Esed Radeljaš - lik i djelo

Locked
HM 2011

#326 Re: Esad Radeljaš - vaše lično mišljenje o ovom političaru

Post by HM 2011 »

JoseMujica wrote:
HM 2011 wrote:
JoseMujica wrote: :thumbup:

Tačno....ispada da smo ginuli za Essinog BMWa :-? :sad: :cry: SDA kante rovim ja, SDA Essu BMW da....dalje se puši qorac pa se nemre zvižđat
To DRUŽE !

Image

Dva gurneš u nos a treći u pakaš i zaradiš plač na Poljinama, odma do Kifle da ti more paketiće doturati ;-)
To druže imaš pivu od mene -

Image

Skidam čep tim trećim prstom, piješ bez čaše...

Usput nisam ocjenio rad istog jer o tome ništa ne znam - znam samo da su zdravstvu plate redovne ??

U rubrici ocjenite rad: Ocjenite njegov rad od 1 do 5 (najgore-najbolje)

Pojhema nemam kakav je u poslu kojim se bavi - (pitanje je i šta radi uopšte, šta iko u čitavoj vladi i parlamentu uopšte radi)

koliko vidim prema onome što pokazuje ide mu.....

Ja lično nemam para da kupim auto - znači ja sam 1

esso je 5 !

takvo smo društvo.....
Last edited by HM 2011 on 05/05/2013 23:08, edited 2 times in total.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#327 Re: Esad Radeljaš - vaše lično mišljenje o ovom političaru

Post by JoseMujica »

Moremo pisat qorcu šta hoćemo i đe hoćemo......xxx hardcore feudokapitalizam je stigao u Bosnu......karte su podijeljene u ovom krugu i tačno se zna ko je gori a ko je doli i ko nabija a kome ulazi

To boldano, u našim uvjetima, je šuplja. Nema vlasti koja će to uraditi jer su svi jednako preuzeli alijin model privatnih partija, te kad zajašu fotelje, privatnih država....zato ih i ima 200
antifascism

#328 Re: Esad Radeljaš - vaše lično mišljenje o ovom političaru

Post by antifascism »

JoseMujica wrote:Moremo pisat qorcu šta hoćemo i đe hoćemo......xxx hardcore feudokapitalizam je stigao u Bosnu......karte su podijeljene u ovom krugu i tačno se zna ko je gori a ko je doli i ko nabija a kome ulazi

To boldano, u našim uvjetima, je šuplja. Nema vlasti koja će to uraditi jer su svi jednako preuzeli alijin model privatnih partija, te kad zajašu fotelje, privatnih država....zato ih i ima 200
i ti samo po SDA :oops:
Hajvan

Post by Hajvan »

jesi ti ljut što tebe nije zapalo, što ne umiješ ili si baš tako beskomopromisni, visokoetični, visokomoralni borac za "pravdu" i "jednakost" kakvim se promoviraš?!!...ma šta ti pojmovi značili.....

nekako si previše frustriran :D
Troll_Happens

#330 Re: Esad Radeljaš - vaše lično mišljenje o ovom političaru

Post by Troll_Happens »

bregano wrote:Image
Image
pravi preritorijski medzed :lol:
Gandalf

#331 Re: Esad Radeljaš:”Meni je Allah dao da sam vaga u Kantonu."

Post by Gandalf »

esini birači nisu ništa bolje ni zaslužili od ese
Gandalf

#332 Re: Esad Radeljaš - vaše lično mišljenje o ovom političaru

Post by Gandalf »

i hajd stisni pa ne kaži,: "joj vidi mu glOve"
JoseMujica

#333 Re: Esad Radeljaš - vaše lično mišljenje o ovom političaru

Post by JoseMujica »

antifascism wrote:
JoseMujica wrote:Moremo pisat qorcu šta hoćemo i đe hoćemo......xxx hardcore feudokapitalizam je stigao u Bosnu......karte su podijeljene u ovom krugu i tačno se zna ko je gori a ko je doli i ko nabija a kome ulazi

i ti samo po SDA :oops:
zato što je SDA izvor, matica i glavno leglo ove pošasti...svi ostali su samo periferni imitatori uključujući i Sratka.

