Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#32451 Re: Zeničani
Šta očekivat od čovjeka koji se zove Dedo?
-
moet-perignon
#32452 Re: Zeničani
Jimmy McNulty wrote:Šta očekivat od čovjeka koji se zove Dedo?
a on je posebna prica. kad vidim njegovu fizionomiju i djelo, shvatim zbog cega se ismijavaju Bosancima kao glupim ljudima, i dobrim materijalom za viceve.
-
moet-perignon
#32453 Re: Zeničani
a jednom prilikom su mi kod Vranduka neki policajci davali nesvjesno neke informacije, pa mi se cinilo da imate neke izvore informacija.kakavdanakneiskustvu wrote:moet-perignon wrote:ne znam zasto je vazna vijest da je Fudo napustio neku marginalnu stranku? ionako od mene ne bi ni zvaku dobili.
imamo mnogo vaznije probleme koji su prouzrokovani, a nekako sticem utisak da mirno spavamo.
kakvo je stanje sa ovom cestom kroz Vranduk? do kada oni misle da nas tegle? ako pozovem Ceste Federacije, i tamo su obicni assholes
koji daju informaciju da ce se to do jeseni zavrsiti. ta jesen moze biti i miholjsko ljeto, kao i tamo pred kraj novembra.
kakavdanakneiskustvu, ti radis u MUP-u, ima li tamo ikakvih informacija vezano za ovaj PROBLEM koji su napravili?
zakonski su trebali napraviti alternativnu cestu, i nisu na trebali ostaviti ovako na cjedilu. u Zepcu, Zavidovicima i okolnim mjestima imaju
domove zdravlja, neke improvizirane sluzbe za sigurnost, i ako bi se desila neka komplikacija, primjerice, zeni u drugom stanju u Zavidovicima,
sto bi trebalo da uradi - da ceka na semaforima? ili, utjesna alternativa da se saobracaj zaustavi, kako bi iz suprotnog smijera stiglo sanitetsko vozilo.
i onda kao slag na torti, grad u oblaku pare i dima i ispusnih gasova iz smijera Mittala. mislim da bi Andrei Tarkovsky ubio za ovaj prostor
da bi snimio epohakni film.
ne znam nista vise o tome nego ti ili neko drugi sa foruma
valjda vam daju neki plan koji znate prije nego mi obicni ljudi.
nije ispravno da javnost uopste nije upucena u to sto ce se desiti sa tim tunelom. kada ce se zavrsiti. objektivno izgledamo kao
skart roboti koje ubacuju u deponiju, kad nas vidim kako stanemo i cekamo na semaforu.
najbolji dio je kad nas sve zaustave da bi prosao automobil nekog sufta i u majcinim mu ocima.
-
moet-perignon
#32454 Re: Zeničani
ovako valjda izgleda taj Dedo:
http://www.rtvusk.ba/vijest/bihac-uskor ... kasic/1718
objektivno, dobar je materijal za zezanje i viceve.
http://www.rtvusk.ba/vijest/bihac-uskor ... kasic/1718
objektivno, dobar je materijal za zezanje i viceve.
-
kakavdanakneiskustvu
#32455 Re: Zeničani
radim u mup-u,ali nisam policajacmoet-perignon wrote:a jednom prilikom su mi kod Vranduka neki policajci davali nesvjesno neke informacije, pa mi se cinilo da imate neke izvore informacija.kakavdanakneiskustvu wrote:moet-perignon wrote:ne znam zasto je vazna vijest da je Fudo napustio neku marginalnu stranku? ionako od mene ne bi ni zvaku dobili.
imamo mnogo vaznije probleme koji su prouzrokovani, a nekako sticem utisak da mirno spavamo.
kakvo je stanje sa ovom cestom kroz Vranduk? do kada oni misle da nas tegle? ako pozovem Ceste Federacije, i tamo su obicni assholes
koji daju informaciju da ce se to do jeseni zavrsiti. ta jesen moze biti i miholjsko ljeto, kao i tamo pred kraj novembra.
kakavdanakneiskustvu, ti radis u MUP-u, ima li tamo ikakvih informacija vezano za ovaj PROBLEM koji su napravili?
