Sve je pocelo ovako...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Ghost_Rider_XXX

#326 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Ghost_Rider_XXX »

Kumberlator wrote:Ja vam kazem imam prenose, nekad bi napustio, nekad neznam sta cu bez nje. Ono sto je bit svega ovoga, citavog s****a sto se desava, da je volim al ono pravo bez maske. Tesko nekad emocije pokazujem, puno sam puta propustio. Nekom ovo izgleda smijesno, sad sam jak, sad cu da nadjem drugu itd, sad pizdim, jednostavno imam prenose. Iskren sam covjek prije svega. ljudi moji jednostavno zelim tu zenu, a ona zbog nekih stvari iz proslosti koje nisu slika ni mene ni nje zeli da ovo prekine. Pravi gresku. Pravi gresku svog zivota. Ja cu zalit jos 3, 5, 10 dana i vratit se bit puno jaci od nje. Ona je obiljezena, vjerena, tesko ce joj bit nastavit. Ja to znam, jer ja nju znam. Neznam kako da joj pridjem i to kazem. Zelim da joj dam svu ljubav ovog svijeta, ona misli da je za to kasno, ali sto braca ameri kazu it's never too late. Otici cu sutra jak, cvrst, razgovarat sa njom. Pa sta bude, zelim da se borim za nju, da je osvojim, jos mi je to ostalo. Sve mi se srusilo, u ovih zadnjih 10tak dana. Sta imam da izgubim? ponos? cast? necu to da drzim u sebi. Pa ako zeli da ide nek ide, boze moj. Proci ce me. Mlad sam, zgodan, lijep, pun zivota, al sto je najvaznije ISKREN SAM. Ostavljajte komentare, kakve god zelite, ne hvalim se. Ne kazem to kolko novca pravim da bi se hvalio ili dizo, kazem to jer iskreno i posteno to zaradim. Radim i trudim se i ne ocekujem od drzave, tate, mame, tetke iz Svice ili bilo koga drugog bilo sta.

Postao sam ocajan iz ljubavi prema jednoj zeni, i skrenu sa puta. Samo se nadam da cu da je vratim. Ne trazim nist od vas, samo ono iskreno, savjet i to je to, Ne ocekujem da bilo ko od vas ucini bilo sta, samo se nadam da ce Bog da me pogleda jednom i da mi ono sto zelim, nikad nisam pitao za bilo sta osim ovog. Pa opet kazem nek mi da ono sto je najbolje. Ako sam zasluzio nek me kazni, nek mi je uzme.
Momentalno se iskreno nadam da se zajebavaš s nama, ako to nije slučaj i ako si ozbiljan tebi treba pomoć, stručna pomoć.
što bi braća ameri rekli Cut the fuckin' crap.
Posvetih malo više vremena čitajući ovu temu, dokona nedelja, sve što se da zaključiti jeste da si ti jedna nevjerovatno samodopadna ličnost, koja pod paskom neke iskrenosti i šatro ljubavi pokušava da vrati ženu koju ne voli, ali je tvoj ego toliko povrijedjen jer je ona tebe ostavila da ubjedjuješ sam sebe da je voliš i da je hoćeš nazad samo da bi joj se "krvi napio". Ne odmah nego poslije odredjenog vremena kada se podivljali hormoni smire.

Ona je obilježena dio, tvog šovinističko-samosažaljivačkog teksta je komičan, da sam ja žensko i da mogu kako uticati na žene, ne bi do kraja života dirnuo ni jedno žensko. Dati sebi slobodu da govoriš tako o jednoj ženi ma kakva ona da je govori sve o tvom vidjenju žena, koje je sramno.
I ne dragi moj tebi ne treba žena, tebi treba pseto koje će da te gleda ko boga i da klima glavom na svaku tvoju glupost i trpi aroganciju, samodopadnost, i qurčenje.