A razumijem, pardon razumim vas ušemljene što vam je dobro u ovom kraljevstvu dilera, al shvatite ne razmišljaju svi ko vi: nek je meni dobro pa nek svi pocrkaju....hebga ima nas i vaspitanih tako da ne uživamo u gaženju prosjaka bijelim BMW-ovima
hamza_sa

#334 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by hamza_sa »

antimobbing wrote:Samo jedan podatak za borce Armije R. BIH koji ovih dana umirete pod teretom doživotnih kredita i koji ste podigli bijednih 50.000 KM kredita, a Banci vraćate 70.000 KM da isplatite jednosobne i dvosobne stanove jedva preživljavajući …

Sjetite se gdje ste bili, a gdje ste sada ...

U imovinskom kartonu CIK-a ''imovina Radeljaša'' (čitaj ukradena od BiH građana) iznosi preko 800.000 KM, a nedavno je kupio BMW vrijednog 150.000 KM.

Image

Enyoj Bosnia!
Ja sam se i borio za Essa!

Svaka moja rana posvecena je njemu.

I kada me boliti pocnu, ja samo kazem Esso i bol nestane kao rukom odnesena.

Moj zivot, bez Essa na politickoj sceni ne bi imao smisla. Ako on napusti politiku ja cu izvrsiti harakiri sve zajedno sa famAlijom.

Na zidovima mog stana samo vise slike sa njegovim likom.

Ovih dana je i moj brat uvidio o kakvoj se gromadi radi, tako da je svojim sinovima, sve do jednog, odlucio promijeniti imena u Esso.

Esso care, kralju, sahu svi borci su uz tebe.

:D
miki.ba

#335 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by miki.ba »

Malo su tri teme za EsA, predlažem pdf za EsA. :D
JoseMujica

#336 Re: Esad Radeljaš:”Meni je Allah dao da sam vaga u Kantonu."

Post by JoseMujica »

Essovi nisu problem....problem su ovi što su glasajući za SDA izglasali Essa pa ih sad stid retji :lol: a taman su mislili da su se odmakli od blatnjavih kaloša

vego nego jel ikako more ovaj SDAov SA odred otvorit još koju temu o našem Essu da razvodni priču :lol:
Nekako s proljeća

#337 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by Nekako s proljeća »

http://www.klix.ba/forum/esad-radeljas- ... 2.html-f=3

http://www.klix.ba/forum/esad-radeljas- ... 0.html-f=3

:run:
http://www.klix.ba/forum/esad-radeljas- ... 12120.html

http://www.klix.ba/forum/esad-radeljas- ... 12110.html

Molim moderaciju da uvede malo reda na ovom podforumu , ovo nema smisla. Ne zbog samog zastupnika Radeljaša i njegovih dobrih ili loših poteza ili kako li već , u Skupštini Kantona Sarajevo. Prije svega zbog nas, članova sajta...
Last edited by Nekako s proljeća on 06/05/2013 09:47, edited 2 times in total.
JoseMujica

#338 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by JoseMujica »

:thumbup: tako je! Naš Essaga je zaslužio i turbe pored hAlije
Nekako s proljeća

#339 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Pretjeruješ po običaju...
dustaban

#340 Esad Radeljaš - prijedlog

Post by dustaban »

Predlazem dakle novi podforum "Esad Radeljas" na kojemu bi smo objedinili sve teme sa imenom doticnog!
:mrgreen:
Nekako s proljeća

#341 Re: Esad Radeljaš:”Meni je Allah dao da sam vaga u Kantonu."

Mislim da je on član stranke BOSS-a, i od nje delegiran kao zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo. Ali hajde... :run:
Nekako s proljeća

#342 Re: Esad Radeljaš - prijedlog

Da se pitam , glatko bih te odbio. Pravite sprdačinu od foruma otvaranjem tema u kojim je u fokusu pomenuti zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo . To govori više o vama ...
antifascism

#343 Re: Esad Radeljaš Napoleon, MSc ALL ABOUT

Post by antifascism »

Image
JoseMujica

#344 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by JoseMujica »

ne... ako Essaga to poželi Don Neonko će mu ga graditi ako zatreba
Nekako s proljeća

#345 Re: Esad Radeljaš Napoleon, MSc ALL ABOUT

antifascism wrote:U ratu je bio general ARBiH
Lažeš!
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#346 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by Chmoljo »

u dva-tri dana otvoreno je nekoliko tema o ovom čovjeku. :-) sve je spojeno u jednu temu.

temi je dat odgovarajući naslov. ugodno forumanje
:sax: :oops:
JoseMujica

#347 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by JoseMujica »

btw...ko želi biti direktor? Želite ostvariti američki san u Bosni? SDA ima rješenje za vas:

Essa Radeljaša je sami Allah poslao na zemlju da vam pomogne ostvariti san, a SDA je instrument božije volje na zemlji da pripomogne Essa a.s. u njegovoj božanskoj misiji!

