[Djevojka] Plaćanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
frameni

#326 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by frameni »

Smail Aga wrote: :D :D Sto ti je generacija. Mi sto smo zivjeli u Jugi 80-ih mi znamo sta je zensko,sta je provod,zivot,itd. Ove generacije 90-ih a posebno 00-ih su sexualni bogalji. Nemaju oni pojma o sexu i zivotu :D :D :D :D

Slazem se sa napisanim,ali izgleda tebe jos drzi...To neki produzeni uzitak :roll:
Baby-blue

#327 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Baby-blue »

Cime se vi sve zamarate :D Nekad plati on, nekad ja, zavisi ko ima, i to mi je sasvim normalno :D Ako nema ni jedno, kupimo lizala i sjedimo na klupi :D Uglavnom uvijek se dogovorimo, ako on plati pice, onda cu ja sladoled ili tako nesto :)
Yokyouare

#328 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Yokyouare »

frameni wrote:
Smail Aga wrote: :D :D Sto ti je generacija. Mi sto smo zivjeli u Jugi 80-ih mi znamo sta je zensko,sta je provod,zivot,itd. Ove generacije 90-ih a posebno 00-ih su sexualni bogalji. Nemaju oni pojma o sexu i zivotu :D :D :D :D
Ma kakve 80-e, kad se samo sjetim '46. prva ORA Brčko-Banovići...
SKJ govori udaramo temelje akcijaštvu, a mi udaramo šta stignemo a najmanje temelje.
Ko nije na ORI bio ne zna šta je sex :D
ivan-tz

#329 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by ivan-tz »

Zar nije tema vezana za placanje od strane djevojaka a ne sex?
TRŠ

#330 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by TRŠ »

Ja imam prijatelja koji kaze: kad budem imao para, imat cu i curu ! Necu se vozati u troli sa njom i onda je kuci dovoditi da mi stara ofirno u sobu dolazi sa sokom i kezom na ustima. Cim se zaposlim, naravno da cu se odseliti i tad ce to da dodje u obzir a ovako kao fukara nema sanse :mrgreen: i ima smisla kad se malo razmisli
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#331 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by plain vanilla »

TRŠ wrote:Ja imam prijatelja koji kaze: kad budem imao para, imat cu i curu ! Necu se vozati u troli sa njom i onda je kuci dovoditi da mi stara ofirno u sobu dolazi sa sokom i kezom na ustima. Cim se zaposlim, naravno da cu se odseliti i tad ce to da dodje u obzir a ovako kao fukara nema sanse :mrgreen: i ima smisla kad se malo razmisli
aham, dok se zaposli, pa dok kupi auto, pa dok iznajmi/kupi stan, pa vikendicu..
e onda vise nece moci :dance: pa ce cura naci kakvog mladog i sirotog koji moze :dance: :D

masa je normalnih cura kojima nije problem platiti racun, prosetati, kod kuce gledati utakmicu, samo se treba potruditi, pa i naci takvu curu
Salah ad-Din

#332 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Salah ad-Din »

ivan-tz wrote:to je bilo besplatno na party-ju bolan nisam ja nista placo zato je to tako. A ovo je druga tema i drugi podforum nemoj spamat bezveze.

Jest, da znate kakav mi je zivot komplikovan ne bi mi vjerovali, trebala bi mi jedna tema Ivanovi dozivljaju ako mi vjerujete.

Ali ozbiljno, nije to sad striktno vezano za mene, ona moja konstatacija je realna, na provm izlasku moras dzentlmenski postupit a onda to moze kasnije biti problem....

Na prvom izlasku kažeš, neka ja ću, a ti drugi put, i nasmiješ se :D ispadne kao zezancija, a ujedno se ogradiš :D

Ma joj ljudi, ja lično smatram da je najbolje da ako već ovisite o roditeljima da im kažete da imate curu, jednom sedmično vas mogu pogurati sa 3KM za dvije kafe, ako znaju da treba za djevojku :)

Eh, ako je stvarno takva situacija da se nema ni to, onda fino reći djevojci, vjerujte da će i njoj biti drago jer si iskren, jer joj pričaš o nekim svojim privatnim stvarima, gradite povjerenje :) a kada budeš imao, iznenadiš je :P

Jbg, u takvoj smo situaciji i valja se snalaziti :) Bitno je da se vi volite, a kada se zaposlite sve će se to nadoknaditi, za sada je i klupa odlična :)
TRŠ

