Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#326 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by anoush »

panicna wrote:Uh sto ste pogodili temu ,

smeta mi sto konstantno ima prigovor na moj stil oblacenja,
smeta mi sto rijetko kada slusa sta pricam
smeta mi sto uvijek ima neki negativan komentar na meni drage ljude
smeta mi sto je hladan i imam dojam da misli samo na sebe, iako znam da nije tako
smeta mi sto kada mu nesto prigovorim ne trudi se to popraviti vec samo kaze "Dobro" i opet po svom
smeta mi sto uvijek kada prica s nekim o svom zivotu ne pominje mene
smeta mi sto uvijek govori da sam ja ters i nervozna a ne pita se sta je uzrok tome
smeta mi sto skoro nikada ne stane na moju stranu, nije bitno jesam li u pravu ili nisam
kahm, a zašto ste u vezi?????
miki.ba

#327 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by miki.ba »

anoush wrote:

smeta mi sto je hladan i imam dojam da misli samo na sebe, iako znam da nije tako
smeta mi sto kada mu nesto prigovorim ne trudi se to popraviti vec samo kaze "Dobro" i opet po svom
smeta mi sto uvijek govori da sam ja ters i nervozna a ne pita se sta je uzrok tome
smeta mi sto skoro nikada ne stane na moju stranu, nije bitno jesam li u pravu ili nisam
Mora da se vole i imaju dobar sex. :D
BIONA

#328 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by BIONA »

Ja bih radije pisala sta volim kod svog dragog, ali se bojim da se necu uklopiti u temu :D
i_ja_na_forumu

#329 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by i_ja_na_forumu »

betametazon wrote: ma sve je to u redu...imam 32 godine i nisam ozenjen...i pod ovakvim uslovima kakvi se navode ovdje necu se ni zeniti...k'o da sa dusmanom zivis, po 15 stvari ti smeta? pa kako ste uopste zajedno...ja toliko razlicitosti ne bih mogao podnijeti :roll: :?
pa dobro, i mene npr. samo kod moje majke nervira milion stvari... ali opet je volim.. kada te nista ne nervira..onda se dobro zapitaj :D
miki.ba

#330 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by miki.ba »

Nervira me što stalno okrece vrijeme u svoju korist.
Recimo odem u grad s rajom dođem ok 4 h u jutro.
Ona kaže gdje si mogo biti osam sati, a ja izaso u 11 h.
Kad ona kasni sat dva na dogovoreno mjesto opet nisam u pravu, ona ne kasni toliko ona kacni max pola sata.
Tacno se zapitam dal znam na sat. :-)
Kako god sat ide u njenu korist. :D
cool mama

#331 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by cool mama »

hahah sto se nasmijah...al sve je istina i kod muskaraca i zena sto su napisali...ja kada bi pisala sto me nervira kod muskaraca trebalo bi mi vremena Bog sami zna koliko...
butterfly_01

#332 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by butterfly_01 »

miki.ba wrote:Nervira me što stalno okrece vrijeme u svoju korist.
Recimo odem u grad s rajom dođem ok 4 h u jutro.
Ona kaže gdje si mogo biti osam sati, a ja izaso u 11 h.
Kad ona kasni sat dva na dogovoreno mjesto opet nisam u pravu, ona ne kasni toliko ona kacni max pola sata.
Tacno se zapitam dal znam na sat. :-)
Kako god sat ide u njenu korist. :D
ona ne kasni...samo je sprijecena da dodje na vrijeme :D
panicna

#333 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by panicna »

anoush wrote:

Pa dobro ovo su bas izvucene sve negativne stvari ali naravno da ima mnogo vise pozitivnih zbog kojih jesmo skupa:)
cindrlimindrli

#334 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by cindrlimindrli »

panicna wrote:smeta mi sto uvijek kada prica s nekim o svom zivotu ne pominje mene
Ovo je najbolje... :lol: , bas je paksu.
art vandeley