Kod Essage je lako, a cijena prava sitnica :D direktorska pozicija javnog preduzeća već od 20.000 KM 8)
Banksy

#348 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by Banksy »

Upitan o tome, Radeljaš je za Dane izjavio: “Njihove ostavke su samo ubleha, šuplja pa i ja odgovaram na isti način. A sve zbog Nuke Grebovića (direktora Pokopa op. a.), koji treba da ide u penziju. U raspodjeli ja sam dobio Pokop, a Pećanac i Petrović žele da ga zaštite, pa se onda preko mene koplja lome. Sad se ja pitam čiji su interesi lični, moji ili njihovi? To su samo preplitanja, ne bi li mene ustrašili. Oni su se posafali, sve svoje postavili, a kad je došlo do mene – ne može. Ne smatram da je ovo ganjanje ličnih interesa, ja sam najmanje dobio. SDU je dobio GRAS, Tržnice, Ambulantu MUP-a, TVSA, pa i ministarske pozicije. Sad ću tražiti da smijenimo i Ivu Komšića, te postavimo Jakoba Fincija. Sad će da vide šta je Radeljaš. Meni je Allah dao da je tako, da sam vaga u Domu naroda, Kantonu, pa čak i Gradu. Ja ne radim da padne Vlada, ja radim na tome da padnu ova dva ministra. Ne mora biti ministar ni Pećanac, ni Petrović. Kako smo se formirali, njih dvojica prave probleme. Narod neće trpiti, dok s ovakvim ministrima trpe.”

Ovo treba stalno i iznova postavljati. Da nikad, ni u jednom trenutku, ne zaboravimo s kim imamo posla i ko nas vodi i predstavlja.
Gandalf

#349 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by Gandalf »

izrazi su mu k'o i faca - svaka iole detaljna analiza dotičnog je gubljenje vremena, on je baš onakav kakva mu je glOva i vokabular...................... "posafali su se" :-) :-) :-) :-) :-) oj jeziče jadna ti majka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JoseMujica

#350 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo

Post by JoseMujica »

Banksy wrote:

Upitan o tome, Radeljaš je za Dane izjavio: “Njihove ostavke su samo ubleha, šuplja pa i ja odgovaram na isti način. A sve zbog Nuke Grebovića (direktora Pokopa op. a.), koji treba da ide u penziju. U raspodjeli ja sam dobio Pokop, a Pećanac i Petrović žele da ga zaštite, pa se onda preko mene koplja lome. Sad se ja pitam čiji su interesi lični, moji ili njihovi? To su samo preplitanja, ne bi li mene ustrašili. Oni su se posafali, sve svoje postavili, a kad je došlo do mene – ne može. Ne smatram da je ovo ganjanje ličnih interesa, ja sam najmanje dobio. SDU je dobio GRAS, Tržnice, Ambulantu MUP-a, TVSA, pa i ministarske pozicije. Sad ću tražiti da smijenimo i Ivu Komšića, te postavimo Jakoba Fincija. Sad će da vide šta je Radeljaš. Meni je Allah dao da je tako, da sam vaga u Domu naroda, Kantonu, pa čak i Gradu. Ja ne radim da padne Vlada, ja radim na tome da padnu ova dva ministra. Ne mora biti ministar ni Pećanac, ni Petrović. Kako smo se formirali, njih dvojica prave probleme. Narod neće trpiti, dok s ovakvim ministrima trpe.”
Ovo treba stalno i iznova postavljati. Da nikad, ni u jednom trenutku, ne zaboravimo s kim imamo posla i ko nas vodi i predstavlja.

:thumbup: Tako je!

Resistance is futile....you will be assimiliated.....lower your moral values and surrender your cash....we are Esso-SDA coallition
Locked