Ne mogu da vjerujem da mi te je na startu bilo žao, ali sam sam kriv kad površno čitam. :run:
rise against

#327 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by rise against »

za ovaj odg. gore
Image
Not My Idea

#328 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Not My Idea »

Pa da, zna ghost znanje. :)
respo

#329 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by respo »

znas sta ja iskreno predlazem
daj ti nama tu da je mi obiljezimo a tebi cemo naci nekog emerika da i tebe obiljezi
ono posteno
PeppermintSA

#330 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by PeppermintSA »

Kumberlator wrote:Poz svima,

Petak vece, drug i ja kafu pijemo pusimo cigare, onako opusteno. Prolazi ona, poznanica njemu, meni onako iz vidjenja radi tu blizu gdje i ja, tako sam je znao. Prosjecna djevojka u svakom pogledu. Drug je pozove da sjede sa nama, na sto ona pristaje, popije kafu i ode. Tu noc dolazim kuci, upalim face kad ona se javlja. Prica neka kako se znamo iz vidjenja, razgovor krene duboko u noc. Dogovorimo kafu tek onako treba joj nesto iz moje oblasti ( stotinu i prva na taj fazon). Popijemo kafu i tu krene upoznavanje, druzenje, izlasci, vidanje sve cesce i cesce. Oko mjesec smo hodali onako, bez neke obaveze bez nekog cilja, dok jednu noc pred njenom kucom ona mi da ultimatum ili veza ili ovo je zavrseno. Pricali smo o vezi i prije, ali smo oboje izasli iz duze veze, ja 3 godine a ona 2 godine veze i to nije nesto u sto smo htjeli nespremno da udjemo. Ja onako iznenadjen, nespreman, a i bez neke prevelike zelje, razmislim tu na par minuta, kontam ma ok ajde ako nista mozemo da probamo. I tu krenemo. Krenemo polako, opusteno, da iskren budem bez nekog velikog optimizma sa moje strane, dok kod nje je suprotno, kaze da sam joj vratio osmijeh na lice. Meni onako drago ajd super nekom sam uljepso zivot, pa i nije losa kao osoba, kontam mozda se sve to pretvori u nesto dobro. Vidim da je dosla sebi, da je puna sebe. Kako vrijeme provodimo skupa sve vise pocinje da mi se svidja, da mi fali kad nije tu, da mi nedostaje, mislim na nju konstantno, zaljubim se. I ona u mene. Visimo na telefonu, svaku minutu slobodnog vremena provodimo skupa, druzimo se, upoznajemo roditelje, prijatelje. Zaljubimo se i ja i ona, ali ono totalno, lebdimo u zraku, neskidamo ruke jedno sa drugog. Tu gdje izlazimo i radimo (mala sredina) ljudi nas gledaju kao savrsen par. Ponasamo se i djelujemo kao dvoje ljudi koju su nasli sebi bas tu osobu i zaista uzivaju u tome. Sve ide super i ok dok njeni ne pocnu da je proganjaju zbog udaje, skoro nam je 30 god. Ona starija godinu od mene. Tako pocnemo o braku, ja u to vrijeme nisam bas stajao najbolje, bio sam nesiguran moguli da joj dam ono sto joj treba, nisam zelio da brak pogresno krene, nisam zelio da nekom uzmem zivot. Nisam bio siguran, a nisam ni htio da je pustim, danima je dolazila sa suzama u ocima. Sazalim se, zaista se sazalim, nisam kamen, zao mi je, starija djevojka, kontam ajde mozda i sevapa kod ALLAHA zaradim, a i volim je dobra je prema meni. Tako neko vrijeme pricamo dogovaramo se, i dalje place svaki dan, kontam ok nemogu dopustit da tako pada, pokrenem se, dignem se, zapnem sto se kaze, ok idem idem to da uradim. Dobijem neku snagu, neku volju zelju za sve to, trudim se radim da sve obezbjedim. Zaprosim je, zaprosim je nakon godinu i nesto veze. Ona sva sretana, ponovo sa osmjehom na licu. Ja krenem sa pripremama sredi ovo sredi ono, uobicajno. Krenemo se dogovarat kakvo vjencanje, datum, gdje za bracno itd. Sve ide ok, kako treba, tu i tamo neki mali "bump" ali prolazimo i idemo ka zivotu skupa. Da kazem i to da smo oboje jako iskreni i direktni kao osobe, ako nesto ne stima odma se to zna, bez neke mutnje ili cuvanja u sebi. Odjednom kao da sam sa Mike Tyson-om bio u ringu 12 rundi, i u svakoj rundi bio porazen nokautom po 3 put. Nesto se u njoj promjenilo, totalno. Nije joj do braka, dvoumi se, nesigurna je, kontam mozda je strah, ipak treba zivot da dijeli, mozda je trema. No kaze da nije, kaze da je izgubila volju, snagu, ljubav, na pitanje dali me voli samo suti. Kaze da joj treba neko vrijeme da rascisti sama sa sobom, da se sve to malo slegne, trazi neko vrijeme da se dozove. To se desava nakon mjesec od kako sam je zaprosio. A ja? Topim se blago receno, nisam nista jeo 3 dana, spavao da ne spominjem, gusim se. Kao da me nesto pregazilo, toliko sam uvjek bio jak na sve u zivotu, ali ovo me rusi ono skroz. Sutim, pusim, brisem suze, jecam. Znam da nije neko drugi u pitanju, koliko god uvjek to postoji, znam da to nije sigurno. Neznam sta da radim neznam kako dalje, neznam dali da cekam na to neko vrijeme njeno, neznam vise nista. Tako sam tuzan i razocaran, ubijen, al totalno. Sta i kako dalje? Kako nastavit?

