glitch wrote:polako sta si se uzbudio da ne znas pravilno kvotati![]()
ma slabo u zadnje vrijeme objavljujem na forumu išta,pa da vam malo zaspamam
Moderator: anex
glitch wrote:polako sta si se uzbudio da ne znas pravilno kvotati![]()
Mislila sam da nisam prerano otisla na submit ali nisam, sad mi se pojavi poruka You have done the maximum amount of work on this job.shadowchaser wrote:meni pusti 52, submit sam radila nakon 20secAmaya wrote:Na koliko submit, i koliko pustakako_kad wrote:853734
Place Labeling - Version 3.1a
ja completed na 9
prvo, drugo i cetvrto pitanje YES
ostala NO
upalite autofill, ispravi po neki ali to se desi svaki mozda 5 zadataka ovako kako sam ja klikala
hahahahahaharelativno84 wrote:
Ista situacija i kod mene, tako da vjerujem da je do njihovih servera!brano20 wrote:narode jel kod Vas TW jako, jako usporenkod mene je jutros katastrofa ima posla al od sporosti ne možeš ništa završiti.
edit:
ne znam da li je do njihovog servera ili moje konekcije na internet koja je uvijek dobra
ja ekstenziju ne koristim, već klasično šaltam Oopsove na refresh i dobro idezakasnila wrote:Ista situacija i kod mene, tako da vjerujem da je do njihovih servera!brano20 wrote:narode jel kod Vas TW jako, jako usporenkod mene je jutros katastrofa ima posla al od sporosti ne možeš ništa završiti.
edit:
ne znam da li je do njihovog servera ili moje konekcije na internet koja je uvijek dobra
Otvara li vama ovih dana eksatenzija sta, kod mene se pojavi YES , ali ne otvara nista?
Od 11:00 otvara normalno. Na 20-tak uradjenih 2 puta lost conection i jednom wrong username or pass na RG i to je sve. Ostalo normalno radi.zakasnila wrote:Ista situacija i kod mene, tako da vjerujem da je do njihovih servera!brano20 wrote:narode jel kod Vas TW jako, jako usporenkod mene je jutros katastrofa ima posla al od sporosti ne možeš ništa završiti.
edit:
Otvara li vama ovih dana eksatenzija sta, kod mene se pojavi YES , ali ne otvara nista?
Ma i ja reciklirambrano20 wrote:ja ekstenziju ne koristim, već klasično šaltam Oopsove na refresh i dobro idezakasnila wrote:Ista situacija i kod mene, tako da vjerujem da je do njihovih servera!brano20 wrote:narode jel kod Vas TW jako, jako usporenkod mene je jutros katastrofa ima posla al od sporosti ne možeš ništa završiti.
edit:
https://tester.rainforestqa.com/tester/ ... &workerId=dobojlija81 wrote:ima li ko mozda validan oops da pokloni,ove svoje ja izbrisao
Falazakasnila wrote:https://tester.rainforestqa.com/tester/ ... &workerId=dobojlija81 wrote:ima li ko mozda validan oops da pokloni,ove svoje ja izbrisao
Mogao si ID da nam napisesAbelNR wrote:Lyric 1a - 0.50...survey pa refreshajte
855646natazamlata wrote:Mogao si ID da nam napisesAbelNR wrote:Lyric 1a - 0.50...survey pa refreshajte
855633....jao mene hahahahanatazamlata wrote:Mogao si ID da nam napisesAbelNR wrote:Lyric 1a - 0.50...survey pa refreshajte
stavila sam oba na refresh al ne pusta nista za sad.AbelNR wrote:al razliciti nam id...il je to izbacio jos jedan???
Greška..sorrynatazamlata wrote:stavila sam oba na refresh al ne pusta nista za sad.AbelNR wrote:al razliciti nam id...il je to izbacio jos jedan???
Ovaj od begsoona proradio, stavi ga na refresh. Best task everAbelNR wrote:al razliciti nam id...il je to izbacio jos jedan???