Momentalno se iskreno nadam da se zajebavaš s nama, ako to nije slučaj i ako si ozbiljan tebi treba pomoć, stručna pomoć.Kumberlator wrote:Ja vam kazem imam prenose, nekad bi napustio, nekad neznam sta cu bez nje. Ono sto je bit svega ovoga, citavog s****a sto se desava, da je volim al ono pravo bez maske. Tesko nekad emocije pokazujem, puno sam puta propustio. Nekom ovo izgleda smijesno, sad sam jak, sad cu da nadjem drugu itd, sad pizdim, jednostavno imam prenose. Iskren sam covjek prije svega. ljudi moji jednostavno zelim tu zenu, a ona zbog nekih stvari iz proslosti koje nisu slika ni mene ni nje zeli da ovo prekine. Pravi gresku. Pravi gresku svog zivota. Ja cu zalit jos 3, 5, 10 dana i vratit se bit puno jaci od nje. Ona je obiljezena, vjerena, tesko ce joj bit nastavit. Ja to znam, jer ja nju znam. Neznam kako da joj pridjem i to kazem. Zelim da joj dam svu ljubav ovog svijeta, ona misli da je za to kasno, ali sto braca ameri kazu it's never too late. Otici cu sutra jak, cvrst, razgovarat sa njom. Pa sta bude, zelim da se borim za nju, da je osvojim, jos mi je to ostalo. Sve mi se srusilo, u ovih zadnjih 10tak dana. Sta imam da izgubim? ponos? cast? necu to da drzim u sebi. Pa ako zeli da ide nek ide, boze moj. Proci ce me. Mlad sam, zgodan, lijep, pun zivota, al sto je najvaznije ISKREN SAM. Ostavljajte komentare, kakve god zelite, ne hvalim se. Ne kazem to kolko novca pravim da bi se hvalio ili dizo, kazem to jer iskreno i posteno to zaradim. Radim i trudim se i ne ocekujem od drzave, tate, mame, tetke iz Svice ili bilo koga drugog bilo sta.
Postao sam ocajan iz ljubavi prema jednoj zeni, i skrenu sa puta. Samo se nadam da cu da je vratim. Ne trazim nist od vas, samo ono iskreno, savjet i to je to, Ne ocekujem da bilo ko od vas ucini bilo sta, samo se nadam da ce Bog da me pogleda jednom i da mi ono sto zelim, nikad nisam pitao za bilo sta osim ovog. Pa opet kazem nek mi da ono sto je najbolje. Ako sam zasluzio nek me kazni, nek mi je uzme.
što bi braća ameri rekli Cut the fuckin' crap.
Posvetih malo više vremena čitajući ovu temu, dokona nedelja, sve što se da zaključiti jeste da si ti jedna nevjerovatno samodopadna ličnost, koja pod paskom neke iskrenosti i šatro ljubavi pokušava da vrati ženu koju ne voli, ali je tvoj ego toliko povrijedjen jer je ona tebe ostavila da ubjedjuješ sam sebe da je voliš i da je hoćeš nazad samo da bi joj se "krvi napio". Ne odmah nego poslije odredjenog vremena kada se podivljali hormoni smire.
Ona je obilježena dio, tvog šovinističko-samosažaljivačkog teksta je komičan, da sam ja žensko i da mogu kako uticati na žene, ne bi do kraja života dirnuo ni jedno žensko. Dati sebi slobodu da govoriš tako o jednoj ženi ma kakva ona da je govori sve o tvom vidjenju žena, koje je sramno.
I ne dragi moj tebi ne treba žena, tebi treba pseto koje će da te gleda ko boga i da klima glavom na svaku tvoju glupost i trpi aroganciju, samodopadnost, i qurčenje.
Ne mogu da vjerujem da mi te je na startu bilo žao, ali sam sam kriv kad površno čitam.