Smiješna strana izbora - all about
- bach
#326 Re: Smiješna strana izbora - all about
Brzo daljinski u ruke, na TVSA počinje debata sa kandidatima iz Trnova...
Snimaj ko može...
Snimaj ko može...
- gidora
#327 Re: Smiješna strana izbora - all about
bach wrote:Brzo daljinski u ruke, na TVSA počinje debata sa kandidatima iz Trnova...
Snimaj ko može...
-
asdf1
#328 Re: Smiješna strana izbora - all about
Sutra na rtvze gledamo Mirada. Mislim da emisija počinje u 20:00, ali nisam 100% siguran.
- gidora
#329 Re: Smiješna strana izbora - all about
Nisam u mogućnosti da gledam,molim svakog onog ko može snimitiasdf1 wrote:Sutra na rtvze gledamo Mirada. Mislim da emisija počinje u 20:00, ali nisam 100% siguran.
- Sarah24
#330 Re: Smiješna strana izbora - all about
tf2_spy wrote:
spektakl počinje na 0:37
- O'zone
- Globalni moderator
#331 Re: Smiješna strana izbora - all about
bach wrote:Brzo daljinski u ruke, na TVSA počinje debata sa kandidatima iz Trnova...
Snimaj ko može...
- Tayyip
#332 Re: Smiješna strana izbora - all about
na bht-u upravo završena emisija sa kandidatima za sarajevske opštine. ubjedljivi pobjednik milivoje čabarkapa kandidat za načelnika novog sarajeva ispred snsd-a i ostalih stranaka sa srpskim predznakom. kaže frajer u novom sarajevu postoji samo vilsonovo kao ulica gdje se mogu osvježiti pluća
dalje hoće da vrati želju na puteve stare slave i da izmjesti željezničku stanicu u rajlovac i tako zaposli 20 000 ljudi
plako sam 
-
Doktor29
#333 Re: Smiješna strana izbora - all about
Gledao sam, jesi li primjetio prelaz na Banja Luku, da vrati socijalisticka ovlascenja policiji, apsolutni pobjednikTayyip wrote:na bht-u upravo završena emisija sa kandidatima za sarajevske opštine. ubjedljivi pobjednik milivoje čabarkapa kandidat za načelnika novog sarajeva ispred snsd-a i ostalih stranaka sa srpskim predznakom. kaže frajer u novom sarajevu postoji samo vilsonovo kao ulica gdje se mogu osvježiti plućadalje hoće da vrati želju na puteve stare slave i da izmjesti željezničku stanicu u rajlovac i tako zaposli 20 000 ljudi
![]()
![]()
plako sam
- Tayyip
#334 Re: Smiješna strana izbora - all about
milivoje izdominiroDoktor29 wrote:Gledao sam, jesi li primjetio prelaz na Banja Luku, da vrati socijalisticka ovlascenja policiji, apsolutni pobjednikTayyip wrote:na bht-u upravo završena emisija sa kandidatima za sarajevske opštine. ubjedljivi pobjednik milivoje čabarkapa kandidat za načelnika novog sarajeva ispred snsd-a i ostalih stranaka sa srpskim predznakom. kaže frajer u novom sarajevu postoji samo vilsonovo kao ulica gdje se mogu osvježiti plućadalje hoće da vrati želju na puteve stare slave i da izmjesti željezničku stanicu u rajlovac i tako zaposli 20 000 ljudi
![]()
![]()
plako sam
a u stopu ga je pratio hrenovica i ona cura iz novog grada
-
Doktor29
#335 Re: Smiješna strana izbora - all about
Nije veca dominacija zabiljezena od debatne emisije na kantonalnoj televiziji gdje kandidat SBB-a na pitanje o obrazovanju odgovara kako planira odtvoriti privatnu skolu jahanjaTayyip wrote:milivoje izdominiroDoktor29 wrote:Gledao sam, jesi li primjetio prelaz na Banja Luku, da vrati socijalisticka ovlascenja policiji, apsolutni pobjednikTayyip wrote:na bht-u upravo završena emisija sa kandidatima za sarajevske opštine. ubjedljivi pobjednik milivoje čabarkapa kandidat za načelnika novog sarajeva ispred snsd-a i ostalih stranaka sa srpskim predznakom. kaže frajer u novom sarajevu postoji samo vilsonovo kao ulica gdje se mogu osvježiti plućadalje hoće da vrati želju na puteve stare slave i da izmjesti željezničku stanicu u rajlovac i tako zaposli 20 000 ljudi
![]()
![]()
plako sam
![]()
![]()
a u stopu ga je pratio hrenovica i ona cura iz novog gradapriča onaj pedijatar iz centra o psima lutalicama i parkovima, očekuje se da se ona samo nadoveže na tu diskusiju kad kraljica hladno "ugrožena je i avijacija i policija, niko nema beneficirani radni staž"
![]()
treba ko da se uradila nečim prije emisije
Jesi primjetio tezu da zagrade djecu u parkove i tako ih zastite od pasa
-
BHF80
#336 Re: Smiješna strana izbora - all about
a pomozite mi rec onaj zaim kako ono rece saveza za budzet i buducnosta vako nesto oplaka
- Tayyip
#337 Re: Smiješna strana izbora - all about
morao sam mu ime zapamtiti, alen ramić sbbDoktor29 wrote:
Nije veca dominacija zabiljezena od debatne emisije na kantonalnoj televiziji gdje kandidat SBB-a na pitanje o obrazovanju odgovara kako planira odtvoriti privatnu skolu jahanja![]()
![]()
![]()
Jesi primjetio tezu da zagrade djecu u parkove i tako ih zastite od pasa![]()
![]()
možda je onaj lik pomiješao pariške parkove sa zatvorima
-
Doktor29
#338 Re: Smiješna strana izbora - all about
Sve je moguce ali veceras je lik pokazao totalnu dominaciju, kao Ramic prije neku noc a ova kada ovu prenese na avijaciju, gotov sam bioTayyip wrote:morao sam mu ime zapamtiti, alen ramić sbbDoktor29 wrote:
Nije veca dominacija zabiljezena od debatne emisije na kantonalnoj televiziji gdje kandidat SBB-a na pitanje o obrazovanju odgovara kako planira odtvoriti privatnu skolu jahanja![]()
![]()
![]()
Jesi primjetio tezu da zagrade djecu u parkove i tako ih zastite od pasa![]()
![]()
![]()
možda je onaj lik pomiješao pariške parkove sa zatvorima
- gidora
#339 Re: Smiješna strana izbora - all about
Tayyip wrote:na bht-u upravo završena emisija sa kandidatima za sarajevske opštine. ubjedljivi pobjednik milivoje čabarkapa kandidat za načelnika novog sarajeva ispred snsd-a i ostalih stranaka sa srpskim predznakom. kaže frajer u novom sarajevu postoji samo vilsonovo kao ulica gdje se mogu osvježiti plućadalje hoće da vrati želju na puteve stare slave i da izmjesti željezničku stanicu u rajlovac i tako zaposli 20 000 ljudi
![]()
![]()
plako sam
Ma nisam gledao
gonte se u pm
- bogumila
#340 Re: Smiješna strana izbora - all about
ovo je sve za vatrenih ulica.. ili skoro sve.. milivoje ubjedljivi pobjednik, slijedi onaj stari s plavim ocima sto zaboravi pitanje dok ukljuci mikrofon, pa onda onaj brko cini mi se hrenovica, taj upamti pitanje ali ga ne razumije.. jedna opsta divota i prosperitet.. sto reko onaj cigo s vatrenih ulica, pita ga sta biste vi pozelili gradjanima sarajeva, kaze cigo "zdravstvo, jedinstvo, finoca i inteligencija".. to mi se cini ko prigodan komentar na ovu citavu emisiju 
-
Doktor29
#341 Re: Smiješna strana izbora - all about
Milivoje = dominacija ali sam primjetio da bi ukinuo entitetsku policiju, ne znam sta ce mu Dodik reci na tobogumila wrote:ovo je sve za vatrenih ulica.. ili skoro sve.. milivoje ubjedljivi pobjednik, slijedi onaj stari s plavim ocima sto zaboravi pitanje dok ukljuci mikrofon, pa onda onaj brko cini mi se hrenovica, taj upamti pitanje ali ga ne razumije.. jedna opsta divota i prosperitet.. sto reko onaj cigo s vatrenih ulica, pita ga sta biste vi pozelili gradjanima sarajeva, kaze cigo "zdravstvo, jedinstvo, finoca i inteligencija".. to mi se cini ko prigodan komentar na ovu citavu emisiju
- tm-maglaj
#342 Re: Smiješna strana izbora - all about

