Pussy Riot

Post Reply
forest gump

#326 Re: Pussy Riot

Post by forest gump »

Mrtvac Krvnik wrote:Samo se nadam da će
izaći iz zatvora bez nekih vidljivih ožiljaka, što onih fizičkih, što psihičkih.
:thumbup: :thumbup:[/quote]

Čuj bez psihičkih ožiljaka. Trebe lude ko lignje. :-)
Mrtvac Krvnik

#327 Re: Pussy Riot

Post by Mrtvac Krvnik »

forest gump wrote:
izaći iz zatvora bez nekih vidljivih ožiljaka, što onih fizičkih, što psihičkih.
:thumbup: :thumbup:
Čuj bez psihičkih ožiljaka. Trebe lude ko lignje. :-)[/quote]
joj jesi negativan idi posadi neko drvo,počisti pred kućom,jebote poradi malo na sebi nemoj gledati samo tudje probleme..
forest gump

#328 Re: Pussy Riot

Post by forest gump »

Mrtvac Krvnik wrote:
forest gump wrote:
:thumbup: :thumbup:
Čuj bez psihičkih ožiljaka. Trebe lude ko lignje. :-)
joj jesi negativan idi posadi neko drvo,počisti pred kućom,jebote poradi malo na sebi nemoj gledati samo tudje probleme..[/quote]

Završio sam ja sa sobom, ko beton sam. Sad svijet uređujem.
Platformas

#329 Re: Pussy Riot

Post by Platformas »

Evo pitanje, sta mislite kako bi prosle kod nas da su isto uradile, kritikovale vladu u crkvi/dzamiji ?
Mrtvac Krvnik

#330 Re: Pussy Riot

Post by Mrtvac Krvnik »

Platformas wrote:Evo pitanje, sta mislite kako bi prosle kod nas da su isto uradile, kritikovale vladu u crkvi/dzamiji ?
ma pustili bih za dan :D
dale cooper

#331 Re: Pussy Riot

Post by dale cooper »

Platformas wrote:Evo pitanje, sta mislite kako bi prosle kod nas da su isto uradile, kritikovale vladu u crkvi/dzamiji ?
Pa ako ćemo suditi po stavovima dobrog dijela forumaša ovdje, Putin bi nam na kraju djelovao
kao mala maca, a Kristovo raspeće kao nedjeljni crtani film za djecu. :D
Platformas

#332 Re: Pussy Riot

Post by Platformas »

dale cooper wrote:
Pa ako ćemo suditi po stavovima dobrog dijela forumaša ovdje, Putin bi nam na kraju djelovao
Pa kako i ja vidjo, nebi ih ni degenek promasio, ono na licu mjesta, od "vjernika" :D
dale cooper

#333 Re: Pussy Riot

Post by dale cooper »

Platformas wrote:
dale cooper wrote:
Pa kako i ja vidjo, nebi ih ni degenek promasio, ono na licu mjesta, od "vjernika" :D
Vjernike nisam ni računao, strah me. :D
forest gump

#334 Re: Pussy Riot

Post by forest gump »

Dok ne probate nećete ni saznati. Who dares wins 8)
Mrtvac Krvnik

#335 Re: Pussy Riot

Post by Mrtvac Krvnik »

forest gump wrote:Dok ne probate nećete ni saznati. Who dares wins 8)
isplati se probati samo zbog takvi kao što si ti :D
forest gump

#336 Re: Pussy Riot

Post by forest gump »

Mrtvac Krvnik wrote:
Sve ti to bilo bajno kad bi takvi kao ti imali trunku hrabrosti. :skoljka:
Mrtvac Krvnik

#337 Re: Pussy Riot

Post by Mrtvac Krvnik »

forest gump wrote:
Mrtvac Krvnik wrote:
Sve ti to bilo bajno kad bi takvi kao ti imali trunku hrabrosti. :skoljka:
znaš onu pjesmu lepo je biti glup,e pa blago tebi takvom glupom..
forest gump

