Smiješna strana izbora - all about

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
bach

#326 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by bach »

Brzo daljinski u ruke, na TVSA počinje debata sa kandidatima iz Trnova...

Snimaj ko može...
gidora

#327 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by gidora »

bach wrote:Brzo daljinski u ruke, na TVSA počinje debata sa kandidatima iz Trnova...

Snimaj ko može...
:razz:
asdf1

#328 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by asdf1 »

Sutra na rtvze gledamo Mirada. Mislim da emisija počinje u 20:00, ali nisam 100% siguran.
gidora

#329 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by gidora »

asdf1 wrote:Sutra na rtvze gledamo Mirada. Mislim da emisija počinje u 20:00, ali nisam 100% siguran.
Nisam u mogućnosti da gledam,molim svakog onog ko može snimiti :razz:
:bih:
Sarah24

#330 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Sarah24 »

tf2_spy wrote:

spektakl počinje na 0:37 :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
O'zone
Globalni moderator

#331 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by O'zone »

bach wrote:Brzo daljinski u ruke, na TVSA počinje debata sa kandidatima iz Trnova...

Snimaj ko može...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tayyip

#332 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Tayyip »

na bht-u upravo završena emisija sa kandidatima za sarajevske opštine. ubjedljivi pobjednik milivoje čabarkapa kandidat za načelnika novog sarajeva ispred snsd-a i ostalih stranaka sa srpskim predznakom. kaže frajer u novom sarajevu postoji samo vilsonovo kao ulica gdje se mogu osvježiti pluća :lol: dalje hoće da vrati želju na puteve stare slave i da izmjesti željezničku stanicu u rajlovac i tako zaposli 20 000 ljudi :lol: :lol: :lol: plako sam :lol:
Doktor29

#333 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Doktor29 »

Tayyip wrote:na bht-u upravo završena emisija sa kandidatima za sarajevske opštine. ubjedljivi pobjednik milivoje čabarkapa kandidat za načelnika novog sarajeva ispred snsd-a i ostalih stranaka sa srpskim predznakom. kaže frajer u novom sarajevu postoji samo vilsonovo kao ulica gdje se mogu osvježiti pluća :lol: dalje hoće da vrati želju na puteve stare slave i da izmjesti željezničku stanicu u rajlovac i tako zaposli 20 000 ljudi :lol: :lol: :lol: plako sam :lol:
Gledao sam, jesi li primjetio prelaz na Banja Luku, da vrati socijalisticka ovlascenja policiji, apsolutni pobjednik :lol:
Tayyip

#334 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Tayyip »

Doktor29 wrote:
Tayyip wrote:na bht-u upravo završena emisija sa kandidatima za sarajevske opštine. ubjedljivi pobjednik milivoje čabarkapa kandidat za načelnika novog sarajeva ispred snsd-a i ostalih stranaka sa srpskim predznakom. kaže frajer u novom sarajevu postoji samo vilsonovo kao ulica gdje se mogu osvježiti pluća :lol: dalje hoće da vrati želju na puteve stare slave i da izmjesti željezničku stanicu u rajlovac i tako zaposli 20 000 ljudi :lol: :lol: :lol: plako sam :lol:
Gledao sam, jesi li primjetio prelaz na Banja Luku, da vrati socijalisticka ovlascenja policiji, apsolutni pobjednik :lol:
milivoje izdominiro :lol: :thumbup:
a u stopu ga je pratio hrenovica i ona cura iz novog grada :lol: priča onaj pedijatar iz centra o psima lutalicama i parkovima, očekuje se da se ona samo nadoveže na tu diskusiju kad kraljica hladno "ugrožena je i avijacija i policija, niko nema beneficirani radni staž" :lol: :lol: treba ko da se uradila nečim prije emisije
Doktor29

#335 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Doktor29 »

Tayyip wrote:
Doktor29 wrote:
milivoje izdominiro :lol: :thumbup:
a u stopu ga je pratio hrenovica i ona cura iz novog grada :lol: priča onaj pedijatar iz centra o psima lutalicama i parkovima, očekuje se da se ona samo nadoveže na tu diskusiju kad kraljica hladno "ugrožena je i avijacija i policija, niko nema beneficirani radni staž" :lol: :lol: treba ko da se uradila nečim prije emisije
Nije veca dominacija zabiljezena od debatne emisije na kantonalnoj televiziji gdje kandidat SBB-a na pitanje o obrazovanju odgovara kako planira odtvoriti privatnu skolu jahanja :lol: :lol: :lol:
Jesi primjetio tezu da zagrade djecu u parkove i tako ih zastite od pasa :lol: :lol: :lol:
BHF80