zakonski su trebali napraviti alternativnu cestu, i nisu na trebali ostaviti ovako na cjedilu. u Zepcu, Zavidovicima i okolnim mjestima imaju
domove zdravlja, neke improvizirane sluzbe za sigurnost, i ako bi se desila neka komplikacija, primjerice, zeni u drugom stanju u Zavidovicima,
sto bi trebalo da uradi - da ceka na semaforima? ili, utjesna alternativa da se saobracaj zaustavi, kako bi iz suprotnog smijera stiglo sanitetsko vozilo.
i onda kao slag na torti, grad u oblaku pare i dima i ispusnih gasova iz smijera Mittala. mislim da bi Andrei Tarkovsky ubio za ovaj prostor
da bi snimio epohakni film.
ne znam nista vise o tome nego ti ili neko drugi sa foruma
valjda vam daju neki plan koji znate prije nego mi obicni ljudi.
nije ispravno da javnost uopste nije upucena u to sto ce se desiti sa tim tunelom. kada ce se zavrsiti. objektivno izgledamo kao
skart roboti koje ubacuju u deponiju, kad nas vidim kako stanemo i cekamo na semaforu.
najbolji dio je kad nas sve zaustave da bi prosao automobil nekog sufta i u majcinim mu ocima.
-
clio_dci120
#32456 Re: Zeničani
Ko ono rece sta ce Fudo vracati?
Eno ga u kantonu se izgrli i izljubi, a evo imam neke info, samo ako maknu Galeta i ekipu, da se vraca Fudo kod zelenih. Onda bi jedna zanimljiva rokada iz zelenih u jednu drugu stranku isla, ali posto mi to nevjerovatno zvuci necu ni pisati. Ali izvori su dobro upuceni.
Treba samo vremena da malo narod proguta, ali progutali su i mnogo veca govna, pa ce i ta sranja...
Ma to je ono sto cijelo vrijeme da je to samo pitanje borbe oko pozicija, njemu da je sda dala sto zeli nikada je ne bi napustio.
Eno ga u kantonu se izgrli i izljubi, a evo imam neke info, samo ako maknu Galeta i ekipu, da se vraca Fudo kod zelenih. Onda bi jedna zanimljiva rokada iz zelenih u jednu drugu stranku isla, ali posto mi to nevjerovatno zvuci necu ni pisati. Ali izvori su dobro upuceni.
Treba samo vremena da malo narod proguta, ali progutali su i mnogo veca govna, pa ce i ta sranja...
Ma to je ono sto cijelo vrijeme da je to samo pitanje borbe oko pozicija, njemu da je sda dala sto zeli nikada je ne bi napustio.
- Casual's
#32457 Re: Zeničani
"Ministar Arnel Isak je iskazao spremnost Ministarstva za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZDK za poboljšanje i unaprjeđenje saradnje sa Gradom Zenica. "
Zavrni me nešto u stomaku
Zavrni me nešto u stomaku
-
clio_dci120
#32458 Re: Zeničani
Fujdo mu na noge dosao...
Dobra stvar je da ce se sad odblokirati svi projekti, jer koliko cujem haman se Dofu vratio u team Green. Samo se ceka nacin da se narodu kaze, ako se bude uopste govorilo.
Mene samo interesuju reakcije ove ekipe sto je kontra Dofua...ocigledno centrala ponovo diktira uredjenja u zenickom Green teamu
Dobra stvar je da ce se sad odblokirati svi projekti, jer koliko cujem haman se Dofu vratio u team Green. Samo se ceka nacin da se narodu kaze, ako se bude uopste govorilo.
Mene samo interesuju reakcije ove ekipe sto je kontra Dofua...ocigledno centrala ponovo diktira uredjenja u zenickom Green teamu
- Casual's
#32459 Re: Zeničani
Umjesto da ga naguze dok je na koljenima da ga prime nazad? Ne vjerujem nešto. Bezveze će u svojoj kući stvari zakomplikovat.
Elem, sve se više raja žali po FB na nerad.
Elem, sve se više raja žali po FB na nerad.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#32460 Re: Zeničani
Hijene su to ne budi naivan. Ne razmisljaju oni rezonski i posteno ko ti. Znaju da ih je sam samcat porazio.
- Casual's
#32461 Re: Zeničani
Njih je porazio njihov kandidat na lokalnim izborima. Da su nekog stavili, tipa Kaknjo, Čizmo...drugačije bi bilo vjerujem_BataZiv_0809 wrote:Hijene su to ne budi naivan. Ne razmisljaju oni rezonski i posteno ko ti. Znaju da ih je sam samcat porazio.