#338 Re: Pussy Riot

Post by forest gump »

Ja tebi istinu a ti meni uvrede. Valjda je to tvoj nivo pa nek ti bude.
mmaar

#339 Re: Pussy Riot

Post by mmaar »

Mrtvac Krvnik wrote:
Nema potreba za tim kod nas. Mi smo sada jedna mala, ali sretna i slobodna demokratska zemlja, koja je sve svoje resurse ukljucujuci i one ljudske, nesebicno stavila na raspolaganje globalnim pronositeljima svjetla, slobode i demokratije, te njihovim preduzecima, bankama i drugim ekonomskim subjektima koji postoje samo zato da bi nama bilo bolje i da bi mogli uzivati sve ove blagodati :lol:
Mrtvac Krvnik

#340 Re: Pussy Riot

Post by Mrtvac Krvnik »

mmaar wrote:
Mrtvac Krvnik wrote:
Nema potreba za tim kod nas. Mi smo sada jedna mala, ali sretna i slobodna demokratska zemlja, koja je sve svoje resurse ukljucujuci i one ljudske, nesebicno stavila na raspolaganje globalnim pronositeljima svjetla, slobode i demokratije, te njihovim preduzecima, bankama i drugim ekonomskim subjektima koji postoje samo zato da bi nama bilo bolje i da bi mogli uzivati sve ove blagodati :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
odlično rečeno
kojeime

#341 Re: Pussy Riot

Post by kojeime »

"Sve ti to bilo bajno kad bi takvi kao ti imali trunku hrabrosti. :skoljka:"

Rece vrana gavranu crna glavo. Forum je mjesto strasnih junaka.
mmaar

#342 Re: Pussy Riot

Post by mmaar »

Mrtvac Krvnik wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
odlično rečeno
Bitno je samo da smo mi, za razliku od Rusije, Kine, Irana, izasli iz mraka i da sada pripadamo slobodnom i demokratskom svijetu. Za sve ostalo tu je Mastercard. :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#343 Re: Pussy Riot

Post by -LIBERO- »

mmaar wrote:
Mrtvac Krvnik wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
odlično rečeno
Bitno je samo da smo mi, za razliku od Rusije, Kine, Irana, izasli iz mraka i da sada pripadamo slobodnom i demokratskom svijetu. Za sve ostalo tu je Mastercard. :lol:
Za njih smo sloboda i demokratija, pa moz' misliti u kojem su tek oni kurcu...kad' smo mi u ovom kojem jesmo. :run:

..bla..bla..bla....

Image
mmaar

#344 Re: Pussy Riot

Post by mmaar »

-LIBERO- wrote: Za njih smo sloboda i demokratija, pa moz' misliti u kojem su tek oni kurcu...kad' smo mi u ovom kojem jesmo. :run:
Je li ti to ozbiljno? :lol:
Nivri

#345 Re: Pussy Riot

Post by Nivri »

Nista novo u alkoholiziranoj oligarskoj Rusiji.
Intimus

#346 Re: Pussy Riot

Post by Intimus »

Visoka predstavnica Evropske unije za vanjsku politiku Catherine Ashton osudila je u petak presudu u Rusiji članicama punk rock grupe Pussy Riot ocijenivši da je "nesrazmjerna"
Vidim da je g-đa Ashton ispred EU osudila ovako visoke sudske kazne, pa me zanima, obzirom da smo mi čvrsto opredijeljeni i nezaustavljivo koračamo ka EU integracijama, da li se ovom prigodom oglasio naš Ministar vanjskih/inostranih poslova, uvaženi prof. dr. Zlatko Lagumdžija ili čeka kakav naputak iz Predsjedništva BiH? :roll:
dezurni_ucenik

#347 Re: Pussy Riot

Post by dezurni_ucenik »

