Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
VenomousV

#326 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by VenomousV »

vala bas, objasnio :D
Eborg

#327 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Eborg »

majmunce wrote:Super si objasnio kako i sta na taj prvi post, svaka cast! A ovako ima dosta djevojaka koje hoce da izgube nevinost s nekim koji im se svidja i same mu se ponude, dakle nije se on njoj i nije mu stalo do nje, recimo ne voli je i ne svidja mu se na onaj nacin kao sto se mozda on njoj, jel i tad smatras da momak poslje odnosa da treba da se javlja, druzi itd? Cak i zauvijek da se bude trebao javljati, cuti samo zbog tog sto joj je oduzeo nevinost? Da nikad ne izgubi kontakt s djevojkama kojima je oduzeo nevinost.
U principu mislim da 99% djevojaka nakon takvog čina ima negativne neke osjećaje, usudio bih se reći da najveći broj njih potajno želi zadržati tog nekog "frajera" time što će spavati s njim po prvi put no to vrlo rijetko, pa gotovo nikada ne uspije. Obično se radi o lokalnim zavodnicima/frajerima koji privlače uzdahe tih djevojaka i oni u tome ne vide ništa više od seksa i prilike da "ubodu". Moguće da će se vratiti na 2. i 3. turu no ubrzo će produžiti na nešto iskusnije, ako već ono nije bilo prisutno sve vrijeme.

Ne mislim da bi trebao da sad oko nje oblijeće sedmicama i mjesecima u vidu nekakve "brige" niti da joj bude vječni mecena i brine o djevojkama kojima je uzeo nevinost, to je već pretjerivanje. Ipak, mislim da je korektno s njegove strane da učini sve da ne povrijedi emotivno tu djevojku i da zadrži neki "normalan" odnos s njom s tim da je jasno da među njima neće biti više ništa.

Ipak, mislim da će jako mali broj djevojaka uspjeti da spava po prvi put sa nekim random likom (lik na kojeg se svi lože, poznati glumac/muzičar/sportista, avantura na godišnjem odmoru, neko ko ne živi u istom gradu itd.) a da poslije ne osjeti neku grižnju savjesti. Udara to u neke krhke stubove ličnosti najčešće mlade osobe tako da to rijetko završi na dobro.

Mislim, glupo je da ja kao muškarac pričam o ŠBB-KBB konceptima ženske psihe no moje iskustvo kao i onih iz mog užeg kruga prijatelja, prijateljica i djevojaka me naučilo gorenavedenom.
majmunce

#328 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by majmunce »

Eborg wrote:
majmunce wrote:Super si objasnio kako i sta na taj prvi post, svaka cast! A ovako ima dosta djevojaka koje hoce da izgube nevinost s nekim koji im se svidja i same mu se ponude, dakle nije se on njoj i nije mu stalo do nje, recimo ne voli je i ne svidja mu se na onaj nacin kao sto se mozda on njoj, jel i tad smatras da momak poslje odnosa da treba da se javlja, druzi itd? Cak i zauvijek da se bude trebao javljati, cuti samo zbog tog sto joj je oduzeo nevinost? Da nikad ne izgubi kontakt s djevojkama kojima je oduzeo nevinost.
U principu mislim da 99% djevojaka nakon takvog čina ima negativne neke osjećaje, usudio bih se reći da najveći broj njih potajno želi zadržati tog nekog "frajera" time što će spavati s njim po prvi put no to vrlo rijetko, pa gotovo nikada ne uspije. Obično se radi o lokalnim zavodnicima/frajerima koji privlače uzdahe tih djevojaka i oni u tome ne vide ništa više od seksa i prilike da "ubodu". Moguće da će se vratiti na 2. i 3. turu no ubrzo će produžiti na nešto iskusnije, ako već ono nije bilo prisutno sve vrijeme.

Ne mislim da bi trebao da sad oko nje oblijeće sedmicama i mjesecima u vidu nekakve "brige" niti da joj bude vječni mecena i brine o djevojkama kojima je uzeo nevinost, to je već pretjerivanje. Ipak, mislim da je korektno s njegove strane da učini sve da ne povrijedi emotivno tu djevojku i da zadrži neki "normalan" odnos s njom s tim da je jasno da među njima neće biti više ništa.

Ipak, mislim da će jako mali broj djevojaka uspjeti da spava po prvi put sa nekim random likom (lik na kojeg se svi lože, poznati glumac/muzičar/sportista, avantura na godišnjem odmoru, neko ko ne živi u istom gradu itd.) a da poslije ne osjeti neku grižnju savjesti. Udara to u neke krhke stubove ličnosti najčešće mlade osobe tako da to rijetko završi na dobro.