-
moet-perignon
#32462 Re: Zeničani
srecom Fudo i Fudini nisu od mene glas dobili ni na lokalnim ni na drzavnim. kao ni DF.
zivot me naucio da ne vjerujem onima sto se odjednom predomisle.
ako bi tako bilo, kao sto clio tvrdi, onda bi mi u svoj toj prici bilo jedino zao one ekipe sto stoji iza nicknamea Salyven Oneela.
doimaili su se da svoj posao radili svim srcem, i da vjeruju u ono sto pisu.
nakon Salyvena, zao mi je onih sto su skakali po komentrima i u transu pisali o bozanstvu ovog grada.
iako je ta ekipa imala i dobrih dana, pisala je o ljudima koji su bili istinski prevrtljivci, kao njihov Vodja.
mada je sveukupno paradoksalno, ali barem su imali svjetlije dane i pritiskali su barabe. doduse, svi su oni barabe i obican sljam.
zivot me naucio da ne vjerujem onima sto se odjednom predomisle.
ako bi tako bilo, kao sto clio tvrdi, onda bi mi u svoj toj prici bilo jedino zao one ekipe sto stoji iza nicknamea Salyven Oneela.
doimaili su se da svoj posao radili svim srcem, i da vjeruju u ono sto pisu.
nakon Salyvena, zao mi je onih sto su skakali po komentrima i u transu pisali o bozanstvu ovog grada.
iako je ta ekipa imala i dobrih dana, pisala je o ljudima koji su bili istinski prevrtljivci, kao njihov Vodja.
mada je sveukupno paradoksalno, ali barem su imali svjetlije dane i pritiskali su barabe. doduse, svi su oni barabe i obican sljam.
Last edited by moet-perignon on 15/04/2019 19:31, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#32463 Re: Zeničani
Cisto sumnjam. Oni koga god da stave prolazi. Skontaj da ti je jebeni Sefik Dzaferovic u PredsjednistvuCasual's wrote: Njih je porazio njihov kandidat na lokalnim izborima. Da su nekog stavili, tipa Kaknjo, Čizmo...drugačije bi bilo vjerujem
Pritom je Vrace uzeo 6000 onih koji bi izmedju SDA i Fude izabrali Fudu.
-
clio_dci120
#32464 Re: Zeničani
Eee moj Moet, posao Salivenog rade ljudi zbog "uljebljenjA", a nikako zbog uvjerenja. 
-
moet-perignon
#32465 Re: Zeničani
clio_dci120 wrote:Eee moj Moet, posao Salivenog rade ljudi zbog "uljebljenjA", a nikako zbog uvjerenja.
nije. potpuno su se uzivjeli u tu ulogu revolucionara.
-
channel10
#32466 Re: Zeničani
Ne moze tu Cizmo nista. Mozda Kaknjo, ali cisto sumnjam jer je narodu pun qrc bio SDA. Eh sad, ako se vrati, ne znam stvarno. Mogao bi biti eban na iducim izborima.Casual's wrote:Njih je porazio njihov kandidat na lokalnim izborima. Da su nekog stavili, tipa Kaknjo, Čizmo...drugačije bi bilo vjerujem_BataZiv_0809 wrote:Hijene su to ne budi naivan. Ne razmisljaju oni rezonski i posteno ko ti. Znaju da ih je sam samcat porazio.
- kamen spoticanja
#32467 Re: Zeničani
izgleda da je Fuad svoje odigrao...
ima prica da vise nece biti kandidat
spominju mu lose zdravlje
danas je bio i kod mladjahnog premijera
i nije mu sjelo nimalo ovo sepicevo pokvarenjastvo...metno mu ga je krajisnik do balcaka a do prije 3 dana svoj je legitimitet pokrivao fudinim izbornim rezultatom
ima prica da vise nece biti kandidat
spominju mu lose zdravlje
danas je bio i kod mladjahnog premijera
i nije mu sjelo nimalo ovo sepicevo pokvarenjastvo...metno mu ga je krajisnik do balcaka a do prije 3 dana svoj je legitimitet pokrivao fudinim izbornim rezultatom
- Casual's
#32468 Re: Zeničani
konja nek stave da dahnemo
-
kakavdanakneiskustvu
#32469 Re: Zeničani
http://zenicainfo.ba/2019/04/15/jp-grij ... a6DCy-ZwroNot My Idea wrote:Da li ce produzit grijanje...
