Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Casual's
-
moet-perignon
#32477 Re: Zeničani
Casual's wrote:https://i.ibb.co/BgcXRZR/fotka.jpg
Zato Smajo, Alija, kurci palci imaju nove avlije...
istina je. impresivno je kad radinici ruiniraju cestu da isprave kvar, i onda stave nekakav pijesak i odu k'o sretni, kao da su zavrsili posao.
presmijesno je kako vec par mjeseci u Masarykovoj preko puta kantonalnog suda postoji nekakva rupa koji povremeno poravnaju nekim pijeskom.
takodjer je bulevar kod Gimnazije jutros konacno bio oslobodjen od onih cunjeva i nekakve pregrade. no doima se kao da su privremeno stali zbog jucerasneg maratona, i zavrsit ce nekom drugom prilikom.
onaj dio na racvanju prema Fakultetskoj smo se vec navikli.
da li je to isto jedna od bolesnih opstrukcija SDA?
-
moet-perignon
#32478 Re: Zeničani
Casual's wrote:https://i.ibb.co/BgcXRZR/fotka.jpg
i uzgred, ova slika kod biviseg hotela West je moja.
vjerovatno je preuzeta sa cenatar72, i moram priznati da su nakon prijave otprilike 10 dana poslije sredili taj put.
-
channel10
#32479 Re: Zeničani
Koliko hiljada je SDA uhljebila? Ne znam kako imaš obraza ovako nesto napisati? Dojebali se sto ljudi, a ovamo dvije decenije ovi vedrili i oblačiti.Casual's wrote:Kojih svega ti? Uhljebio 30 ljudi u RTVZE i 20 u Vik?apsidejzi wrote:Covjek je bukvalno dvije godine radio za grad i napravio je mnogo lijepih stvari koje smo mogli sanjati sa SDA.
btw Sramota fakat što danas nisu bar cvijet položili....
Mislim koliko glup moraš biti pa ovako nesto napisati.
- Casual's
#32480 Re: Zeničani
Lično me živcira ovo preseravanje kako je nešto uradio, a niko ne zna šta.moet-perignon wrote:Casual's wrote:https://i.ibb.co/BgcXRZR/fotka.jpg
istina je. impresivno je kad radinici ruiniraju cestu da isprave kvar, i onda stave nekakav pijesak i odu k'o sretni, kao da su zavrsili posao.
presmijesno je kako vec par mjeseci u Masarykovoj preko puta kantonalnog suda postoji nekakva rupa koji povremeno poravnaju nekim pijeskom.
takodjer je bulevar kod Gimnazije jutros konacno bio oslobodjen od onih cunjeva i nekakve pregrade. no doima se kao da su privremeno stali zbog jucerasneg maratona, i zavrsit ce nekom drugom prilikom.
Često šetam gradom, u titovoj postoji rupa 4x4 metra 5 cm duboka, nikada nisu sanirali ono pucanje cijevi, pločice porazbijane, ulica kod Kineskog strašna za noge kamo l' auto, ulica od kružnog do kamenog strahota, Masayrkova propala oko McMillana, još na početku nešto kopali, Kod Akse iskopina stoji 5 mjeseci, u Travničkoj na trotoaru 5-6 ogromnih rupa od kopanja, ulica od kružnog lamela do kružnog Crkvice Allahumesali, od kružnog Crkvice do kružnog Radakovo velahavle...itd..
@channel10 Koliko je SDP uhljebio, koliko je Snaga Centra uhljebila, koliko je NB uhljebio, koliko je SDA uhljebila, koliko je Ramo uhljebio, koliko je SBB uhljebio - kada bude tema može se o tome. Trenutno je tema Fuad i njegovi potezi, a taj gore navedeni mu je jedini.
Last edited by Casual's on 15/04/2019 22:41, edited 1 time in total.
-
channel10
#32481 Re: Zeničani
Sto je Kaknjo bolji? Pa i on je kriminalac živi. On recimo želi napraviti zgradu na mjestu one kuće i ono malo trave, preko puta piccola kod LadjaneNivelacija wrote:Fudo ne moze uraditi mnogo toga za Zenicu bez pomoci SDA koja drzi sve ostale nivoe.
Dok idu jedni drugima uz dlaku nece nista ni uraditi..Uskrate ti finansije i dozvole mozes biti Huso Smajlovic neces nista uraditi![]()
Da se bori, bori se nema sta ali bez nekog velikog efekta. Nije mi covjek mrzak da sutra biram izmedju njega i SDA birao bi njega..Jedinom od SDA prednost bi dao i birao Kaknju.
