Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
emigrazione

#326 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by emigrazione »

mistek wrote:Nema ovo veze ni sa politikom, ni sa FK Sarajevo. Stvar je jednostavna. Na lageru višak stolica koje su bile namijenjene za zapad i da ne daj Bože ne bi naručivali nove i radili to kako Bog zapovijeda, gospoda iz CRS lagano ove stave, ne razmišljajući ni o čemu. Deset puta logičnija opcija bi bila da su makar stolice s dna juga prebacili na istok, a na jug stavili ove, da nije ovako šareno, ali opšte je poznato da su to debili širih razmjera.

Ovo za klupe za pomoćne igrače je pozitivna stvar.
Pa mogli su se dogovoriti sa klubom da se naruce bordo, a ove ostaviti u rezervu...
Cossack

#327 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by Cossack »

Šta je sada ovo pa je čitav istok zatvoren? :roll:

http://scsport.ba/vijest/75929
ZAGORS

#328 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by ZAGORS »

Očito ne vrijedi štampati karte i za istok, pa su se odlučili za onu skuplju tribinu ( zapad ) koja je u većim problemima od istoka, barem se tako pisalo.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#329 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by -LIBERO- »

Prije par dana sam bio pred stadionom i vidio sam radnike oko ulaza nesto rade. Djeluje mi da se radi nesto vezano za wc-e. Tada su bili na sjeveru i zapadu prema sjeveru. Moguce da su u medjuvremenu presli i na istocnu tribinu.
Butmiran

#330 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by Butmiran »

Garant mokri čvor opet. :D
Maharadza

#331 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by Maharadza »

Butmiran wrote:Garant mokri čvor opet. :D
Image

Image

Image

Image

:lol:

Sent from my LG-D802
Reglan

#332 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by Reglan »

Joj i ono je bio kriminal, prije utakmice popijes Boga oca i onda kad ti se pripisa moras trpiti dok ne dodjes kuci :D
Immortal Technique

#333 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by Immortal Technique »

Hoce li biti otvorena zapadna tribina protiv gladbach-a?
BegA_

#334 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by BegA_ »

Naravno
Immortal Technique

#335 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Pitam jer nisam u toku, bio sam dosta zauzet zadnji par mj. Bicu na utakmici 21, znam da je npr.prosle sezone bio zatvoren zapad zbog uefini nekih propisa. Cisto me zanima hoce li se napuniti do nekih 25-30 000 ljudi a naravno da bih volio da bude pun do posljednjeg mjesta :bih:
nKrkan

#336 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by nKrkan »

Treba to prefarbat..jest iritantna ova zelena
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#337 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by F&N »

Immortal Technique wrote:Pitam jer nisam u toku, bio sam dosta zauzet zadnji par mj. Bicu na utakmici 21, znam da je npr.prosle sezone bio zatvoren zapad zbog uefini nekih propisa. Cisto me zanima hoce li se napuniti do nekih 25-30 000 ljudi a naravno da bih volio da bude pun do posljednjeg mjesta :bih:
:shock: :shock:

gdje ti zivis sine zadnjih godinu dana samo mi nije jasno

sad tek vidim da ce i kunto i panto biti na utakmici sa gladbahom... vjerujem da ih 50% nece znati nabrojati ni 3 igraca na terenu
jeza u ledja

#338 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by jeza u ledja »

Ako na stadion inace dolazi 3-5 hiljada ljudi, normalno da ce doci i kunto i panto ako bude 30000 ljudi.
nKrkan

#339 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by nKrkan »

Image

šta ovo havaz objavljuje
jeza u ledja

#340 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by jeza u ledja »

nKrkan wrote:Image

šta ovo havaz objavljuje
Laudrup je zavrsio u Engleskoj a ne u Celiku, prema tome - Avazov Sport laze. :oops:
F&N

#341 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by F&N »

Sad ono kupi sport citas taj tekst i na kraju teksta dole jedna mala recenica u kojoj se kaze da bi lijepo bila da Sarajevo napravi svoj stadion jednog dana... Poznavajuci ove debile od novinara tako to izgleda.
PIMP-Meister-2000

#342 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by PIMP-Meister-2000 »

sinane pederu našipu se sjeveru! :P

PS. Jebo te njukasl u pakaš, što ne pišeš o cluj-u konju retardirani! :-x
todd_smith

#343 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by todd_smith »

kada izlazi broj, hocu poster da im ukradem
Immortal Technique

#344 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

:?