- apsidejzi
#32470 Re: Zeničani
Hajmo malo realno u vezi ovog naroda... Ne bi mi bilo drago da Fudo ode u SDA, cak bi mi to bilo veliko iznenadjenje al haj da probamo koliko mozemo realno posmatrati stvari. Postanes gradonacelnik, boris se svim silama dvije godine protiv SDA hobotnice. Uspjesno. Jebiga, borio se sa njima. Treba staviti ruku na srce i to priznati. Imao je dobrih pomaka na nivou grada. Savladao ih je i bukvalno otjerao.clio_dci120 wrote:Ko ono rece sta ce Fudo vracati?
Treba samo vremena da malo narod proguta, ali progutali su i mnogo veca govna, pa ce i ta sranja...![]()
Onda je krenuo na kantonalni nivo i to se pokazalo kao prevelik zalogaj. Ne zato sto je on nesposoban nego sto nije dobio podrsku od naroda. Covjek je bukvalno dvije godine radio za grad i napravio je mnogo lijepih stvari koje smo mogli sanjati sa SDA. Sta mu je nagrada za to? Pola gradjana Zenice nije izaslo na izbore uopste i napraivili su da manja mjesta u ZE-DO kantonu omoguce rezultat Pola Pola izmedju NB i SDA. Da je Zenica izasla na izbore NB bi dobio te dvije jebene ruke koje su im trebale za ZE-DO kanton. Medjutim nije. Taj narod koji eventualno treba da "proguta" Fudin potez je nonsalantno izignorisao dvije godine rada. Ja da sam na fudinom mjestu zapitao bih se: Pa za koga se ja borim? Ako je tebi mrsko izaci na izbore jednom u dvije godine a ocekujes od mene da se borim za tebe sa SDA hobotnicom.
I haj to, borio bi se on sa hobotnicom kada bi imao s kim. Hobotnica ponudi 6 miliona ugovor kretenu i on okrene ledja. DOdju drugom kretenu koji je bio nosioc liste i dobio glasove pa i on okrene ledja. Dodju A-SDA uhljebima te im ovi prodaju svoje dvije ruke za tri ministarska mjesta. HDZ proda svoje ruke za par ministarskih mjesta.
To su sve omogucili NEGLASACI na prethodnim izborima jer su svojim neizlaskom dali snagu malim strankama a polugu SDA hobotnici. I sad bi se njima trebalo kao nesto pravdati i raditi za njih. Jer pazi sad pozicije u kojoj se Fudo nasao: Nema stranku, jer je Sepic postao diktator, nema par partnera na koje je racunao jer su se prodali za licni interes. Ostao je opet sam. I dalje ima dovoljno glasova da drzi Zenicu od SDA ali oni drze Kanton i na taj nacin blokiraju sve sto se blokirati moze. POkrenu radove u Vranduku da te kazne. Sad ovi neglasaci iz Zenice moraju cekati po pola sata da izadju i udju u istu jer je SDA uhvatila kanton. To je samo jedan od primjera. I tako se sad valja boriti preostale dvije godine do lokalnih izbora a onda jos dvije do novih izbora. To je dosta vremena.
Haj se ti bori 4 godine za nekog ko se nije udostojio da izadje na izbore. Meni ce zaista biti zao ako Fudo poklekne pod hobotnicom ali mi nece biti nerazumljiva i takva odluka. Pa ja bih davno rekao: Ko vas jebe. Kad hocete SDA eto vam je. Nek imate Magarca za novu godinu umjesto Dubioze. Niste vise ni zasluzili.
- Casual's
#32471 Re: Zeničani
Kojih svega ti? Uhljebio 30 ljudi u RTVZE i 20 u Vik?apsidejzi wrote:Covjek je bukvalno dvije godine radio za grad i napravio je mnogo lijepih stvari koje smo mogli sanjati sa SDA.
btw Sramota fakat što danas nisu bar cvijet položili....
-
moet-perignon
#32472 Re: Zeničani
apsidejzi wrote:Hajmo malo realno u vezi ovog naroda... Ne bi mi bilo drago da Fudo ode u SDA, cak bi mi to bilo veliko iznenadjenje al haj da probamo koliko mozemo realno posmatrati stvari. Postanes gradonacelnik, boris se svim silama dvije godine protiv SDA hobotnice. Uspjesno. Jebiga, borio se sa njima. Treba staviti ruku na srce i to priznati. Imao je dobrih pomaka na nivou grada. Savladao ih je i bukvalno otjerao.clio_dci120 wrote:Ko ono rece sta ce Fudo vracati?
