Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stvarno sam mislila da Xavi na kraju neće otići, nego da ću imati priliku da njegovu oproštajnu utakmicu gledam na Camp Nou nekad 2016./17.godine. Međutim, prc. Ode Xavi. Za mene je to ogroman poraz FC Barcelone.
A oni koji kažu da Xavi ne valja, pitam vas, o braćo, koliko ste vi Svjetskih i Europskih prvenstava u svojoj bogatoj karijeri osvojili?
Zbogom, Xavi, bio si i ostao najbolji CM na bijelom svijetu. I na FIFI ću te i dalje forsirati maksimalno.
Gdje ces reci da Xavi ne valja? Mozda jeste malo zastario, treba svjeza krv sigurno, ali Xavi je madzionicar, bio i ostao.
Ali vidis kako ide, nema vise legendi klubova, dolaze mladji, starine adios. Ne djasvi mi se to, al tako je.
Tomahawk11 wrote:Gdje ces reci da Xavi ne valja? Mozda jeste malo zastario, treba svjeza krv sigurno, ali Xavi je madzionicar, bio i ostao.
Ali vidis kako ide, nema vise legendi klubova, dolaze mladji, starine adios. Ne djasvi mi se to, al tako je.
Ne znam da se United ovako posrao na Giggsa. Mada još ne znam detalje, ali po defaultu pljujem upravu, jer mi se može. Čuj beko sponzor. Ja navijam za Real dede mi. <3
Tomahawk11 wrote:Gdje ces reci da Xavi ne valja? Mozda jeste malo zastario, treba svjeza krv sigurno, ali Xavi je madzionicar, bio i ostao.
Ne znam da se United ovako posrao na Giggsa. Mada još ne znam detalje, ali po defaultu pljujem upravu, jer mi se može. Čuj beko sponzor. Ja navijam za Real dede mi. <3
A i u Realu rade isto. Prvo je Raul otjeran. Sad ako otjeraju Casillasa, to je to. Nema vise legendi.
United je po tom pitanju jos uvijek za respekta.
Ovo je neprovjereno, napisano da bi se anulirala vijest glavnog rivala( MD). MLS pocinje u novembru, tako da je i logicno da trenira i odrzava formu. Na kraju i u naslovu kaze "za sada".
Da izvineš nek me više prestanu jebavati. Hoće li ostati, neće li, kud će, šta će, nek samo konačno kažu.
A mene što se tiče i ja se nadam da će Rafinha dobiti minute, ali iskreno, još se više nadam da će Xavi ostati, jer with all due respect, meni je Xavi-Xavi. Sve ostalo su veznjaci.
lua wrote:Da izvineš nek me više prestanu jebavati. Hoće li ostati, neće li, kud će, šta će, nek samo konačno kažu.
A mene što se tiče i ja se nadam da će Rafinha dobiti minute, ali iskreno, još se više nadam da će Xavi ostati, jer with all due respect, meni je Xavi-Xavi. Sve ostalo su veznjaci.
Jedna stvar je emotivan pristup a druga ono sto se vidi na terenu. Xavi bi mogao puno pomoci ako ostane, ali mora shvatiti da je vrijeme da promijeni ulogu. Da bude vodic ovim mladim i novim igracima i,da prihvati da je rezerva i da bude pona izmedju L.E. i ekipe. Na kraju i on vidi da ga traze u Kataru i Americi a ne u vrhunskim ligama. Xavi ostane-ok, Xavi kao bitan igrac na terenu-Ne.
HB_BHF wrote:Xavi izgleda ostaje na tu svu romantiku .
Romantika
Klub mu je rekao da ce ga pustiti bez odstete ali nije bilo dovoljno. Trazio je da mu se isplati jos jedna godina ugovora kao otpremnina
Sada cemo slusati price o romantici, ljudima koji vole klub i sl.
Svaka mu cast, bice zapamcen kao jedan od najboljih ikada, ali razlog ostanka (za koji se ne zna da li je do januara ili do kraja sezone) je ekonomske prirode.
Ali stvarno nista protiv Xavija nemam. Bilo bi super da ostane i da prihvati da vise nije nº1. Jedino sto mi smeta je sto neki imaju tako dobru stampu, i da ce ispasti da ostaje radi kluba