Djevojke ce dozivjeti sudbinu Yulie Timosenko.i o njoj se pricalo mjesecima,na kraju totalno zaboravljena lezi u zatvoru.Vjerujem da ce tako biti i sa Pussy Riot.(na zalost).
Klavikula

#348 Re: Pussy Riot

Post by Klavikula »

-
occupylove

#349 Re: Pussy Riot

Post by occupylove »

CVIKERASH wrote:Djevojke ce dozivjeti sudbinu Yulie Timosenko.i o njoj se pricalo mjesecima,na kraju totalno zaboravljena lezi u zatvoru.Vjerujem da ce tako biti i sa Pussy Riot.(na zalost).
ma naravno, jadne pacenice , koga vi zajebavate ? mada ne opravdam Putina, idu na Rusiju , cil je je unistiti Rusiju .. ?
sta su pravi disidenti Rusije i divne i ponosne ?
Saharov, Solznjicin, . Dostojevski ( u doba Carske Rusije kada USA nije niti postojala i ubijala Indijance i zivjela u robovlasnickome sistemu ala ' Kunta -Kinte )
Saharov i Mihalih Barisnjikov , Danilo Kish i Kazimir Maljevic , Kandiski i Shagal
i mnogi drugi
i sada se jedna primititivna Hilari Klinton iz Arkanzasa nasla pametna :D
da njih uci 'demokraciji i slobodi '' , trljajuci picku zaledjenom piletinom .. domet 'zapadne demokracije '
od Sirije do Libije i Iraka ili ulica Sarajeva , , sve je lova ,ma samo pare, pare ...i mrzi sve ostalew jer ih nemas tih para , i svi ostali su ti krivi..
Jurij Gagarin i ostali , ne bi letili u svemir da nema Rusa :lol: a spejs satl crko ' :lol: a ISS Rusi odrzvavaju
a kako je 'hrabro" pokazati polne organe na javnome mjestu u ime Mc Donaldsdsa i Koka - Kole , jer je to 'moderno '
a pucas i po Occupy pokretu zbog parola i mi smo teroristi jer idemo na Vol Strit
jefferson

#350 Re: Pussy Riot

Post by jefferson »

occupylove wrote:
CVIKERASH wrote:Djevojke ce dozivjeti sudbinu Yulie Timosenko.i o njoj se pricalo mjesecima,na kraju totalno zaboravljena lezi u zatvoru.Vjerujem da ce tako biti i sa Pussy Riot.(na zalost).
ma naravno, jadne pacenice , koga vi zajebavate ? mada ne opravdam Putina, idu na Rusiju , cil je je unistiti Rusiju .. ?
sta su pravi disidenti Rusije i divne i ponosne ?
Saharov, Solznjicin, . Dostojevski ( u doba Carske Rusije kada USA nije niti postojala i ubijala Indijance i zivjela u robovlasnickome sistemu ala ' Kunta -Kinte )
Saharov i Mihalih Barisnjikov , Danilo Kish i Kazimir Maljevic , Kandiski i Shagal
i mnogi drugi
i sada se jedna primititivna Hilari Klinton iz Arkanzasa nasla pametna :D
da njih uci 'demokraciji i slobodi '' , trljajuci picku zaledjenom piletinom .. domet 'zapadne demokracije '
od Sirije do Libije i Iraka ili ulica Sarajeva , , sve je lova ,ma samo pare, pare ...i mrzi sve ostalew jer ih nemas tih para , i svi ostali su ti krivi..
Jurij Gagarin i ostali , ne bi letili u svemir da nema Rusa :lol: a spejs satl crko ' :lol: a ISS Rusi odrzvavaju
a kako je 'hrabro" pokazati polne organe na javnome mjestu u ime Mc Donaldsdsa i Koka - Kole , jer je to 'moderno '
a pucas i po Occupy pokretu zbog parola i mi smo teroristi jer idemo na Vol Strit
Svaki dan si u prvim redovima, nema sta :D
Post Reply