Mislim, glupo je da ja kao muškarac pričam o ŠBB-KBB konceptima ženske psihe no moje iskustvo kao i onih iz mog užeg kruga prijatelja, prijateljica i djevojaka me naučilo gorenavedenom.
Hvala ti na odgovoru, super si objasnio. Evo ja na primjer sam u dugoj vezi i djevojke kojim je moj momak oduzeo nevinost a nisu bili par, znaci eto ona to zeljela pa on joj oduzeo se i nakon par godina javljaju kao eto ne mogu da zaborave njega jer je prvi a on nece nista s njima i nije nista vise ni htjeo... Pa pitam da bas vidim kako i sta i zasto bi bilo vazno javljati se tim djevojkama nakon nekog vremena. Jer ipak ona je sama odlucila s kim ce gubtiti nevinost :)
NeZatvaramPastu

#329 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by NeZatvaramPastu »

Napise neko par lijepih rijeci i odmah j.bac :-D
Eborg

#330 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Eborg »

Slažem se, mladi Werther se sav slomio pa eto gdje završi. :)
kokuz_sa

#331 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by kokuz_sa »

ladyblue18 wrote:Bez zezancije sad, ne znam ni jedno zensko kojem bi se dalo pisati ovoliko, i u tancine. Objasnio :thumbup:
pa kad vi zenske sve volite s nogu ..onako na ex...
:D

btw
neko jutro oko 6h( ujutro) vracam se kuci s posla i preko parkinga kad lik u ML-u trpa neku malu..
sad kontam jel mozda bilo gubljenje nevinosti
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#332 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by ladyblue18 »

NeZatvaramPastu wrote:Napise neko par lijepih rijeci i odmah j.bac :-D
A nekima ni par rijeci ne pomaze. :mrgreen:
kokuz_sa

#333 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by kokuz_sa »

enisa wrote:ja sma imala prvi sex sa 16 godina i 3 mjeseca nakon pola godine veze i osjecala sam se sasvim zrelo za to :lol:
nisam se pokajala, ali mozda ima veze sto smo vec 14 godina zajedno, od toga 8 u braku :)
:lol: :lol: :lol:
bemu ja evo imam staza u tome nekih 13godina..a jos sam nezreo za to..
kad dodje do "toga" ja isto malo dijete koje je dobilo cokoladu, ne znam s koje bi strane prije je naceo tj otpakovao :D
warna 1444

#334 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by warna 1444 »

Trebalo se za ono oznojiti, pisao je makar 15 min, njemu svaka čast, neću ja da ulazim u mišljenja kolegica forumašica o strancima, to je stvar njihova izbora, al da poštujem ovo što je uradio, to je tačno :thumbup:
NeZatvaramPastu

#335 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

ladyblue18 wrote:
NeZatvaramPastu wrote:Napise neko par lijepih rijeci i odmah j.bac :-D
A nekima ni par rijeci ne pomaze. :mrgreen:

Sad bi ja rekao svasta ali onda od mene nebi ostalo nista :lol:
ladyblue18

#336 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by ladyblue18 »

NeZatvaramPastu wrote:
Sad bi ja rekao svasta ali onda od mene nebi ostalo nista :lol:
Nema potrebe :D

Ovo gore je trebalo da znaci da se prekine sa konstantnim prozivanjem i seljackim upadicama za svakoga ko na forumu napise nesto iole kvalitetno.
Dok god se pucaju smajliji i chata sve super. Cim neko napise nesto normalno odmah ga se pocne prozivati bez ikakvog razloga.
Momak se svojski potrudio i objasnio neke stvari. Na kraju krajeva ko je vama ostalima zabranio da napisete nesto valjano pa bi mozda i vama neko rekao da ste hebaci. :oops:

Ubijate sa takvim ponasanjem u ljudima zelju da ikada vise ovdje nesto napisu. A onda znate da se zalite kako je nestao kvalitet na forumu. :-)
warna 1444

#337 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by warna 1444 »

ladyblue18 wrote: Nema potrebe :D

Ovo gore je trebalo da znaci da se prekine sa konstantnim prozivanjem i seljackim upadicama za svakoga ko na forumu napise nesto iole kvalitetno.
Dok god se pucaju smajliji i chata sve super. Cim neko napise nesto normalno odmah ga se pocne prozivati bez ikakvog razloga.
Momak se svojski potrudio i objasnio neke stvari. Na kraju krajeva ko je vama ostalima zabranio da napisete nesto valjano pa bi mozda i vama neko rekao da ste hebaci. :oops:

Ubijate sa takvim ponasanjem u ljudima zelju da ikada vise ovdje nesto napisu. A onda znate da se zalite kako je nestao kvalitet na forumu. :-)
U potpunosti se slažem s ovim postom, ne da sam sada tipa rektalnoga alpiniste moderatorima :lol: , al zaista ima pravo
NeZatvaramPastu

#338 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Pusti rijeci i pricu, praksa .....

Zna i Ferguson sve o fudbalu a ne zna lopte sutnuti ...
Last edited by NeZatvaramPastu on 10/07/2012 23:56, edited 1 time in total.
Not My Idea

#339 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Not My Idea »

:lol: :lol: :-)
ladyblue18

#340 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by ladyblue18 »

NeZatvaramPastu wrote:Pusti rijeci i pricu, praksa .....
A ti znas Eborga i kakvu ima praksu? :roll:

Momak se nije hvalio svojim poduhvatima nego je napisao jedan odlican post, prije svega jako obrazovan, koji moze biti od velike pomoci ne samo djevojkama nego i muskarcima, ali kod nas se valjda macizam jos iskazuje shukanjem i podsmijavanjem.

