Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
-maggie-

#326 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by -maggie- »

soulkeeper wrote:
Treba ovo sve nabit nogom u guzicu. Sto je najzalosnije, najvise i zene ove kroz koje je prosla kolona kuraca. Toga su i sami svjesni, al ova prica o nekom zenskom moralu je prica za forum. Kurve znaju smotat ovakve levate, na kraju dobiju sta hoce i sad mi je drago sto je tako. Ovaj zakonpera je tip frajera, koji prosipa pricu o nekim kriterijima, a hej on bi prvi sutra nekoj fufici lizao dzonove od cipela i na kraju bi je preklinjao da se uda za njega. Tako to hoda.

Ja opet mislim da oni normalni na kraju ožene neke fitmije, a da ovakvi k'o ovaj, koji su prošli sve i svašta, hoće neku normalnu djevojku, što je nemoguće i nepravedno. I kad čuješ priču finih momaka - žale se da nema normalnih djevojaka, a kad čuješ priču finih djevojaka - žale se da nema normalnih momaka. I nikad se oni ne susretnu i ne završe zajedno, već znaš da ako si fina, ne gine ti neka baraba.
hamalalija

#327 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by hamalalija »

soulkeeper wrote:
hamalalija wrote:
Vrijeme i tacna loakcija me zanima

Setaj klocu.
Sta je klocu????
visocicaguy

#328 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by visocicaguy »

-maggie- wrote:
soulkeeper wrote:
Treba ovo sve nabit nogom u guzicu. Sto je najzalosnije, najvise i zene ove kroz koje je prosla kolona kuraca. Toga su i sami svjesni, al ova prica o nekom zenskom moralu je prica za forum. Kurve znaju smotat ovakve levate, na kraju dobiju sta hoce i sad mi je drago sto je tako. Ovaj zakonpera je tip frajera, koji prosipa pricu o nekim kriterijima, a hej on bi prvi sutra nekoj fufici lizao dzonove od cipela i na kraju bi je preklinjao da se uda za njega. Tako to hoda.

Ja opet mislim da oni normalni na kraju ožene neke fitmije, a da ovakvi k'o ovaj, koji su prošli sve i svašta, hoće neku normalnu djevojku, što je nemoguće i nepravedno. I kad čuješ priču finih momaka - žale se da nema normalnih djevojaka, a kad čuješ priču finih djevojaka - žale se da nema normalnih momaka. I nikad se oni ne susretnu i ne završe zajedno, već znaš da ako si fina, ne gine ti neka baraba.
naravoucenje: krhaj se dok ne dobijes mrenu na ocima
Jay Gatsby

#329 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Jay Gatsby »

-maggie- wrote:
soulkeeper wrote:

A gdje piše da se čovjek uopće mora vjenčati?
Ghost_Rider_XXX

#330 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Ghost_Rider_XXX »

Spustite ba tenzije, šta se te upalili ko čehinja na plaži u podne?
-maggie-

#331 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by -maggie- »

visocicaguy wrote:
-maggie- wrote:

Il' se pomiri sa sudbinom. Nečija moralna načela ne dopuštaju takve idiotluke.
caros

#332 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by caros »

soulkeeper wrote:
hamalalija wrote:

Setaj klocu.
:lol: :lol:

Tebe je neki "kloc" od muškarca baš dobro izlevatio ? :mrgreen:
Charmed30

#333 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Charmed30 »

visocicaguy wrote:
-maggie- wrote:
soulkeeper wrote:

PHAHAHA KRHAJ SE :D
hamalalija

#334 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by hamalalija »

Ghost_Rider_XXX wrote:Spustite ba tenzije, šta se te upalili ko čehinja na plaži u podne?

Dosla treba da nas "posamara" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Sad ce nju onaj spaj pocet barit.
-maggie-

#335 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by -maggie- »

Jay Gatsby wrote:
-maggie- wrote: Ja opet mislim da oni normalni na kraju ožene neke fitmije, a da ovakvi k'o ovaj, koji su prošli sve i svašta, hoće neku normalnu djevojku, što je nemoguće i nepravedno. I kad čuješ priču finih momaka - žale se da nema normalnih djevojaka, a kad čuješ priču finih djevojaka - žale se da nema normalnih momaka. I nikad se oni ne susretnu i ne završe zajedno, već znaš da ako si fina, ne gine ti neka baraba.
Pa nigdje ne piše, al' ako neko hoće djecu, hoće da živi zajedno s nekim, da bude tu i u dobru i u zlu, da se riješi samoće (koja je jedan od glavnih ljudskih problema po mom mišljenju), logično je da će htjeti da se vjenča. Samo sad nemoj reći, pa može usvojiti dijete, živjeti sa drugom/drugaricom i eto... :-D
soulkeeper

#336 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by soulkeeper »

Jay Gatsby wrote:
-maggie- wrote:
soulkeeper wrote:

I to stoji. Ja vjerujem u brak samo iz ciste ljubavi, razumijevanja, podudarnosti i postovanja. I iskrene zelje da zelim s nekim da ostarim. A to ti je danas puno i nemoguce za naci.
Irelevantan

#337 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Irelevantan »