#335 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by art vandeley »

duspi wrote:dok sam pod svježim sinoćnjim dojmovima hahaha

- što svaku raspravu / svađu za koju je ona kriva i ja s razlogom pizdim okrene tako da se ona uvrijedi i na kraju ja njoj izvinjavam :S a ja naivac ni ne skontam kako je došlo do toga
- nju s druge strane kod mene nervira što sam skro uvijek jako smiren i često pizdi 'kako možeš ostati tako miran' i 'što nećeš da se svađaš' :D hahah
- što skoro svaku priču otegne nadugo i naširoko i na kraju saznam sve osim suštine koju mi je htjela reći
- žurba ne postoji, svako požurivanje ili podsjećanje na vremenski rok / ograničenje povlači raspravu
- što se skoro nikad ne javi na telefon iz prve, služi joj samo da vidi missed call, mogao sam joj komotno na žutim stickerima ostavljat poruke da sam je zvao
- što me često zove iz dosade, iako smo se recimo taj dan već 3,4 puta čuli, a ja ne znam pričati na telefon ako nemam šta konkretno reći ili čuti

u suštini, osim prve stavke sve su ovo sitnice koje realno nisu bitne, ali ponekad izbace iz takta :D s druge strane, siguran sam da ja nju puno gore nerviram (imam pomalo sheldonu srodan karakter) hahah srećom prilično je nepredvidljiva po tom pitanju, nekad kad 100% mislim 'gotovo je, neću se izvući' ni ne primijeti :D hahah
aaaaa ovo boldirano mi je nevjerovatno...sta je sa vama zenskinjem i tim telefonima? Ja sam prekinuo ozbiljnu vezu zbog ovoga jer nisam mogao izdrzati... Ona mene nazove bez konkretnog razloga i na kraju ja ispadnem kriv jer "sutim" :roll: Pa ti si mene nazvala zenska glavo , valjda znas sta hoces :x Zamrzio sam telefon zbog nje.
seiko

#336 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by seiko »

.
Last edited by seiko on 09/10/2013 12:32, edited 1 time in total.
Dioda

#337 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Dioda »

jazzer wrote:Moglo bi se o ovome 10 dana.. :)

Imamo malu bebu, na porodiljskom je i valjda joj bude dosadno pa jedva cekam da se ja, mrtav umoran,
vratim s posla kako bi mogli pretresti sve moguce teme od boje bebine kake do irnasko izraelskog belaja;

jako detaljna, dobijem vodu u koljenima dok mi isprica kako je protekla jebena setnja sa bebom;

naizgled jednostavnu stvar ce svojim zvocanjem pretvoriti u pakao;

komotno mogu pregledati sve dijelove hari potera dok se ona pripremi za izlazak iz stana;

I kada mislim da je spremna ostala je jos samo sminka i izbor cipela :x ;

Ima toga jos al eto, sta da se radi.. :)
:lol: :lol: :lol:
Odlicna tema, suze mi na oci :lol:
nula37

#338 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by nula37 »

u vezi sam tek 2 i po godine i nervira me vec:
-ujutro se budi preeerano i pocne me stipkat pipkat zvat raznim finim imenima dok se ne probudim (sve to u nepristojno vrijeme oko 7 sati) ako brate ti rano ustajes ja ne moram
-stalno mi govori kako da namjestim kosu (uvijek hoce one loknice koje sam imala na njegovom rodjendanu ove godine)
-sto nikad nece on da vozi jer zaboga tu sam ja
-kaze kako dobro vozim a znam da laze
-ostavlja carape svuuuda... jednom sam skupila 4 para (nasla ih kod kreveta)i sve ih snjela u njegov auto koje inace drzi vazda urednim
-sto uvijek kaze kad budemo imali sina (dze je tu kcerka) nikad ne kaze kcerku
-sto me njegova mama stalno davi a on suti
-sve u zivotu ja moram organizovati (godisnjice odlazak na more ma sve)
-uhljup je rijetko se brije
-da mu ja ne zamjenim kosulju danima bi hodao u istoj
-msili kako je dosta biti u vezi 2,5 godine planira brak a meni je to sve nekako daleko
-simpatican je kad zeli da se prepire pa se moram smijati a njega moj smijeh nervira

ali ima dobrih razloga i zasto sam s njim al se sad ne mogu sjetit ni jednog :P
Last edited by nula37 on 11/12/2012 12:27, edited 1 time in total.
Not My Idea

