Mrtvac Krvnik wrote:Samo se nadam da će
izaći iz zatvora bez nekih vidljivih ožiljaka, što onih fizičkih, što psihičkih.
Čuj bez psihičkih ožiljaka. Trebe lude ko lignje.
Mrtvac Krvnik wrote:Samo se nadam da će
izaći iz zatvora bez nekih vidljivih ožiljaka, što onih fizičkih, što psihičkih.
Čuj bez psihičkih ožiljaka. Trebe lude ko lignje.forest gump wrote:Mrtvac Krvnik wrote:Samo se nadam da će
izaći iz zatvora bez nekih vidljivih ožiljaka, što onih fizičkih, što psihičkih.![]()
joj jesi negativan idi posadi neko drvo,počisti pred kućom,jebote poradi malo na sebi nemoj gledati samo tudje probleme..[/quote]Mrtvac Krvnik wrote:Čuj bez psihičkih ožiljaka. Trebe lude ko lignje.forest gump wrote:Mrtvac Krvnik wrote:Samo se nadam da će
izaći iz zatvora bez nekih vidljivih ožiljaka, što onih fizičkih, što psihičkih.![]()
ma pustili bih za danPlatformas wrote:Evo pitanje, sta mislite kako bi prosle kod nas da su isto uradile, kritikovale vladu u crkvi/dzamiji ?
Pa ako ćemo suditi po stavovima dobrog dijela forumaša ovdje, Putin bi nam na kraju djelovaoPlatformas wrote:Evo pitanje, sta mislite kako bi prosle kod nas da su isto uradile, kritikovale vladu u crkvi/dzamiji ?
Pa kako i ja vidjo, nebi ih ni degenek promasio, ono na licu mjesta, od "vjernika"dale cooper wrote:Pa ako ćemo suditi po stavovima dobrog dijela forumaša ovdje, Putin bi nam na kraju djelovaoPlatformas wrote:Evo pitanje, sta mislite kako bi prosle kod nas da su isto uradile, kritikovale vladu u crkvi/dzamiji ?
kao mala maca, a Kristovo raspeće kao nedjeljni crtani film za djecu.
Vjernike nisam ni računao, strah me.Platformas wrote:Pa kako i ja vidjo, nebi ih ni degenek promasio, ono na licu mjesta, od "vjernika"dale cooper wrote:Pa ako ćemo suditi po stavovima dobrog dijela forumaša ovdje, Putin bi nam na kraju djelovaoPlatformas wrote:Evo pitanje, sta mislite kako bi prosle kod nas da su isto uradile, kritikovale vladu u crkvi/dzamiji ?
kao mala maca, a Kristovo raspeće kao nedjeljni crtani film za djecu.
isplati se probati samo zbog takvi kao što si tiforest gump wrote:Dok ne probate nećete ni saznati. Who dares wins
Sve ti to bilo bajno kad bi takvi kao ti imali trunku hrabrosti.Mrtvac Krvnik wrote:isplati se probati samo zbog takvi kao što si tiforest gump wrote:Dok ne probate nećete ni saznati. Who dares wins
znaš onu pjesmu lepo je biti glup,e pa blago tebi takvom glupom..forest gump wrote:Sve ti to bilo bajno kad bi takvi kao ti imali trunku hrabrosti.Mrtvac Krvnik wrote:isplati se probati samo zbog takvi kao što si tiforest gump wrote:Dok ne probate nećete ni saznati. Who dares wins
Nema potreba za tim kod nas. Mi smo sada jedna mala, ali sretna i slobodna demokratska zemlja, koja je sve svoje resurse ukljucujuci i one ljudske, nesebicno stavila na raspolaganje globalnim pronositeljima svjetla, slobode i demokratije, te njihovim preduzecima, bankama i drugim ekonomskim subjektima koji postoje samo zato da bi nama bilo bolje i da bi mogli uzivati sve ove blagodatiMrtvac Krvnik wrote:ma pustili bih za danPlatformas wrote:Evo pitanje, sta mislite kako bi prosle kod nas da su isto uradile, kritikovale vladu u crkvi/dzamiji ?
mmaar wrote:Nema potreba za tim kod nas. Mi smo sada jedna mala, ali sretna i slobodna demokratska zemlja, koja je sve svoje resurse ukljucujuci i one ljudske, nesebicno stavila na raspolaganje globalnim pronositeljima svjetla, slobode i demokratije, te njihovim preduzecima, bankama i drugim ekonomskim subjektima koji postoje samo zato da bi nama bilo bolje i da bi mogli uzivati sve ove blagodatiMrtvac Krvnik wrote:ma pustili bih za danPlatformas wrote:Evo pitanje, sta mislite kako bi prosle kod nas da su isto uradile, kritikovale vladu u crkvi/dzamiji ?