čim je ideja za brakom plod nečije mašte - u ovom slučaju njenih roditelja, to nije to. Koliko sam ja ukapirao, simpatična veza, slažete se, družite se, volite se i odjednom njeni roditelji, bezbeli u znaku patrijarhalnosti, njoj počnu seruckati o braku :roll: i tako to dođe do toga.

Moj ti je savjet da i ti dobro razmisliš i da ne upadneš u tamne rupe male sredine - našao hanumu, godinu+ zajedno, jebaji ga, idemo u brak, ja ću raditi, ona nek mi rodi djecu i tako do kraja života. Mani se te varijante.

Inače, ja ne vjerujem u velike ljubavi koje se, uslovno rečeno, na silu skovaju. Izlazili, hodali, meni je svejedno, ona forsirala, mic po mic se počinje i meni sviđati itd. Ili ima nešto od prvog dana, ili nema. Sve ostalo je navika i nesvjesno tjeranje na zajedništvo. Moj ti je savjet da se pretjerano ne maltretiraš oko toga.
@mba

#331 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by @mba »

ma goni to ba, toliko se trudis i trudio za nju i ona sada nest ko fol razmislja, ja nebi sada iz principa, jer da je vjeruje u vasu vezu nema se tu sta razmisljati, nema od toga nista...ima mozda nekog lafu iz dijaspore najvjerovatnije jer je sada bila sezona lova na momke i cure iz vana! :)
rise against

#332 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by rise against »

@mba wrote:ma goni to ba, toliko se trudis i trudio za nju i ona sada nest ko fol razmislja, ja nebi sada iz principa, jer da je vjeruje u vasu vezu nema se tu sta razmisljati, nema od toga nista...ima mozda nekog lafu iz dijaspore najvjerovatnije jer je sada bila sezona lova na momke i cure iz vana! :)
sazalio se i da je zeni radi sevapa,i da ju je ozenio koliko bi to potrajalo?1-2 godine 3 najvise?I bolje da ga je ostavila,svi se prepadnu pred brak tako i ona,jos nije ni bila njezina ideja normalno da je curu bilo strah.Al ovog ovdje sam i ja podrzavo,dok se je prikazivo u drugacijem svijetlu,a od juce ne
samina_swe

#333 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by samina_swe »

I kako ovo zavrsi,jesil joj se javio ona tebi? cekaj bajram pa joj se javi,,lafo ono da cestitas praznik :D
Lounge Act

#334 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Lounge Act »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Kumberlator wrote:Ja vam kazem imam prenose, nekad bi napustio, nekad neznam sta cu bez nje. Ono sto je bit svega ovoga, citavog s****a sto se desava, da je volim al ono pravo bez maske. Tesko nekad emocije pokazujem, puno sam puta propustio. Nekom ovo izgleda smijesno, sad sam jak, sad cu da nadjem drugu itd, sad pizdim, jednostavno imam prenose. Iskren sam covjek prije svega. ljudi moji jednostavno zelim tu zenu, a ona zbog nekih stvari iz proslosti koje nisu slika ni mene ni nje zeli da ovo prekine. Pravi gresku. Pravi gresku svog zivota. Ja cu zalit jos 3, 5, 10 dana i vratit se bit puno jaci od nje. Ona je obiljezena, vjerena, tesko ce joj bit nastavit. Ja to znam, jer ja nju znam. Neznam kako da joj pridjem i to kazem. Zelim da joj dam svu ljubav ovog svijeta, ona misli da je za to kasno, ali sto braca ameri kazu it's never too late. Otici cu sutra jak, cvrst, razgovarat sa njom. Pa sta bude, zelim da se borim za nju, da je osvojim, jos mi je to ostalo. Sve mi se srusilo, u ovih zadnjih 10tak dana. Sta imam da izgubim? ponos? cast? necu to da drzim u sebi. Pa ako zeli da ide nek ide, boze moj. Proci ce me. Mlad sam, zgodan, lijep, pun zivota, al sto je najvaznije ISKREN SAM. Ostavljajte komentare, kakve god zelite, ne hvalim se. Ne kazem to kolko novca pravim da bi se hvalio ili dizo, kazem to jer iskreno i posteno to zaradim. Radim i trudim se i ne ocekujem od drzave, tate, mame, tetke iz Svice ili bilo koga drugog bilo sta.