i posusje ko sokolac.. palite se svjetla velegrada!

- kadinica
#343 Re: Smiješna strana izbora - all about
meni je avijacija izjava stoljeća 
-
thEnd
#344 Re: Smiješna strana izbora - all about
jaka je bila i ona od Backovica, " Budzetom za boljitak" 
- hepekcina
#345 Re: Smiješna strana izbora - all about
i kad se neko čudi Miradu
pa Mirad je legenda koja zna šta hoće kakvih sve budala na listama ima, potpuno izgubljenih u vremenu i prostoru
hebo te život nadrealisti su nam postali stvarnost....e jesmo se smijali sad nam je prisjelo
hebo te život nadrealisti su nam postali stvarnost....e jesmo se smijali sad nam je prisjelo
- gidora
#346 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ma Mirad jasno sve kaže nema zamotavanjahepekcina wrote:i kad se neko čudi Miradupa Mirad je legenda koja zna šta hoće kakvih sve budala na listama ima, potpuno izgubljenih u vremenu i prostoru
-
Doktor29
#347 Re: Smiješna strana izbora - all about
Kako je prenese, ona se sredila necim prije emisijekadinica wrote:meni je avijacija izjava stoljeća
-
korisnik_ca
#348 Re: Smiješna strana izbora - all about
Hahahaha, oplakah...Sarah24 wrote:tf2_spy wrote:
spektakl počinje na 0:37
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"stvarajte govna i gušite su u govnama"
- Tayyip
#349 Re: Smiješna strana izbora - all about
zaboravio sam, kad sam neki dan na ftv-u polije popodnevnih vijesti na neposrednom obraćanju kandidata vidio kemicu (nezavisna lista za grad) bilo je otaj rad 

- hape
#350 Re: Smiješna strana izbora - all about
Imam nazalost samo FB link, ko se razumije u ovo neka prebaci nekako na youtube.
Za ovog covjeka treba glasati. On bas zna svoj posao.
Za ovog covjeka treba glasati. On bas zna svoj posao.