Eh da, sjajan penal. Tako hladno, sabrano, kao da je na treningu, a ne u 1/4 finalu. Majstorski,Sarajevo1946 wrote:Pirlo ima muda ko topovske kugle.
sjajan igrač nema šta!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Eh da, sjajan penal. Tako hladno, sabrano, kao da je na treningu, a ne u 1/4 finalu. Majstorski,Sarajevo1946 wrote:Pirlo ima muda ko topovske kugle.
Ako bi se gledali trofeji reprezentacija onda je Njemacka najaca evropska nogometna nacija, mada ja Njemacku ne mogu smisliti ni pod razno! Nece Njemcima biti lako protiv Italije.enki_ wrote:cuj elf ce ove razbucati. tvrdim da cijela njemacka place veceras. vjerujem da bi radije odigrali 3 utakmice protiv spanije za finale nego ovu jednu sto moraju igrati protiv najjace evropske nogometne nacije
Ali_G wrote:Englezima bi najbolje bilo da se povuku sa bilo kakvih prvenstavasvake godine se ceka neka generacija, najavljuju se pohodi, favoriti, ovo, ono i redovno pushalgin.
SamoBetter Man wrote:Mislilo se kod izvodjenja penala, jer su imali gol prednosti i trebali su samo da do kraja realiziraju sve penale.Sarajevo1946 wrote:Čuj imali dobijenu utakmicu. Jel vi gledate šta pišete? Ubili ih Italijani totalno, za njih su svemirci. Mislim da napokon imamo polufinale sa četiri najjače ekipe na prvenstvu, i interesantno, sve ekipe dolaze iz samo dvije grupe.
Ako budu ovakve greške pravili kao protiv Engleza, bogme će najebati. Švabe ne daju puno šanse zaenki_ wrote:cuj elf ce ove razbucati. tvrdim da cijela njemacka place veceras. vjerujem da bi radije odigrali 3 utakmice protiv spanije za finale nego ovu jednu sto moraju igrati protiv najjace evropske nogometne nacije
E jeb ga, nisu protiv Holandjana i Grka na kontre igrali kao ni protiv Danaca.The Realist wrote:
Njemci su više igrali na neke kontre, ali je fino izgledalo, dok Portugal ubjedljivo mi najljepše igra, samo im taj napadač fali.
A Talijanima je ovo prva utakmica u kojima su dva poluvremena igrali dobro, inače jedno bude dobro, ali drugo se uglavnom brane, što izgleda mnogi zaboravljaju.
Izvini druze, ali ti fakat veze nemas sa fudbalom!Better Man wrote:Ako je ono fudbal sto Talijani igraju, onda j...s takav fudbal!skenderija04 wrote:E neka. Prosao je ko je igrao fudbal.
enki_ wrote:cuj elf ce ove razbucati. tvrdim da cijela njemacka place veceras. vjerujem da bi radije odigrali 3 utakmice protiv spanije za finale nego ovu jednu sto moraju igrati protiv najjace evropske nogometne nacije
frajer definitivno treba igrati umjesto casana koji više odmaze nego pomaze, sta taj frajer posalje netacnih loptiKemal Malovčić wrote:Mene je Dijamanti najviše oduševio.
nemoj zahebavatKK Bosna fan wrote:http://balkan-sport.net/2012/06/diamant ... olufinale/
Italijani idu na megdan Njemackoj...
Nisam rekao da su englezi odigrali dobro! Lose su odigrali, ali isto tako to ne znaci da su talijani igrali lijepo i dobro! Kome su talijani napunili mrezu na ovom prvenstvu, nikom! Igrali su za moj pojam dosadan fudbal.BHF_Manijak wrote:E jeb ga, nisu protiv Holandjana i Grka na kontre igrali kao ni protiv Danaca.The Realist wrote:
Njemci su više igrali na neke kontre, ali je fino izgledalo, dok Portugal ubjedljivo mi najljepše igra, samo im taj napadač fali.
A Talijanima je ovo prva utakmica u kojima su dva poluvremena igrali dobro, inače jedno bude dobro, ali drugo se uglavnom brane, što izgleda mnogi zaboravljaju.![]()
![]()
Izvini druze, ali ti fakat veze nemas sa fudbalom!Better Man wrote:Ako je ono fudbal sto Talijani igraju, onda j...s takav fudbal!skenderija04 wrote:E neka. Prosao je ko je igrao fudbal.Ne volim Italijane nikako, ni ligu ni repku, ali ako je Engleska veceras nesto veceras pokazala onda me jebi! JEbote za 120 minuta ljudi jednu jedinu priliku imali preko Johnsona i kako imas obraza onda nesto pricati! PA pogledaj samo suteve, posjed lopte i pasove, sve ce ti se samo kazati, jarane zaslijepljen si Englezima!
![]()
enki_ wrote:cuj elf ce ove razbucati. tvrdim da cijela njemacka place veceras. vjerujem da bi radije odigrali 3 utakmice protiv spanije za finale nego ovu jednu sto moraju igrati protiv najjace evropske nogometne nacije![]()
![]()
![]()
Poslije Nijemaca naravno, cuj Italijani najjaci, daj ba!![]()
Evo večeras su Englezima 4 zabili.Better Man wrote: Nisam rekao da su englezi odigrali dobro! Lose su odigrali, ali isto tako to ne znaci da su talijani igrali lijepo i dobro! Kome su talijani napunili mrezu na ovom prvenstvu, nikom!