Fudi najvise zamjeram redovno odrzavanje grada koje je kod Huse bilo mnogo bolje. Od displeja, saobracajne signalizacije, horizontalne signalizacije, pranje i cistoca ulica, obnova ulica, udarnih rupa, uredjenje i kosenje trave parkova..ko je zadnji put vidio cisternu?
Za cuke, festivale, poslovnu zonu, kapa dole
5/10 ocekivanja
Vidjecemo grijanje i rasvjetu jos nije pocelo sa realizacijom.
Je li ijednu gradsku ulicu obnovio za ove 2, 5 godine?
-
channel10
#32482 Re: Zeničani
Ono vedris i oblacis 20 i kusur godina i onda se navalis sljedećem na kosti koji je zaposlio 50-100 ljudi....Casual's wrote:Lično me živcira ovo preseravanje kako je nešto uradio, a niko ne zna šta.moet-perignon wrote:Casual's wrote:https://i.ibb.co/BgcXRZR/fotka.jpg
Često šetam gradom, u titovoj postoji rupa 4x4 metra 5 cm duboka, nikada nisu sanirali ono pucanje cijevi, pločice porazbijane, ulica kod Kineskog strašna za noge kamo l' auto, ulica od kružnog do kamenog strahota, Masayrkova propala oko McMillana, još na početku nešto kopali, Kod Akse iskopina stoji 5 mjeseci, u Travničkoj na trotoaru 5-6 ogromnih rupa od kopanja, ulica od kružnog lamela do kružnog Crkvice Allahumesali, od kružnog Crkvice do kružnog Radakovo velahavle...itd..
@channel10 Dovoljno glup da tebi i sličnima treba takve stvari uopšte pisati
To samo SDA smije zapošljavati?
Pa ko bolan postavi te standarde i pravila ponašanja? Jel? Da je SDP dobio na zadnjim opštinskim, koga bi oni zapošljavali i da li bi zapošljavali?
Vi iz SDA ste realno toliko retardirani da sami sebi svojim potezima jamu kopate. Vas samo treba pustiti i sami ćete sebi dohakati.
Samo nemoj se sad javiti pa reci nemam ja veze sa SDA
... SDA je nekad valjala, ali zadnjih 10-15 godina vladaju nepismene seljacine i došli su tu gdje jesu. Sami pali, sami se ubili.
Last edited by channel10 on 15/04/2019 22:53, edited 3 times in total.
-
moet-perignon
#32483 Re: Zeničani
Casual's wrote:Lično me živcira ovo preseravanje kako je nešto uradio, a niko ne zna šta.moet-perignon wrote:Casual's wrote:https://i.ibb.co/BgcXRZR/fotka.jpg
@channel10 Koliko je SDP uhljebio, koliko je Snaga Centra uhljebila, koliko je NB uhljebio, koliko je SDA uhljebila, koliko je Ramo uhljebio, koliko je SBB uhljebio - kada bude tema može se o tome. Trenutno je tema Fuad i njegovi potezi, a taj gore navedeni mu je jedini.
inace zivim u Sarajevu. ovdje isto bude cirkus kada im pukne cijev. ako si pratio medije, vidio si kako oni sredjuju vodu u glavnom gradu.
svako malo u ulici u kojoj zivim, ali barem 3x godisnje, sredjuju nekakve cijevi. nevolja je ako naprave iskopinu u novembru, ne mogu
da stave novi sloj asfalta do proljeca. lijepo su objasnili da asfaltiraju na proljece.
nije mi struka, ali mozda je taj proljetni period saniranja ulica. sve ove fotografije su snimljene tokom zime. nekako me drzi optimizam
da ce srediti ove ceste s proljecem. nekako.
iskreno meni se krv sledi u zilama kad pomislim da je gradonacelnik mogao biti Naidin ili neko od onih SDA geliptera.
ne zelim da mislim sto bi bilo da je Ramo buduci gradonacelnik.
Fudo je manja steta.
nemamo mi mnogo izbora. sve je to sljam do sljama.
-
Nivelacija
#32484 Re: Zeničani
Chanel10
Djeluje mi sposobnije i racionalnije a imao bi podrsku i kantona i federacije za razliku od Fude.
Kazu da je ok posten poslodavac prema radnicima..
Je li ono on htio praviti dzamiju na Crkvickom? Je li odustao?
Od ostalih iz SDA stvarno nikog ne bi stavio ispred Fude.
Djeluje mi sposobnije i racionalnije a imao bi podrsku i kantona i federacije za razliku od Fude.