#333 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by TRŠ »

plain vanilla wrote:
TRŠ wrote:Ja imam prijatelja koji kaze: kad budem imao para, imat cu i curu ! Necu se vozati u troli sa njom i onda je kuci dovoditi da mi stara ofirno u sobu dolazi sa sokom i kezom na ustima. Cim se zaposlim, naravno da cu se odseliti i tad ce to da dodje u obzir a ovako kao fukara nema sanse :mrgreen: i ima smisla kad se malo razmisli
aham, dok se zaposli, pa dok kupi auto, pa dok iznajmi/kupi stan, pa vikendicu..
e onda vise nece moci :dance: pa ce cura naci kakvog mladog i sirotog koji moze :dance: :D

masa je normalnih cura kojima nije problem platiti racun, prosetati, kod kuce gledati utakmicu, samo se treba potruditi, pa i naci takvu curu
Pa zaposlit ce se odmah, nije to problem a ima i gdje odseliti :mrgreen: a uvijek ima cura(a i momaka), nije problem naci kad se trazi
plain vanilla

#334 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by plain vanilla »

TRŠ wrote:
plain vanilla wrote:

Pa zaposlit ce se odmah, nije to problem a ima i gdje odseliti :mrgreen: a uvijek ima cura(a i momaka), nije problem naci kad se trazi
znaci ide jos u skolu?
pa on apstinira jer nema sta ..., a ne jer je kokuz :mrgreen:
Ray

#335 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Ray »

plain vanilla wrote: aham, dok se zaposli, pa dok kupi auto, pa dok iznajmi/kupi stan, pa vikendicu..

:thumbup:
Masa je danas i muskaraca i djevojaka,koji pod predrasudom prave odnose; da li je ovo, da li je ono ispravno...Malo gdje se vidi spontanost,a to je mozda i jedna od najvaznijih stvari u samom odnosu . . .
TRŠ

#336 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by TRŠ »

plain vanilla wrote: znaci ide jos u skolu?
zavrsava fax za koji mjesec..nije da nema sta nego nece dok ne bude samostalan covjek :D
Ray

#337 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Ray »

TRŠ wrote:
plain vanilla wrote: znaci ide jos u skolu?
zavrsava fax za koji mjesec..nije da nema sta nego nece dok ne bude samostalan covjek :D
a svi koji su se zabavljali ili u toku faxa,ili prije su ludjaci,i nesamostalni? :D

To samo djeluje kao dobar izgovor - "zelim biti samostalan"...
plain vanilla

#338 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by plain vanilla »

Ray wrote:
plain vanilla wrote: aham, dok se zaposli, pa dok kupi auto, pa dok iznajmi/kupi stan, pa vikendicu..

Masa je danas i muskaraca i djevojaka,koji pod predrasudom prave odnose; da li je ovo, da li je ono ispravno...Malo gdje se vidi spontanost,a to je mozda i jedna od najvaznijih stvari u samom odnosu . . .
tacno tako, sve u rukavicama, sve oprezno..i tako prodju prilike, pa ti dopizdi samoca pa budes spontan s pogresnim/pogresnom, pa sve ispocetka :lol:
Ray

#339 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Ray »

plain vanilla wrote:
Ray wrote:

tacno tako, sve u rukavicama, sve oprezno..i tako prodju prilike, pa ti dopizdi samoca pa budes spontan s pogresnim/pogresnom, pa sve ispocetka :lol:
Kako ono kazu...birač nadje otirač :D
TRŠ

#340 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by TRŠ »

Pa nije bas da apstinira ima cura i za :dance: ali za nesto ozbiljnije se ceka samostalnost :D ja mislim da je covjek upravu, 100 ljudi 100 cudi, 200 zena 400 sisa :lol:
plain vanilla

#341 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by plain vanilla »

TRŠ wrote:Pa nije bas da apstinira ima cura i za :dance: ali za nesto ozbiljnije se ceka samostalnost :D ja mislim da je covjek upravu, 100 ljudi 100 cudi, 200 zena 400 sisa :lol:
em kloniran em opet prica-moj drug :-)

ta prica je klasicna izvlakusa :-)
Ray

#342 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Ray »

plain vanilla wrote:
TRŠ wrote:Pa nije bas da apstinira ima cura i za :dance: ali za nesto ozbiljnije se ceka samostalnost :D ja mislim da je covjek upravu, 100 ljudi 100 cudi, 200 zena 400 sisa :lol:

baš je . . . TRŠ :lol: :lol:
TRŠ

#343 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by TRŠ »

plain vanilla wrote:

mislim da malo previse vremena provodis na forumu :) osim toga ne znas me, ne znam te tako da ne vidim razlog zbog kojeg bih lagao..
sha_ba