#336 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by BHF80 »

a pomozite mi rec onaj zaim kako ono rece saveza za budzet i buducnosta vako nesto oplaka
Tayyip

#337 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Tayyip »

Doktor29 wrote:
Nije veca dominacija zabiljezena od debatne emisije na kantonalnoj televiziji gdje kandidat SBB-a na pitanje o obrazovanju odgovara kako planira odtvoriti privatnu skolu jahanja :lol: :lol: :lol:
Jesi primjetio tezu da zagrade djecu u parkove i tako ih zastite od pasa :lol: :lol: :lol:
morao sam mu ime zapamtiti, alen ramić sbb :lol:
možda je onaj lik pomiješao pariške parkove sa zatvorima :lol:
Doktor29

#338 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Doktor29 »

Tayyip wrote:
Doktor29 wrote:
morao sam mu ime zapamtiti, alen ramić sbb :lol:
možda je onaj lik pomiješao pariške parkove sa zatvorima :lol:
Sve je moguce ali veceras je lik pokazao totalnu dominaciju, kao Ramic prije neku noc a ova kada ovu prenese na avijaciju, gotov sam bio :lol: :lol:
gidora

#339 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by gidora »

:lol:
Ma nisam gledao
gonte se u pm
bogumila

#340 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by bogumila »

ovo je sve za vatrenih ulica.. ili skoro sve.. milivoje ubjedljivi pobjednik, slijedi onaj stari s plavim ocima sto zaboravi pitanje dok ukljuci mikrofon, pa onda onaj brko cini mi se hrenovica, taj upamti pitanje ali ga ne razumije.. jedna opsta divota i prosperitet.. sto reko onaj cigo s vatrenih ulica, pita ga sta biste vi pozelili gradjanima sarajeva, kaze cigo "zdravstvo, jedinstvo, finoca i inteligencija".. to mi se cini ko prigodan komentar na ovu citavu emisiju :D
Doktor29

#341 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Doktor29 »

bogumila wrote:ovo je sve za vatrenih ulica.. ili skoro sve.. milivoje ubjedljivi pobjednik, slijedi onaj stari s plavim ocima sto zaboravi pitanje dok ukljuci mikrofon, pa onda onaj brko cini mi se hrenovica, taj upamti pitanje ali ga ne razumije.. jedna opsta divota i prosperitet.. sto reko onaj cigo s vatrenih ulica, pita ga sta biste vi pozelili gradjanima sarajeva, kaze cigo "zdravstvo, jedinstvo, finoca i inteligencija".. to mi se cini ko prigodan komentar na ovu citavu emisiju :D
Milivoje = dominacija ali sam primjetio da bi ukinuo entitetsku policiju, ne znam sta ce mu Dodik reci na to :roll: :-) :-) :-)
tm-maglaj

#342 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by tm-maglaj »

Image

i posusje ko sokolac.. palite se svjetla velegrada! :D

Image
kadinica

#343 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by kadinica »

meni je avijacija izjava stoljeća :mrgreen:
thEnd

#344 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by thEnd »

jaka je bila i ona od Backovica, " Budzetom za boljitak" :)
hepekcina

#345 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by hepekcina »

i kad se neko čudi Miradu :-) pa Mirad je legenda koja zna šta hoće kakvih sve budala na listama ima, potpuno izgubljenih u vremenu i prostoru

hebo te život nadrealisti su nam postali stvarnost....e jesmo se smijali sad nam je prisjelo :(
gidora

#346 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by gidora »

hepekcina wrote:i kad se neko čudi Miradu :-) pa Mirad je legenda koja zna šta hoće kakvih sve budala na listama ima, potpuno izgubljenih u vremenu i prostoru

hebo te život nadrealisti su nam postali stvarnost....e jesmo se smijali sad nam je prisjelo :(
Ma Mirad jasno sve kaže nema zamotavanja :D
Doktor29

#347 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Doktor29 »

kadinica wrote:meni je avijacija izjava stoljeća :mrgreen:
Kako je prenese, ona se sredila necim prije emisije :lol:
korisnik_ca

#348 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by korisnik_ca »

Sarah24 wrote:
tf2_spy wrote:

spektakl počinje na 0:37 :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hahahaha, oplakah...

"stvarajte govna i gušite su u govnama"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tayyip

#349 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Tayyip »

zaboravio sam, kad sam neki dan na ftv-u polije popodnevnih vijesti na neposrednom obraćanju kandidata vidio kemicu (nezavisna lista za grad) bilo je otaj rad Image

hape

#350 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by hape »

Imam nazalost samo FB link, ko se razumije u ovo neka prebaci nekako na youtube.

Za ovog covjeka treba glasati. On bas zna svoj posao. :-D

Locked