#339 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Not My Idea »

cuj uhljup je :lol:
betametazon

#340 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by betametazon »

anoush wrote:

khm...i ja sam pitao to malo ranije pa dobih odgovor da sam ja nezreo i da je to ljubav...jaka ljubav nema sta...mene bi bilo stid napisat po 15-20 stavki koji me nerviraju kod nekog i tvrdit da je to prava ljubav. Pitanje je tu ko ne zna sta je ljubav, ja sto mislim da toliko razlicitosti ne bi smjelo biti ili oni sto mislie da su ekstra tolerantni?
Una ragazza

#341 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Una ragazza »

Ma nije to tolerancija vec ono tipicno nase "daj sta das", ne daj Boze biti sam :-) barem u vecini slucajeva, jer neke stvari se tesko mogu zanemarit...ne mislim pri tome kako ko istisce tubu ili spusta wc dasku...

Bolje i biti sam nego s nekim ko te nervira sa 10001 stvari...al eto :)
presca

#342 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by presca »

Ja sam na primjer moga muza upoznala potpuno tek kada smo poceli da zivimo skupa ,odnosno kada smo se vjencali .Iako smo se zabavljali 5 godina prije braka .I sve njegove mane me nebi mogle natjerati da odem od njega .Jer svako ovdje moze napisati 50 stvari koje im smetaju ,ali sigurno da ih taj neko ima i 100 stvari zasto je sa tom osobom .Svako ima mana .I ne volim ono daj sto das pa makar taj neko i odvratan bio daj da se ja pohvalim .Takve veze ne izdrze ni 2 mjeseca .I sigurno da se ovdje svi zabavljaju duzi niz godina pa su mogli napisati ovoliko .Sve se da rijesiti ,svemu se moze prilagoditi onaj ko hoce .I kada pocnes zivjeti sa nekim najbitnije je da se nadjete negdje i ne pocnete nervirati nakon 2 dana .Njoj smeta daska od wc solje njemu smeta tuba pritisnuta na pola .Pa kupite 2 paste ,daska od wc solje se trpiti opet moze i tako dalje da ne duzim sa pametovanjem :-D
melrose

#343 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by melrose »

betametazon wrote:
anoush wrote:

khm...i ja sam pitao to malo ranije pa dobih odgovor da sam ja nezreo i da je to ljubav...jaka ljubav nema sta...mene bi bilo stid napisat po 15-20 stavki koji me nerviraju kod nekog i tvrdit da je to prava ljubav. Pitanje je tu ko ne zna sta je ljubav, ja sto mislim da toliko razlicitosti ne bi smjelo biti ili oni sto mislie da su ekstra tolerantni?

Pa dobro su ti i odgovorili :D , naravno da si nezreo. Ne ocekujes valjda da ces naci nekoga ko ti ama bas nikada nece ici na zivce, kome ces uvijek posvetiti 100% paznje ma sta da radis u tom trenutku...tebi bi bilo najbolje da kao guztav ozenis sam sebe.
Ja moram reci da ni sama sebe ne mogu svaki dan, pa sta onda ocekivati od ostalih. Zavisi od 100000000 faktora, kakvog sam raspolozenja, kakave su okolnosti, sta te muci/ne muci u tom periodu...kako ces reagovati.
Vjerujem da ima odredjeni broj parova koji su zajedno samo zato da ne bi bili sami, ili su se iz najboljih namjera 'uparili' pa vidjeli da ne ide, ali su i dalje zajedno iz straha, navike, malogradjanstine, nemanja druge mogucnosti...ali i sretni parovi idu jedni drugima na zivce, a na tebi je da to naucis ili ces fakat ostati nezreo i single zauvijek.