#344 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by sha_ba »

evo nesto na temu....

http://doznajemo.com/2012/08/28/sarajev ... seg-sjaja/

ne bas direktno ali mislim da, na zalost, ovoga mnogo ima.....
cigara

#345 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by cigara »

sha_ba wrote:evo nesto na temu....

http://doznajemo.com/2012/08/28/sarajev ... seg-sjaja/

ne bas direktno ali mislim da, na zalost, ovoga mnogo ima.....
kolko god bila u pravu ili ne.... meni ovo lici na mrtvi kompleksaski tekst :-?
NeyTheHa

#346 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by NeyTheHa »

Otisao je ovaj svijet da ne kazem gdje ako se traume prezivljavaju oko toga ko placa i ne placa i kako ce biti shvaceno ako plati on ili ona ili popola...

Popola cemo: racun 15 maraka - svako po 7.5 placa... :roll:
Svako svoje: ja cu samo kiselu, a ti narucuj sebi koliko god hoces... :roll:

Nasa logika je nekad on nekad ja, necemo se kusurati u fening ili pratiti eeeh ko je ono prosli put placao, jes' ti il ja?
Svako iole normalan moze razumjeti kad kazes da nisi pri parama nesto bas, pogotovo kad nemas svoju platu, i zoves na setnju, ha ja...
akibhf

#347 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by akibhf »

bem ti i kapitalizam i materijalizam. ne možeš više ni ženska imati, i ljubav su komercijalizirali. :twisted:
Ray

#348 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Ray »

akibhf wrote:bem ti i kapitalizam i materijalizam. ne možeš više ni ženska imati, i ljubav su komercijalizirali. :twisted:
Samo ako se dozvoli da i to postane materijalno...I prije je postojao kapitalizam,pa su se ljudi voljeli i znali jedni druge usreciti.
skull

#349 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by skull »

ladyblue18 wrote:
westica wrote:Mislim da bi svaka djevojka bila zadivljena kad bi saznala da je momku s kojim bilo toliko stalo da izadje s njom da je uradio bilo sta da skupi novac da je izvede i ispadne dzentlmen :-D
Pa i ne bi bas. :)
Nekad je dzentlmen bilo nesto drugo, a ne da mi neko dokazuje kako je dzentlmen time sto ce prodati nesto da bi izasao sa mnom. Meni bi iskreno bilo zao da mi to neko prizna a ne bih bila ponosna na sebe.

Postoji milion drugih nacina koji ne ukljucuju novac da ti neko dokaze koliko mu je stalo, ali eto razumijem da se u danasnjem drustvu sve gleda kroz prizmu novca.
Pogrešno si razumjela. Bezveze napdaš curu. _Nismo sve sponzoruše i damice. mada nećeš da priznas lijepo je kad te prvu kafu momak časti (2 km ) pa mene nije stid a nije mi bogami ni zao ceh plaćati. cak se osjecam neprijatno kad me neko casti , draze mi je da ja castim. ako imam love draze mi je na raju potrostit neko da nekek krpe koje su mozda obuci a mozda i necu. momenti se pamte. Sto je moje i tvoje je .A to za ruter nije mu ona to trazila pa da je bude stid. U muškom g3enetičkom kodu u je upisane neke karateriste zaštitinosti i naklonosti pa makar se to svelo na prvu kafu 2 km. Žene ne trebaju biti bezobrazne, ali i ne trebaš napdati to sto cu cure fkt iskrene.
WildRedRose

#350 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by WildRedRose »

zensko sam- volim placati svoje, cak cu i momku platiti, samo da se ne osjecam duznom
volim pocastiti i momka i prijatelje, i porodicu. Platu kad dobijem potrosim expresno :lol:

na kraju, po mom misljenju, zensko koje se bar ne ponudi (iskreno, ne sa rukama u dzepovima) da plati bar svoje, je mala sponzorusica i samo 'kalja' zenski rod :evil: hvala, zdravo! :D
Post Reply