Treba samo vremena da malo narod proguta, ali progutali su i mnogo veca govna, pa ce i ta sranja...![]()
Onda je krenuo na kantonalni nivo i to se pokazalo kao prevelik zalogaj. Ne zato sto je on nesposoban nego sto nije dobio podrsku od naroda. Covjek je bukvalno dvije godine radio za grad i napravio je mnogo lijepih stvari koje smo mogli sanjati sa SDA. Sta mu je nagrada za to? Pola gradjana Zenice nije izaslo na izbore uopste i napraivili su da manja mjesta u ZE-DO kantonu omoguce rezultat Pola Pola izmedju NB i SDA. Da je Zenica izasla na izbore NB bi dobio te dvije jebene ruke koje su im trebale za ZE-DO kanton. Medjutim nije. Taj narod koji eventualno treba da "proguta" Fudin potez je nonsalantno izignorisao dvije godine rada. Ja da sam na fudinom mjestu zapitao bih se: Pa za koga se ja borim? Ako je tebi mrsko izaci na izbore jednom u dvije godine a ocekujes od mene da se borim za tebe sa SDA hobotnicom.
I haj to, borio bi se on sa hobotnicom kada bi imao s kim. Hobotnica ponudi 6 miliona ugovor kretenu i on okrene ledja. DOdju drugom kretenu koji je bio nosioc liste i dobio glasove pa i on okrene ledja. Dodju A-SDA uhljebima te im ovi prodaju svoje dvije ruke za tri ministarska mjesta. HDZ proda svoje ruke za par ministarskih mjesta.
To su sve omogucili NEGLASACI na prethodnim izborima jer su svojim neizlaskom dali snagu malim strankama a polugu SDA hobotnici. I sad bi se njima trebalo kao nesto pravdati i raditi za njih. Jer pazi sad pozicije u kojoj se Fudo nasao: Nema stranku, jer je Sepic postao diktator, nema par partnera na koje je racunao jer su se prodali za licni interes. Ostao je opet sam. I dalje ima dovoljno glasova da drzi Zenicu od SDA ali oni drze Kanton i na taj nacin blokiraju sve sto se blokirati moze. POkrenu radove u Vranduku da te kazne. Sad ovi neglasaci iz Zenice moraju cekati po pola sata da izadju i udju u istu jer je SDA uhvatila kanton. To je samo jedan od primjera. I tako se sad valja boriti preostale dvije godine do lokalnih izbora a onda jos dvije do novih izbora. To je dosta vremena.
Haj se ti bori 4 godine za nekog ko se nije udostojio da izadje na izbore. Meni ce zaista biti zao ako Fudo poklekne pod hobotnicom ali mi nece biti nerazumljiva i takva odluka. Pa ja bih davno rekao: Ko vas jebe. Kad hocete SDA eto vam je. Nek imate Magarca za novu godinu umjesto Dubioze. Niste vise ni zasluzili.
pricas kao da Fudo nije znao u sto ulazi kada se poceo baviti politikom. kao da nije znao sto je rizicno ako se jedan period svog zivota vezes za SDA, i onda se odvojis od nje? ne znam kako kameni ima zeludac za ljubav prema SDA ocito da ima nesto u njoj sto djeluje hipnotizirajuce na simpatizere, pa stoga Fudi jedino treba pocast jer se borio sa hijenama ove dvije godine. objektivno je NB i dobio veliki broj glasova zahvaljujuci Fudi. objektivno su neki izlazili i glasali za njega, a ne za Sepica.
jedino je nevolja, kao sto je obicaj u nasem narodu, da te pocnu polako izvlaciti iz sheme kad napunis sest banki. takvi smo, stigmatiziramo na svakom aspektu.
znao je Fudo kako se igra, i dobro je sve to izvodio sa sa svojim satelitima. istina je da su ga suftovi iz SDA opstruirali, i doslovno je tuzno znati da su ljudi do te mjere bolesni i hlapljivi i zeljn vlasti da ne prezu pred tim da drze gradjane zatocene zbog tunela. stvarno moras biti kvarnog uma da poslazes stvari samo zbog licnih interesa.
i na kraju, bas zbog tih ljudi koji su takvi kakvi jesu, nikada ali bas nikada necu odati pocast prvom predsjedniku ove napacene ali divne zemlje.