dert

#344 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by dert »

Sto hrceeeeeeeeeeeeeeee :(
sto kad joj kazem da idemo setati odgovori/stid me napisati sta :razz: /
sto ustaje ranooooooooooooooooo/ to majka vise ne radja, ili je legla u 9 navece ili u 3 ujutro ustaje u 5 ....haman ima u sebi sat /
sto kad nedje putujemo ona je spremna jucer a kad trebamo nedje izac sutra
sto se ne ljuti kad necega igramo a ona izgubi pa je ne mogu zezati :razz:
sto kad se vozimo u autu pita u sred raskrsnice .... hoces li da ti zapalim cigaru

s daskom i kaladontom neJmam problema :razz:

a sta nju nervira, eh....drugi put....golem spisak :-D
LEPTIRIC@

#345 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by LEPTIRIC@ »

dert wrote:Sto hrceeeeeeeeeeeeeeee :(
sto kad joj kazem da idemo setati odgovori/stid me napisati sta :razz: /
sto ustaje ranooooooooooooooooo/ to majka vise ne radja, ili je legla u 9 navece ili u 3 ujutro ustaje u 5 ....haman ima u sebi sat /
sto kad nedje putujemo ona je spremna jucer a kad trebamo nedje izac sutra
sto se ne ljuti kad necega igramo a ona izgubi pa je ne mogu zezati :razz:
sto kad se vozimo u autu pita u sred raskrsnice .... hoces li da ti zapalim cigaru

s daskom i kaladontom neJmam problema :razz:

a sta nju nervira, eh....drugi put....golem spisak :-D
:lol: :lol: hahahhaha
VenomousV

#346 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by VenomousV »

samo da nesto kazem ovima sto se kao pitaju sta se radi u vezi kad ima "toliko" stvari koje nerviraju...
prvo: ne vjerujem da ikoga TOLIKO to nesto nervira, jer bi onda sigurno bile svadje svaki dan
i drugo: na svaku stavku koja nervira ima sigurno najmanje 5 kojih se voli kod druge osobe

i da, mislim da pitanja sto ste u vezi i slicna komentarisanja daju ljudi koji duge, iskrene, lijepe veze vidjaju samo u filmovima i serijama :roll:
eki to

#347 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by eki to »

sto joj je rucka porasla toliko da mi hasim izgleda sve manji u istoj :cry:
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#348 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by anoush »

VenomousV wrote:samo da nesto kazem ovima sto se kao pitaju sta se radi u vezi kad ima "toliko" stvari koje nerviraju...
prvo: ne vjerujem da ikoga TOLIKO to nesto nervira, jer bi onda sigurno bile svadje svaki dan
i drugo: na svaku stavku koja nervira ima sigurno najmanje 5 kojih se voli kod druge osobe

i da, mislim da pitanja sto ste u vezi i slicna komentarisanja daju ljudi koji duge, iskrene, lijepe veze vidjaju samo u filmovima i serijama :roll:

Veno, ja sam pitala zašto su u vezi radi stvarno ozbiljnih stvari koje je panična nabrojala. Bila sam i sama s vrlo sličnom osobom, svi su uvijek bili "bolji" od mene, ja sam bila bezveze, bez smisla za humor, bez ičeg pametnog da imam reći i tako dalje, u konačnici - sve ono što sam ja radila da ta veza uspije nije bilo ni od kakve koristi.
smurf