Postao sam ocajan iz ljubavi prema jednoj zeni, i skrenu sa puta. Samo se nadam da cu da je vratim. Ne trazim nist od vas, samo ono iskreno, savjet i to je to, Ne ocekujem da bilo ko od vas ucini bilo sta, samo se nadam da ce Bog da me pogleda jednom i da mi ono sto zelim, nikad nisam pitao za bilo sta osim ovog. Pa opet kazem nek mi da ono sto je najbolje. Ako sam zasluzio nek me kazni, nek mi je uzme.
Momentalno se iskreno nadam da se zajebavaš s nama, ako to nije slučaj i ako si ozbiljan tebi treba pomoć, stručna pomoć.
Posvetih malo više vremena čitajući ovu temu, dokona nedelja, sve što se da zaključiti jeste da si ti jedna nevjerovatno samodopadna ličnost, koja pod paskom neke iskrenosti i šatro ljubavi pokušava da vrati ženu koju ne voli, ali je tvoj ego toliko povrijedjen jer je ona tebe ostavila da ubjedjuješ sam sebe da je voliš i da je hoćeš nazad samo da bi joj se "krvi napio". Ne odmah nego poslije odredjenog vremena kada se podivljali hormoni smire.

Ona je obilježena dio, tvog šovinističko-samosažaljivačkog teksta je komičan, da sam ja žensko i da mogu kako uticati na žene, ne bi do kraja života dirnuo ni jedno žensko. Dati sebi slobodu da govoriš tako o jednoj ženi ma kakva ona da je govori sve o tvom vidjenju žena, koje je sramno.
I ne dragi moj tebi ne treba žena, tebi treba pseto koje će da te gleda ko boga i da klima glavom na svaku tvoju glupost i trpi aroganciju, samodopadnost, i qurčenje.

Ne mogu da vjerujem da mi te je na startu bilo žao, ali sam sam kriv kad površno čitam. :run:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
elmo_ba

#335 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by elmo_ba »

i sta bi ????? sta ima na kafi sta kaze
@mba wrote:ma goni to ba, toliko se trudis i trudio za nju i ona sada nest ko fol razmislja, ja nebi sada iz principa, jer da je vjeruje u vasu vezu nema se tu sta razmisljati, nema od toga nista...ima mozda nekog lafu iz dijaspore najvjerovatnije jer je sada bila sezona lova na momke i cure iz vana! :)
jel ovo ili domaci zagondjija kojem nesmeta sto je "obiljezena"
bez obzira na sve cim te natjerala pijes za ramazan iako si htio sevapa zaraditi nije to dobro
zaglibio si ti dobro,upao u sKepticku jamu jos se malo gicas drmas laktovima ali dok neuvidis da si propo i pomiris se sa tim nista od tebe ,kreni dalje.......
elmo_ba

#336 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by elmo_ba »

ja, arhitektica wrote:Obiljezena :roll: Ja lijepo reko na pocetku svoje misljenje pa me napadose.Treba znaci obiljezavati svaku zenu da se zna da je ''otpakovana'' da je niko ne bi pogledao vise :skoljka:
to je on napisao samo prenosimo
a to otpakovana zapakovana, pa nismo u 18 vjeku mada ima raje pa i to gledaju sto je malo cudno, dobro malo vise :D :D
m@m@ :D :D dobra samo cekamo rezultate kafe ,kako ide ova saFFunica zajebala sve one serije
sokkia

#337 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by sokkia »

[/quote]

mislim da se @kamberlator poslije ovoga nece više pojavljivati na ovoj "svojoj"temi :)
Kumberlator

#338 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

Idem veceras na kafu bez trunke nade u sve ovo, istinski. Zasto onda idem? Idem jer imam vjere u nju i nas, koliko god da se razocaram, jos u meni postoji vjera za sve ovo. Citavu noc nisam oka sklopio, mislio sam sta cu da kazem. Procitao sam ovdje da je mozda samo moj ego u pitanju, puno sam o tome razmisljao, mislio sam da je mozda samo to. Ona mene sutnula i to je to, meni krivo itd. Nije to, zaista nije, cvrst sam kao osoba, i razuman, nebi me to poljuljalo.

