Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
w!t@
Ehhh moj Boze, pa ima li te gore gdje treba da budes???
Oba oba je nevjerovatno brz, al nema srece...
Cambiaso je igrac dobar pravo, ali mu ponisti onaj ppq gol cist naravno, da ne bi kojim slucajem dao inter konacno gol milanu...
Ponovila se 1 utakmica na terenu postoji Inter koji ne moze da dadne gol, dadne ga Milan i opet po starom, dadne ga i Inter ali nije po volji merku, i izazove onaj incident bez potrebe, da je sviro gol bila bi paklena tekkma i bilo bi svega, jer je Maldini, Nesta, Japp, Caffu odigrali dobro i bili izmoreni a svjezi Cruz i Oba oba bi im stvorili za 20min dosta problema, bilo bi gusto, ali ne shvatam kad su vidjeli Abbiatia kako nisu vidjeli i svoju sansu navijaci Intera, jer Abbiati brani samo u kupu Italije, nije u formi, mogli su ga provocirat bio je ispod njihove tribine, ali eto...
Opet smo gledali ubice protiv madjionicara Intera, kako su fino slozili akciju kad je Cruz petom proigro Obu obu, ALI JBG...
nemojte mislit da simpatiziram inter, jer ja sam zakleti fan juvea, ali zao mi je Intera...
FORZA JUVE, SUTRA AKO BOG DA, NADAM SE 1-0, ALI KAKO JE ZLAYA RASPOLOZAN BIT CE SVEGA, SAM DA MALO SUT KONTROLIRA JER ON VOLI RASPALIT...
Oba oba je nevjerovatno brz, al nema srece...
Cambiaso je igrac dobar pravo, ali mu ponisti onaj ppq gol cist naravno, da ne bi kojim slucajem dao inter konacno gol milanu...
Ponovila se 1 utakmica na terenu postoji Inter koji ne moze da dadne gol, dadne ga Milan i opet po starom, dadne ga i Inter ali nije po volji merku, i izazove onaj incident bez potrebe, da je sviro gol bila bi paklena tekkma i bilo bi svega, jer je Maldini, Nesta, Japp, Caffu odigrali dobro i bili izmoreni a svjezi Cruz i Oba oba bi im stvorili za 20min dosta problema, bilo bi gusto, ali ne shvatam kad su vidjeli Abbiatia kako nisu vidjeli i svoju sansu navijaci Intera, jer Abbiati brani samo u kupu Italije, nije u formi, mogli su ga provocirat bio je ispod njihove tribine, ali eto...
Opet smo gledali ubice protiv madjionicara Intera, kako su fino slozili akciju kad je Cruz petom proigro Obu obu, ALI JBG...
nemojte mislit da simpatiziram inter, jer ja sam zakleti fan juvea, ali zao mi je Intera...
FORZA JUVE, SUTRA AKO BOG DA, NADAM SE 1-0, ALI KAKO JE ZLAYA RASPOLOZAN BIT CE SVEGA, SAM DA MALO SUT KONTROLIRA JER ON VOLI RASPALIT...
-
REDS-anfield
Ehhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!
Jos samo par sati do utakmice!!!!!!!!!!!!!
Sada vise nista ne treba govoriti, nego gledati!!!!!!!!!!!!!
Banitez: "Idemo na pobijedu"!!!!!!!!
LIVERPOOL FC
Jos samo par sati do utakmice!!!!!!!!!!!!!
Sada vise nista ne treba govoriti, nego gledati!!!!!!!!!!!!!
Banitez: "Idemo na pobijedu"!!!!!!!!
LIVERPOOL FC
- Brando
ja odigrah s velikim zadovoljstvom i sigurnoscu u derby-gamesu:
1313 JUVENTUS-LIVERPOOL (h.0:1,5) 20:45 1 2:60
ovi milanezi nek izgrade spomenik didi i nek svaki dan hodocaste iz cijele italije i mole se didi svevisnjem, a obranu nek odvedu na otpad starog gvozdja i ostave ga tamo, ono sto je zalosno da milanezi nisu svjesni da ce ih malo bolji napad kao onaj juventusa a pogotovo onaj celzija razoriti d-o-s-l-o-v-n-o, jos vam momci pali prica dobra obrana sve do prve prilike, dobra obrana? k...., dobar dida
nece biti trezegueta veceras tako mozda ne bude trica ali bice 1:0
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1313 JUVENTUS-LIVERPOOL (h.0:1,5) 20:45 1 2:60
ovi milanezi nek izgrade spomenik didi i nek svaki dan hodocaste iz cijele italije i mole se didi svevisnjem, a obranu nek odvedu na otpad starog gvozdja i ostave ga tamo, ono sto je zalosno da milanezi nisu svjesni da ce ih malo bolji napad kao onaj juventusa a pogotovo onaj celzija razoriti d-o-s-l-o-v-n-o, jos vam momci pali prica dobra obrana sve do prve prilike, dobra obrana? k...., dobar dida
nece biti trezegueta veceras tako mozda ne bude trica ali bice 1:0
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- stickitout
Ako pocne utakmica dobro ce i bit a onda je pitanje hoce li se i zavrsit. Evo gledam po vijestima marisu se jos od sinoc.....
- Brando
fakat svasta se desava (ali van stadiona
), nisu to papci ko oni interovci, nece oni udariti za vrijeme tekme (bar se nadam
), a kaze ganjaju ih po torinu ove redse i mlate gdje stignu ubise boga u njima, nema prodaje cuge i proglasili su vanredno stanje

-
Stitch__
naravno da nisu, gori suBrando wrote:fakat svasta se desava (ali van stadiona![]()
![]()
), nisu to papci ko oni interovci nece oni udariti za vrijeme tekme (bar se nadam
), a kaze ganjaju ih po torinu ove redse i mlate gdje stignu ubise boga u njima, nema prodaje cuge i proglasili su vanredno stanje
![]()
-
REDS-anfield
Pa opet ce te najebati!!!!!!!!!!!!
Djaba sto ih je manje!!!!!!!!!!!!!!!
A dobar ti onaj hendikep!!!!!!!!!!
- manijak1
Zamalo Trezo
stativa
forza Juve 
- manijak1
Ahamicika wrote:mane,jesil me to pozelio![]()
dzaba shvatila sam da tebe limvo vise od ovog nehljebovca del piera