#349 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by smurf »

betametazon wrote:
Neka si ti "nezreo" i dok si takav bas ti je fino. Vjeruj mi. Svi oni misle, vidi njega, sta ceka, 32 mu godine a jos se ne zeni, sto bi njemu bilo bolje nego nama... :-)
Neka te tako, vjeruj mi, a cuo sam jednom davno u "velikoj raji" - bolje vjerovati nego probati :D
Za vezu i brak mora postojati lista prioriteta, a ista ce biti kvalitetna samo kada postanes iskren prema sebi i sagledas svoje nedostatke i dozvolis drugoj strani da ih dopuni.
Zabavljati se a zivjeti svako za sebe i biti u braku su totalno drugacije stvari. Kada djevojka ponekad prespava i pritisne tubu na sredini brzo te prodje huja, ali kada to radi iz dana u dan :angry:
Nas dvoje super funkcionisemo, u proteklih 11 i kusur godina smo imali uspona i padova mali milion, nekakvih peh perioda kada podjes da ispravis jedno a obatale se jos tri stvari pa nikada nismo ni pokusali prebaciti krivicu ili odgovornost na ono drugo. Zajebo i sta cu sad, desilo se, daj da energiju usmjerimo na popravak. Ali opet se dese neke stvari koje nerviraju, sto hiljada auta po gradu a moja draga ne smije da vozi jer se boji za buducnost djeteta. Da nije bila "indijanac" za volanom meni to nebi smetalo :roll: Mozda da opet pocnem razmisljati o motoru - e to bi nju pravo iznerviralo. I opravdano bi bilo, znam sebe :D
Znalo me je iznervirati kada nas u saobracaju neki kreten izgura sa trake, ona mu pocne psovati, tersati, ja stignem parmaka, blokiram ga i izletim da se tucem a ona vristi kao da mene biju :-)
A lijepo je zabavljati se, dodjes kuci sa posla, stara ispeglala majice, napravila rucak, pun frizider, stari pogura lovom do prvog ali nikada ne precizira godinu, pa se sriktate i pravac u zivot. I svaku noc tako, bas je to simpa, ali kada se probudite ujutro krmeljavi, nenaspavani jer je ono drugo bilo umorno, prehladjeno pa hrkalo svu noc, pa jos ako se sta zacinjeno veceralo te prne na sabahu... ispuha cuna ko dusica :-) Jos kada ti klinci pocnu skakati po bubrezima, onome se piski, ono hoce soka, onaj na tuti skont'o da mu se kaki a gladan, ova 'vamo prosula sok od jagode po frisko opranom cilimu a na rucak dolazi svekrva uuuuuuuu Ostani hladan i ne otresi mobitel o' zid.
Iako funkcionisemo kao svicarski sat naravno da imamo bruku stavki koje ne odobravamo javno, ali ih postujemo jer nas to obiljezava. Koji ce meni klinac kolekcija autica? Jos kada ih uzmem glancati na trpezarijskom stolu, pa se MORA jesti za stolicem u dnevnom boravku a meni zazvrci telefon i ja odem. Hajde sto ih "ne smiju" dirati, vec sto i onih pola koji su bili ispolirani a ja se zadrzim duze, moraju opet na poliranje. Nije mi nikada rekla ali znam da joj to smeta. A sta cu, morao sam otici, zovu raja, ne mogu ispasti bas toliki papucar :D

Ih sta bih ja svasta napisao da se smijem klonirati :D
Not My Idea

#350 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Not My Idea »

smurfe, alal vera :thumbup:
smurf wrote:

A lijepo je zabavljati se, dodjes kuci sa posla, stara ispeglala majice, napravila rucak, pun frizider, stari pogura lovom do prvog ali nikada ne precizira godinu, pa se sriktate i pravac u zivot. I svaku noc tako, bas je to simpa, ali kada se probudite ujutro krmeljavi, nenaspavani jer je ono drugo bilo umorno, prehladjeno pa hrkalo svu noc, pa jos ako se sta zacinjeno veceralo te prne na sabahu... ispuha cuna ko dusica :-) Jos kada ti klinci pocnu skakati po bubrezima, onome se piski, ono hoce soka, onaj na tuti skont'o da mu se kaki a gladan, ova 'vamo prosula sok od jagode po frisko opranom cilimu a na rucak dolazi svekrva uuuuuuuu Ostani hladan i ne otresi mobitel o' zid.
:lol: :lol: :D
Post Reply