Kad je volis, onda mozes i da je pustis ako ona to zaista zeli. Ako zeli da je pustim pa nek ide, u mom srcu ce uvjek biti mjesto za nju, kao da nikad nije ni otisla. Imao sam puno djevojaka i veza. Ali ljubav imam samo jednu. To je ona. Ehh da je samo ego, pa da kazem sebi majmune jedan, ima bolja ima za tebe. Znam da nema, zaista znam. Za mene na ovom dunjaluku nema zene koja je ljepsa, bolja, toplija od nje. Malo sam mozda to kasno svatio, i odupiro se, ali sad kad znam tesko mi to pada.

Boze dragi, pogledaj me, sad samo jednom. Nikad nista trazio nisam, sad se osjecam toliko nemocan. Svi se smijite na ovo moje otvaranje ovako. Klanjao sam istihare prosle sedmice 3 puta, uvjek isti san, uvjek je ona u snu, prelazi preko puta i dolazi meni. Zaista sam iskren. Boze daj mi snage samo da ovo noca uradim kako teba. Ne trazim je nazad, samo trazim jos jednu sansu.
Kumberlator

#339 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

sokkia wrote:

mislim da se @kamberlator poslije ovoga nece više pojavljivati na ovoj "svojoj"temi :)[/quote]

Javit cu rezultate obecavam, iskrena sam osoba. Sta god da bude, javit cu.
Not My Idea

#340 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Not My Idea »

Haj, ne bil vise otisao i rekao sta imas.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#341 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by ladyblue18 »

Dobra zajebancija sto jes jes :sax: :mrgreen:
Kumberlator

#342 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

ladyblue18 wrote:Dobra zajebancija sto jes jes :sax: :mrgreen:
Fakat nije
Not My Idea

#343 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Not My Idea »

Po cemu si to zakljuchila? Po istiharama? Nemoj tako, i ja pred ispit to klanjam i ako vidim da sam polozila, onda uchim ako ne, onda prst u uho.
JThomas

#344 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by JThomas »

kako kaže mija aleksić nikoli simiću u tesnoj koži 3, ja bih svaku lopužu O-BE-LE-ŽIO :D :lol:
elmo_ba

#345 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by elmo_ba »

sa jedne strane klanjas sa druge pijes :-) :-) :-) de malo sredi se,sredi misli
ja se iskreno nadam da se zajebajes ,ako ne ako je toliko volis pruzi joj onda sansu budi sretan zbog nje, nasla je nekog koji joj je pruzio sve ono sto nisi ti hajde malo tako posmatraj
Kumberlator

#346 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

JThomas wrote:kako kaže mija aleksić nikoli simiću u tesnoj koži 3, ja bih svaku lopužu O-BE-LE-ŽIO :D :lol:
Imam cak i jedan interesantan video, kojim bi mogao da unistim nju, da mi je do toga. Volim je i dobro joj zelim. Tako sta god da bude.
elmo_ba

#347 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by elmo_ba »

Kumberlator wrote:
JThomas wrote:kako kaže mija aleksić nikoli simiću u tesnoj koži 3, ja bih svaku lopužu O-BE-LE-ŽIO :D :lol:
Imam cak i jedan interesantan video, kojim bi mogao da unistim nju, da mi je do toga. Volim je i dobro joj zelim. Tako sta god da bude.
sad ima i video uradak
nesto ti i nevjerujemo hajde postavi da vidimo i to cudo :D :D :D :D
ladyblue18

#348 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by ladyblue18 »

Image

:mrgreen:

Jarane, jel dosta vise lozenja postenog svijeta?
muhanata

#349 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by muhanata »

Not My Idea wrote:Haj, ne bil vise otisao i rekao sta imas.
:lol: :thumbup:

Naglasak na dio - patetika, al' *ebi ga :-)
ladyblue18

#350 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by ladyblue18 »

ja, arhitektica wrote: fuj,sram te bilo,dok ti je davala bila ti je dobra a kad ce otici nekome drugome ti bi iznosio prljavi ves da svi vide :x odvratni su mi takvi,sve neki kavaliri,dobre duse,puni razumjevanja i osjecaja i onda cim se sve okonca odmah trce da pricaju jesul i kolko puta i kako dobili, te slike, snimci ovo ono :x fuj!!!!!!!
Halo ba, ne primaj se na lozionu majka mu stara. :mrgreen:
Locked