Ali dobro, shvatam, ne zele muskarci da im se dovodi muskost i praksa u pitanje :oops: pa valjda lakse prozivati nego doprinjeti temi necim konkretnim.

I meni je strasno zao sto idem u off, i izvinjavam se ostalim. :oops:
NeZatvaramPastu

#341 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Ti si pomjesala sve, nisam ja nikog prozivao. Ja sam uopsteno rekao to.

Uostalom sta si se namjerila na mene :x
(ne)forumas

#342 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by (ne)forumas »

nego stipu suplju... jesi li ikada izgubila kakvih para? ako jesi onda znas kako je... nerado se sjecas tog dogadjaja a opet ga dobro pamtis :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#343 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Velkoski »

NeZatvaramPastu wrote:Uostalom sta si se namjerila na mene :x

Voli te.
kokuz_sa

#344 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by kokuz_sa »

NeZatvaramPastu wrote:Ti si pomjesala sve, nisam ja nikog prozivao. Ja sam uopsteno rekao to.

beze ti sad govorit nisi ti prozivao..
suti i poklopi se svaka ce sad branit eborga :D :D
cure se pale na intelekt

sve dok ne vide veliku belegiju preko 20cm :D
ladyblue18

#345 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by ladyblue18 »

NeZatvaramPastu wrote:Ti si pomjesala sve, nisam ja nikog prozivao. Ja sam uopsteno rekao to.

Ako ti laska egu da mislis da sam se namjerila na tebe bujrum. :D
Ali ja bih ovo isto rekla i svom rodjenom bratu da proziva nekoga bezpotrebno.

Jedini ovdje si se ti javio da kao ismijes momka.
Jer ziv ti meni bio napisati nakon Eborgovog posta "Napise neko par lijepih rijeci i odmah j.bac" nije nista uopsteno nego namjenjeno autoru. Mojne nekakvih izvlakusa.

A sve ovo napisah iz razloga koji sam navela prije, prekinite unistavati sve sto valja na ovom forumu na razne nacine, bio ti ili neko deseti.
oridjidji

#346 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by oridjidji »

ja, arhitektica wrote:
oridjidji wrote:
ja, arhitektica wrote:Mene je boljelo i prvi i drugi put, ali se kasnije ispostavilo da prvi put nije islo do kraja i da je himen ostao netaknut. Prvi put me boljelo cak i vise, napatila se ko nikad, sekirala se oko trudnoce, bilo mi grozno i sve dzaba :lol: Drugi put je bilo puno lakse, ljepse, boljelo je ali kratko.
Ovu moju prvi put nije boljelo sigurno :lol:
ovu s pantalonama? :lol:
jok tu ... ona sto se klela "nevina sam djeteta mi" :lol:
Averus

#347 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Averus »

OT:

Uradi to kad, gdje i s kim ti budes zeljela.
Ni u kom slucaju to nemoj uciniti samo zato sto si pod nekom vrstom pritiska.
Svi mi ti možemo dati određene savjete, upute itd., ali na kraju će se opet svesti na tebe i njega, a u toj situaciji niko od nas ti ne može reći pravu stvar.
Uživaj dok si mlada i potrudi se da ne izgubiš nevinost s nekim debilom koji će to uzeti zdravo za gotovo, pa se još i hvaliti po Ilidži i sličnim lokalitetima jer ćeš, kao je to u našem društvu postalo standardno, ti ispasti 'vakva 'nakva...

Gubljenje nevinosti, generalno gledajući, nije toliko bitna stvar zbog fazona golova oko himena, nego treba da bude poklon žene/djevojke svome partneru, treba da bude najviši oblik povjerenja. Tek poslije dolazi vođenje ljubavi i seks.
Za uzvrat, poklon tog partnera ženi/djevojci treba da bude poštovanje i povjerenje na istom nivou.

Za mene je to bilo predivno iskustvo, bez traume itd., a haman se i mojoj hanumi svidjelo :razz: :kiss:

Eto, toliko od mene u ovom javljanju :D
Last edited by Averus on 11/07/2012 00:21, edited 2 times in total.
bosnianidiot

#348 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by bosnianidiot »

Ljudi, sta ste se upalili :D
Eborg ne djeluje kao osoba kojoj treba bilo ko da je brani. :thumbup:
Cinjenica je, pored svih napada ljepseg spola na njegov inbox koji ce uslijediti kao posljedica jako poucnog posta, da je covjek ovim vise pomogao muskarcima, jer mi ipak u svemu ovome snosimo mnogo vecu odgovornost.
A takvi kojima pomoc treba se vecinom i skrivaju iza sarkasticnih komentara :oops:
NeZatvaramPastu

#349 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Nek si nas prosvijetlio/la ......

Al se zene brzo upale, da su bar tako u svemu ....
Eborg

#350 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Eborg »

Ma dajte iskulirajte ljudi. Ljubav, nirvana i zen na sve strane, nema potrebe za prepucavanjima niti svađama. :)
Locked