Bitno je samo da smo mi, za razliku od Rusije, Kine, Irana, izasli iz mraka i da sada pripadamo slobodnom i demokratskom svijetu. Za sve ostalo tu je Mastercard.Mrtvac Krvnik wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
odlično rečeno
Za njih smo sloboda i demokratija, pa moz' misliti u kojem su tek oni kurcu...kad' smo mi u ovom kojem jesmo.mmaar wrote:Bitno je samo da smo mi, za razliku od Rusije, Kine, Irana, izasli iz mraka i da sada pripadamo slobodnom i demokratskom svijetu. Za sve ostalo tu je Mastercard.Mrtvac Krvnik wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
odlično rečeno
..bla..bla..bla....forest gump wrote:Dok ne probate nećete ni saznati. Who dares wins

Je li ti to ozbiljno?-LIBERO- wrote: Za njih smo sloboda i demokratija, pa moz' misliti u kojem su tek oni kurcu...kad' smo mi u ovom kojem jesmo.![]()
Vidim da je g-đa Ashton ispred EU osudila ovako visoke sudske kazne, pa me zanima, obzirom da smo mi čvrsto opredijeljeni i nezaustavljivo koračamo ka EU integracijama, da li se ovom prigodom oglasio naš Ministar vanjskih/inostranih poslova, uvaženi prof. dr. Zlatko Lagumdžija ili čeka kakav naputak iz Predsjedništva BiH?Visoka predstavnica Evropske unije za vanjsku politiku Catherine Ashton osudila je u petak presudu u Rusiji članicama punk rock grupe Pussy Riot ocijenivši da je "nesrazmjerna"
ma naravno, jadne pacenice , koga vi zajebavate ? mada ne opravdam Putina, idu na Rusiju , cil je je unistiti Rusiju .. ?CVIKERASH wrote:Djevojke ce dozivjeti sudbinu Yulie Timosenko.i o njoj se pricalo mjesecima,na kraju totalno zaboravljena lezi u zatvoru.Vjerujem da ce tako biti i sa Pussy Riot.(na zalost).
Svaki dan si u prvim redovima, nema staoccupylove wrote:ma naravno, jadne pacenice , koga vi zajebavate ? mada ne opravdam Putina, idu na Rusiju , cil je je unistiti Rusiju .. ?CVIKERASH wrote:Djevojke ce dozivjeti sudbinu Yulie Timosenko.i o njoj se pricalo mjesecima,na kraju totalno zaboravljena lezi u zatvoru.Vjerujem da ce tako biti i sa Pussy Riot.(na zalost).
sta su pravi disidenti Rusije i divne i ponosne ?
Saharov, Solznjicin, . Dostojevski ( u doba Carske Rusije kada USA nije niti postojala i ubijala Indijance i zivjela u robovlasnickome sistemu ala ' Kunta -Kinte )
Saharov i Mihalih Barisnjikov , Danilo Kish i Kazimir Maljevic , Kandiski i Shagal
i mnogi drugi
i sada se jedna primititivna Hilari Klinton iz Arkanzasa nasla pametna![]()
da njih uci 'demokraciji i slobodi '' , trljajuci picku zaledjenom piletinom .. domet 'zapadne demokracije '
od Sirije do Libije i Iraka ili ulica Sarajeva , , sve je lova ,ma samo pare, pare ...i mrzi sve ostalew jer ih nemas tih para , i svi ostali su ti krivi..
Jurij Gagarin i ostali , ne bi letili u svemir da nema Rusaa spejs satl crko '
a ISS Rusi odrzvavaju
a kako je 'hrabro" pokazati polne organe na javnome mjestu u ime Mc Donaldsdsa i Koka - Kole , jer je to 'moderno '
a pucas i po Occupy pokretu zbog parola i mi smo teroristi jer idemo na Vol Strit