-
moet-perignon
-
channel10
#32486 Re: Zeničani
A džamija je mjera jel?Nivelacija wrote:Chanel10
- Casual's
#32487 Re: Zeničani
@channel Ispravio sam post koji si citarao. Nisam se htio spuštati na tvoj nivo.
Ako sam ja SDA, onda si ti Smajo lično. Je l' pošteno?
-
channel10
#32488 Re: Zeničani
Koji bolan moj nivo? Sa vama samo treba oštro i direktno.Nadji gdje sam pogrijesio.Casual's wrote:@channel Ispravio sam post koji si citarao. Nisam se htio spuštati na tvoj nivo.
Ko je Smajo? Vjerovatno neka vaša uzdanica jer ne poznajem nikakve Smaje? Nisam ti ja iz Babina
Last edited by channel10 on 15/04/2019 23:04, edited 1 time in total.
-
Nivelacija
#32489 Re: Zeničani
Nechannel10 wrote:A džamija je mjera jel?Nivelacija wrote:Chanel10
- Casual's
#32490 Re: Zeničani
Niđe veze...aj živiochannel10 wrote:Koji bolan moj nivo? Sa vama samo treba oštro i direktno? Nadji gdje sam pogrijesio.Casual's wrote:@channel Ispravio sam post koji si citarao. Nisam se htio spuštati na tvoj nivo.
Ko je Smajo? Vjerovatno neka vaša uzdanica jer ne poznajem nikakve Smaje? Nisam ti ja iz Babina
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#32491 Re: Zeničani
Joj ova tema je zakon, ako se ne svađate i ne pričate o raspalim kurvama jedni druge optužujete da ste članovi SDA 
-
channel10
#32492 Re: Zeničani
Kad duzi niz godina pratiš sta ljudi pišu, pohvatas više ko je za koga. Ono nije SDA, a ovdje godinama iznosi priče koje se pričaju unutar SDA. Eto ti danas posljednja o povratku odbjeglog sina. Isto kad clio počne da se kune da mu nije životna želja da Ajzak postane gradonačelnik.
- kamberovica polje
#32493 Re: Zeničani
Ni u snu lave.Casual's wrote: .
Cuke je rahmetli Huso riješio, ovaj klen je samo otvorio ono gore u stranjanima.
Za vrijeme rahmetli Huse imali smo 10 čopora samo na potezu od Drvenog do kamenog mosta. Tek dolaskom. Ublehaša i otvaranjem azila je to rije#eno i broj im je drastično opao. Ne znam o kakvom rješavanju problema pričaš?
- Casual's
#32494 Re: Zeničani
Izgradio azil?
Pogrešno sam se izrazio, našao i napravio rješenje
- kamberovica polje
#32495 Re: Zeničani
Pa to je istina, ali taj isti azil je jedno dvije godine nakon izgradnje bio zatvoren.Casual's wrote:Izgradio azil?
-
Shmeker
#32496 Re: Zeničani
Kad se ublehas i zeleni ponovo utale tema moze da ide pod kljucJimmy McNulty wrote:Joj ova tema je zakon, ako se ne svađate i ne pričate o raspalim kurvama jedni druge optužujete da ste članovi SDA
- kamberovica polje
#32497 Re: Zeničani
Uvijek se može pričati o mladim uspješnim bizmismenima i nji'ovim odabranicama iz CDa. 
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#32498 Re: Zeničani
Koji bi ti fazon bio, vraća se Fuke u osovinu zla, a osovina zla prihvata alkoholičara i šećeraša.Shmeker wrote:Kad se ublehas i zeleni ponovo utale tema moze da ide pod kljucJimmy McNulty wrote:Joj ova tema je zakon, ako se ne svađate i ne pričate o raspalim kurvama jedni druge optužujete da ste članovi SDA
- kamberovica polje
#32499 Re: Zeničani
Prihvatili bi oni i Radovana da imaju koristi od njega.Jimmy McNulty wrote:Koji bi ti fazon bio, vraća se Fuke u osovinu zla, a osovina zla prihvata alkoholičara i šećeraša.Shmeker wrote:Kad se ublehas i zeleni ponovo utale tema moze da ide pod kljucJimmy McNulty wrote:Joj ova tema je zakon, ako se ne svađate i ne pričate o raspalim kurvama jedni druge optužujete da ste članovi SDA![]()
SDA želudac je jak, probavi on alkosa i šećeraša za čas.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#32500 Re: Zeničani
Mah znam nego samo kažem, mislim da na iduće izbore neću ni izaći, umoran sam više od svega, a od ove države i politike najviše. Svejedno mi je da je sutra ne bude.