@F&N

A jbg. momcino ne zivimo svi u sarajevu da mozemo doci na utakmice.

A gdje zivim, zivim u problemima jaro pa mi nije bilo dobro u posljednje vrijeme u zivotu, ne zelim se sad pravdati ili pricati o privatnim stvarima jer ovde tome nije mjesto.

Svi prizeljkuju godinama puno kosevo i onda se nadju neki padobranci poput vas koji nisu zadovoljni ni sa cim i uvjek im nesto smeta. Takvi smo mi bosnje, trazimo kod svakoga dlaku u jajetu a najmanje se svojim zivotom bavimo.

P.S Mozda se i kunto i panto pocnu interesovati za nas fudbal, jer upravo tome sluzi ovakva utakmica.
Logovan

#345 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by Logovan »

Mora se uzeti ovaj broj "Sporta" i to zbog postera Sarajeva. :-D
Charuga
Globalni moderator

#346 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by Charuga »

-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#347 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by -LIBERO- »

Ocekivano pompezan naslov...a u tekstu sve receno i poslozeno puno drugacije. :D .
F&N

#348 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by F&N »

Immortal Technique wrote::?

@F&N

A jbg. momcino ne zivimo svi u sarajevu da mozemo doci na utakmice.

A gdje zivim, zivim u problemima jaro pa mi nije bilo dobro u posljednje vrijeme u zivotu, ne zelim se sad pravdati ili pricati o privatnim stvarima jer ovde tome nije mjesto.

Svi prizeljkuju godinama puno kosevo i onda se nadju neki padobranci poput vas koji nisu zadovoljni ni sa cim i uvjek im nesto smeta. Takvi smo mi bosnje, trazimo kod svakoga dlaku u jajetu a najmanje se svojim zivotom bavimo.

P.S Mozda se i kunto i panto pocnu interesovati za nas fudbal, jer upravo tome sluzi ovakva utakmica.
halali ako te sta uvrijedih

Jarane smeta mi, mnogo mi smeta to sto Sarajevo dok nije imalo para zadnjih 2, 3 godine, dok se pokusavalo i marljivo radilo da bi se doslo do ovog sada gdje smo, je bilo ignorisano od svih vas osim nas bolesnika, ovdje koji smo znali kad je ko prno u klubu i svoj novac odvajali za karte i tako pomagali da ne izdahne ovaj nash DIV kako ga volite zvati...
Ostali, ne kazem da si ti eto ti si imao problema u zivotu i nisi tu kako skontah, nisu kurcem mrdnuli, cak sta vise gadilo im se Sarajevo i PLBiH, prepustili su Sarajevo sebi i nama da ga cupamo...
I dobar dio ovih sto ce doci protiv Gladbaha su pljuvali prvobitno i ovu upravu i direktora i Ibrakovica, a sad bi im najradije poljubili cmar...
Gadi mi se nas mentalitet da se prati samo neshto shto je IN i shto je uspjeshno, a ako kad zapne ili ne bude islo kako svi zele, ostavi ga samog...
I zato mi se gadi bagra dijasporska, sminkersko sarajevska, ac milna- real madrid- fc bajer "hordasi", i svi oni koji "prate samo najbolji fudbal" a koji ce doci jer poBogu igra se sa bundesligasem...

Eto sta je moja furstracija...

Pa cak da je vecina ovih izrazavala deklarativnu podrsku Sarajevu na forumu, ili povremenu od derbija do derbija drugacije bi bilo...

Sarajevo opet igra dobru evropsku utakmicu, vrijeme je da se sal izvuce iz budzaka...

eto sta me iritira i ko me nervira
todd_smith

#349 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by todd_smith »

Kakav je poster u ovom Avazovom? Da ne uzimam dzaba, necu pare da im dajem bezvze
pashasolidni

#350 Re: Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".

Post by pashasolidni »

odvratan,ne troshi markicu

a za ovaj naslov.pa doslo je vrijeme da bilo kakva vijest o Gigantu s Kosheva prodaje smetljarsku novinu :D
Post Reply