Last edited by moet-perignon on 15/04/2019 22:09, edited 2 times in total.
- apsidejzi
#32473 Re: Zeničani
Pusti se SDA retorike. Sve sto je obecao ispunio je. Od cuka, preko Celika do obnove kilometara i kilometara cesta. Obnovio gradsku rasvjetu za 0 realnog troska, grijanje u fazi rjesavanja, kamara kulturnih i zabavnih dogadjaja... to je ono sto mi pada na pamet sad bez guglanja i istrazivanja.Casual's wrote:Kojih svega ti? Uhljebio 30 ljudi u RTVZE i 20 u Vik?apsidejzi wrote:Covjek je bukvalno dvije godine radio za grad i napravio je mnogo lijepih stvari koje smo mogli sanjati sa SDA.
btw Sramota fakat što danas nisu bar cvijet položili....
- Casual's
#32474 Re: Zeničani
De bolan mani mi šupljaka džamije ti, jebo te život šta god upitaš odma SDA.apsidejzi wrote: Pusti se SDA retorike. Sve sto je obecao ispunio je. Od cuka, preko Celika do obnove kilometara i kilometara cesta. Obnovio gradsku rasvjetu za 0 realnog troska, grijanje u fazi rjesavanja, kamara kulturnih i zabavnih dogadjaja... to je ono sto mi pada na pamet sad bez guglanja i istrazivanja.
Cuke je rahmetli Huso riješio, ovaj klen je samo otvorio ono gore u stranjanima.
Kilometre ceste govoriš? Koje kilometre? Cesta u gradu nikada nije bila u gorem stanju - rado bih postavio desetine slika koje je neko danas poslikao, ali su velike.
Čelik - vrijeme će pokazati, svašta se šuška
Gradska rasvjeta obnovljena - jel ti živiš u Ze svega ti?
Kulturni i zabavni događaji? e to jes, hljeba i igara
De nešto realno napiši da je uradio to to fudo, niko više, i on je zaslužan
-
Nivelacija
#32475 Re: Zeničani
Fudo ne moze uraditi mnogo toga za Zenicu bez pomoci SDA koja drzi sve ostale nivoe.
Dok idu jedni drugima uz dlaku nece nista ni uraditi..Uskrate ti finansije i dozvole mozes biti Huso Smajlovic neces nista uraditi
Da se bori, bori se nema sta ali bez nekog velikog efekta. Nije mi covjek mrzak da sutra biram izmedju njega i SDA birao bi njega..Jedinom od SDA prednost bi dao i birao Kaknju.
Fudi najvise zamjeram redovno odrzavanje grada koje je kod Huse bilo mnogo bolje. Od displeja, saobracajne signalizacije, horizontalne signalizacije, pranje i cistoca ulica, obnova ulica, udarnih rupa, uredjenje i kosenje trave parkova..ko je zadnji put vidio cisternu?
Za cuke, festivale, poslovnu zonu, kapa dole
5/10 ocekivanja
Vidjecemo grijanje i rasvjetu jos nije pocelo sa realizacijom.
Je li ijednu gradsku ulicu obnovio za ove 2, 5 godine?
Dok idu jedni drugima uz dlaku nece nista ni uraditi..Uskrate ti finansije i dozvole mozes biti Huso Smajlovic neces nista uraditi
Da se bori, bori se nema sta ali bez nekog velikog efekta. Nije mi covjek mrzak da sutra biram izmedju njega i SDA birao bi njega..Jedinom od SDA prednost bi dao i birao Kaknju.
Fudi najvise zamjeram redovno odrzavanje grada koje je kod Huse bilo mnogo bolje. Od displeja, saobracajne signalizacije, horizontalne signalizacije, pranje i cistoca ulica, obnova ulica, udarnih rupa, uredjenje i kosenje trave parkova..ko je zadnji put vidio cisternu?
Za cuke, festivale, poslovnu zonu, kapa dole
5/10 ocekivanja
Vidjecemo grijanje i rasvjetu jos nije pocelo sa realizacijom.
Je li ijednu gradsku ulicu obnovio za ove 2, 5 godine?