Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam ti pregledao sve Anime na svijetu pa ako hoces neku preporuku samo navali xD..
Naruto je naravno moj omiljeni anime ,, gledam ga vec godinama i na naruto forumima sve vrtim godinama
Naravno uvijek sam tvrdio da je Tobi Obito ali mi je nekako glupo da je to on ,, jednostavno je dosadno sto je taj neki najveci Villain neko blesavo dijete koje je mozda umrlo davnih dana xD
BAN___KAI wrote:Ja sam ti pregledao sve Anime na svijetu pa ako hoces neku preporuku samo navali xD..
Naruto je naravno moj omiljeni anime ,, gledam ga vec godinama i na naruto forumima sve vrtim godinama
Naravno uvijek sam tvrdio da je Tobi Obito ali mi je nekako glupo da je to on ,, jednostavno je dosadno sto je taj neki najveci Villain neko blesavo dijete koje je mozda umrlo davnih dana xD
i meni je Tobi = Obito bilo razočarenje - očekivao sam nekog drugog, mislim, sve je upućivalo na Obita i kada kontaš ma biće neko iznenađenje, a ono fakat nema iznenađenja Maltene glavni negativac je blesavi klinac ala Naruto, koji je istina malo stariji od Naruta, ali vidjeli smo njegova budalesanja i k'o odraslog lika.
During his time as Hokage, Hashirama came into possession of a scroll filled with, among other skills, various kinjutsu, which he sealed away in order to keep the techniques within it a secret
kada je Itachi nakon svega mogao ispasti pozitivac, zašto i Kakashi da ne postane negativac, uostalom sada i Obito ponovo izgleda k'o neki pozitivac baš k'o i na samrti Nagato joj šta nam ovo Japanci rade heftično
Kako je prejaka bila nova epizoda Naruta. Jest da sam je čekao 1-2 dan duže no isplatilo se. Minato je prejak bio. Šteta što ga nismo imali prilike više gledati . Naruto je brz kao 4 Raikage, dodaj na ono još sage mode i brži je 100%. Killer Bee lud kao klinac haha, legenda je.
Kako se zove ona sekretarica iz Kumogakure, joj ti dekoltea....A killer Bee i njegov komentar kada ugleda poprsje kod Tsunade
konačno zanimljiv filer - mislim direkto je on vezan za radnju, ali opet odvlači od one glavne priče i centralnih događaja - nadam se da Konohamarua i one njegove "avanture" po selu neće više davati i krasti termine regularnog Shippuudena - sve te debelo nepovezane stvari trebaju gomilat' u OVA epizode, a ne u Shippuuden serijal - sva palamuđenja o Will of Fire isto gruhnut' u OVA ili neki od filmova, pa nek' tu razvlače s likovima izvučenim iz naftalina, samo da prestanu zloupotrebljavat' onu jednu sedmičnu epizodu filerčinama
Kako sam negdje čitao biće još 2 filera , ali 2 jako dobra filera. Jedan o samuraju nekome, a drugi zaboravih. Uglavnom mnogi kažu da jedva čekaju taj filler, pa eto zamisli
Pogledajte na mangi balončiće oko nje dok kakashi mezi sa njom i lijepim Chidorijem. Također što bi se toliki broj ninja iz Mista pojavio radi jedne malo djevojčice, a imate i dio kada kažu da je sve propalo što su se trudili "for it". Čuj Rin it . Meni je ovo najlogičnija teorija.