanja preko ograde odma pobjegao na drugu stranu i toga si svjestan?
Jaa sam još luđi što pokušavam nešto dokazat na klix forumu i liku koji nije nikad ucestvovao u tuci s policijom.
Labirint

#346 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by Labirint »

afafaf wrote:
north wrote:Pa @todd je postavio sliku, ako je to taj...bio ili je još uvijek pripadnik specijalne policije koji kao svaki primitivni troprstaš drka na majčicu Srbiju i Rusiju i živi još XVI vijeku..pa ovi drotovi su mu vjerovatno jarani s krsne slave :oops: ....vidi se kako ga "grubo" odvode :oops: ....Samo neko bez mozga ili balavac koji drka na turske huligane može reći da je trebalo uletiti, ovo ili ono...pa četalji bi jedva dočekali to...u slučaju višebrojnog ulijetanja i pravih nereda scenario bi bio: povlačenje igrača Drine u svlačionicu, prekid utakmice, službena registracija do ujutro bi bila 3-0 za domaćina, par hiljada maraka kazne za FCS, i kao šlag na tortu bi bile desetine privedenih i još više izubijanih i prebijenih da neke ni rođena majka ne bi prepoznala...Bezbeli je trebalo uletiti, lako je palamuditi iza tastature :oops:

Nisam bio danas al
... to ti daje legitimno pravo da pametuješ šta je trebalo kao što svako može u ovoj usranoj državi držati predavanja i vazove udobno zavaljen u fotelju... Da, trebalo je, trebali su ga vijati sve do klupskih prostorija po mogućnosti popaliti pola Zvornika, silovati pola srpske nejači, otkinuti krst sa crkve presvete bogorodice trojanske i još da su imali sreće pa da nalete na cigane i groblje usput i njih pobiju, i otmu belgrade boysima udarni trans... da, sve su to trebali a da se dogodio novi Oliver Knezović pisali bi onda statuse i licemjerno žalili ... FUJ !!!
Charuga
Globalni moderator

#347 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by Charuga »

afafaf wrote:Nisam bio danas al da su dvojica uletila da najure samo malo cetalja i mogli su se vratiti na tribinu.
Vratili bi se na tribinu al' u ku..u. Završili bi namarisani u policiji, dobili bi kazne i onda bi tek bili pušteni da idu u Sarajevo. S tim da bi sve to izazvalo još neke lančane reakcije i vjerovatno se ne bi na tome završilo.
afafaf

#348 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by afafaf »

Ja sam samo naveo kako izgleda preko ove slike, ovi redari su za kurca i oni ni cemu ne sluze a specijalci su se pojavili 15 sekundi nakon sto je otrgno zastavo.

A ovo sve pricam zbog cinjenice da se uletilo protiv Zvijezde u Gradačcu da se rasprave neke stvari sa redarom.
Logovan

#349 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by Logovan »

Charuga wrote:
afafaf wrote:Nisam bio danas al da su dvojica uletila da najure samo malo cetalja i mogli su se vratiti na tribinu.
Vratili bi se na tribinu al' u ku..u. Završili bi namarisani u policiji, dobili bi kazne i onda bi tek bili pušteni da idu u Sarajevo. S tim da bi sve to izazvalo još neke lančane reakcije i vjerovatno se ne bi na tome završilo.
:thumbup: Džaba objašnjavati.
supercali

#350 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine

Post by supercali »

pa ovo su ti acab klinci palci
trebo je uletiti neko da pokaze ovom ko je gazda
a kad bi ga specijalci uhvatili koji stoje mozda nekoliko metara lijevo od tribine bi bilo policija govna i sl
a osim toga ne ide na utakmicu i onda pocne pisati ovdje kako je trebalo
Post Reply