Seronjo, nisam ti ja ljubav. Dzaba se sad vadis, sve si rekao jednom recenicom. Sa takvima kakvi ste vas dvojica, trojica na ovoj temi ne bih ni kafu popila, ni za milion maraka :), kamoli da pozelim takvog muza u zivotu.
Čuj seronjo :-D ,

hajde neka bude, svak ima pravo da kvalifikuje ljude kako hoće :wink: , ali znaš kako kažu nije bitno šta kaže nego ko kaže :-D , još kad vidiš da je klon u pitanju eh,

Nego reci ti meni ljubavi moja, odakle tolika količina negativnog naboja u tebi, odakle tolika količina mržnje razočarenja??? Da nije ko diro???
soulkeeper

#338 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by soulkeeper »

caros wrote:
soulkeeper wrote:
hamalalija wrote:

Setaj klocu.
:lol: :lol:

Tebe je neki "kloc" od muškarca baš dobro izlevatio ? :mrgreen:

Jel ovo najpametnije sto si uspio da zakljucis i da me pitas? Ocekivala sam nesto pikantnije.
caros

#339 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by caros »

Nemoj me samo udarat'...
Cholina_Lokica

#340 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Cholina_Lokica »

Strasno matere mi :D
Haman pa nekome treba sexa :lol:
hamalalija

#341 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by hamalalija »

Cholina_Lokica wrote:Strasno matere mi :D
Njojzi ne treba garant joj se mrena navukla od krhanja :lol: :lol: :lol: :lol:
Irelevantan

#342 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Irelevantan »

caros wrote:Nemoj me samo udarat'...

Ma neka udara, ja volim kad su grube :evil:
soulkeeper

#343 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by soulkeeper »

Irelevantan wrote:

Nego reci ti meni ljubavi moja, odakle tolika količina negativnog naboja u tebi, odakle tolika količina mržnje razočarenja??? Da nije ko diro???

Halo psiholog, dobra ti? :D . Nego, stojim i sad iza onoga sto sam ti rekla. Nadji sebi muza, jer za zenu nisi. Jbg, samo sam iskrena, cijeni to ;). Pozz, posao zove.
Cholina_Lokica

#344 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Cholina_Lokica »

hamalalija wrote:
Dabogda :mrgreen: Ne moze se nikako biti ovako histerican, negativan i isfrustriran ako se krha :mrgreen:
Jay Gatsby

#345 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Jay Gatsby »

-maggie- wrote:
Jay Gatsby wrote:
-maggie- wrote: Ja opet mislim da oni normalni na kraju ožene neke fitmije, a da ovakvi k'o ovaj, koji su prošli sve i svašta, hoće neku normalnu djevojku, što je nemoguće i nepravedno. I kad čuješ priču finih momaka - žale se da nema normalnih djevojaka, a kad čuješ priču finih djevojaka - žale se da nema normalnih momaka. I nikad se oni ne susretnu i ne završe zajedno, već znaš da ako si fina, ne gine ti neka baraba.
Pa nigdje ne piše, al' ako neko hoće djecu, hoće da živi zajedno s nekim, da bude tu i u dobru i u zlu, da se riješi samoće (koja je jedan od glavnih ljudskih problema po mom mišljenju), logično je da će htjeti da se vjenča. Samo sad nemoj reći, pa može usvojiti dijete, živjeti sa drugom/drugaricom i eto... :-D
Sve to čovjek može imati i bez braka. Moderni stavovi traže moderno razmišljanje.
Jay Gatsby

#346 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Jay Gatsby »

soulkeeper wrote:
I to stoji. Ja vjerujem u brak samo iz ciste ljubavi, razumijevanja, podudarnosti i postovanja. I iskrene zelje da zelim s nekim da ostarim. A to ti je danas puno i nemoguce za naci.
Pa, ako je puno i nemoguće, onda je stvar jasna.
Irelevantan

#347 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Irelevantan »

Cholina_Lokica wrote:
hamalalija wrote:
Dabogda :mrgreen: Ne moze se nikako biti ovako histerican, negativan i isfrustriran ako se krha :mrgreen:
Što bi rekli lokalni gilipteri "ova drhti od želje" :-D
hamalalija

#348 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by hamalalija »

Cholina_Lokica wrote:
hamalalija wrote:
More i to bit. Ma naci ce nekog forumskog postenjacinu, da ga smunta, garant, pa ce je smiriti. A mozda je ona ona starija djevica koja ne bi treba biti normalna, neko je to napisao. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-maggie-

#349 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by -maggie- »

Jay Gatsby wrote: Sve to čovjek može imati i bez braka. Moderni stavovi traže moderno razmišljanje.
Nemam ja neke posebno moderne stavove. :-D Kod mene ne ide ništa preko reda.
soulkeeper

#350 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by soulkeeper »

Cholina_Lokica wrote: Dabogda :mrgreen: Ne moze se nikako biti ovako histerican, negativan i isfrustriran ako se krha :mrgreen:
Legendo moja, ja bih voljela da se krham redovno ko ti i da budem tako pozitivna, sa 10969 postova upisanih u staz :D . Kad se dogovorite jesam fufa, il sam frustrirana i histericna, javite :D 8-) . Pa-pa
Locked